2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben geldim kimsecikler yok mu :26:

Kızlar merhaba... Ben evlendim ve şuan evimde eşimleyim. Sıra sizde :) çok garip bir duygu. Ben hala inanamıyorum darısı başınıza.

Merhaba Hay maşallah canım, Rabbim mutluluğunuzu hep arttırsın inşallah

O garip duyguyu kelimelere dökmeni istesem

Son düzenleme:
Kızlar merhaba... Ben evlendim ve şuan evimde eşimleyim. Sıra sizde :) çok garip bir duygu. Ben hala inanamıyorum darısı başınıza.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oy oy
Allah mutlu, huzurlu, saglıklı günler nasip etsin
Cok iyi bir evlilik hayatınız olsun

Âminnnn

Darısı basımıza

Hayırlı olsun canım benimm. Bu kadar erken tarih alabiliyor musunuz?

Bizde çok tereddütte kaldık bu nedenle almadık tarih :26:
alınabiliyomuş canım bizimkilre kalsa almazlardı dha erken diyolardıda nişanlımın babası garanti olsun orkestrayıda ona göre ayarlayalım ddi bende bu tarihi sectim

alınabiliyomuş canım bizimkilre kalsa almazlardı dha erken diyolardıda nişanlımın babası garanti olsun orkestrayıda ona göre ayarlayalım ddi bende bu tarihi sectim

Hayirli olsun tarih canim neredeyse 1.5 yıl var yaa baya erken almissiniz tarihi

Son düzenleme:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tebrik ederim, iki cihanda da mutlu olun inşallah.

Kızlar biz de inşallah 13 mayısta nikah kıyıyoruuuz

İyi yapmissiniz canim kesin ve net bir karar kutlarim ikinizi de erkenden halletmek cok mantikli hayirlisi olsun canim tez vakitte dugun gununuz gelir insallah zaman sular seller gibi akar gider

Selamlar kizlar misafir agirlamaktan harap oldum valla yorgunluktan oluyorum simdi yattim daha bir de ise gidicem yarin
Selamsiz gecmeyeyim dedimherkesi opuyorum haftaya bugun balayindayim insallah hayirlisiyla

İnanamiyorum nasil aileni ikna ettin anlat lutfenn

Çok zor oldu kuzum, istemeye bile zar zor kabul ettirdim biliyorsun. 3 ay babam düşündü, araştırdı, bekletti...Çok ağladım, çok sıkıntılar yaşadık. Ama kararlı olduğumu farkettiler, mantıklı açıklamalar yaptım, nişanlımı da tanıyınca razı oldular. 3 aydır nişanlıyız biz ben biliyorsun sanıyordum. Ve biliyo musun kuzum hala inanamıyorum, çok zor geldik bu aşamaya çünkü. Sizde ne var ne yok?

Çok teşekkürler canım inşallah hepimiz mutlu olalım. Düğününe 5 gün kalmış Tebrik ederim ben de şimdiden.

Amin tatlim hep beraber insallahevet cok azcik kaldi cok tesekkur ederim simdi ilk ben gidiyorum sonra eda gidiyor

Nişanlandıgını biliyorum tatlım da iyi nikahî cok geciktirmemisler yani ikna etmissin agustosta da dugunun varmis
Sevindim gercekten ya gozunuz aydin :)

Biz de sevgilimle kafamizda bi tarih belirledik bakalım canım
Sevgilim biraz daha emin davranirsa ısrar edecegim ben de
Nişan icin tamam da dugun icin konusmadik daha ailelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…