2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Elektrikler kesildi. Hepten ayar oldum. Bari masamı silip temizliyim dedim.

Ben sildim elektikler geldi. bu bi işaret miydi acaba. sürekli erteliyodum cumartesi ye

nişanlımdan baskı almıyorum annemler baskılı çeyizi görmeye gelicklermiş o olmadan olmazmış la ben görsünler diyemi alıcm ama malesef görsünler diye aldırıldı :44:
adet nişanlımına ilesinden çankırılılar onlar beyendiğim adeti uygulatıyorum saçma olanı bulaştırmıyorum

Son düzenleme:
nişanlımdan baskı almıyorum annemler baskılı çeyizi görmeye gelicklermiş o olmadan olmazmış la ben görsünler diyemi alıcm ama malesef görsünler diye aldırıldı :44:

sırf şu gösteriş yüzünden kullanılmayacak şeylere para verdiriyolar yaaa

ben karşı gelcem, almıcam.

#diReNNazaR

aynen wallaa ünw.de çok çabuk bitti yaaa bi de hergün ders yoktu mesela rahat oluytorduk o zaman.. lisedeyken hergün okula gidiyorduk sanki daha uzun sürmüştü

ama lise gerçektende bi başkadır

aynen wallaa ünw.de çok çabuk bitti yaaa bi de hergün ders yoktu mesela rahat oluytorduk o zaman.. lisedeyken hergün okula gidiyorduk sanki daha uzun sürmüştü

ama lise gerçektende bi başkadır

Sende mi 2 yllık bitirdin. Aynen dediğin gibi. kopuk kopuk gittik derslere. canın istemiyosa girmeme gibi lüksün vardı. Ama lise öyle mi dersten kaçma diye bişiy vardı . adrenalin doluuu

ben buraya ilk formaliteden uyelik açtım aslında öle sallama bi nick oldugu için sonradan çok beyendiğim bir site oldu o nick de öle kaldı cnm

Siteye bağlanınca insan bırakamıyo dimi

ben girmeyince, kızlar ne konuşyo acaba diye düşünüyodum bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…