2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bu sene 9 ün tatil olsaydı kocişle plan yapardık hiç olmazsa şimdi hiç bşy yapamıycaaaam ühüüüü

2015 te 6 gün mü tatil war

Şöyle söyliyim kuzum normalde zaten kurban bayramı 4 gündür. Ama bayramın 1 gün öncesi arefe olduğu için genelde yarım gün çalıştırırlar. O günüde sayarsak 5 gün tatil. Bayramın son günüde c.tesiye geliyor. E ertesi günde pazar benim pazarlarım tatildir. Bazıları işi gereği hafta içi kullanıyor o nedenle belirttim.

Ama ben memur haricinde genelde özel firmaların 9 gün yaptığını görmedim. Geçen kurbanda bende 12 güne yakın izin kullandım ama şöyle oldu 4 gün iznin üstüne 1 hafta izin almıştım yıllık iznimden Sende bu şekilde değerlendirebilirsin

Aaaa çok iyi yaaa öleyse bnmde 6 gün izinm olmuş oluyor =)

seninkide çok mantıklıymış ama onu her şirket kabul edermi kiii herkes öyle yapmak istersee

Bilemedim ki şimdik böcüğüm ya ne olsa konuşurum ben

aşkitide uyuttum şimdi hepten rahatım
hııımmm demekki izinli... ohh be hayat ona güzel barii bizim uykularımız ona gtsinde uyusun akşama kadar ehehehh

çok uykum war zateeen

Eeeyyyy uykuuuuu sana diyoruuumm bizden çık Nehiree giiiiiiiiiitt

masal'ın uykusu nehir'eeeeeeeeeeeeeeee

Aaaa çok iyi yaaa öleyse bnmde 6 gün izinm olmuş oluyor =)

seninkide çok mantıklıymış ama onu her şirket kabul edermi kiii herkes öyle yapmak istersee

Evet genelde öyle yapıyorlar ama bizde şirket olarak değilde birim olarak hareket ediyoruz.

Ben Bilgi İşlem birimindeyim ve tek bayanım Her zaman öncelik tanırlar bana. İzin dilekçemi yazdığımda da bilgi işlem müdürüme söylüyorum (aynı yaştayız ) Tamam sorun değil bilgim olması yeterli diyor

Böylelikle izinli oluyorum Sen sen ol önceden ayarla

aşkitide uyuttum şimdi hepten rahatım

masal'ın uykusu nehir'eeeeeeeeeeeeeeee

Benimkiside yeni uyandı Askere gidecek diye işten ayrıldı şimdi evde rahatlığın sefasını sürüyor benim bebeğim

Uyusun valla hiçte erken kalkmasından yana değilim askere gidince yeterince erken kalkacak zaten :26:

hımmmmbizde de birim olarak tatil yapılıyor ama burdakilerde çok tatil meraklısı bizim ofis kalabalık

bu sene olmasa bile seneye olur çünkü iznimi haziranda kullancam =)

bencede uyusun. askerde cook erken kalkıyolar. üst devre olunca bile en geç 7:30

hıııımmmmm amaaan gece çalışıp gündüz yatmak koyar insana yaaa ....

seninkii polis falan mı cnm ?

yok canım ne polisiiiiii. fabrikada çalışıyo.

5 - 6 gibi uyanıyo.

hiç sevmediğimiz vardiya 4*12. hiç bişeye benzemiyo valla.

bende buralıyım kızlar bizede tatil yok 2 tatilimiz var bizim kurbanbayramı birde ramazan bayramı

Evet kuzum :26: Neyseki nişanlım erken kalkmalara uykusuz olmaya yeterince alışkın. Bide gideceği yer iyi olunca gönlüm rahat

Alışkınsa biraz da olsa rahat eder. Benimki askere gitmeden önce çalışmıyodu 1-2 lere kadar uyuyodu. o kadar zor geldi ki ona anlatamam.

yok canım ne polisiiiiii. fabrikada çalışıyo.

5 - 6 gibi uyanıyo.

hiç sevmediğimiz vardiya 4*12. hiç bişeye benzemiyo valla.

hıımmm ayyy senin içinde ewlennce sorun olmaz mı kız koca gece yok sabah ewde sen gündüz çalışıyon o da gece nasıl görceksiniz birbirinizi :2:

yıllık izin 14 gün..

6 ayda bi olarak kullanabiliyorsun yarınısını kışın yarısını yazın... ya da hepsini yaz veya kış kullanabiliyorsun..

sizde kaç?

Bizimde 14 gün canım ama öyle bir şart yok bizde. Yaz kış diye. İstediğin zaman kullanabilirsin sadece izne ayrılmadan 15 gün önce dilekçe ile bildirmen yeterli. Birde yanlış hatırlamıyorsam 3. yıldan itibaren yıllık izin artıyor diye biliyorum. Bakalım benim eylül 2. yılım doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…