kizlarrr ne güzel sizin evlenmenize surda kalmis 2 sene bennn ooo 2016/17 olur herlade
Günaydııınnnnn gelinciklergününüz güzel,çok mutlu ve huzurlu geçsin.:13:
Günaydınnn Canlarr
suraaaa gerceeek adınnmııı kızzz senın öbür sayfalarda sormustum kaynadı aradaaaaa kızımın adıdaaa suraa olsuuunnn
güllbikkk, ezgooott başlayalım berabeeer beeee bu kilolara bi dur demek lazımSONNAA BOLE FINDIKLARIN DİLİNEE DÜŞÜYOOORUZ
Nassunnn Canımmmm
Başlayalım pufummm ama ben bi türlü azimli olamıyorum yaa yanlış yapıorum zayıflarken hep
Günaydınnn hepinizee
iyüdüürrr canımmm sn nasssınn
opppss ! verdiğinizz kilocukları banaa yolllaayınnnn
Günaydın canım.Bu işin en önemli sırrı bol bol hareket etmek.Ama kilona bağlı.İlk sağlam bi diyetisyene gitmek aslında.Kolestrol var mı? yağ dengesi falan fişman.Elma ye bol bol lifli olduğu için baya tok tutuo
Msne gelsen diyorummm
Msne gelsen diyorummm
Günaydın canım.Diyetisyene hiç gitmedim bugüne kadar kolestrolümde yok.İşte hareket çok önemli ben masa başa çalıştığım için bütün gün oturuyorum bu da bana yağ olarak dönüyo akşamları da üseniyorum spor yapmaya
Günaydın canım senin zaman tickerını çok beğendim birkaç gelinciktede var onu nasıl yaptın banada bilgi verir misin?Çok şekerbende istiyorum bende istiyorumm
Kızlar günaydınnn
Ne güzel burada sizleri görmek
Pazartesi işe başlıyorum sanırım..İnşallah bu seferde 2 saat sonra işten çıktım diye yazmam sizebakalım nasıl bir iş olacak tam içime sinmesede işsizim işte
Başlayalım pufummm ama ben bi türlü azimli olamıyorum yaa yanlış yapıorum zayıflarken hep
Günaydınnn hepinizee
Günaydın canım.Bu işin en önemli sırrı bol bol hareket etmek.Ama kilona bağlı.İlk sağlam bi diyetisyene gitmek aslında.Kolestrol var mı? yağ dengesi falan fişman.Elma ye bol bol lifli olduğu için baya tok tutuo
Kızlar günaydınnn
Pazartesi işe başlıyorum sanırım..İnşallah bu seferde 2 saat sonra işten çıktım diye yazmam sizebakalım nasıl bir iş olacak tam içime sinmesede işsizim işte
Olsun canım, sayılı zaman nasıl geçtiğini anlamıycaz inşallah hep beraber burda
Günaydın kııızzzzllllaaaaaaarrrrr
Günaydınnn Canlarr
Günaydınnnnnnnnnnnn
Günaydııınnnnn gelinciklergününüz güzel,çok mutlu ve huzurlu geçsin.:13:
Günaydınnn hepinizee
Günaydın canımmm
Hayırlı olsun çok sevindimmm inşallah iyi olur herşeyy
Kızlar günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?