2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sen ne alem bir kızsın yaaa yerim seni yerrr

Her zaman gereksiz bulmuşumdur o kadar verilen parayı. Olsun olsun 250 tl olsun aynı işi görmüyor mu dediğin gibi kendi mi ütülüyo acep :2
7:

ahahahahha ama haksız mıyım soli'm

benim ki biraz düz mantık olacak biliyorum ama benim sloganım şu : istediğin kadar para ver eninde sonunda bozulacak

evlenince görcez bakalım neymiş

oturma grubu almışlar inegöl'den sadece oturma odasına 7000 vermişler
Çok mu zenginler kız Kaliteli olsun tamam bende öyle düşünürüm ama ayağımı yorganıma göre uzatırım ödeyebiliyorsam alırım aldırtmam yani kendim alırım ve çok uçuk şeylere de gerek yok bir ortası vardır muhakkak
Ben de işe geldim güya ama iş yok boşa kalktım sıcacık yatağımdan
Saat 1 olsa da gezmeye kaçsam
Bende gezmeye kaçıcam ama bugün biraz geç çıkıcam 1 saat daha bekleyeceğim ssevdicek 3 de işten çıkıyor da anca onun oraya giderimEki Görüntüle 1098410 Eki Görüntüle 1098411
Evet kuzum malesef ki var. Toz, tüy bunlara gelemiyorum. Tıkanıyorum hemen Philips Maratonu çok öneriyorlar ama sence vermeye değer mi o kadar para

Dyson kuzum eğer marathonun 800 civarında başlayanlarından alacaksan biraz daha ver alerjiye karşı olan benim aldığım gibi daha uygunu da olabilir belki o seriden al derim filtre değiştirme derdi yok ve çok kaliteli gerçekten alt tabana değen ucundan belli fırça o kadar farklı ki zaten babam görünce uzaydan mı geldi dedi tipi biraz tuhaf ama

ahahahahha ama haksız mıyım soli'm

benim ki biraz düz mantık olacak biliyorum ama benim sloganım şu : istediğin kadar para ver eninde sonunda bozulacak

Haklısın kuzum illaki bozuluyor. O kadar paralar saçmaya gerek yok bencede. Kullanacak olan sensin sonuçta. Elalem aa bak marka almış bu kadar vermiş diyecek diyede veremem o kadar parayı

Bizde iyisi olsun istiyoruz herşeyin ama o fazla abartmış

yok bebeğim ya abartılcak kadar değil. kız da en güzeli benim olsun havası var.

ayrıca nişanlısı ek iş yapıyomuş

kız nişanlısına acımıyo hiç..

kim kaliteli olsun istemez ki. ama bu kadar kasmaya ne gerek var.

O zaman alabilrsin çook uçuk bi fiyat değilmiş. Ki senin alerjin de var, uyduruk dandik bişey olmasın.

Ben normalde almayı bile düşünmüyordum aslında kuzum senin gibi. Ama annem alerjin var haftada 1 de olsa evini iyi süpürmen gerekir bide halıların yeni olacak tüylenme çok olur dedi. Mecbur alacağım o yüzden. Büyüğüde zaten toz torbasız yada torbalı almıycam sulu alacağım inşallah

Yinede araştırmaya devam edicem. Belki ben alana kadar şöyle bi 500 düşerse çok çok iyi olur. Bende şimdi düşünmüyorum almayı. Allah nasip ederse 2015 ilk aylarında alacağım

Dimi yani.

O biraz öyle düşünüyo gibi geldi bana.

anamm ne dedikodu yaptım

İhihihihii yapıyorum valla Eteğimin kenarı buruşmuş mesela, yakam ya da kolum vs. Hemen açıyorum düzleştiriciyi, ayarlıyorum
200 dereceye süper düzeltiyor tavsiye ederim

Olsun kuzu geç olsun bizim olsun İyi gezmeler sizeee çiftekumrularrr
Ben de yarın görüşcem aşkla, bugün kuzimleyim kız kıza gezcez

kızlar nasılsınız?? bişi sorucam. gelinliklerinizi diktirmek mi satın almak mı yoksa kiralamak mı istiyorsunuz? benim kararsızlıklarımdan biri de bu. nişanlılığım prenses modeliydi aha da evde kutuda duruyor işte. gelinlik de alınınca öyle olacak bir bakıma ama kararsızım yinede.:26:

En doğrusu, acele etme zaten düğünede var daha hergün yeni bişey çıkıyo elbet düşer fiyatı

Kuzum dediğin gibi alerji karşı iyi bir süpürge almalıyım. Dysonları beğendim açıkcası ama biraz pahalı geldi. 2500 tl bile varmış dyson

Artık o zamanki durumum borçlarım neyi gösterir bilmiyorum ama eğer imkanım olur ve uygun bir dyson bulabilirsem değerlendirebilirim Ama şuan için asla ve asla alamam

Eki Görüntüle 1098415 Eki Görüntüle 1098416 Eki Görüntüle 1098419
Ek iş mi yapıyormuş nasıl yetişecek o kıza tabi ki bence kasıyorsa gerek yok ortası vardır yine kaliteli onun işini zorlaştırmayacak ben elektrik süpürgesine o kadar vermemin nedeni bende alerji var annemde de öyle ailede salgın philipse verecektim baktım filtre ömür boyuymuş bir kaç seneye aynı parayı çıkaracak zaten ve çalışıyor olacağım hafta da bir kere süpüreyim 1 hafta gitsin diyorum o yüzden süpürge önemliydi benim için ama ben ütü hiç o fiyata görmedim ya o neymiş öyle merak ettimve böyle şeyler alıyorsan nişanlına eşine yük olmaya gerek yok kendin alabiliyorsan al
Olsun kuzu geç olsun bizim olsun İyi gezmeler sizeee çiftekumrularrr
Ben de yarın görüşcem aşkla, bugün kuzimleyim kız kıza gezcez

Evet güç olmasınSağol canımcım yarın annemlerleyim bugün artık keyif Eki Görüntüle 1098421 Size de iyi gezmeler güzel eglenceler canım

Merhaba canım Ben aslında ikisini de kiralamak istiyordum. Sonuçta hem yer kaplıyor, hem tozlanacak onun temizlemesi var vs vs.
Ama nişan kıyafetimi çok beğenince, kiralık da vermedikleri için mecburen aldım. Gelinliğimi de hazır aldım Kiralayamadım o yüzden.

Bende kiralamaktan yanaydım kuzum nişanlığımı. Ama kayınvalidem başkasının giydiğini sana giydirtmem dedi her ne kadar kuru temizlemede olsa bile. İstersen beğen model aynısını diktir, istersende modelini kendin seç ama kesinlikle diktireceğiz dedi ve diktirdik

Ayrıca ben nişanlığımı aldığımız yerde kiralama 800 tl di. Satın almada 950 tl di. Kayınvalidem ne yaptı ettiyse 800 tl satın aldık

Büyük ihtimal gelinliğimde yeni dikim olacak ve satın alıcaz. Kutuda da dursa sandıkta da dursa onların bende yeri çok çok ayrı. Ne olursa olsun asla ve asla düşünmüyorum satmayıda vermeyide. Onlar benim en güzel günlerimin en güzel hediyeleri

Son düzenleme:
En doğrusu, acele etme zaten düğünede var daha hergün yeni bişey çıkıyo elbet düşer fiyatı

Evet kuzum bende öyle düşündüm. Hemde 2015 girdikten sonra almak mantıklı geldi bana. Şimdi tekstillerimi bitirmeye çalışıyorum sonrasında Allah büyüktür

İhihihihii yapıyorum valla Eteğimin kenarı buruşmuş mesela, yakam ya da kolum vs. Hemen açıyorum düzleştiriciyi, ayarlıyorum
200 dereceye süper düzeltiyor tavsiye ederim

:
Aklımda bulunsun

Cidden düşünmemiştim hiç bunu

Olur da denersem seni anacağım

hemen cevap veriyorum kendimce

ben kiralamak istiyorum fakat şu şekilde;

- gelinliğin modelini blirliyosun, onlar senin üstüne göre dikiyolar, düğünden sonra geri iade ediyosun. şöyle ki giyilmiş gelinliği kiralamıyosun.

ama aşkitim asla öyle bişey yok satın alıcaz diyo. tabi ki ikna edicem , satın almak istemiyorum ay napcam nereye koycam onu.:26:

Son düzenleme:
Canım genelde hep evde bekliyor alınan gelinlikler eğer çok fark yoksa al tabi birine yardım edersin verirsin ama mantıklısı kiralamaktır bence

800-900 philips marathon kuzum ve filtre değiştirme var diye biliyorum dysonda hiç değiştirmiyorsun senelik değiştirsen bir kaç seneye aynı parayı buluyor dyson 1000 TL yukarısı kampanyalar oluyor bende denk geldiği gibi mesela bunun gibi birşeye denk gelirsen kaçırma derim alergy her seri de olmuyor maalesef canım benim çalışan insanız 1 haftalık temizlik yapmak gerek ve dysonun çektiği pisliği görsen gözlerine inanamazsın zaten 2500 TL lere falan çıkma gerek yok onlar çok aşırısı

Haklısın aslında kuzum öyle düşündüğünde değişmeyen filtreli almak mantıklı. Filtrenin değiştiğini bilmiyorum ben :26: Öğrendim iyi oldu

Peki nerelerde bulabilirim dyson? Büyük elektronik marketlerde vardır illa ki. Sen nereden aldın kuzum

Kendi çeyizini kendi alıyo ama karşı tarafın alacağı şeyleride pahalı istiyo işte sorun burda sen alıyo olabilirsin ama bakalım nişanlın alabilcek mi? takısı tokaı düğün salonu bilmem nesi var, yetişemediği için ek iş yapıyomuş. ( çocuğun ailesi yardım etmiyormuş sanırsam)

amann neyseee. etrafta neler oluo bilin diye yazdım

Evet kuzum bende öyle düşündüm. Hemde 2015 girdikten sonra almak mantıklı geldi bana. Şimdi tekstillerimi bitirmeye çalışıyorum sonrasında Allah büyüktür

Kendini toparladığında içine sineni alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…