2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

gelinlik giymeyi düşünmedin yani?

gelinlik giymeyi düşünen sadece ben miyim yaniiiiiiiiiiii

ewet normalde biizim tarafımızda da hep gelinlik giyerler ama ben giymek istemiyorum kirlenir yıpranır bişey olur hevesim kaçar o yüzden düğünümde giymek istiyorum..

sen nie kınada giyiorsunki??

mumluk vrya onun gibi iki vazo koysam yanyana daha iyi o diğeri vazo sanırım o kazulet gibi kızz

ewet normalde biizim tarafımızda da hep gelinlik giyerler ama ben giymek istemiyorum kirlenir yıpranır bişey olur hevesim kaçar o yüzden düğünümde giymek istiyorum..

sen nie kınada giyiorsunki??

sadece düğünde mi giycem gelinliği :26: hevesimi alamam kiiii.

hem o kadar para veriyoruz sadece 3*4 saat mi dursun üstümdeee

2 günde gelinliğimi giycem hevesimi alcam

* abiyeyi-elbiseyi her zaman giyebilirim ( akraba-arkadaş düğünlerinde vs. ama gelinliği sadece o zaman giyebilirim )

Son düzenleme:
Ankara'da isen önereceğin bir yer var mı? Sende mi alexandre yaptırıyorsun? eneeee pek bi heveslendim

Bende istanbuldayım bilmiyorum o yüzden ankaradakileri ama bi hastanede yaptırmanı öneririm. hastane olsun da gerisi önemli değil.. her yerde yapamıyorlar.

ben diod lazer kullanıyorum canım ama çok memnunum...

diod en ince tüyleri bile yok ediyor. ama alex ince tüyleri tam yok edemiyor. o yüzden diodu tercih ettim çok da memnunum..

1.ve 2.model güzel kuzum
son soru İğneli dediğiniz şey Alexandre mi? :44:

Hayır tatlım elektrik akımının küçük ince bir iğneyle köke verilmesi kesin sonuç alma işlemi senelerde alexandre kullanıldı ama 2-3 ay içerisinde geri çıktı bırakınca iyi ki tüylerim azalmış ve artık görmediğini söylediler de bu şekilde bıraktım yoksa senelerce tekrar giderdim o yüzden bende iğneliye geçtim her yerde yoktur iğneli ve oldukça ustasına yaptırmak gerekir

Evet nasipse direk bunlara benzer birşeyle çıkacağım ve değiştirmekle uğraşmayacağım değiştirirken zaman harcamama oynarım bol bol bu modeller sanki hem bindallıya hem elbiseye kaçıyor o yüzden sade şık bir elbise görecektir hepsinin işini diyorum ve tabi ki kırmızı ya da tonları olmalı

sanırım benden başka gelinlik giyecek olan 2. kişisin monarkcımm

kızlar elbise giymeyi düşünüyor.

kafam karıştı benim :)) bizim iki düğün olacak ve sanırım bizim şehirdeki kına olacak ama düğün salonunda. yani buradaki akraba eş dost için ben mecburen gelinlik giyicem. kınam da düğün salonunda yakılacağı için.. :26::26::26::26: hmm ben bunu bi nişanlımla bi konuşayım. burda dikkat edimesi gereken bir durum var evet. :44:

senin açından bakınca haklısın aslında ama ben gelinlik kirlenmesin diye bi de millet merak etsin düğünde görsün diye gymicem..
gelinliği
bizde o kadar para weriyoruz ama ben zaten satın aldım heheh

İyi fikir

Herşey gönlümüze göre olur inşAllah :119:

senin açından bakınca haklısın aslında ama ben gelinlik kirlenmesin diye bi de millet merak etsin düğünde görsün diye gymicem..
gelinliği
bizde o kadar para weriyoruz ama ben zaten satın aldım heheh

en fazla toz olur, kışın düğün yapmış olsak illaki çamur olur bişey olur ama yazın ne olabilir ki ennnnn kötü ihtimal kuru temzlemeye verirsin acil yıkatırsın nolcak

he bide o var bak.

kınaya gelen düğüne gelemeyebilir. en azından kınaya gelenler beni gelinlikle görsün

son soru İğneli dediğiniz şey Alexandre mi? :44:

Hayır kuzum. İğneli dediğimiz daha acılı olur Alexandrite nazaran. Tek tek kıl köküne yapılır işlem. Ama alexandrite da bir ışık söz konusu olduğu için tarama şeklinde işlem yapılır

ama diğer şehirde yaptığınız düğünde senin akrabaların eş dostun seni gelinlikle göremeyecek öyle olursa.

iyi düşünmek lazım

mumluk vrya onun gibi iki vazo koysam yanyana daha iyi o diğeri vazo sanırım o kazulet gibi kızz

sen abartı sevmediğin için sana fazla geldi

sen biraz daha sadesini bul.

sakın hiç bişey koymamazlık yapma bana kalırsa.

sende mi abiyeyynnnnnn

Evet kuzum neden dersen kabarık düşünmedim nişanımda giydiğim için. Elbise ise daha sonrada özel birşeyde (abim olduğu için) giyebilirim. Hemde gelinliğimin kirlenmesini ve daha düğünüm olmadan beni gelinlikle görmelerini kesinlikle istemem. Millet kınada gördük deyip düğünüme gelmeyebilirler (meraklı olanlar )

Bu nedenle hiç düşünmedim giymeyi. Bizde de öyle olmuyor zaten. Genelde önce abiye tarzı yada isteyen tuvalet tarzı giyip daha sonra bindallısını giyiniyor. En önemliside nişanlımın beni daha düğün olmadan gelinlikle görmesini istemiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…