2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ben cıkıyorum canımcım solişcim.öpüyorum seni. paazartesi görüşürüz

Allah kabul etsin, paşalar gibi gitsin gelsin inşAllah

O gözler dolmasın şimdiden bak.

Aminn inşallahhh kuzumm

Yapılan hazırlıkları gördükçe, duydukça yeterince zoruma gidiyor zaten. Çok kızıyorum çok. Bu kadarda abartılması gerekmezdi bence ama yapıyorlar işte..

Kayınvalidem evde kurandan sonra yemek verecek ona tamam. Akşam eğlence olacak kuzeni organizasyon şirketinde dj lik yapıyo. O gelip müzik yapacak ses sistemleri falan. Kuruyemişini dün aldık. Annesi diyor kınada al. Ben iyice kötü oldum.. Onu al bunu al falan. Ya dedim Allah aşkına sen askersin dedim saçacak paran yok bu kadar abartmayın dedim. Evlenecek erkeksin hala daha seni bekar erkek gibi gönderiyolar zoruma gidiyo dedim. Belki abartıyorum ama zoruma gidiyo işte :26:

ehehhe iyi yapıyorsun canımmm

bizde maaştan da kesiyorlar ya o da sorun oluyor tabiiii :/

Kızlar birşey soracam sizce düğün ve nikah aynı gün mü olmalı,olmasa olmaz mı ?

Olmasa da olur tabi canım mesela benim nikahım 18 gün sonra, düğünümde 49 gün sonra aralarında 1 ay var

Son düzenleme:
Ne bileyim herkes düğünle aynı gün olsun diyor da :)

Tabi o da olur ama şahsen benim kendi düşüncem şu yönde 19:00 / 24:00 düğün sürüyor zaten genelde..
Takı merasimi oluyor birde, bide nikah eklenincek zamandan çalınıyor. Yani benim düşüncem bu
O yüzden nikahımı 1 ay önceden aldım, düğün koşusturması içindeyken bide nikah işiyle uğraşmayalım diye hemencecik kıyılacak

Evet çok mantıklı

olur tabi neden olmasın canım ama ben özellikle düğünde olmasını istedim nikahın herkesin içinde evet diyip o evlilik cüzdanını elime almak istedim çünkü biz nişanlımla 4 yıldır beraberiz akraba aile eş dost herkeste biliyo çok bekledik biz o günü bir sürüde badire atlattık o yüzden herkes duysun görsün istiyorum tabi genede kendi tercihin

Ben de dugunde olmasi taraftariyim ayri bir hava ek bir amac katio dugune ama herkesin kendi tercihi tabiki. Malesef benim nikahim dugunumde olamiyor tayin isteme olaylari yuzunden erken yapcaz nikahi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlaaar
nasılsınızz

Selam caniiiim valla yatagin icinde uyudum uyuyacam oyle yorgunum anlatamam ama seni gorunce selamsiz gecmeyeyim dedim
Haftaya bugun evlenmis hatta balayina bile gitmis olacagim
Herkes cok cok coooook mutlu olur insallah butun dualari kabul olsun insallah

Kızlar merhaba... Ben evlendim ve şuan evimde eşimleyim. Sıra sizde :) çok garip bir duygu. Ben hala inanamıyorum darısı başınıza.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy katılıyorum sana. Ne gerek var bu kadar masrafa. İnsan oğlunu, sevdiğini eğlencelerle uğurlar mı askere? İllaki eğlence yapılacaksa neden gelince yapılmıyor ki hem. Gelince yapılsın.

Biz aynı gün yapacağız. Herkesin içinde evet demek istedik biz de.

Ayyy ne güzel. Bana daha çok var.

Kızlar merhaba... Ben evlendim ve şuan evimde eşimleyim. Sıra sizde :) çok garip bir duygu. Ben hala inanamıyorum darısı başınıza.

Kızzz niye internettesin. Git kocana sarıl, mışıl mışıl uyuyun yatakta :) Ayyy çok güzel....

Darısı hepimizin başına.

ehehhe iyi yapıyorsun canımmm

bizde maaştan da kesiyorlar ya o da sorun oluyor tabiiii :/
Sizin o yönü kötüymüş o zaman canım sonuçta saatlerce gitmemezlik etmiyorsun ki maaştan saatimi kesiyor yani alçak patron
Canım farklı farklıdır olur kişilerin isteğine kalmış şahsen sanki düğünde herkesin içinde olduğu için daha farklı güzel gelmiştir bana ama Zeyno'nun dediği gibi zamandanda gidiyor tabi ki kararı ikiniz verirsiniz insanlara bakmayın içinizden nasıl geliyorsa
selam kızlaaar
nasılsınızz
İyiyiz canım sen nasılsın konuşamadık bayağıdır yoğunsun sanırım azıcık zaman kalmış maşallah tatlım

Amin canım benim inşallahRabbim mutluluğunu mutluluk katsın bir ömür boyu tebrik ederim nasıl geçti düğünün herşey yolundamı ilk başlar tuhaf gelir gerçekten insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…