napıcaksın yarın
Nişanlımın öğlen kuranı, akşamda eğlencesi var. Tüm gün oradayım
Allah kabul etsin, paşalar gibi gitsin gelsin inşAllah
O gözler dolmasın şimdiden bak.
ben cıkıyorum canımcım solişcim.öpüyorum seni. paazartesi görüşürüz
Arada olur öyle takma kafana canım herkesin oluyor sonuçta bence kasmamak gerek ben baktım çokta kıymetim bilinmiyor az paraya çalışıyorum önceden çok dakiktim sonra baktım madalya takmıyorlar bende 5-10-15 dakika salıyorum
İncele bakalım kuzum Eki Görüntüle 1098445
Kızlar birşey soracam sizce düğün ve nikah aynı gün mü olmalı,olmasa olmaz mı ?
Olmasa da olur tabi canım mesela benim nikahım 18 gün sonra, düğünümde 49 gün sonra aralarında 1 ay var
Ne bileyim herkes düğünle aynı gün olsun diyor da :)
Tabi o da olur ama şahsen benim kendi düşüncem şu yönde 19:00 / 24:00 düğün sürüyor zaten genelde..
Takı merasimi oluyor birde, bide nikah eklenincek zamandan çalınıyor. Yani benim düşüncem bu
O yüzden nikahımı 1 ay önceden aldım, düğün koşusturması içindeyken bide nikah işiyle uğraşmayalım diye hemencecik kıyılacak
selam kızlaaar
nasılsınızz
Aminn inşallahhh kuzumm
Yapılan hazırlıkları gördükçe, duydukça yeterince zoruma gidiyor zaten. Çok kızıyorum çok. Bu kadarda abartılması gerekmezdi bence ama yapıyorlar işte..
Kayınvalidem evde kurandan sonra yemek verecek ona tamam. Akşam eğlence olacak kuzeni organizasyon şirketinde dj lik yapıyo. O gelip müzik yapacak ses sistemleri falan. Kuruyemişini dün aldık. Annesi diyor kınada al. Ben iyice kötü oldum.. Onu al bunu al falan. Ya dedim Allah aşkına sen askersin dedim saçacak paran yok bu kadar abartmayın dedim. Evlenecek erkeksin hala daha seni bekar erkek gibi gönderiyolar zoruma gidiyo dedim. Belki abartıyorum ama zoruma gidiyo işte :26:
Selam caniiiimvalla yatagin icinde uyudum uyuyacam oyle yorgunum anlatamam ama seni gorunce selamsiz gecmeyeyim dedim
Haftaya bugun evlenmis hatta balayina bile gitmis olacagim
Herkes cok cok coooook mutlu olur insallah butun dualari kabul olsun insallah
Kızlar merhaba... Ben evlendim ve şuan evimde eşimleyim. Sıra sizde :) çok garip bir duygu. Ben hala inanamıyorum darısı başınıza.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizin o yönü kötüymüş o zaman canım sonuçta saatlerce gitmemezlik etmiyorsun ki maaştan saatimi kesiyor yani alçak patronehehhe iyi yapıyorsun canımmm
bizde maaştan da kesiyorlar ya o da sorun oluyor tabiiii :/
Canım farklı farklıdır olur kişilerin isteğine kalmış şahsen sanki düğünde herkesin içinde olduğu için daha farklı güzel gelmiştir bana ama Zeyno'nun dediği gibi zamandanda gidiyor tabi ki kararı ikiniz verirsiniz insanlara bakmayın içinizden nasıl geliyorsaKızlar birşey soracam sizce düğün ve nikah aynı gün mü olmalı,olmasa olmaz mı ?
İyiyiz canım sen nasılsın konuşamadık bayağıdır yoğunsun sanırım azıcık zaman kalmış maşallah tatlımselam kızlaaar
nasılsınızz
Amin canım benim inşallahKızlar merhaba... Ben evlendim ve şuan evimde eşimleyim. Sıra sizde :) çok garip bir duygu. Ben hala inanamıyorum darısı başınıza.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?