Büroya; kuran kurslarına , cuma okumalarına kendini adamış bi komşu teyze geldi.
Öyle güzel şeyler anlattı ki. Nasıl utandımm..
bilerek o saate aldık. insanlar cmtsi gününden gelck uzaktan ve o yüzden insanlar hem perişan olmasınlar düğünü yapalım dedik.
bi de kendimizi de düşündük ertesi sabah 10.30 da uçuşumuz war brz dinleniriz hiç olmazsa dedik...
siz nie akşam yapmıosunuz =)
Nerden çıktı kuzum o teyze ne için geldi :26:
Ne anlattı :26:
Bizimde düşüncemiz o kuzum. Hem memleketten hemde karşıdan gelecek bir çok akraba var. Burda da kalmak için çokta ev yok açıkcası. Birde İstanbul'un köprü trafiği malum. Gündüz düğünümüz olur. Akşamada insanlar biraz dinlenir sonra yola çıkarlar dedik. Ertesi gün işleri olacak malum. Hemde bir çok insan arabaları yok diye uzaktan gelemiyolar gece dönüş zor diye. Onuda düşündük öyle karar kıldık umarım buluruz ona uygun salon
E bide biz dinleniriz
Arada uğrar bana. Kermes varmış, onu söylemeye gelmiş.
Şey dedi çok ilgimi çekti. Eşler el ele tutuştuğunda baş parmak ve işaret parmağı arası var ya heh işte tam orası sevgi bağı salgılarmış. Eşin sana o kadar helalmiş ki tüm günahlar o parmaklardan aşağı dökülür gidermiş.
Ne güzel söylemişşş
neden kuzuummm :2:
Arada uğrar bana. Kermes varmış, onu söylemeye gelmiş.
Şey dedi çok ilgimi çekti. Eşler el ele tutuştuğunda baş parmak ve işaret parmağı arası var ya heh işte tam orası sevgi bağı salgılarmış. Eşin sana o kadar helalmiş ki tüm günahlar o parmaklardan aşağı dökülür gidermiş.
ee yani insanlara da yazık tabi ertesi gün de iş günü tabi insanları perişan etmeye gerek yok...
tabi bi de düğün sonrası yemeğe çıkıcaz illaki en azından yemek faslı erkenden biterde ewe gider dinleniriz aceleye gelmemiş olur
bulursunuz canım biz 8 ay öncesinden tuttuk salonu. sizde erken tutunki sorun olmasın...
Aaaa gerçekten mii ne güzeeelll bol bol el ele tutuşalım o zman biiiz =))
Evet ama olay şu ki evlenince..
ama şimdi ?? :18::18:
Evde kimse yok, nişanlım çalışıyor, karnım acıktı üşeniyorum aşağıya inip birşeyler yemeye..Eee dahası canım sıkılıyo
Evet kuzum bizde öyle yapacağız Allahın izniyle. Nişanlım askere gidiyor zaten. Yıl başından sonra izin kullanacak büyük ihtimal sırf bunun için. Gelecek o zaman tutacağız. Bizimde tam 8 ay öncesi olmuş olacak tabi istediğimiz güne alır isek
06.09.2015
Ahahhaha ayyy bilirim o can sıkılmalarını çalışmıyorken bende öleydim yaaa sıkıla sıkıla bi hal olurdum
ew ahalisi nerde annişkon yok mu çalışıyor mu komşuya mı gitti ?
az sonra esra erol başlar onu izle
şimdi foxta unutma beni wardır ayy uzun zamndr izlemiyorum ilkay a ne oldu acep
saat 5 tede beni affet başlar onu da uzun zamandr izleyemiyoruum ahhh kemalle bahar bnapıyor acep
bulursunuz canım merak etme millet de baya erkenden tutuyor gerçekten yaaa biz eylül ayında tutarken taaa 2014 ekim ayını bile tutmuşlardı ama 8 ay önceden tutmak iyidir bulunuyor..
Ama elini tutmazsam olmaz ki :26: Yolda bile yürüyemem :26:
bulursunuz canım merak etme millet de baya erkenden tutuyor gerçekten yaaa biz eylül ayında tutarken taaa 2014 ekim ayını bile tutmuşlardı ama 8 ay önceden tutmak iyidir bulunuyor..
Annem sünnet kuranı varmış oraya gitti. Babam hala memlekette 1 ay oldu özledim adamı vallahi :26:
Anca kapattım televizyonuda geldim kızUnutma beni ye bi göz attım kk damladım
Beni affetide kaçırmadan izliyorum, cüneyti eylül bıçakladı hastanede
Kemalde baharın babasını araştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?