2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ohhhh ne güzelll

Keyfini çıkar kuzum son günlerin. Bol bol anneciğinle keyif yapın, sohbet edin

Sanada hayırlı günler Gelin Hanım

bende öyle oluyodum , anlıyorum seni.

neyse biz ne diyoduk en son

sendee haklısın emekliliği düşünemezsin şuan... hem olmadı bi yerde çalışıyorörmuş gibi kendini gösterip parayı da kocan yatırırsa o zman problem kalmaz bence öyle de yapanlar war çünkü =)

Ne diyoduk ki

Senin çeyiz durumun ne şuan. Durdun mu almaya devam mı?

en son aldıklarımı ekledim, daha da bişey almadım çünkü çok açıldım nisan ayında :18: bide gittim telefonumu değiştirdim hiç başka alacağım yokmuş gibi

bu ay alabilirsem günlük pike almayı düşünüyorum. bide sardırılmayı bekleyen nevresimler var belki onları veririm

saolll tatlıım sanada hayırlı kandillerr =))

ayy ne güzel ne güzeeellll

bende mi böle olcam yaaa inanamıyoruum

Nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar

nasıl gtsn cnm cumartesi temizliğe gidiez evim boyandı hafta içide mobilyalarıım gelicek perdeleriömide nişanlım cumartesi işi erken giterse gidelim diyoruz en önemlisi nikah şekeri ve davetiye kızlar varmı böle güzel değişik enteresan nikah şekeri bakınıyorum hep klasık şeyler var yaa su mantarlı şişeler varya ona kahvemi koysak diyoruzz birde ucunda anhtarlık nikah şekerinid biryere sıkıstıralım diyoz ama kötü durumu karasızım varmı fikriniz model de gösterebkrsnz

Baktımda şimdi topiğine en son baktıklarımmış daha da birşey almamışsın benim gibi Bende en son aldıklarımla duruyorum

Biraz borçları ödiyim azalsın bir sürü borç oldu yahu

Hımm benimde nevresimde battaniyede bir kaç eksiğim var borçlar azalsında alırım acelem yok şuan için. Yoksa bu gidişe kıt kanaat geçinicem

Ne aldın kuzum telefon?

Bende değiştirmek istiyorum. Nişanlımda istiyor ama biraz daha sabret dedim evlenince ikimizde değiştirelim dedim bende öyle düşünüyorum zaten dedi. Aynı telefonu almıp, kullanmak istiyormuş da

anaaa ne güzel telefonda alablmişsin benmde değiştirmem lazım ama değiştirmedim çünkü kocişim olcak insn ben sana alırım sen alma dedi bnde değiştiremedim =)

eksik btmezki yaaa ben al al hala bitiremiyorum napcaksam o kadar şeyii

ben my housedan güzel bi pike aldım çok tatlı çok da uygundu 99 tl ye aldım.. bi de annem nevresim diktirdi beyazından ilk gece serilcekmiş falan diye yaptırdı öyle bakalım =))

onu yapabilmemiz için kocamın çoook para kazanıyo olması lazım bakalım zaman ne göstercek.

belki burda çalışmaya devam ederim bişey cıkmazsa.çünkü evime cok yakın, evlenincede cok yakın olcak

ayy ewet canım sormaa baya azladı bu son 1 ayda kesin çok çabuk geçer =))

iyi gidiyor çok şükür pazar günü ewi yerleştiriyoruz herşey tamam bi tv eksik işte =)

senin nasıl gidiyor bakiim =)

benim cnm temizliğim vr cumartesi sonra hafta içi mobilyalar giricek işte tv mizi bizde almadık haal en sona bırakıyoruz onu alırız bir ara da davetiye ile nikah sekeri için geç kaldık yaa onu bi an önce halletmemiz gerekiyor ama ikimizde fırsat bulamıyoruz perdemde hazır değil daha onuda cumartesi öğlene kadar bter temizlik diyoruz biterse öğledn sonra nişanlım da işten geleblrse gidelm diyorz perdeleri bakmaya inş musait olurda onuda aradan çıkarırız

Hımm iyi iyi güzel yavaş yavaş tamamlanıyor eksikler

Hiç bakmadım ben kuzum nikah şekeri falan. Bizim düğün olacağı için :26: Ama çokta maliyetli birşey yapma derim. Herkes senin gibi özen göstermeyebiliyor :26:

biz daha nikah şekerlerine hiç bakmadıkk yaaa ayrıca onlar nerden alınıyor nerde yapılıyorkii :2:

ayy ne güzel teyzen geliyor bende çok ösledim ama kınamda gelicek malesef çok ihtiyacım var aslında ona ama gelemez çalışıyor kıskandım bak şimdi seni cnm seninde kandilin mubarek olsun kolay gelisn

doğru diosun walla onun için zenginlik lazım....

hııımmmm iyimiş kız o zamn belki ewde durmka istemezsin çalışırsın yine duurma göre..

Son düzenleme:
evet bende taksit yaptırdım gerçi bi yere 30 tl var diğeri de 50-50 iki ay sonra bitiyo. he bide telef.taksitim var. başka bi yere yok

general mobile discovery aldım bebeğim, ama evlenmenize daha baya var.Bence al şimdi. bida mı gelcez dünyaya ben her sene telefonu değiştiriyorum elimden çıkarmaya bakıyorum aşkit'le telefonlarımız hep aynıdr bizim. o da alcak şimdi benimkinden

aldım valla napıyım. sonuçta her dk elimde olan bişey. istediğim gibi olsun didim

nişanlın unutmuştur onu evlilik telaşında adam

bi günlük pike aldın, bide erkek tarafı alıyormuş süslü püslü bişey, aldılar mı sana?

Ooo senin taksitler azmış canım. Birde ben sayayım mı sana

Her ay İng banka kredi taksitim var 475 tl

Tencere+Yemek tk+Çatal bıçak setim için 150 tl

Pike+Nevresim+salon takımı ıvır zıvır bir sürü şey var içinde onlarada 66 tl

Birde eliptik bisikletim var 36 tl

Birde bornoz setim var 50 tl

Şimdilik bunlar

Şuan için ihtiyacım yok kuzum çok şükür telefonum gayet iyi Samsung Galaxy S 2. Gayette memnunum takır takırda çalışıyor ama sıkıldım

Evlenince biz İphone geçmeyi düşünüyoruz. Artık Samsung, Nokia gibi markaların telefonunu istemiyoruz. Ben değil ama nişanlım çok çekti

Oda almışken iyi olsun hem alırken hemde satarken para etsin azıcık dedi Bu nedenle iphone karar kıldık. Şimdi neden almıyorum nişanlım askerden gelene kadar biraz daha düşer fiyatı ve benim taksitlerim azalır. Sonuçta 2 tane alıcaz az para değil

Senin aldığın telefonuda çok duydum. Yakın arkadaşımda almış memnun olduğunu söyledi. Hayırlı olsun kuzum güzel günlerde kullanın aşkitinle

bizim davetiyeler hazır dağıtılmayı bekliyor =) nikah şekerini nasıl kime yaptrcaz bizde blmiyoruz:/

unutmaz o alır düğünden sonra diye düşünüyorm. artık unutursa da başının etini yer aldırtırım heheh

ewet kv.de de yaptırdı bi tane newresim oda güzell süslü püslü bişey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…