2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aman kuzum olmasına da lüzum o yok o konularda
He ya baya erkekleşti, kadınlar değilde erkekler kulübü mü olmaya karar verdi yoksa
Erkekleri de mi aramıza alacağız yoksa
2014 sonu ya da 2015 bahatı işte :))) O zaman geliceğim aranıza. Soleil ile konuştuk. ben Ankara'da yaşıyorum. Öyle tüylü biri değilim sadece bikini bölgesi için düşünüyorum işte. :26:
Gel canım ben taa 2015 yaz sonu gibi düşünüyorum bak buradayımİğneli öneriyorum canım kesin sonuç iğneli

Rica ederim kuzum benimm.. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Bende İstanbulda yaşıyorum kuzum malesef Ankarada bildiğim bir merkez yok :26:

Size bir soru..

* Kına gecesinde ne giyeceksiniz?

( bindallıdan önce )

yok canım bende yaptırıyorum 1.5 senedir zararını görmedim.. bebek gibi oluyor çok rahat =))

Size bir soru..

* Kına gecesinde ne giyeceksiniz?

( bindallıdan önce )

ımmm benm kınam erkek kadın karışık olacağı için bi de düğün gibi olcağı için ve salonda olduğundan bindallıdan önce pudra pembesi dantelli bi tuvalet giycem.

elbise gymek istemedim çünkü çok kalabalık olcak geln olduğum belli olsun dedim =)

gelinlik giymeyi düşünmedin yani?

gelinlik giymeyi düşünen sadece ben miyim yaniiiiiiiiiiii

sen direkt bununla çıkmayı düşünüyosun yani.

kınada bence kesinlikle kırmızı veya bordo olmalı diye düşünüyorum , bazıları yeşil mor vs giyiyor ama kına gecesi deyince insanın aklına direk kırmızılı şeyler gelir öyle değil mi? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…