ay yok bunlar cok çakma duruyo zaten. daha kaliteli şeyler var
beyendim de ne bilim yaa bileiyorum 3 tane toplulardnamı alsam yoksa diyorum buyukten küçüge diğer türlü kötü durumu ya ben o konsolun ustune aslında hiç bişey koymak istemiyorum çok sade olsun istiyorum öel dolu dolu hiç beyenmiyorum
ama böle takım dimi incili fln yada canlılardn diyorsun ben işte böle takım sevmiyorum böle tek olsun yada en fazla 2 yada üç tane parça
bak ben böyle şeylerden bahsediyorum
ama bu yazından sonra beğenmeyeceğini düşüündüm
Eki Görüntüle 1096454
aynen öyle cnm beyenmiyorum böle şeyleri çok çok sade en sadesi nasıl olursa ole istiyorum
bunlar set halinde zaten. kendin istediğin parçaları alıyosun. ister şamdanını al ister kül tablasını al o sana kalmış bişey. kendin takım yaparsın
ne kadar zıtızben buna bayılmıştım mesela. bazı şeylerde abartıyı seviyorum
sen bana bakma içine sineni al tatlım, çıkıyorum ben görüşürüz
Canımlar sizle sohbet etmek cok güzeldi.ama saati 5 yapmışız. izninizle ben kaçıyorum.
yarın devam ederiz. öpüyorum çokça
Sende haklısın kuzum. Neyse artık bir şekilde beğenirsin. Belki seçtiğin koltukların falan tüllerine uyar bu şekilde uyum sağlarsın
Napalım kuzum el mahkum :26:
Ya hu bizim bey hala tripte kürekle dövücem
Döv kuzum bende arkandayım
Adamın kandilini kutladım, bende senin kandilini kutlarım dedi. O deyiş tık yok
hayırdır yine ne oldu cnm neyiniz var
Yok yahu birşeycik sadece nazlanası gelmişGeçen uykumu bölmüştü bende tersledim ya, o gün bugündür bi triplerde
animm benimki bana uykusunda neler neler diyor bee yuh ona ayıptır yaa çocukmu o ben artık aldırıs bile etmiyorum bagırıyor duryo benimki bazen gücüme gidiyor tabi agır konsuunca ama özür diliyor gönlümü alıyor gönlünü almayı denedinmi kızz ufacık bişi nolck bee ondan çok pohpohladın snaırım sen bunu yada anası tepene çıkıyor seninde yazık sana bebğim yaa
Tepeme çıkma devri iki ay öncedeydi canım, artık öyle bi lüksü kalmadığını biliyor
Ya hu kafaya takmıyorum ki, canı birşeye sıkılmıştır benim tersleyişimde bahanesi olmuştur işte.. Nasılsa düzeliriz, adam mecbur düzelmek zorunda şurda 20 gün sonra nikah ta da kabul ediyor musunuz diye sorunca 'hayır beni tersledi' diyecek hali yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?