- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
aa hayırlı olsunnn canıııımmmmmm neyle ılgılı işşş?
Çok sagol canım umarım iyi olur vee inşallah sende iş bulursunMalum alınacak çeyiz çok
Edacım ne güzel bir haber buÇok sevindim canım, darısı pınarcımın başına olsun inşallah. <koşulları nasıl? İçine sinmeyen tarafı ne oldu?
sekreterlik canım teknik serviste
Aslına bakarsanız şartlar çok süper degil ama evime 5 dk mesafeli..uzun yıllar günde 1-2 saat yol mesafesi olan işlere giden biri için bu baya iyi ..
Bakalım neler olacak pazartesi
Kızlar günaydınnn
Ne güzel burada sizleri görmek
Pazartesi işe başlıyorum sanırım..İnşallah bu seferde 2 saat sonra işten çıktım diye yazmam sizebakalım nasıl bir iş olacak tam içime sinmesede işsizim işte
gelmeyceeemmm
aşşkommmm kahvaltii yapipp gelirimm birazdan
Kızlar günaydınnn
Pazartesi işe başlıyorum sanırım..İnşallah bu seferde 2 saat sonra işten çıktım diye yazmam sizebakalım nasıl bir iş olacak tam içime sinmesede işsizim işte
Sorma canım masa başı işinde kilo,sırt ağrısı,bacak ağrısı herşey oluyor malesef.Ben arada kalkıp dolanıyorum.Öğlenleri yemekten sonra azıcık dolanmaya çalışıyorum dışarıda ama şuan o da mümkün olmuyor havalar çok soğuk.Hastalanmakta cabası.
Günaydın kızlaaaarrrrrr
Edacım ne güzel bir haber buÇok sevindim canım, darısı pınarcımın başına olsun inşallah. <koşulları nasıl? İçine sinmeyen tarafı ne oldu?
Sağol canımm inşallah bende bugün bir iş görüşmesine gideceğim bakalım
Haklısın
Amin canım çok sağol
İnşallah canımGünaydın canımmİnşallah beklediğin gibi bir iş olurr
Yeni işin hayırlı uğurlu olsun canımm umarım içine sinen bi iş olur,aslında işten çok iş arkadaşları çok daha önemli oluyo Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çok memnun olursun inşallah
İnşallah canım benim pınarımızda iş buldum diye gelecek
Hemen söyliyim canım
1. çalışma saatleri haftanın 6 günü sabah 8 akşam 7
2. maaş 850+ssk
Ama sekreterlik için artık herkes kendini aşmış olması gereken ücreti veren çok az yer kalmış herkes kullanmak peşinde
2 ay olacak işsizim malum
Burada iyi olan yol gitmeyecek olmam ve bütün elemanlar 9 da dagılıyorlarmış ben tek başıma kalıyormuşum bütün gün..klima alanları arayacakmışım servis zamanı geldi diye onda bir sorun yok yaparım ama işte dedigim 2 şart
anammm ne yazdım beee
sekreterlik canım teknik serviste
Aslına bakarsanız şartlar çok süper degil ama evime 5 dk mesafeli..uzun yıllar günde 1-2 saat yol mesafesi olan işlere giden biri için bu baya iyi ..
Bakalım neler olacak pazartesi
İnşallah canımm
Aynen öyle canım işverenler genelde sömürmek peşinde oluyor o yüzden hakettiğin maaşı veren bir yer bulunmuyor maalesef
Evine yakın olması süper bence..
İnşallah memnun kalırsın tatlım herşey gönlünce olur..
Maaş sabit hep 850 mi olacakmış ileride artma imkanı yok mu?
Görüşmem 2 de canım
hayırlı olsun canııımm, rahat olda önemlı olan o
maaş belkı sonradan artaarr, eve yakın olması nımet gbıı sımdı bızım fabrıka salı gunu tasınıo ben artık 6da kalkıp 7de servıse bınıp 1-1,5 saat yol gidicem hadımkoye
nasıp olurda evlenırsek helee karşıda oturucaaamm işimi çok sevıyorum bırakmak ıstemıorumm 2-2,5 saat yol cekıceeemmm
İnşallah canım benim pınarımızda iş buldum diye gelecek
Hemen söyliyim canım
1. çalışma saatleri haftanın 6 günü sabah 8 akşam 7
2. maaş 850+ssk
Ama sekreterlik için artık herkes kendini aşmış olması gereken ücreti veren çok az yer kalmış herkes kullanmak peşinde
2 ay olacak işsizim malum
Burada iyi olan yol gitmeyecek olmam ve bütün elemanlar 9 da dagılıyorlarmış ben tek başıma kalıyormuşum bütün gün..klima alanları arayacakmışım servis zamanı geldi diye onda bir sorun yok yaparım ama işte dedigim 2 şart
anammm ne yazdım beee
Maaş için sabit kalmaz birbirimize alışınca artar dedi ben sormadan
İnşallah iyi geçer canım haber ver
Evet canım uzak olması çok kötü bilmem miyıllardır hep uzaklara gittim..Ama işini seviyorsan ve aldıgın ücrette tatmin ediyorsa deger canım
Kızlar ben şimdi çıkıyorum annem başımdayetti artık bu kadınlar kulübü benide üye yap artık ben bakıcam diyo
Görüşürüz hepinizi öpüyorum
Maaş için sabit kalmaz birbirimize alışınca artar dedi ben sormadan
İnşallah iyi geçer canım haber ver
Evet canım uzak olması çok kötü bilmem miyıllardır hep uzaklara gittim..Ama işini seviyorsan ve aldıgın ücrette tatmin ediyorsa deger canım
Kızlar ben şimdi çıkıyorum annem başımdayetti artık bu kadınlar kulübü benide üye yap artık ben bakıcam diyo
Görüşürüz hepinizi öpüyorum
cok sukur canım sevıyorum işimi, patronumu, maaş henüz çok tatminkar değil ama 6 aydır çalışıorum daha artar diye düşünüyoorum
İşini ve iş ortamını sevmek, huzurlu çalışmak çok önemli. 6 ay maaş zammı için erken bir süre, biraz daha sabret bence, istekli çalışıyorsan göreceklerdir elbet
Kuzum ben onu forumun ilk başında yeni uygulamalar başlığını karıştırırken konusunu bulmuştum ordan yapmıştım baya zaman geçti şimdi baktım ama bulamadım şu pembe olanı diyorsn dimi
ek olarak sezonluk modelistlikte yapıorum pazarcılara toptan satan firmalara kuzum , 2. ayımdan aslında minikte olsa bi düzeltilme yapıldı maaşımda ve terfide oldummbakalım zaman göstericek elbet çok çok fazla bişide gözüm yok emin adımlarla ilerlemek önemlii yoksa bianda tavan sonra,tabaann devam etmek istemem
Kızlar günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?