2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben de katılayım dicem de uyabilirmiyim size bilemiyorum

benimde uyabilceğim meçhul ama elimden geleni yapıciiimm
öpüyorum hepinizi kızlar herkese güzel aşk dolu haftasonları diliyorumm

wuuuu göbeğin kadar süper:) benim moralım sıfır sıfır sıfır
sni operemm operemm

evet gerçek adım canım adalet doğruluk demek olsun hala çok nadir var okul zamanı şura diyince herkes bilirdi bir ben vardım çünkü hahahah bu arada kızlar ben 10 kilo verdim final dönemi bıraktım şimdi yeniden başlıcam hemen topic açıyorum herkes zayıfladıkça zayıfladığı kadarı yazsın başlık zaten gene bize ait

bende forumu karıştırayım dedim puflar sultanım

ne varsa kkda var valla ınsan sıkılmıo burdaykeenn

suraaaa bayılıoruummm ınankıı kızımın adı olsun ıstıyoorumm adaş olcaksınız ıns tetesi

gelıoruummmmmm topiiğeee

ne varsa kkda var valla ınsan sıkılmıo burdaykeenn

suraaaa bayılıoruummm ınankıı kızımın adı olsun ıstıyoorumm adaş olcaksınız ıns tetesi

gelıoruummmmmm topiiğeee

ay nazlımmmm bi evlilik videosu gördüm hemen kendi videomuzu açıp başa sarıp izlemeye başladımm izlerken deli gibi heyecanlanıyorum yaa

ay çok şeker adaş olalım Allah hayırlısıyla versinde bu arada ciddi middi anlamam ben şakayla karmaşık ciddilik yapacağız işteeeee

aaaaaaa sızın vıdeonuuuzzzmuu vaaar kuzucuuuummmmmm ben bu yıldonumumuz ıcın guzel bısıler dusunuoooruumm romantık vee unutulmaaz olsun oncekıler gıbııın

ay çok şeker adaş olalım Allah hayırlısıyla versinde bu arada ciddi middi anlamam ben şakayla karmaşık ciddilik yapacağız işteeeee
Amiin tetesiii evlenelimde bian evel olsun

yok yok ben yapıcaaaamm bölee benii birininn dürtmesi lazımm iştee sigarayıda ben bole bıraktım annanem sureklı ıcmedın dımı dımı dımı dıye dıyee söz verdırttı kendıneee bende sözünden asla dönmeyenlerdenimdir 13 agustos 2009'dan berii bırak bi kere içmeyii elimde bile tutmadım

tamam tamam yapcam bişeyler :)
aaaaaaa sızın vıdeonuuuzzzmuu vaaar kuzucuuuummmmmm ben bu yıldonumumuz ıcın guzel bısıler dusunuoooruumm romantık vee unutulmaaz olsun oncekıler gıbııın

evet bebimmmmmm.anlatırım bigün detaylıcana şimdik çıkıyorum sevdicek uğradıda o telefonla konuşurken kaçıp iyi akşamlar diyim dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…