Alışkınsa biraz da olsa rahat eder. Benimki askere gitmeden önce çalışmıyodu 1-2 lere kadar uyuyodu. o kadar zor geldi ki ona anlatamam.
bende buralıyım kızlar bizede tatil yok 2 tatilimiz var bizim kurbanbayramı birde ramazan bayramı
hıımmm ayyy senin içinde ewlennce sorun olmaz mı kız koca gece yok sabah ewde sen gündüz çalışıyon o da gece nasıl görceksiniz birbirinizi :2:
Alışkın kuzum ama son 2 hafta çalışmadığı için alışmıştır illaki birazda olsa geç kalkmaya. Adapte olması zor olmaz ama :26:
ayy siz deyince baktım ramazan bayramı ne zaman denk geliyo diye. arefe bana tatil oluyodu o da pazar gününe denk geliyo. ay ben ne bahtsız bi insanımmmmmmmmmmmmmm
Bizimde 14 gün canım ama öyle bir şart yok bizde. Yaz kış diye. İstediğin zaman kullanabilirsin sadece izne ayrılmadan 15 gün önce dilekçe ile bildirmen yeterli. Birde yanlış hatırlamıyorsam 3. yıldan itibaren yıllık izin artıyor diye biliyorum. Bakalım benim eylül 2. yılım doluyor
İstesede istemese de alışıcak
Bakalım telefon olayını halledebilecek mi sen onu düşün
ewet bizde de o war yanii bizde istediğimiz zaman kullanabiliyoruz aslında...
işte bende konuşcam bakalım ewlilik izni için önümüzdeki hafta söylerim artık... erken olmaz herhalde..
ooo çok iyimiş bizde öle bşy war mı bilmiyorum olması lazım aslında... o zamn yaşadın sen
hoşgeldin Esmer. geçmiş olsun
hiç sormaa canım vardiyalı çalışmak zor olcak ama mecburuzben cocuk olana kadar çalışcam sadece. ilerde çalışmayı pek düşünmüyorum.
sıkcaz dişimizi. :18:
sende bizdensiiinnn
hoşgeldiiiinnn
Evet kuzum erken olmaz söyle sen
Evet inşallah yanlış bilmiyorumdur
o zamn önümüzdeki hafta konuşayım ben en iyisi müdürümle.. =)
hadi inşallah yanlış bilgi değildir =)
ayy sorma cnm bende sizin kervandanım kız çok az kalmıs senin de düğününee nasıl gidiyor hazırlıklar
bakmaz olaydımmmO bahtsızlık şuan banada vurdu
Bakmamıştım ramazan bayramına ama şuan
acemide çok önemli değil çünkü belli bi süre orda kalcak. ustada yanına alabilrse 10 numara 5 yıldız olurKuzu o konuda şöyle bir gelişme var sanada söylemiştim telefonu giderken yanında götürecek. Kuzenine verecek. İnşallah kuzeninin tanıdığı komutanlar onun komutanıdırValla bu kadar ballı oldu herşeyi oda olursa tam olur
valla geçirenler sağolsun esmer ne diyimsaol cnm sanda geçmiş olsun
bence çocuk olsada çalış cnm yinede 6 ay izin yap sonra çalış kaynana ya da annen baksın çocuğa...
sigortanda wardır hazır warken dewam etsin de ilerde emekli olursun ne güzell ..
bakmaz olaydımmm
acemide çok önemli değil çünkü belli bi süre orda kalcak. ustada yanına alabilrse 10 numara 5 yıldız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?