Kızlar merhaba... Ben evlendim ve şuan evimde eşimleyim. Sıra sizde :) çok garip bir duygu. Ben hala inanamıyorum darısı başınıza.
Kızlar merhaba... Ben evlendim ve şuan evimde eşimleyim. Sıra sizde :) çok garip bir duygu. Ben hala inanamıyorum darısı başınıza.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
alınabiliyomuş canım bizimkilre kalsa almazlardı dha erken diyolardıda nişanlımın babası garanti olsun orkestrayıda ona göre ayarlayalım ddi bende bu tarihi sectimHayırlı olsun canım benimm. Bu kadar erken tarih alabiliyor musunuz?
Bizde çok tereddütte kaldık bu nedenle almadık tarih :26:
alınabiliyomuş canım bizimkilre kalsa almazlardı dha erken diyolardıda nişanlımın babası garanti olsun orkestrayıda ona göre ayarlayalım ddi bende bu tarihi sectim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım tebrik ederim, iki cihanda da mutlu olun inşallah.
Kızlar biz de inşallah 13 mayısta nikah kıyıyoruuuz
13 mayıs mıbildigin 9 gun sonraki 13 mayıs mı
Evet kuzum, bildiğimiz 9 gün sonraki 13 mayısİmzalar atılacak inşallah bakalım
Canım tebrik ederim, iki cihanda da mutlu olun inşallah.
Kızlar biz de inşallah 13 mayısta nikah kıyıyoruuuz
alınabiliyomuş canım bizimkilre kalsa almazlardı dha erken diyolardıda nişanlımın babası garanti olsun orkestrayıda ona göre ayarlayalım ddi bende bu tarihi sectim
İnanamiyorum nasil aileni ikna ettin anlat lutfenn
Tebrik ederim tatlim hayirli ugurlu olsun insallah omur boyu mutlu olun
Çok teşekkürler canım inşallah hepimiz mutlu olalım. Düğününe 5 gün kalmışTebrik ederim ben de şimdiden.
Amin tatlim hep beraber insallahevet cok azcik kaldi cok tesekkur ederim simdi ilk ben gidiyorum sonra eda gidiyor
Eveet edoşa da az kaldı. Balayına nereye gidiyosunuz?
Selamlar kizlar misafir agirlamaktan harap oldum valla yorgunluktan oluyorum simdi yattim daha bir de ise gidicem yarin
Selamsiz gecmeyeyim dedimherkesi opuyorum haftaya bugun balayindayim insallah hayirlisiyla
Antalyaya gidicez canim kismetse
Çok zor oldu kuzum, istemeye bile zar zor kabul ettirdim biliyorsun. 3 ay babam düşündü, araştırdı, bekletti...Çok ağladım, çok sıkıntılar yaşadık. Ama kararlı olduğumu farkettiler, mantıklı açıklamalar yaptım, nişanlımı da tanıyınca razı oldular. 3 aydır nişanlıyız biz ben biliyorsun sanıyordum. Ve biliyo musun kuzum hala inanamıyorum, çok zor geldik bu aşamaya çünkü. Sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?