Hıı evet o zaman olabilir
Nereye kaybolmuştun sen bakıyımmmmm
Elektrikler kesildi. Hepten ayar oldum. Bari masamı silip temizliyim dedim.
Ben sildim elektikler geldi. bu bi işaret miydi acaba.sürekli erteliyodum cumartesi ye
ne güzel örnek oluyosun sen öyle ahhaha gerçi aramızda öğrenci yok şuan ama
en çok lise yıllarımı özlüyorum üni den hiç bişi anlamamıştım. üni maceralarımızda fena değil ama lise daha başkaydı bana göre
kullanacak olan sensin niye bu kadar ısrar ediyolar kizaten kullanılmıcak ki gümüşlüğe koycan onları da. nereli ki nişanlın
Hımm şey yemek yediydim dee
Ben yoktum ya ondan gitmiştirBen geldim elektriklerin geldi
nişanlımdan baskı almıyorum annemler baskılı çeyizi görmeye gelicklermiş o olmadan olmazmış la ben görsünler diyemi alıcm ama malesef görsünler diye aldırıldı :44:
cnm ben 1 ay direttim 1 ay sonra kendimi magazada buldumsırf şu gösteriş yüzünden kullanılmayacak şeylere para verdiriyolar yaaa
ben karşı gelcem, almıcam.
#diReNNazaR
cnm ben 1 ay direttim 1 ay sonra kendimi magazada buldum
ne güzel örnek oluyosun sen öyle ahhaha gerçi aramızda öğrenci yok şuan ama
en çok lise yıllarımı özlüyorum üni den hiç bişi anlamamıştım. üni maceralarımızda fena değil ama lise daha başkaydı bana göre
kullanacak olan sensin niye bu kadar ısrar ediyolar kizaten kullanılmıcak ki gümüşlüğe koycan onları da. nereli ki nişanlın
o da güzel.
Sen Sakaryalı mısın
aynen wallaa ünw.de çok çabuk bitti yaaa bi de hergün ders yoktu mesela rahat oluytorduk o zaman.. lisedeyken hergün okula gidiyorduk sanki daha uzun sürmüştü
ama lise gerçektende bi başkadır
Afiyet olsun kuzuma
Galiba, sanırsam, heralde öyle
annem sakaryalı cnm istanbulda otruyoruz
Sağol bebekimm
Sen napıyosun bakıyımm
nickinde 54 görünce sakaryalısın sandım
2 yıl ada'da okudum bende
ben buraya ilk formaliteden uyelik açtım aslında öle sallama bi nick oldugu için sonradan çok beyendiğim bir site oldu o nick de öle kaldı cnm
Saati 3 etmişiz.
Aynı saatte mi çıkcaksın canım, ben 5 de defolup gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?