bu sene 9 ün tatil olsaydı kocişle plan yapardık hiç olmazsa şimdi hiç bşy yapamıycaaaam ühüüüü
2015 te 6 gün mü tatil war
Şöyle söyliyim kuzum normalde zaten kurban bayramı 4 gündür. Ama bayramın 1 gün öncesi arefe olduğu için genelde yarım gün çalıştırırlar. O günüde sayarsak 5 gün tatil. Bayramın son günüde c.tesiye geliyor. E ertesi günde pazar benim pazarlarım tatildir. Bazıları işi gereği hafta içi kullanıyor o nedenle belirttim.
Ama ben memur haricinde genelde özel firmaların 9 gün yaptığını görmedim. Geçen kurbanda bende 12 güne yakın izin kullandım ama şöyle oldu 4 gün iznin üstüne 1 hafta izin almıştım yıllık iznimdenSende bu şekilde değerlendirebilirsin
Bilemedim ki şimdik böcüğüm ya ne olsa konuşurum ben
hııımmm demekki izinli... ohh be hayat ona güzel barii bizim uykularımız ona gtsinde uyusun akşama kadar ehehehh
çok uykum war zateeen
Eeeyyyy uykuuuuu sana diyoruuumm bizden çık Nehiree giiiiiiiiiitt
Aaaa çok iyi yaaa öleyse bnmde 6 gün izinm olmuş oluyor =)
seninkide çok mantıklıymış ama onu her şirket kabul edermi kiii herkes öyle yapmak istersee
aşkitide uyuttum şimdi hepten rahatım
masal'ın uykusu nehir'eeeeeeeeeeeeeeee
aşkitide uyuttum şimdi hepten rahatım
masal'ın uykusu nehir'eeeeeeeeeeeeeeee
ehheh gitsin uykucuklarımızda iyice uyusun nehircikk bariii yazııııkkk onun da ihtiyacı war napsııın mecbuuuuuurrr
kızz aşkitini nerde uyttun o da mı tatilde
Evet genelde öyle yapıyorlar ama bizde şirket olarak değilde birim olarak hareket ediyoruz.
Ben Bilgi İşlem birimindeyim ve tek bayanımHer zaman öncelik tanırlar bana. İzin dilekçemi yazdığımda da bilgi işlem müdürüme söylüyorum (aynı yaştayız ) Tamam sorun değil bilgim olması yeterli diyor
Böylelikle izinli oluyorumSen sen ol önceden ayarla
hımmmmbizde de birim olarak tatil yapılıyor ama burdakilerde çok tatil meraklısı bizim ofis kalabalık
bu sene olmasa bile seneye olur çünkü iznimi haziranda kullancam =)
Benimkiside yeni uyandıAskere gidecek diye işten ayrıldı şimdi evde rahatlığın sefasını sürüyor benim bebeğim
Uyusun valla hiçte erken kalkmasından yana değilim askere gidince yeterince erken kalkacak zaten :26:
bu hafta gece vardiyasında
sabah geldi işten, uyudu şimdi
bencede uyusun. askerde cook erken kalkıyolar. üst devre olunca bile en geç 7:30
hıııımmmmm amaaan gece çalışıp gündüz yatmak koyar insana yaaa ....
seninkii polis falan mı cnm ?
Kaç gün yıllık izni sizde?
bende buralıyım kızlar bizede tatil yok 2 tatilimiz var bizim kurbanbayramı birde ramazan bayramı
Evet kuzum :26: Neyseki nişanlım erken kalkmalara uykusuz olmaya yeterince alışkın. Bide gideceği yer iyi olunca gönlüm rahat
bende buralıyım kızlar bizede tatil yok 2 tatilimiz var bizim kurbanbayramı birde ramazan bayramı
yok canım ne polisiiiiii. fabrikada çalışıyo.
5 - 6 gibi uyanıyo.
hiç sevmediğimiz vardiya 4*12. hiç bişeye benzemiyo valla.
yıllık izin 14 gün..
6 ayda bi olarak kullanabiliyorsun yarınısını kışın yarısını yazın... ya da hepsini yaz veya kış kullanabiliyorsun..
sizde kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?