puhahahahha
Erkekleri de mi aramıza alacağız yoksaAman kuzum olmasına da lüzum o yok o konularda
He ya baya erkekleşti, kadınlar değilde erkekler kulübü mü olmaya karar verdi yoksa
Gel canım ben taa 2015 yaz sonu gibi düşünüyorum bak buradayım2014 sonu ya da 2015 bahatı işte :))) O zaman geliceğim aranıza. Soleil ile konuştuk. ben Ankara'da yaşıyorum. Öyle tüylü biri değilim sadece bikini bölgesi için düşünüyorum işte. :26:
Erkekleri de mi aramıza alacağız yoksa
Ooo o zaman burası azgın sendrom geçirenlerin topiği olur
yaaaaaa işteee buu aradığım bilgilerr. çooook teşekkür ederim bitanesiinnnnYazın kısa kollu dışında açık giyinmediğim için tüm vücudum bembeyaz o zaman Ankara'da önerebileceğin yerler var mı? Ay heyecanlandım şimdi beennn.
Teşekkür ederim canım. Zamana bıraktım işte. Ama ister istemez takılı kalıyorum. Neyse herşey olacağına varır elbette haklısın.
Denize giren biri değilim canım. Beyaz tenliyim bikini bölgesi tüyleri koyu ve sert malesef jilet yüzündenAlexandite duymuştum bi arkadaşım yaptırıyormuş memnunum demişti. Kaç seans gidileceği uzmanın görüşüne bağlı değil mi? Ya bide takılı kaldığım nokta rahme yumurtalığa falan zararı var mı? Bi arkadaşımın teyzesi de lazer yapıyor sakıncalı diye önermemişti? :26::26:
Azgın mıÇok renkli oldu sevmedim sevemedim
Size bir soru..
* Kına gecesinde ne giyeceksiniz?
( bindallıdan önce)
Size bir soru..
( bindallıdan önce)
Kırmızı ya da toz pembe kolları tül detaylı şık bi elbise
Abiye diyosun yani.
ımmm benm kınam erkek kadın karışık olacağı için bi de düğün gibi olcağı için ve salonda olduğundan bindallıdan önce pudra pembesi dantelli bi tuvalet giycem.
elbise gymek istemedim çünkü çok kalabalık olcak geln olduğum belli olsun dedim =)
Size bir soru..
( bindallıdan önce)
Eki Görüntüle 1097365
Erkekleri de mi aramıza alacağız yoksa
Gel canım ben taa 2015 yaz sonu gibi düşünüyorum bak buradayımİğneli öneriyorum canım kesin sonuç iğneli
Rica ederim kuzum benimm.. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Bende İstanbulda yaşıyorum kuzum malesef Ankarada bildiğim bir merkez yok :26:
Size bir soru..
( bindallıdan önce)
yok canım bende yaptırıyorum 1.5 senedir zararını görmedim.. bebek gibi oluyor çok rahat =))
Aman canım hiç sıkma canını şevkinizide kırmayın bu sizin düğününüz. Bak zaten siz karar vermişsiniz, saygıdan soruyoruz diyorsun ee neyi takıyorsun kafana daha. İnadına gülümse
bu cok şirin bişeymiiişş
ama konsola nasıl olur bilemedim :26:
kesinlikle mum almalısın konsola yakışan en güzel şey mum bence
Ben sadece hürrem kıyafeti gibi bir kıyafet giyeceğim nasipse uzun bir elbise kınam da onunla yakılacak onunla da oynayacağımTabi gögüs dekolteleri bu kadar çok olmayacak daha sade vişne çürüğü ya da tatlı kırmızı bir ton istiyorum nasipse
Eki Görüntüle 1097405 Eki Görüntüle 1097406 Eki Görüntüle 1097407 Eki Görüntüle 1097408 Eki Görüntüle 1097409 Eki Görüntüle 1097410 Eki Görüntüle 1097411
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?