oluur niye olmasın canım. zaten kapalı olmuyo ki uzun kollu dantel kaplı oluyo. dantellerini seyrek seyrek koydurursun seni sıkmıcak şekilde.
sen açık bişey istemiyosun anladğım kadarıyla
evet straplez olayında çekiştirme cok fazla oluyo. tamam güzelliği önemli ama rahatlığıda cok önemli. çekiştirmekten doğru dürüst oynayamayanları biliyorum..Evet kuzum yani kalın olmayacak zaten kollar dediğin gibi sadece dantel olacak. Dantelde seyrek olursa sorun olmaz diye umut ediyorum.
Straplez giymem imkansız bir kere. Rahat edemem yani o nedenle imkansız. Askılı da sevmiyorum. Şuan aslında kafamda 2 seçenek var. Ya hafif kısa kol gibi gelen yaka ya da uzun kol. Ama uzun kol ağır basıyor bende. Çok zarif duruyor. Birde gelinin açık olmasından ötürü kapalı olmasından yanayım. Bu kapalılık komple değil. Ama mesela straplez giyiyolar her yerden taşmış göğüsleri, bide oynarken çekiştirip duruyolar. Daha sonra düğün sonunda vedalaşma oluyor büyüklerin eli öpülünce eğilince her yer meydanda. O tarz şeylerden hiç haz etmem. Hem rahat olmam için hemde bu şekilde kapalılık çok hoşuma gittiği için zarif duruyor ondan böyle istiyorum.
O günün en önemli simgelerinden biridir benim için gelinlikİnşallah istediğim gibide olur
Bence çok güzel kuzum çok zarif duruyorBende kısa kollu düşünürsem bu tarza yakın olacak resmini bulursam ekliycem
evet straplez olayında çekiştirme cok fazla oluyo. tamam güzelliği önemli ama rahatlığıda cok önemli. çekiştirmekten doğru dürüst oynayamayanları biliyorum..
İnşallah gönlümüze göre, içimize sineni buluruz canım
Evet öyle bir oynuyolar ki Allahım ne var o kadar dökülmeye sanki.
İnşallah kuzum yaa.. Ama büyük ihtimal diktireceğim ben :26:
ben o konuda kararsızım biraz. belki başka bi beğendiğim olur, onun üstünde oynama yaptırabilirim..
İstediğime yakın bulursam bende öyle yaparım ama bakalım bulamazsamda mecbur diktiririm :26:
gelinlik işini hallettik, gelelim ayakkabıya
Gelelimm
Renkli mi yoksa beyaz veya kırık beyaz mı düşünüyorsun
Eki Görüntüle 1096424 Eki Görüntüle 1096425 kızlar top mumluklardan beyaz olandan 2 tane alayım diyorum diğerindende vazodan 1 tane alayım siyah yada kırmızı konsolun ustune sizce nasıl olur güzel durumu konsolum beyaz
Peki illa bunlardan almak zorunda mısın canım, daha farklı daha şık bişey bulursun belki?
bunları beyendim bulamadım da eski modelelr var çok onlarıda beyenmiyorum şamdanlı fln öle istemiyorum kötümü
Şunu en başta söyliyim, oynarken dolgu topuk giycem
renkli düşünüyorum ve de açık bi ayakkabı düşünüyorum ayağımı tutacak cinsten
he bide rugan istemiyorum çok rahatsız ediyo beni
Eki Görüntüle 1096444 böle takımları diyorsan hiç beyenmiyorum onları cnm yaa
Bende oynarken dolgu topuk giyeceğim
Bende renkli düşünüyorumKesinlikle bilekten bağlamalı ayağımdan çıkmayan bir model olacak
yok canım niye kötü olsun, şahsen ben o topları tv ünitesine koyardım konsol için daha başka şeyler alırdım. ama sen beğendiysen al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?