Evet kuzum neden dersen kabarık düşünmedim nişanımda giydiğim için. Elbise ise daha sonrada özel birşeyde (abim olduğu için) giyebilirim. Hemde gelinliğimin kirlenmesini ve daha düğünüm olmadan beni gelinlikle görmelerini kesinlikle istemem. Millet kınada gördük deyip düğünüme gelmeyebilirler (meraklı olanlar)
Bu nedenle hiç düşünmedim giymeyi. Bizde de öyle olmuyor zaten. Genelde önce abiye tarzı yada isteyen tuvalet tarzı giyip daha sonra bindallısını giyiniyor. En önemliside nişanlımın beni daha düğün olmadan gelinlikle görmesini istemiyorummmm
en fazla toz olur, kışın düğün yapmış olsak illaki çamur olur bişey olur ama yazın ne olabilir kiennnnn kötü ihtimal kuru temzlemeye verirsin acil yıkatırsın nolcak
he bide o var bak.
kınaya gelen düğüne gelemeyebilir. en azından kınaya gelenler beni gelinlikle görsün
çoook çook yüksek ihtimalle giyicem canım
sen abartı sevmediğin için sana fazla geldi
sen biraz daha sadesini bul.
sakın hiç bişey koymamazlık yapma bana kalırsa.
Evet kuzum neden dersen kabarık düşünmedim nişanımda giydiğim için. Elbise ise daha sonrada özel birşeyde (abim olduğu için) giyebilirim. Hemde gelinliğimin kirlenmesini ve daha düğünüm olmadan beni gelinlikle görmelerini kesinlikle istemem. Millet kınada gördük deyip düğünüme gelmeyebilirler (meraklı olanlar)
Bu nedenle hiç düşünmedim giymeyi. Bizde de öyle olmuyor zaten. Genelde önce abiye tarzı yada isteyen tuvalet tarzı giyip daha sonra bindallısını giyiniyor. En önemliside nişanlımın beni daha düğün olmadan gelinlikle görmesini istemiyorummmm
Bizim en özel günlerimiz istediğimiz gibi olmalı
iyi bakalım sen öle yap canımmm o da mantıklı gibi görünüyor =))
herkeste farklı farklı düşünceler ve mantıklı sebepler naman nallahım
hepimiz nasıl mutlu olacaksan öyle yapalım
yeter ki içimize sinsin
Tabikide öyle kuzum. Herkesin aile yapısı aynı olmuyor, şartlar aynı olmuyor. Sen gelinliğini daha fazla giymek istediğin için öyle olsun diyorsun çokta haklısın o kadar para verip az giyip hevesimizi alamamak olmuyor.
Herkesin içine sineni olması en doğru olanıdır
Biz düğünü gündüz de yapabiliriz 1-5 arası. Daha sonrada en yakınlarımız ile yemeğe gitmeyide düşünmüyor değilizO zamanda üstümde olacak tabiki gelinliğimmmm
senin açından bakınca haklısın aslında ama ben gelinlik kirlenmesin diye bi de millet merak etsin düğünde görsün diye gymicem..
gelinliği
bizde o kadar para weriyoruz ama ben zaten satın aldım heheh
hepimiizin düşüncesi mantıklı aslında
herkes içine sineni yapsın canım ne diyelim
istediğim şey sadece gelinlikle daha fazla durayım-oynayayım
tüm gününü gelinlikle geçirmiş olacaksın
bnde düğünde gycm cnm sen kınan için baktınmı bindallı fln ya ben bakmadım geçmi kldım yaa bilmiyorum ne zamna baksak
Haklısın kuzum benimm.. Her genç kızın hayalidir o bembeyaz gelinlikle etrafta süzüle süzüle oynamak
İnşallah bizde bulabilirsek uygun bir düğün salonu. Gündüz yapmak aileler için daha mantıklı olacak
neyi gündüz yapıyorsunuz kına gecesini mi canım ?? :2:
Düğünü kuzum
haaa bende kınayı sandım şaşırdım
benmde düğün gündüz 1 de başlıyor
İnşallah canımcımaynen öyle. Allah nasip ederse ilk ve son olacak
Hımm ne güzel. Bilerek mi o saate aldınız yoksa yer mi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?