2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kizlarrr ne güzel sizin evlenmenize surda kalmis 2 sene bennn ooo 2016/17 olur herlade

Olsun canım, sayılı zaman nasıl geçtiğini anlamıycaz inşallah hep beraber burda

Günaydın kııızzzzllllaaaaaaarrrrr

Günaydııınnnnn gelincikler gününüz güzel,çok mutlu ve huzurlu geçsin.:13:

Başlayalım pufummm ama ben bi türlü azimli olamıyorum yaa yanlış yapıorum zayıflarken hep

Günaydınnn hepinizee

Başlayalım pufummm ama ben bi türlü azimli olamıyorum yaa yanlış yapıorum zayıflarken hep

Günaydınnn hepinizee

Günaydın canım.Bu işin en önemli sırrı bol bol hareket etmek.Ama kilona bağlı.İlk sağlam bi diyetisyene gitmek aslında.Kolestrol var mı? yağ dengesi falan fişman.Elma ye bol bol lifli olduğu için baya tok tutuo

iyüdüürrr canımmm sn nasssınn

opppss ! verdiğinizz kilocukları banaa yolllaayınnnn

Msne gelsen diyorummm

Günaydın canım.Diyetisyene hiç gitmedim bugüne kadar kolestrolümde yok.İşte hareket çok önemli ben masa başa çalıştığım için bütün gün oturuyorum bu da bana yağ olarak dönüyo akşamları da üseniyorum spor yapmaya

Kızlar günaydınnn
Ne güzel burada sizleri görmek
Pazartesi işe başlıyorum sanırım..İnşallah bu seferde 2 saat sonra işten çıktım diye yazmam size bakalım nasıl bir iş olacak tam içime sinmesede işsizim işte

Sorma canım masa başı işinde kilo,sırt ağrısı,bacak ağrısı herşey oluyor malesef.Ben arada kalkıp dolanıyorum.Öğlenleri yemekten sonra azıcık dolanmaya çalışıyorum dışarıda ama şuan o da mümkün olmuyor havalar çok soğuk.Hastalanmakta cabası.

Günaydın canım senin zaman tickerını çok beğendim birkaç gelinciktede var onu nasıl yaptın banada bilgi verir misin?Çok şeker bende istiyorum bende istiyorumm

Kuzum ben onu forumun ilk başında yeni uygulamalar başlığını karıştırırken konusunu bulmuştum ordan yapmıştım baya zaman geçti şimdi baktım ama bulamadım şu pembe olanı diyorsn dimi

Günaydın canımmm
Hayırlı olsun çok sevindimmm inşallah iyi olur herşeyy

Günaayydınnn canlaaarrıııımmmmmm

Günaydınnn hepinizee

yavaş yavaş çook kasmadaaan hallederiz be gülbikiiimm ben güveniorum bize Siboşuuumm seve seve yollarım vallaaa sana bide çağlayaa

canııımmm ben şimdi pilatese gidiyoorummm haftada 3 gün sabitledim kilomu hem yiyorum hem spor yapıorum ne kılo alıorum ne kılo verıorummm ama 8 kilo fazlaam vaar bana göree eskiden 44 kiloydum öyleside iyi olmuo ama şimdi eski kıyafetlerımın coguna gıremıorumm girebildiklerimde sucuk gibi oluyo

aa hayırlı olsunnn canıııımmmmmm neyle ılgılı işşş?

Olsun canım, sayılı zaman nasıl geçtiğini anlamıycaz inşallah hep beraber burda

Günaydın kııızzzzllllaaaaaaarrrrr

Günaydınnn Canlarr

Günaydınnnnnnnnnnnn

Günaydııınnnnn gelincikler gününüz güzel,çok mutlu ve huzurlu geçsin.:13:

Günaydınnn hepinizee

Günaydın kızlaaaarrrrrr

Edacım ne güzel bir haber bu Çok sevindim canım, darısı pınarcımın başına olsun inşallah. <koşulları nasıl? İçine sinmeyen tarafı ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…