2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

fındıkkkkk begendım ole abartıda deıııll cokta yakısır sanaaa

Tek noktayaa takıldııımm "1. numaralı dostuyymuss hıhhhhh "

1numaralı dostta komik olmuş
bebişkom senide bürsürü dünya kadar seviyorum
biz onla beraber büyüdük.lise üni derken bugune kadar beraberiz ALLAH herkese böyle dostluklar kardeşlikler nasip etsin..
seninde bi kaç hatununda yeri fark bende teşekkür ederim. ayva göbeğin olmasa sanada olurdu

bende iyuyummm bebeğümmm iş güç ne olsunnn

senii eviree çeviree dövüüceemm bak demedii demee Vee sana inaat zayıflıcaamm uleeeen görürsün günüüünüüü sen dalga geçebiillceen hiç bişi kalmııcaaakk amaa ben sana kurtlu fındık demeyee devam edicem

Bendeee seniiiii kocamaaaannnn göbeğim kadar çook büyüük sevoooruumm sen düşün sana olan sevgimii

Ezgiiiimmmm pazartesıye kadar jubılenıı yappp

tamam pufimm sınırlarımı zorlıyacağımmm
gülibikim evet başlıyoruz inşallah yani

kızlar ben geldimmmm of ya kimisi diyete başlıyo kimisi nikah şahidi ebiss teşekkür ederim bu arada ah çabucak geçsin ağustos olsun hadi banada anlatın neler oldu buncak sayfada üşendim okumaya

Son düzenleme:
kızlar ben geldimmmm of ya kimisi diyete başlıyo kimisi nikah şahidi ebiss teşekkür ederim bu arada ah çabucak geçsin ağustos olsun hadi banada anlatın neler oldu buncak sayfada üşendim okumaya

suraaaa gerceeek adınnmııı kızzz senın öbür sayfalarda sormustum kaynadı aradaaaaa kızımın adıdaaa suraa olsuuunnn

güllbikkk, ezgooott başlayalım berabeeer beeee bu kilolara bi dur demek lazım SONNAA BOLE FINDIKLARIN DİLİNEE DÜŞÜYOOORUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…