Kendini toparladığında içine sineni alırsın
galiba ben de alıcam. çok fark oynamıyomuş arada.Merhaba canımBen aslında ikisini de kiralamak istiyordum. Sonuçta hem yer kaplıyor, hem tozlanacak onun temizlemesi var vs vs.
Ama nişan kıyafetimi çok beğenince, kiralık da vermedikleri için mecburen aldım. Gelinliğimi de hazır aldımKiralayamadım o yüzden.
canımmmm doğru düşünüyorsun sanırım ben de satamazdım başkasınaBende kiralamaktan yanaydım kuzum nişanlığımı. Ama kayınvalidem başkasının giydiğini sana giydirtmem dedi her ne kadar kuru temizlemede olsa bile. İstersen beğen model aynısını diktir, istersende modelini kendin seç ama kesinlikle diktireceğiz dedi ve diktirdik
Ayrıca ben nişanlığımı aldığımız yerde kiralama 800 tl di. Satın almada 950 tl di. Kayınvalidem ne yaptı ettiyse 800 tl satın aldık
Büyük ihtimal gelinliğimde yeni dikim olacak ve satın alıcaz. Kutuda da dursa sandıkta da dursa onların bende yeri çok çok ayrı. Ne olursa olsun asla ve asla düşünmüyorum satmayıda vermeyide. Onlar benim en güzel günlerimin en güzel hediyeleri
aaa öyle oluyormuymuş? hmmmmm bence çok mantıklı ama du bakayım ben daha çok fikir değiştiririm :)Aklımda bulunsun
Cidden düşünmemiştim hiç bunu
Olur da denersem seni anacağım
hemen cevap veriyorum kendimce
ben kiralamak istiyorum fakat şu şekilde;
- gelinliğin modelini blirliyosun, onlar senin üstüne göre dikiyolar, düğünden sonra geri iade ediyosun. şöyle ki giyilmiş gelinliği kiralamıyosun.
ama aşkitim asla öyle bişey yok satın alıcaz diyo. tabi ki ikna edicem , satın almak istemiyorum ay napcam nereye koycam onu.:26:
Canım genelde hep evde bekliyor alınan gelinlikler eğer çok fark yoksa al tabi birine yardım edersin verirsin ama mantıklısı kiralamaktır bence
fikirleriniz için teşekkürler kızlar. ben yine çok gelgit yaşarım o zamana kadar
800-900 philips marathon kuzum ve filtre değiştirme var diye biliyorum dysonda hiç değiştirmiyorsun senelik değiştirsen bir kaç seneye aynı parayı buluyor dyson 1000 TL yukarısı kampanyalar oluyor bende denk geldiği gibi mesela bunun gibi birşeye denk gelirsen kaçırma derim alergy her seri de olmuyor maalesef canım benim çalışan insanız 1 haftalık temizlik yapmak gerek ve dysonun çektiği pisliği görsen gözlerine inanamazsınzaten 2500 TL lere falan çıkma gerek yok onlar çok aşırısı
galiba ben de alıcam. çok fark oynamıyomuş arada.
canımmmm doğru düşünüyorsun sanırım ben de satamazdım başkasına
aaa öyle oluyormuymuş? hmmmmm bence çok mantıklı ama du bakayım ben daha çok fikir değiştiririm :)
Media markt ten aldım ben kuzum dediğin gibi büyük elektronik marketlerde mevcut alana kadar bende filtre olayını bilmiyordum satış temsilcileri bilgilendirdilerHaklısın aslında kuzum öyle düşündüğünde değişmeyen filtreli almak mantıklı. Filtrenin değiştiğini bilmiyorum ben :26: Öğrendim iyi oldu
Peki nerelerde bulabilirim dyson? Büyük elektronik marketlerde vardır illa ki. Sen nereden aldın kuzum
Kendi çeyizini kendi alıyo ama karşı tarafın alacağı şeyleride pahalı istiyo işte sorun burdasen alıyo olabilirsin ama bakalım nişanlın alabilcek mi? takısı tokaı düğün salonu bilmem nesi var, yetişemediği için ek iş yapıyomuş. ( çocuğun ailesi yardım etmiyormuş sanırsam)
amann neyseee. etrafta neler oluo bilin diye yazdım
aaa öyle oluyormuymuş? hmmmmm bence çok mantıklı ama du bakayım ben daha çok fikir değiştiririm :)
Media markt ten aldım ben kuzum dediğin gibi büyük elektronik marketlerde mevcut alana kadar bende filtre olayını bilmiyordum satış temsilcileri bilgilendirdiler
Düğün yapmak ev kurmak kolay değil ve sen nişanlının bütçesini biliyor olman gerekir ekstradan onu yorup istediklerini aldırmak bencillik olur bence aileside yardım etmiyormuş canını versin çocuk ne gerek var herşeyin bir ortası vardır elbet kimse kimseye dandik basit birşey al demez kaliteli olsun ama uygun kasmayacak şekilde olsun evlendikten sonra ne kadar çok şey değişecek ne gerek var
İnsan sürekli değiştirir fikir vallahi daha o konulara giremediğim için bilemiyorum tam olarakta canım
Canım ben başladım elektrik süpürgesiyle bakalım borç biterse almayı düşünüyorum ama sanırım Eylül-Ekim gibi anca tamamlarım falan bizde nasipse seneye düğün bence para biriktirebiliyorsan biriktir ama düğün zamanı çok alınacak yapılacak var o yüzden ben şimdiden aradan çıkarmaya çalışıyorumkızlar elektronik mutfak eşyalarını (tost makinesi, blendır, robot vs)bunları evlenmeden ne kadar önce almak mantıklı?seneye yaza evlilik inşallah şimdiden uygun gördüklerimi alsam elektronik çabuk değişen bir şey ama 1 senede çok fark olur mu?
Tam dibimizde media markt var aslında oradan bakabilirim dediğin gibi. Seninkinin modeli neydi canım? Netten bakayım bir fiyatlara.
Canım ben başladım elektrik süpürgesiyle bakalım borç biterse almayı düşünüyorum ama sanırım Eylül-Ekim gibi anca tamamlarım falan bizde nasipse seneye düğün bence para biriktirebiliyorsan biriktir ama düğün zamanı çok alınacak yapılacak var o yüzden ben şimdiden aradan çıkarmaya çalışıyorum[/FONT]
http://www.dyson.com.tr/elektrikli-süpürgeler/silindir/dc37/dc37-allergy.aspx
Benim ki bu kuzum dc37 allergy modeli özelliklerine tıkladığında içeriğini de net olarak görebilirsin farklı yerlerde kampanyaya falan denk gelebilirsin en önemli özelliği emiş kaybı hiçbir zaman olmuyor birkaç sene sonra diğer süpürgeler gibi gücü azalmıyor hep aynı çift taraflı aparatı var hazne boşaltması kolay zorluk çıkartmıyor 360 derece dönüyor halıyı kaldırmıyor öyle süpürmesi de kolay vallahi canvar mübarek
canım para biriktirince ekstra ne görsem alasım geliyor kıyafet ayakkabı çanta falan bide şehir dışı yapıyorum ailemin yanına gidip geliyorum öyle olunca paraya acımadan harcıyorum alıp kenara koymak daha mantıklı geliyor bana bende o yüzden alıyım diyorum yavaş yavaş benimde amacım eylüle kadar mutfak eşyalarını tamamlamak, mutfaktan sonra ne var sırada sadece mutfak kızın değil miydi
Günaydın canım olur öyle niye rezillik olsun insanlık hali yaniEki Görüntüle 1098372
Bende yazamıyorum özellikle müdür olduğu zaman çatır çutur seslerbol bol muhabbet edeceğiz yaniEki Görüntüle 1098375
müdür geç kalma dedi yaaa
ilk defa bu kadar geç kaldım
inanamadım knedime
Trafik vardı otobüse binemedim falan deseydin canım hafta sonu ya ondan deseydin ne olacak bir kere olmuş göze batmaz sürekli olmayan bir durumsa
Canım ben başladım elektrik süpürgesiyle bakalım borç biterse almayı düşünüyorum ama sanırım Eylül-Ekim gibi anca tamamlarım falan bizde nasipse seneye düğün bence para biriktirebiliyorsan biriktir ama düğün zamanı çok alınacak yapılacak var o yüzden ben şimdiden aradan çıkarmaya çalışıyorum
http://www.dyson.com.tr/elektrikli-süpürgeler/silindir/dc37/dc37-allergy.aspx
Benim ki bu kuzum dc37 allergy modeli özelliklerine tıkladığında içeriğini de net olarak görebilirsin farklı yerlerde kampanyaya falan denk gelebilirsin en önemli özelliği emiş kaybı hiçbir zaman olmuyor birkaç sene sonra diğer süpürgeler gibi gücü azalmıyor hep aynı çift taraflı aparatı var hazne boşaltması kolay zorluk çıkartmıyor 360 derece dönüyor halıyı kaldırmıyor öyle süpürmesi de kolay vallahi canavar mübarekBen rengine de ayrı vuruldum saks mavisi
Canım vallahi bizde mutfak eşyaları ve elektrikliler alınır genelde gördüğümde öyle alındığı durumun varsa beyaz eşyadan da yarım edebilirsin 1 tanesini alabilirsin belki bulaşık makinesi olur fırın olur yardım amaçlı yatak odası da kız tarafına aittir ben öyle biliyorum :26:farklı fikirler belki kızlardan gelecektir bence almaya başla derim çok alınacak var ve daha siz damatlık alacaksınız kınayı yapacaksınız damada saat alınıyor bohça hazırlanıyor bir sürü iş o bohçanın içerisinde damatlıktan tut ayakkabısına kemer setinden tut tıraş makinesine göre kişinin bütçesine göre şekilleniyor
Arada olur öyle takma kafana canım herkesin oluyor sonuçta bence kasmamak gerek ben baktım çokta kıymetim bilinmiyor az paraya çalışıyorum önceden çok dakiktim sonra baktım madalya takmıyorlar bende 5-10-15 dakika salıyorumyok sürekli değil Allahtan öle dedim bendee =)
inşallah olmaz bi daha
Hemencecik inceliyorum kuzuummm
ya o ne öyle çok geleneksell ben şaka yaptım sadece mutfak tarafımı diye de biz aileleri karıştırmak istemiyoruz karşı tarafın pek durumu yok zaten bizde de ben etsinler istemiyorum yani ben maaş yattıkça alıcam bakalım bir şeyler ama yatak odası için pahalı benim almak istediğim şeyler, insan her şeyinin en iyi olmasını istiyor ya hani şunumda kötü olsun demek istemiyor çok haklıyız ama işte her şey para:18:
Aileler karışmayacaksa ikiniz yapacaksınız bizim gibi ama ben yine de bana düşeni yapacağım ona aldırmıyorum elektriklileri falan yatak odası içinde para birikecek beyaz eşya düğün masrafları falanda beraber ödeyeceğiz hayırlısıyla birlikte yapacağız ama bazı şeyler net belli olsun diyorum kafamız karışmasın sonuçta hep birlikte kalkacağız herşeyin üstesinden ben sıkışsam o yardımcı olacak o sıkışırsa benİnsan kaliteli olsun istiyor bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte hatta elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum
aynen öyle canım ya bi bütçe hesapladınız mı peki?bu arada mesaj hakkım yüz olunca sana özel msj atıcam ben bekle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?