2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tebrik eden herkese teşekkür ederim kızlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel geçti nehircim şükür. Kınam da düğünüm de güzeldi. Evet bir tuhaf valla. Zamanla alışıcam inşallah.

iyi bari sagolsunlar canım bana kalırsa aksesuar işini daha sonraya bırak derim canım sakin kafayla en iyisi bak bizim ayakkabılık bile kaldı tv zaten dügünden sonra ara ara bulamadım istedigim gibi ayakkabılık olmadı yaptırırız

Edamm, naber canım

kuzum iyi sennn

Kızlar merhaba... Ben evlendim ve şuan evimde eşimleyim. Sıra sizde :) çok garip bir duygu. Ben hala inanamıyorum darısı başınıza.

oyyyyy kuzum yaaaa masallah size bir ömür mutlu olun inşallahhhh

Canım tebrik ederim, iki cihanda da mutlu olun inşallah.

Kızlar biz de inşallah 13 mayısta nikah kıyıyoruuuz
neeeeeeeeeeeee

Amin tatlim hep beraber insallahevet cok azcik kaldi cok tesekkur ederim simdi ilk ben gidiyorum sonra eda gidiyor

ayyyyy evetttt azıcık kaldıııı bizim bugün imam nikahımız kıyıldı..sol tafaımda babam oturuyordu yüzüne bakınca gözlerim doldu birden aglıcaktım zor tuttum kendimi :26: veee gelinligimi teslim aldım gelin ciceginide yaptıklarını düzenlemişler begendim hatta bugün görenler aaa ne güzelmiş cicegin dedi bende aramaktan kurtuldum zaten daha güzelini bulamadım bulsam :44::44:cok az kaldı cok azzzz
nehirim bu arada o gün baktım ama yazmaya fırsat olmadı sagol canım yükledigin içinnn cok sade geldiler ama ben gelin basımı buldum sayılır en azından önünü

günaydın kızlar ben çok mutluyum süper bi hafta sonu yaşadım sizlerde neler var neler yok bu arda evlenme teklifimide aldım sonunda

Tatlım Bende istiyorum listeye eklenmeeekkkk
Mayıs ayında olacak nasipse ama gün kesin değil

günaydın kızlar ben çok mutluyum süper bi hafta sonu yaşadım sizlerde neler var neler yok bu arda evlenme teklifimide aldım sonunda

günaydın esmeriimmm wallaa bende çooook yorgun olsamda süper bi haftasonu geeçirdim

bayaa şeylker hallettik yinee çok mutlu ve huzurluyum

kııızzz zaten düğününe 1 ay kalmış daha yeni mi ewlenme teklifi alıyorsun hayırdırr

Aaaaaa bu listede bende wardım amaa niye yokum şimdii tekrar ekleyin beni 8 haziran 2014 ...

Güzel geçti nehircim şükür. Kınam da düğünüm de güzeldi. Evet bir tuhaf valla. Zamanla alışıcam inşallah.

Güzel geçmesine sevindim canım maşallahzamanla oturacak her şey tabi
nehirim bu arada o gün baktım ama yazmaya fırsat olmadı sagol canım yükledigin içinnn cok sade geldiler ama ben gelin basımı buldum sayılır en azından önünü
Anladım canım sen daha farklı yapılı saçlar istiyorsun bakarım denk geldikçe ben eklerim senin için ben biraz fazla doğal seviyorum sanırım

Canım hayırlı olsun çok sevindim

aynen öel oldu cnm yaa anca evlenme teklifi etti ama beklediğime deymiş bizim izin alma problemimiz vrdı cnm öle her zmana izin alamıyorduk o yuzdn nişandan sonra yaparım teklifi fln diyordu anca ayarlamıs oda ama degdi valla süperdi çokda duygulandım

vallahi nehircim bende çok sevindim şok oldum

kızlar süperdi mükemmel ötesiydi hala soktayım şaka gibi yaa nişanlım haftasonu beni balayı yeri ayırtmak için çıkardı bahaneler bahaneler bişekilde yunus gösterisini izlemeye ikna etti tamam gittik izliyoruz fln çok güxeldi çok eylendik sonunda 2 gönüllü istediler biz de el kaldırdık bizi seçtiler sonra elimizi halka verdiler terş tarafa atın dediler 1,2,3 diyince biz dayanamayıp 2 de attık yunus balıkları almaya gittiler alıp getirdiler görevli nişanlımın çemberinde bi not oldugunu söyledi yunuslr getirdi misali okuyun dediler bana aldım okurken gözlerimdn yaslar aktı sesli okuyamadım illk görevli lütfen sesli okuyun dedi hep seninle dolu benim hayatım ümitlerle bezeli dunyamı senle kılarmısın tek umudum benimle evlenirmisin yazıyordu duygulandım bişey diyemeedim sok olmustum beklemiyordum nişanlım diz çöküp benimle evlenirmisin dedi bende evet diye bagırdım sarıldık agaladık süperdii ya herkes tebrik etti izliyenler gösteriyi süperdi çıkıstada konfeti patlattılara arkadasları

Günaydın kızlarrr

Bende çok güzel bir hafta sonu geçirdim

Ayyy ne güzelll ewlenmişsiiin yaaa çoook sewindiimm canımm darısı biz bekleyenlerin başına =)

eheheh güzel bi teklif olmuş canımmm ben olsam bende duygulanırdım =)

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah en kötü günüüz böle olsun

Listeye eklenmeyi bende cok istiyoruuum insallah netlesir ya hersey :26: Bizde Agustos istiyorduk dugun yeri falan bulamadik dolu heryer siz nasil mayis ta halledebiliceksiniz kuzum :/

Yok bebeğim bizim seneye Mayıs
Yalova da olacak inşallah güzel bi yer buluruz.Oraları hiç bilmem etmem.

Günaaayydınnnnnnnnnnn herkeseeee.. ben de dün nişanlım ile konuştum düğün tarihimiz hakkında. şuan askerde ama her şey geldikten sonra iyi bir iş bulmasına bağlı. inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…