Sen ne alem bir kızsın yaaa yerim seni yerrr
Her zaman gereksiz bulmuşumdur o kadar verilen parayı. Olsun olsun 250 tl olsun aynı işi görmüyor mu dediğin gibi kendi mi ütülüyo acep :27:
750 tl bazı yerlerde daha fazla fiyatı :26: Araştırsan peşin daha uygununu bulursun ama 680 tl falan
Çok mu zenginler kızevlenince görcez bakalım neymiş
oturma grubu almışlar inegöl'den sadece oturma odasına 7000 vermişler
Bende gezmeye kaçıcam ama bugün biraz geç çıkıcam 1 saat daha bekleyeceğim ssevdicek 3 de işten çıkıyor da anca onun oraya giderimBen de işe geldim güya ama iş yok boşa kalktım sıcacık yatağımdan
Saat 1 olsa da gezmeye kaçsam
Evet kuzum malesef ki var. Toz, tüy bunlara gelemiyorum. Tıkanıyorum hemenPhilips Maratonu çok öneriyorlar ama sence vermeye değer mi o kadar para
ahahahahhaama haksız mıyım soli'm
benim ki biraz düz mantık olacak biliyorum ama benim sloganım şu : istediğin kadar para ver eninde sonunda bozulacak
Çok mu zenginler kızKaliteli olsun tamam bende öyle düşünürüm ama ayağımı yorganıma göre uzatırım ödeyebiliyorsam alırım aldırtmam yani kendim alırım ve çok uçuk şeylere de gerek yok bir ortası vardır muhakkak
Bende gezmeye kaçıcam ama bugün biraz geç çıkıcam 1 saat daha bekleyeceğim ssevdicek 3 de işten çıkıyor da anca onun oraya giderimEki Görüntüle 1098410 Eki Görüntüle 1098411
Dyson kuzum eğer marathonun 800 civarında başlayanlarından alacaksan biraz daha ver alerjiye karşı olan benim aldığım gibi daha uygunu da olabilir belki o seriden al derim filtre değiştirme derdi yok ve çok kaliteli gerçekten alt tabana değen ucundan belli fırça o kadar farklı ki zaten babam görünce uzaydan mı geldi dedi tipi biraz tuhaf ama
O zaman alabilrsin çook uçuk bi fiyat değilmiş. Ki senin alerjin de var, uyduruk dandik bişey olmasın.
Haklısın kuzum illaki bozuluyor. O kadar paralar saçmaya gerek yok bencede. Kullanacak olan sensin sonuçta. Elalem aa bak marka almış bu kadar vermiş diyecek diyede veremem o kadar parayı
Bizde iyisi olsun istiyoruz herşeyin ama o fazla abartmış
ne ne ne neeeeeeeeeee nasıl yaniiiiiiiiiisaç düzleştiricisiyle ütü mü yapıyosun ayak üstü vayyy süpermiş beeeee.
annem akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler yahu
kaldı ki sanki o hiç bozulmayacak. ne oldu verdin o kadar da
Çok mu zenginler kızKaliteli olsun tamam bende öyle düşünürüm ama ayağımı yorganıma göre uzatırım ödeyebiliyorsam alırım aldırtmam yani kendim alırım ve çok uçuk şeylere de gerek yok bir ortası vardır muhakkak
Bende gezmeye kaçıcam ama bugün biraz geç çıkıcam 1 saat daha bekleyeceğim ssevdicek 3 de işten çıkıyor da anca onun oraya giderimEki Görüntüle 1098410 Eki Görüntüle 1098411
Dyson kuzum eğer marathonun 800 civarında başlayanlarından alacaksan biraz daha ver alerjiye karşı olan benim aldığım gibi daha uygunu da olabilir belki o seriden al derim filtre değiştirme derdi yok ve çok kaliteli gerçekten alt tabana değen ucundan belli fırça o kadar farklı ki zaten babam görünce uzaydan mı geldi dedi tipi biraz tuhaf ama
Ben normalde almayı bile düşünmüyordum aslında kuzum senin gibi. Ama annem alerjin var haftada 1 de olsa evini iyi süpürmen gerekir bide halıların yeni olacak tüylenme çok olur dedi. Mecbur alacağım o yüzden. Büyüğüde zaten toz torbasız yada torbalı almıycam sulu alacağım inşallah
Yinede araştırmaya devam edicem. Belki ben alana kadar şöyle bi 500 düşerse çok çok iyi olur. Bende şimdi düşünmüyorum almayı. Allah nasip ederse 2015 ilk aylarında alacağım
Dimi yani.
O biraz öyle düşünüyo gibi geldi bana.
anamm ne dedikodu yaptım
Eki Görüntüle 1098415 Eki Görüntüle 1098416:118::118:
Ek iş mi yapıyormuş nasıl yetişecek o kıza tabi ki bence kasıyorsa gerek yok ortası vardır yine kaliteli onun işini zorlaştırmayacak ben elektrik süpürgesine o kadar vermemin nedeni bende alerji var annemde de öyle ailede salgın philipse verecektim baktım filtre ömür boyuymuş bir kaç seneye aynı parayı çıkaracak zaten ve çalışıyor olacağım hafta da bir kere süpüreyim 1 hafta gitsin diyorum o yüzden süpürge önemliydi benim için ama ben ütü hiç o fiyata görmedim ya o neymiş öyle merak ettimyok bebeğim ya abartılcak kadar değil. kız da en güzeli benim olsun havası var.
ayrıca nişanlısı ek iş yapıyomuş
kız nişanlısına acımıyo hiç..
kim kaliteli olsun istemez ki. ama bu kadar kasmaya ne gerek var.
Olsun kuzu geç olsun bizim olsunİyi gezmeler sizeee çiftekumrularrr
Ben de yarın görüşcem aşkla, bugün kuzimleyim kız kıza gezcez
kızlar nasılsınız?? bişi sorucam. gelinliklerinizi diktirmek mi satın almak mı yoksa kiralamak mı istiyorsunuz? benim kararsızlıklarımdan biri de bu. nişanlılığım prenses modeliydi aha da evde kutuda duruyor işte. gelinlik de alınınca öyle olacak bir bakıma ama kararsızım yinede.:26:
kızlar nasılsınız?? bişi sorucam. gelinliklerinizi diktirmek mi satın almak mı yoksa kiralamak mı istiyorsunuz? benim kararsızlıklarımdan biri de bu. nişanlılığım prenses modeliydi aha da evde kutuda duruyor işte. gelinlik de alınınca öyle olacak bir bakıma ama kararsızım yinede.:26:
En doğrusu, acele etme zaten düğünede var daha hergün yeni bişey çıkıyo elbet düşer fiyatı
Aklımda bulunsunİhihihihii yapıyorum vallaEteğimin kenarı buruşmuş mesela, yakam ya da kolum vs. Hemen açıyorum düzleştiriciyi, ayarlıyorum
200 dereceye süper düzeltiyor tavsiye ederim
:
Canım genelde hep evde bekliyor alınan gelinlikler eğer çok fark yoksa al tabi birine yardım edersin verirsin ama mantıklısı kiralamaktır bencekızlar nasılsınız?? bişi sorucam. gelinliklerinizi diktirmek mi satın almak mı yoksa kiralamak mı istiyorsunuz? benim kararsızlıklarımdan biri de bu. nişanlılığım prenses modeliydi aha da evde kutuda duruyor işte. gelinlik de alınınca öyle olacak bir bakıma ama kararsızım yinede.:26:
Kuzum dediğin gibi alerji karşı iyi bir süpürge almalıyım. Dysonları beğendim açıkcası ama biraz pahalı geldi. 2500 tl bile varmış dyson
Artık o zamanki durumum borçlarım neyi gösterir bilmiyorum ama eğer imkanım olur ve uygun bir dyson bulabilirsem değerlendirebilirimAma şuan için asla ve asla alamam
Canım genelde hep evde bekliyor alınan gelinlikler eğer çok fark yoksa al tabi birine yardım edersin verirsin ama mantıklısı kiralamaktır bence
800-900 philips marathon kuzum ve filtre değiştirme var diye biliyorum dysonda hiç değiştirmiyorsun senelik değiştirsen bir kaç seneye aynı parayı buluyor dyson 1000 TL yukarısı kampanyalar oluyor bende denk geldiği gibi mesela bunun gibi birşeye denk gelirsen kaçırma derim alergy her seri de olmuyor maalesef canım benim çalışan insanız 1 haftalık temizlik yapmak gerek ve dysonun çektiği pisliği görsen gözlerine inanamazsınzaten 2500 TL lere falan çıkma gerek yok onlar çok aşırısı
Kendi çeyizini kendi alıyo ama karşı tarafın alacağı şeyleride pahalı istiyo işte sorun burdaEki Görüntüle 1098415 Eki Görüntüle 1098416 Eki Görüntüle 1098417 Eki Görüntüle 1098418 Eki Görüntüle 1098419
Ek iş mi yapıyormuş nasıl yetişecek o kıza tabi ki bence kasıyorsa gerek yok ortası vardır yine kaliteli onun işini zorlaştırmayacak ben elektrik süpürgesine o kadar vermemin nedeni bende alerji var annemde de öyle ailede salgın philipse verecektim baktım filtre ömür boyuymuş bir kaç seneye aynı parayı çıkaracak zaten ve çalışıyor olacağım hafta da bir kere süpüreyim 1 hafta gitsin diyorum o yüzden süpürge önemliydi benim için ama ben ütü hiç o fiyata görmedim ya o neymiş öyle merak ettimve böyle şeyler alıyorsan nişanlına eşine yük olmaya gerek yok kendin alabiliyorsan al
Evet güç olmasınSağol canımcım yarın annemlerleyim bugün artık keyif Eki Görüntüle 1098421 Size de iyi gezmeler güzel eglenceler canım
Evet kuzum bende öyle düşündüm. Hemde 2015 girdikten sonra almak mantıklı geldi bana. Şimdi tekstillerimi bitirmeye çalışıyorum sonrasında Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?