2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy siz deyince baktım ramazan bayramı ne zaman denk geliyo diye. arefe bana tatil oluyodu o da pazar gününe denk geliyo. ay ben ne bahtsız bi insanımmmmmmmmmmmmmm

Alışkınsa biraz da olsa rahat eder. Benimki askere gitmeden önce çalışmıyodu 1-2 lere kadar uyuyodu. o kadar zor geldi ki ona anlatamam.

Alışkın kuzum ama son 2 hafta çalışmadığı için alışmıştır illaki birazda olsa geç kalkmaya. Adapte olması zor olmaz ama :26:

hıımmm ayyy senin içinde ewlennce sorun olmaz mı kız koca gece yok sabah ewde sen gündüz çalışıyon o da gece nasıl görceksiniz birbirinizi :2:

hiç sormaa canım vardiyalı çalışmak zor olcak ama mecburuz ben cocuk olana kadar çalışcam sadece. ilerde çalışmayı pek düşünmüyorum.

sıkcaz dişimizi. :18:

Alışkın kuzum ama son 2 hafta çalışmadığı için alışmıştır illaki birazda olsa geç kalkmaya. Adapte olması zor olmaz ama :26:

İstesede istemese de alışıcak

Bakalım telefon olayını halledebilecek mi sen onu düşün

ayy siz deyince baktım ramazan bayramı ne zaman denk geliyo diye. arefe bana tatil oluyodu o da pazar gününe denk geliyo. ay ben ne bahtsız bi insanımmmmmmmmmmmmmm

O bahtsızlık şuan banada vurdu

Bakmamıştım ramazan bayramına ama şuan

ewet bizde de o war yanii bizde istediğimiz zaman kullanabiliyoruz aslında...

işte bende konuşcam bakalım ewlilik izni için önümüzdeki hafta söylerim artık... erken olmaz herhalde..

ooo çok iyimiş bizde öle bşy war mı bilmiyorum olması lazım aslında... o zamn yaşadın sen

İstesede istemese de alışıcak

Bakalım telefon olayını halledebilecek mi sen onu düşün

Kuzu o konuda şöyle bir gelişme var sanada söylemiştim telefonu giderken yanında götürecek. Kuzenine verecek. İnşallah kuzeninin tanıdığı komutanlar onun komutanıdır Valla bu kadar ballı oldu herşeyi oda olursa tam olur

Evet kuzum erken olmaz söyle sen

Evet inşallah yanlış bilmiyorumdur

hiç sormaa canım vardiyalı çalışmak zor olcak ama mecburuz ben cocuk olana kadar çalışcam sadece. ilerde çalışmayı pek düşünmüyorum.

sıkcaz dişimizi. :18:

bence çocuk olsada çalış cnm yinede 6 ay izin yap sonra çalış kaynana ya da annen baksın çocuğa...

sigortanda wardır hazır warken dewam etsin de ilerde emekli olursun ne güzell ..

ayy sorma cnm bende sizin kervandanım kız çok az kalmıs senin de düğününee nasıl gidiyor hazırlıklar

ayy ewet canım sormaa baya azladı bu son 1 ayda kesin çok çabuk geçer =))

iyi gidiyor çok şükür pazar günü ewi yerleştiriyoruz herşey tamam bi tv eksik işte =)

senin nasıl gidiyor bakiim =)

O bahtsızlık şuan banada vurdu

Bakmamıştım ramazan bayramına ama şuan

bakmaz olaydımmm
acemide çok önemli değil çünkü belli bi süre orda kalcak. ustada yanına alabilrse 10 numara 5 yıldız olur
saol cnm sanda geçmiş olsun
valla geçirenler sağolsun esmer ne diyim
bence çocuk olsada çalış cnm yinede 6 ay izin yap sonra çalış kaynana ya da annen baksın çocuğa...

sigortanda wardır hazır warken dewam etsin de ilerde emekli olursun ne güzell ..

çalışmaya ihtiyacım olursa calışırım elbette ama elalemin yanında çalış çalış bunaldım, hiç bana göre değil

ben emekli olana kadarrrrr hiç düşünemem şuanda emekli olma olaylarını

Merhaba kizcelerimmm
Calisanlara Allah kolayliklar versin benim gibi tatilde olanlara iyi tatiller guzel dinlenmeler diliyorum
Cumlemize hayirli kandiller
Ben bugun erkenden kalktim anneme temizlikte yardim ettim kahvalti yaptik bugun dugun misafirlerimizden ilki olan teyzem geliyor bur hafta anneme arkadas olacak:)aksam ustu terminalden karsilamaya gidicez o zamana kadar islerimizi halledelim dedik
Bugun pek gelemeyebilirim o yuzden simdiden selamlasalim dedimherkese iyi gunler

bakmaz olaydımmm

acemide çok önemli değil çünkü belli bi süre orda kalcak. ustada yanına alabilrse 10 numara 5 yıldız olur

Aynen kuzum bencede öyle usta birliği mühim olan.

Bende diyorum ki nişanlıma ne yap et orda kalmaya bak Bir şekilde komutanların gözüne gir. Birşeyler yap ve orda kal diyorum

İnşallah kalır :26:

Ay askerlik muhabbeti yapmayalım bugün. Ruhum daralıyo başka birşey konuşak kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…