2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

cocuk altından kalkamayacağını anlayınca ek işe başlamış demek ki.

Boncukummm facedeki resmimi sana ithaf ediyorumm

gördüm kiğğğğğğğğğğğ kuzuuumm maaaşallaaah

Ve kız hala iyisini almaya çalışıyor sevdiği adam yoruluyor mu eziliyor mu hiç umrunda olmadan ne demeli ki çocuk önceden görmeli bazı şeyleri beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem

Kıza artık yorum yapamıyorum

gelinliğini napcak merak konusuuu

Çok güzel modelleri var ama çok pahalı gerçekten diktirmeye kalkarsa daha uyguna denk getirebilir ama olamaz mı olabilir bana da söyle merak ederim Eki Görüntüle 1098496

nişanlığınıda diktirmişti gelinliğde diktirebilir. bakalım, görcez. söylerim tabiside

o zamana aşkitle nişanlanmış olmuyoruz malesef ki ama aileler tanışmış olacağı için rahatlıkla gidebilcem

Ohh ohh şu işler resmiyete döküldüğünde daha çok bilgi öğrenebiliyor insan

Selam kızlar

Şafak 49 Nikaha son 19 :97:

Dün kuzenimle kına da çalınacak müzikleri ayarladık. Düğün de çalınması için şarkıyı flasha attık
Ve son olarak karar kıldım

Girişi müziği - Bir aşk hikayesi giriş müziği olacak.
İlk dans - İrem derici - Kalbimin tek sahibine.
2. dans - Ferhat göçer - Kızım (Babacığımla edeceğim)
3.Dans - Mustafa ceceli/Ravi - Şeker

Kuzum dün doktora gittim faranjit olmuşum, kulaklarımın ağrımasının sebebide kulak iltihabındanmış. Ömrü hayatım boyunca yaşamadım ben böyle birşey yaa.. :26:

5 tane ilaç verdi :26:

Aaaa Çok çok geçmiş olsun canımm Dikkat et kendine çabuk toparlan

Son düzenleme:

Kuzumm şarkılar müthişşş

Teşekkür ederim canım benim dikkat ediyorum işte. İnşallah çabuk toparlanırım

Gün be gün azalıyor

canımcım hoşgeldin. dansları ard arda etmiceksiniz dimi?

eğer ard arda etmicekseniz ( ki etmeyinnn) çalacak kişiye söylemeniz lazım bunu zira peşpeşe sıralayı dans etmek zorunda kalabilirsinizzz.

Kuzumm şarkılar müthişşş

Teşekkür ederim canım benim dikkat ediyorum işte. İnşallah çabuk toparlanırım

Sonunda karar verdim bebeğim, düğün günü flashı götürüp halletcez artık napalım
Ama babamla nasıl dans etcem onda hala daha kararsızım, başlarım ağlamaya ya

Çabuk toparlan sevdiceğini hasta hasta yollama

He ya çok azaldı :26: Gittikçe bi yanım buruk, bi yanım mutluluktan uçuyo

Ard arda dansa karşıyım! Yok bebeğim adam ayarlıyor zaten hem konuşacak abim falan düğün günü..
Eğer ki çalacak adam salak değilse çalmaz peş peşe zaten tele bi çiftetelli roman oynayalım

Hoşgeldin canım ben gidiyorum ama Müzikler müthiş şeker ve kalbimin tek sahibine favorim bende muhakkak düğümde kullanacağı bir yerlerde dans olur slayt olur Görüşürüz öptüm canım

Seni seniBen çıkyıorum boncuğum azıcıkta alışveriş merkezini dolanayım

Görüşürüz büşbüş kendinize iyi bakın

Sakın ağlama sakın Babacığını orada üzme. Senin göz yaşlarını görürse oda ağlar :26:

Merak etme kuzum benim çok kötü değilim zaten ilaçlarda da inşallah daha iyi olacağım

Hoşgeldin canım ben gidiyorum ama Müzikler müthiş şeker ve kalbimin tek sahibine favorim bende muhakkak düğümde kullanacağı bir yerlerde dans olur slayt olur Görüşürüz öptüm canım

Zaten hep böyle yapıyosun Git kuzum git durduğun kabahat

Görüşürüz canımcım öpüldün

Öyledir tabi kolay mı baba evinden çıkıp gitmek başka bi evde yaşamakk düşündükçe duygulanıyorum bende. ben çok fazla tanımadğım insanların gelin almalarında bile duygulanırım hemen gözlerim dolar

ona göre önleminizi alında, malesef o kadar salak olabiliyo bazı insanlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…