cocuk altından kalkamayacağını anlayınca ek işe başlamış demek ki.Media markt ten aldım ben kuzum dediğin gibi büyük elektronik marketlerde mevcut alana kadar bende filtre olayını bilmiyordum satış temsilcileri bilgilendirdiler
Düğün yapmak ev kurmak kolay değil ve sen nişanlının bütçesini biliyor olman gerekir ekstradan onu yorup istediklerini aldırmak bencillik olur bence aileside yardım etmiyormuş canını versin çocuk ne gerek var herşeyin bir ortası vardır elbet kimse kimseye dandik basit birşey al demez kaliteli olsun ama uygun kasmayacak şekilde olsun evlendikten sonra ne kadar çok şey değişecek ne gerek var
İnsan sürekli değiştirir fikir vallahi daha o konulara giremediğim için bilemiyorum tam olarakta canım
Boncukummm facedeki resmimi sana ithaf ediyorumm
cocuk altından kalkamayacağını anlayınca ek işe başlamış demek ki.
Ve kız hala iyisini almaya çalışıyor sevdiği adam yoruluyor mu eziliyor mu hiç umrunda olmadan ne demeli ki çocuk önceden görmeli bazı şeyleri beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem
Kıza artık yorum yapamıyorum
gelinliğini napcak merak konusuuu
Pronovias alırsa şaşırmam 5 binden falan başlıyor modelden modele değişiyor 20 binden yukarı bile olabilir
olamaz mııı olabilirrrrrrr..
dur bakalım alır bu yakında öğrenirzzzz
Çok güzel modelleri var ama çok pahalı gerçekten diktirmeye kalkarsa daha uyguna denk getirebilir ama olamaz mı olabilir bana da söyle merak ederimEki Görüntüle 1098496
nişanlığınıda diktirmişti gelinliğde diktirebilir. bakalım, görcez.söylerim tabiside
o zamana aşkitle nişanlanmış olmuyoruz malesef ki ama aileler tanışmış olacağı için rahatlıkla gidebilcem
Kuzum dün doktora gittim faranjit olmuşum, kulaklarımın ağrımasının sebebide kulak iltihabındanmış. Ömrü hayatım boyunca yaşamadım ben böyle birşey yaa.. :26:
5 tane ilaç verdi :26:
gördüm kiğğğğğğğğğğğ kuzuuummmaaaşallaaah
Ohh ohh şu işler resmiyete döküldüğünde daha çok bilgi öğrenebiliyor insan
Selam kızlar
Şafak 49Nikaha son 19 :97:
Dün kuzenimle kına da çalınacak müzikleri ayarladık. Düğün de çalınması için şarkıyı flasha attık
Ve son olarak karar kıldım
Girişi müziği - Bir aşk hikayesi giriş müziği olacak.
İlk dans - İrem derici - Kalbimin tek sahibine.
2. dans - Ferhat göçer - Kızım (Babacığımla edeceğim)
3.Dans - Mustafa ceceli/Ravi - Şeker
AaaaÇok çok geçmiş olsun canımm Dikkat et kendine çabuk toparlan
Selam kızlar
Dün kuzenimle kına da çalınacak müzikleri ayarladık. Düğün de çalınması için şarkıyı flasha attık
AaaaÇok çok geçmiş olsun canımm Dikkat et kendine çabuk toparlan
Kuzumm şarkılar müthişşş
Teşekkür ederim canım benim dikkat ediyorum işte. İnşallah çabuk toparlanırım
Gün be gün azalıyor
canımcım hoşgeldin. dansları ard arda etmiceksiniz dimi?
eğer ard arda etmicekseniz ( ki etmeyinnn) çalacak kişiye söylemeniz lazım bunu zira peşpeşe sıralayı dans etmek zorunda kalabilirsinizzz.
Hoşgeldin canım ben gidiyorum amaSelam kızlar
kv. bana fitfitler o zaman Eki Görüntüle 1098498
Sonunda karar verdim bebeğim, düğün günü flashı götürüp halletcez artık napalım
Ama babamla nasıl dans etcem onda hala daha kararsızım, başlarım ağlamaya ya
Çabuk toparlan sevdiceğini hasta hasta yollama
Hoşgeldin canım ben gidiyorum amaMüzikler müthiş şeker ve kalbimin tek sahibine favorim bende muhakkak düğümde kullanacağı bir yerlerde dans olur slayt olur Görüşürüz öptüm canım
He ya çok azaldı :26: Gittikçe bi yanım buruk, bi yanım mutluluktan uçuyo
Ard arda dansa karşıyım!Yok bebeğim adam ayarlıyor zaten hem konuşacak abim falan düğün günü..
Eğer ki çalacak adam salak değilse çalmaz peş peşe zaten tele bi çiftetelli roman oynayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?