Ben de katılayım dicem de uyabilirmiyim size bilemiyorum
suraaaa gerceeek adınnmııı kızzz senın öbür sayfalarda sormustum kaynadı aradaaaaa kızımın adıdaaa suraa olsuuunnn
güllbikkk, ezgooott başlayalım berabeeer beeee bu kilolara bi dur demek lazımSONNAA BOLE FINDIKLARIN DİLİNEE DÜŞÜYOOORUZ
senii eviree çeviree dövüüceemm bak demedii demeeVee sana inaat zayıflıcaamm uleeeen görürsün günüüünüüü sen dalga geçebiillceen hiç bişi kalmııcaaakk amaa ben sana kurtlu fındık demeyee devam edicem
Bendeee seniiiii kocamaaaannnn göbeğim kadar çook büyüük sevoooruumm sen düşün sana olan sevgimii
wuuuu göbeğin kadar süper:) benim moralım sıfır sıfır sıfır
sni operemm operemm
Selaaamm kızlarrrr
Ben geldimmm
burdayım bebeğiiimmmmm şarkı dinliyoorummmsen napoosun güzel suratımm
suraaaa gerceeek adınnmııı kızzz senın öbür sayfalarda sormustum kaynadı aradaaaaa kızımın adıdaaa suraa olsuuunnn
güllbikkk, ezgooott başlayalım berabeeer beeee bu kilolara bi dur demek lazımSONNAA BOLE FINDIKLARIN DİLİNEE DÜŞÜYOOORUZ
bende forumu karıştırayım dedim puflar sultanım
ne varsa kkda var valla ınsan sıkılmıo burdaykeenn
suraaaa bayılıoruummm ınankıı kızımın adı olsun ıstıyoorumm adaş olcaksınız ıns tetesi
gelıoruummmmmm topiiğeee
Amiin tetesiii evlenelimde bian evel olsunay çok şeker adaş olalım Allah hayırlısıyla versindebu arada ciddi middi anlamam ben şakayla karmaşık ciddilik yapacağız işteeeee
tamam tamam yapcam bişeyler :)ay çok şeker adaş olalım Allah hayırlısıyla versindebu arada ciddi middi anlamam ben şakayla karmaşık ciddilik yapacağız işteeeee
aaaaaaa sızın vıdeonuuuzzzmuu vaaar kuzucuuuummmmmmben bu yıldonumumuz ıcın guzel bısıler dusunuoooruumm romantık vee unutulmaaz olsun oncekıler gıbııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?