2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlarrr bana bir akıl verir misiniz? Ben nişanda el çiçeği düşünmüyorum ama 1-2 kişi güzel durur al falan dedi.
Sizce bu elbiseye el çiçeği olur muu:18: Bebe mavisi ama rengi , resimde koyu çıkmış

Bi dee bi dee ayakkabıyı gümüş rengi düşünüyorum ama model olarak nasıl uygun olur? Topuklu ayakkabı bilgim sıfır

Son düzenleme:
galiba ben de alıcam. çok fark oynamıyomuş arada.
canımmmm doğru düşünüyorsun sanırım ben de satamazdım başkasına
aaa öyle oluyormuymuş? hmmmmm bence çok mantıklı ama du bakayım ben daha çok fikir değiştiririm :)

Kuzum birde şu yönden bakarsan almak bana daha mantıklı geliyor. Nişan kaç saat sürecek 5 saat diyelim. O 5 saat için vereceksin 1000 tl para. Sadece videoda ve resimlerde göreceksin nişanlığını yada gelinliğini. Ama 100-150 fazla verir alırım en azından o günden bana en güzel hatıra olur o. İleride kızın olur açar gösterirsin. Ama öbür türlü sanki sadece fotoğraf ve video çekmek için vermişsin gibi geliyor bana. Ayrıca yeni dikim ile mağazada olan bir gelinliği yada nişanlığı alman yada kiralaman arasında fark yok canım aklında bulunsun

Media markt ten aldım ben kuzum dediğin gibi büyük elektronik marketlerde mevcut alana kadar bende filtre olayını bilmiyordum satış temsilcileri bilgilendirdiler

Düğün yapmak ev kurmak kolay değil ve sen nişanlının bütçesini biliyor olman gerekir ekstradan onu yorup istediklerini aldırmak bencillik olur bence aileside yardım etmiyormuş canını versin çocuk ne gerek var herşeyin bir ortası vardır elbet kimse kimseye dandik basit birşey al demez kaliteli olsun ama uygun kasmayacak şekilde olsun evlendikten sonra ne kadar çok şey değişecek ne gerek var
aaa öyle oluyormuymuş? hmmmmm bence çok mantıklı ama du bakayım ben daha çok fikir değiştiririm :)

İnsan sürekli değiştirir fikir vallahi daha o konulara giremediğim için bilemiyorum tam olarakta canım

kızlar elektronik mutfak eşyalarını (tost makinesi, blendır, robot vs)bunları evlenmeden ne kadar önce almak mantıklı?seneye yaza evlilik inşallah şimdiden uygun gördüklerimi alsam elektronik çabuk değişen bir şey ama 1 senede çok fark olur mu?

Tam dibimizde media markt var aslında oradan bakabilirim dediğin gibi. Seninkinin modeli neydi canım? Netten bakayım bir fiyatlara.

Canım ben başladım elektrik süpürgesiyle bakalım borç biterse almayı düşünüyorum ama sanırım Eylül-Ekim gibi anca tamamlarım falan bizde nasipse seneye düğün bence para biriktirebiliyorsan biriktir ama düğün zamanı çok alınacak yapılacak var o yüzden ben şimdiden aradan çıkarmaya çalışıyorum
Tam dibimizde media markt var aslında oradan bakabilirim dediğin gibi. Seninkinin modeli neydi canım? Netten bakayım bir fiyatlara.

http://www.dyson.com.tr/elektrikli-süpürgeler/silindir/dc37/dc37-allergy.aspx

Benim ki bu kuzum dc37 allergy modeli özelliklerine tıkladığında içeriğini de net olarak görebilirsin farklı yerlerde kampanyaya falan denk gelebilirsin en önemli özelliği emiş kaybı hiçbir zaman olmuyor birkaç sene sonra diğer süpürgeler gibi gücü azalmıyor hep aynı çift taraflı aparatı var hazne boşaltması kolay zorluk çıkartmıyor 360 derece dönüyor halıyı kaldırmıyor öyle süpürmesi de kolay vallahi canavar mübarekBen rengine de ayrı vuruldum saks mavisi

Son düzenleme:

canım para biriktirince ekstra ne görsem alasım geliyor kıyafet ayakkabı çanta falan bide şehir dışı yapıyorum ailemin yanına gidip geliyorum öyle olunca paraya acımadan harcıyorum alıp kenara koymak daha mantıklı geliyor bana bende o yüzden alıyım diyorum yavaş yavaş benimde amacım eylüle kadar mutfak eşyalarını tamamlamak, mutfaktan sonra ne var sırada sadece mutfak kızın değil miydi

Canım vallahi bizde mutfak eşyaları ve elektrikliler alınır genelde gördüğümde öyle alındığı durumun varsa beyaz eşyadan da yarım edebilirsin 1 tanesini alabilirsin belki bulaşık makinesi olur fırın olur yardım amaçlı yatak odası da kız tarafına aittir ben öyle biliyorum :26:farklı fikirler belki kızlardan gelecektir bence almaya başla derim çok alınacak var ve daha siz damatlık alacaksınız kınayı yapacaksınız damada saat alınıyor bohça hazırlanıyor bir sürü iş o bohçanın içerisinde damatlıktan tut ayakkabısına kemer setinden tut tıraş makinesine göre kişinin bütçesine göre şekilleniyor

Son düzenleme:

Hemencecik inceliyorum kuzuummm

ya o ne öyle çok geleneksell ben şaka yaptım sadece mutfak tarafımı diye de biz aileleri karıştırmak istemiyoruz karşı tarafın pek durumu yok zaten bizde de ben etsinler istemiyorum yani ben maaş yattıkça alıcam bakalım bir şeyler ama yatak odası için pahalı benim almak istediğim şeyler, insan her şeyinin en iyi olmasını istiyor ya hani şunumda kötü olsun demek istemiyor çok haklıyız ama işte her şey para:18:

yok sürekli değil Allahtan öle dedim bendee =)

inşallah olmaz bi daha
Arada olur öyle takma kafana canım herkesin oluyor sonuçta bence kasmamak gerek ben baktım çokta kıymetim bilinmiyor az paraya çalışıyorum önceden çok dakiktim sonra baktım madalya takmıyorlar bende 5-10-15 dakika salıyorum
Hemencecik inceliyorum kuzuummm

İncele bakalım kuzum

Aileler karışmayacaksa ikiniz yapacaksınız bizim gibi ama ben yine de bana düşeni yapacağım ona aldırmıyorum elektriklileri falan yatak odası içinde para birikecek beyaz eşya düğün masrafları falanda beraber ödeyeceğiz hayırlısıyla birlikte yapacağız ama bazı şeyler net belli olsun diyorum kafamız karışmasın sonuçta hep birlikte kalkacağız herşeyin üstesinden ben sıkışsam o yardımcı olacak o sıkışırsa ben İnsan kaliteli olsun istiyor bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte hatta elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum

aynen öyle canım ya bi bütçe hesapladınız mı peki?bu arada mesaj hakkım yüz olunca sana özel msj atıcam ben bekle beni

aynen öyle canım ya bi bütçe hesapladınız mı peki?bu arada mesaj hakkım yüz olunca sana özel msj atıcam ben bekle beni

Tamam canım beklerimYok herhangi bir bütçe belirlemedik söze kadar nasipse düğün salonu tutulacak fotoğrafçımız belirlenecek düğüne yakın geri kalanı ödenecek sanırım sonra sözden sonra beyaz eşyalar alınacak mobilya işine gireceğiz gelinlik-damatlık,kına yeri kıyafetler falan söze kadar ufak tefek elektriklileri tamamlamaya çalışıyorum söz hazırlıklarımız var alyanslarımız falan tv alabilirizböyle böyle taksite girerek alacağız nasipse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…