gelinlik giymeyi düşünmedin yani?
gelinlik giymeyi düşünen sadece ben miyim yaniiiiiiiiiiii
her iki tarafa koymak içi şık abajur alabilrsin?
bide heykeller var uzun ince balerinli filanöyle bişey alabilrsin?
ya da şöyle bişey alabilirsin Eki Görüntüle 1097304
yani konsola bişey koymadıkça cok boş gözükür hiç hoş olmaz bence :44:
selaaammm :) bindallıdan önce gelinlik giyecektim ben ama :44: öyle olmuyor mu acep??
ewet normalde biizim tarafımızda da hep gelinlik giyerler ama ben giymek istemiyorum kirlenir yıpranır bişey olur hevesim kaçar o yüzden düğünümde giymek istiyorum..
sen nie kınada giyiorsunki??
Ankara'da isen önereceğin bir yer var mı? Sende mi alexandre yaptırıyorsun? eneeee pek bi heveslendim
1.ve 2.model güzel kuzumKızlar bi kaç fikir edineyim dedim. Yatak odası takımlarına baktımNe güzel şeyler çıkmış
Bizim giyim odası olacak ya bu yüzden sadece yatak ve makyaj masasını alacağız
Bi kaç tane beğendim bakın bakayım
Eki Görüntüle 1097390
Eki Görüntüle 1097400
Eki Görüntüle 1097401
Ben de hiç sevmedim hiiiçççç :18::18:
son soruİğneli dediğiniz şey Alexandre mi? :44:
sen direkt bununla çıkmayı düşünüyosun yani.
kınada bence kesinlikle kırmızı veya bordo olmalı diye düşünüyorum , bazıları yeşil mor vs giyiyor ama kına gecesi deyince insanın aklına direk kırmızılı şeyler gelir öyle değil mi? :44:
sanırım benden başka gelinlik giyecek olan 2. kişisin monarkcımm
kızlar elbise giymeyi düşünüyor.
1.ve 2.model güzel kuzum
sadece düğünde mi giycem gelinliği :26: hevesimi alamam kiiii.
hem o kadar para veriyoruz sadece 3*4 saat mi dursun üstümdeee
2 günde gelinliğimi giycem hevesimi alcam
* abiyeyi-elbiseyi her zaman giyebilirim ( akraba-arkadaş düğünlerinde vs. ama gelinliği sadece o zaman giyebilirim )
Evet nasipse direk bunlara benzer birşeyle çıkacağım ve değiştirmekle uğraşmayacağım değiştirirken zaman harcamama oynarım bol bolbu modeller sanki hem bindallıya hem elbiseye kaçıyor o yüzden sade şık bir elbise görecektir hepsinin işini diyorum ve tabi ki kırmızı ya da tonları olmalı
Size bir soru..
* Kına gecesinde ne giyeceksiniz?
( bindallıdan önce)
senin açından bakınca haklısın aslında ama ben gelinlik kirlenmesin diye bi de millet merak etsin düğünde görsün diye gymicem..
gelinliği
bizde o kadar para weriyoruz ama ben zaten satın aldım heheh
son soruİğneli dediğiniz şey Alexandre mi? :44:
kafam karıştı benim :)) bizim iki düğün olacak ve sanırım bizim şehirdeki kına olacak ama düğün salonunda. yani buradaki akraba eş dost için ben mecburen gelinlik giyicem. kınam da düğün salonunda yakılacağı için.. :26::26::26::26: hmm ben bunu bi nişanlımla bi konuşayım. burda dikkat edimesi gereken bir durum var evet. :44:
mumluk vrya onun gibi iki vazo koysam yanyana daha iyi o diğeri vazo sanırım o kazulet gibi kızz
İnşallah istediğin gibi olsun kuzum beğendiysen neden olmasınBende çok beğendiim ya onların benim olmalı
İyi fikir
Herşey gönlümüze göre olur inşAllah :119:
İnşallah istediğin gibi olsun kuzum beğendiysen neden olmasın
Amin canımcım inşallahGelinlik giymek istiyorsan giy tabi içimizde kalmamalı hiç bir şey
sende mi abiyeyynnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?