2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy ne güzel bnede defolmak istriyorum ama tam tamına saat 8 de defolucam
8 mi.:26: Allah kolaylık versin canııım
aynen öle oluyor bende 2 hafta fln uzaktım internetmde sorun vardı ama aklım sizdeydi sinirimden yidim kendömi ama internet kendine gelmedi
Ehh günler geçmemiştir
Evet kuzum mecbur 18:30 da çıkıcam

İşe giriş, çıkışlarda parmak izi okutuyoruz

1-2 saat erken cıkarsalar ne kaybedecekler acaba. İnsanda çalışma şevki bırakmıyolar cidden

8 mi.:26: Allah kolaylık versin canııım

Ehh günler geçmemiştir

1-2 saat erken cıkarsalar ne kaybedecekler acaba. İnsanda çalışma şevki bırakmıyolar cidden

Aynen öyle kuzum. İzin alsam alırım aslında ama göze batmak istemiyorum sadece sabrediyorum

Aha kaçaklardan biri yakalandı

Evet kuzum bir konu konuşalımmm

Mesela gelinliğini nasıl düşünüyorsun istediğin model var mı aklında

tabisi prenses model straplez istemiyorum. kalın askılı olacak veya kayık yaka. kayık yaka rahat olmaz diye düşünüyorum kararsızım biraz :44:

sen?

ben diktiriyorum cumartesi provam var ilk prova inş istediğim gibi dikerler memnun kalırım ben pelerinli istiyorum etek prenses oluck benimde basıma taş aksesuarımıda aldım hayalimi süslerler inş

tabisi prenses model straplez istemiyorum. kalın askılı olacak veya kayık yaka. kayık yaka rahat olmaz diye düşünüyorum kararsızım biraz :44:

sen?

Bende prenses model düşünüyorum ama birazda kendi istediğime göre değiştireceğim gelinliği sanırım..

İlk önce yarım kol istiyordum yani fakir kol tarzında ama daha sonra uzun kollu gelinliklerin daha zarif olduğunu farkettim Sence ?

Daha hanım hanımcık duruyor sanki bana öyle geliyor bilmiyorum.

Fikrimi değiştirmez isem ama büyük ihtimal değişmeyecek gibi

Bu tarz gelinlik istiyorumm Straplezi kalp şeklinde olacak düz değil

fakir kol bana biraz sacma geliyo :26: ya tam uzun yaptır yada askılı veya straplez olsun diyorum.

dantel,uzun kollu bence de daha zarif gösteriyo.

beğendim...

özellikle etek uçlarında dantel istiyorum bnde. dümdüz istemiyorumm

Ya aslında güzel dikildiğinde hoş duruyor fakir kol ama işte onuda düzgün dikeni bulmak zor. Biraz zor bir koldur. tam koluna yapışsa rahat edemezsin bol olsa olmaz. Bende gelinliğimde daha da özen istiyorum. Uzun kol daha güzel duracağını düşündüm. Zaten eylül gelini olucam. Havalar çokta sıcak olmayacaktır İstanbulda.

Aynen bende özellikle etek uçlarına istiyorum çok güzel oluyorr

Peki duvağın?

Eylül'de hava güzel oluyo dahaa ya.

Duvağımı kız istemiyorum uzun istiyorum resimlerde güzel çıksın

bide alttan istemiyorum duvağı üstten düşünüyorum ama kesin caydırırlar beni.

Eylül'de hava güzel oluyo dahaa ya.

Duvağımı kız istemiyorum uzun istiyorum resimlerde güzel çıksın

bide alttan istemiyorum duvağı üstten düşünüyorum ama kesin caydırırlar beni.

Çok sıcak olur mu ki :26: Gerçi uzun kollu istiyorum ben ama zaten ince olacak güpür. Sence abes olur mu Eylülde :26:

Ben aslında alttan istiyordum ama gördüğüm bir model tam anlamıyla kendine aşık ettirdi beni. Seninle de paylaşıp fikir edinmek istiyorum

Aşık olduğum model ise bu. Saçımı da bu şekilde düşünüyorum zaten..

Ya da böyle mi :26:

Telefonumda yüzlerce gelinlik, yüzlerce saç modeli, ayakkabı v.s var

olur tabiiii olmaz mı . ekimde bile nasıl sıcaktı hava hatırlamıyo musun.

ilk paylaşığını beğendim de2. yi nayııırrr

bende hiç yok ya. klasör yapcammm

olur tabiiii olmaz mı . ekimde bile nasıl sıcaktı hava hatırlamıyo musun.

ilk paylaşığını beğendim de2. yi nayııırrr

bende hiç yok ya. klasör yapcammm

Olmas mı yani şimdi uzun kollu :26:

Benimde öyle telefonum her biri klasör şeklinde

Olmas mı yani şimdi uzun kollu :26:

Benimde öyle telefonum her biri klasör şeklinde

oluur niye olmasın canım. zaten kapalı olmuyo ki uzun kollu dantel kaplı oluyo. dantellerini seyrek seyrek koydurursun seni sıkmıcak şekilde.

sen açık bişey istemiyosun anladğım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…