2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ewet bu durumda sana katılıyorum canıımmm =))

iyi bakalım sen öle yap canımmm o da mantıklı gibi görünüyor =))

Son düzenleme:

herkeste farklı farklı düşünceler ve mantıklı sebepler naman nallahım

hepimiz nasıl mutlu olacaksan öyle yapalım

yeter ki içimize sinsin

herkeste farklı farklı düşünceler ve mantıklı sebepler naman nallahım

hepimiz nasıl mutlu olacaksan öyle yapalım

yeter ki içimize sinsin

Tabikide öyle kuzum. Herkesin aile yapısı aynı olmuyor, şartlar aynı olmuyor. Sen gelinliğini daha fazla giymek istediğin için öyle olsun diyorsun çokta haklısın o kadar para verip az giyip hevesimizi alamamak olmuyor.

Herkesin içine sineni olması en doğru olanıdır

Biz düğünü gündüz de yapabiliriz 1-5 arası. Daha sonrada en yakınlarımız ile yemeğe gitmeyide düşünmüyor değiliz O zamanda üstümde olacak tabiki gelinliğimmmm

istediğim şey sadece gelinlikle daha fazla durayım-oynayayım

tüm gününü gelinlikle geçirmiş olacaksın

senin açından bakınca haklısın aslında ama ben gelinlik kirlenmesin diye bi de millet merak etsin düğünde görsün diye gymicem..
gelinliği
bizde o kadar para weriyoruz ama ben zaten satın aldım heheh

bnde düğünde gycm cnm sen kınan için baktınmı bindallı fln ya ben bakmadım geçmi kldım yaa bilmiyorum ne zamna baksak

istediğim şey sadece gelinlikle daha fazla durayım-oynayayım

tüm gününü gelinlikle geçirmiş olacaksın

Haklısın kuzum benimm.. Her genç kızın hayalidir o bembeyaz gelinlikle etrafta süzüle süzüle oynamak

İnşallah bizde bulabilirsek uygun bir düğün salonu. Gündüz yapmak aileler için daha mantıklı olacak

bnde düğünde gycm cnm sen kınan için baktınmı bindallı fln ya ben bakmadım geçmi kldım yaa bilmiyorum ne zamna baksak

benm gelinliği aldığım yerde bindallıyı hediye ediyorlar ona da gelinlik prowasına gidince bakıp seçicem...

kına da da tuvalet gycem zaten =)

neyi gündüz yapıyorsunuz kına gecesini mi canım ?? :2:

Büroya; kuran kurslarına , cuma okumalarına kendini adamış bi komşu teyze geldi.

Öyle güzel şeyler anlattı ki. Nasıl utandımm..

Son düzenleme:

Hımm ne güzel. Bilerek mi o saate aldınız yoksa yer mi yoktu

bilerek o saate aldık. insanlar cmtsi gününden gelck uzaktan ve o yüzden insanlar hem perişan olmasınlar düğünü yapalım dedik.

bi de kendimizi de düşündük ertesi sabah 10.30 da uçuşumuz war brz dinleniriz hiç olmazsa dedik...

siz nie akşam yapmıosunuz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…