2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bilmem kii zaten nazara geliyoruz galiba sürekli facede falanda : sağol canımmm
Fotoğraflarınızı koysanız bile mutluluk pozları çok vermeyin millet nazar veriyor biz hiç paylaşmayız ben göstermem pek kimseye başıma gelecekleri biliyorm
yok canım davet etmediler benimki sadece söyledi geliceksin dimi dügüne diye belki daha erken diye bişey demediler daha neysehayırlısı

Ailesiyle irtibat halindemisin canım zaman yaklaştıkça eğer sohbet falan ederseniz ailesiyle ve söylemezlerse sende duruma göre bakarsın ya da sevdiğin istediği için gidersin burada karar senin bana laf düşmez

2 araç değiştirmek gerek gidersek çok ters bir yerde erkek arkadaşımla gideriz zaten ama dönüşte hemen gir takı tak çık gibi olacak dönüşü yine 2 saat sürse bayağı fazla işte bir de askere gidecek çocuk ve bizim düğüne yetişemeyecek gelemezler gibi düşünüyorum

Otogara gitmemekle çok doğru bi karar vermişsin kesinlikle, gitsen dayanamayabilirdin ki ben dayanamadı yani
Canım biz 5 hafta Kastamonu'da acemilik yaptık şimdi Ankara'da askerim. Ne zaman istersen bana yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Gerçekten insanın kendisini anlayanlara çok ihtiyacı oluyor bazen
En güzel şekilde, rahatça geçsin inşallah askerliğiniz. Rabbim askerlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Amin

Ağlamakk yookk

Aminn canım benimmm çok teşekkür ederimm.. Hayırlısıyla sevdiğime kavuşayım inşallahh.. Çok rahat ve huzurluyum açıkcası bu kadar iyi olmasını beklemiyordum çok şükür diyorum şimdi

Dediğin gibi otogara gitseydim belki böyle olmayabilirdi. Herşey vardır bir hayır diyorum her zaman

Kesinlikle canım onun sesini duymak bana o kadar huzur verdi ki anlatamam.. Tüm sıkıntımı, stresimi aldı götürdü resmen Sizin desteğinizle atlattım en zorlu olan kısmı. Allahın izniyle bu 365 günüde yiyip yutucaz Bir gün gelecek bir gün kalacak

Bu arada o gereksiz olan Salı günü ilk defa bir işe yaradı ve saatler geçmedi Sevdiğime doya doya baktım. Doya doya öptüm sarıldım çok şükür

Ağlamak yok evet bundan sonra gülmeliyiz herşey bizler için geleceğimiz için değil mi Huzurlu olman iyi olman güçlü olman ikiniz içinde iyi canım telefonlarına çıktığında yine bu güçlükle dik duruşunla konuşursan daha çok mutlu edersin sevdiğini o senin sesinden güç alacak belki beraber sinirleneceksiniz kızacaksınız askerlik saçmalıklarına ama yine çok saça birşeye güleceksiniz beraber asker yolu beklemek çok güzel içindeyken zorlasada güzel Herşeyde bir hayır varmış yani Salı günü işe yaradı

bakalım canım hayırlısı saol yinede yorumun için ailesiyle kırgınlıktan sonra görüşmedim

Maşallah kuzum. Sevdiğin güzel yerde asker. Benim abimde Ankarada yaptı. Çok şükür sıkıntı çekmedi. Rabbim onların üzüntülerini, sıkıntılarını yaşatmasın. Onları bu zorlu sınavda kolayca geçmelerini sağlasın inşallahh

Çok sağol canım benimm. Düşünmüş olman bile yeterli benim için

Duanada kocamannn bir aminnnn diyorum

Benim sevdiğimde Safranbolu'da

aynen bizde öyle arada bir koyuyoruz zaten 2 ayda 1 resim anca çekilebildiğimiz için

Evet kuzum benimm.. Herkes aynı şeyi söylüyor bana. Askerliği değil sonrasını düşünün diye Allahın izniyle gelecek ve düğün hazırlığına başlayacağız diyorlar

Kesinlikle güçlü olacağım canım. Onu bu şekilde gönderdim ya içim öyle huzurlu ki. Bize yakışanı yaptık. Boşuna demiyorlar askerde mantık arama diye Bazı duyduklarıma hakikaten çok gülüyorum

Hayırsız Salı ilk defa hayırlı bir Salı oldu

Canım benim Ankara iyi yer de rütbeli çok fazla, o yüzden çarşılarımız mesela her hafta değil, bulunduğu yerde 10 tane kısa dönem var yalnızca. Aslında şikayet etmek haksızlık olur sonuçta burnumun dibinde askerim
İnşallah yaşadığın yere yakın çıkar usta birliğiniz de arada sırada gitme fırsatın olur. Yakınmış Kastamonu'ya
Yemin törenine gidememiştim ben, ailesiyle Safranbolu'ya gitmişlerdi gezmeye, ordan o evlerden getirmişlerdi şekerlik olarak

4 kez demek bakalım ben kaç kere gidicem ne kadar çağırcaklar...

amaaan cnaım ömür biter masraf bitmez yaaa

ne istiyorsak yapcaz o gün 1 kere oluyor zaten

amiiin seninde inşallah canımmmm

orası ölede cnm biraz sınır koyuyrum ben vallaihi amin inşallah herşey gönlümüze göre olur inş güzel olur herşey

bakalım canım hayırlısı saol yinede yorumun için ailesiyle kırgınlıktan sonra görüşmedim
Canım peki kırgınlıklar sürdüğü sürece nasıl evleneceksiniz yani yanlış anlama ama çözülse daha iyi olmaz mı hazırlık aşaması falan sıkıntılı olur sonra aileninde senin içinde daha huzurlu olur eğer çok canınızı sıkan kıran bir durum olmadıysa fazlasıyla bir adım atabilirsin belki sizin huzurunuz için
aynen bizde öyle arada bir koyuyoruz zaten 2 ayda 1 resim anca çekilebildiğimiz için
Bizim çok var ama koymuyoruz zaten facem yok Atık düğün slaytında gösteririz evleniyoruz herhalde nazar vermezler

Evet düğün var daha çabuk geçecek nişanlın gelene kadar hazırlıklara başlayacaksın ufak ufak telaşlar olacak hayal etmesi güzel bak 2015 daha güzel olacak inşallah

saol vallahi iyi düşünmüşün cnm beyendiklerimi deftere yazıyorum artk 1 ayda anca biter bu sayfalar yaz yaz bitmiyor fırsat buldukca yazıcm ama elimin altında olsun diye

saol vallahi iyi düşünmüşün cnm beyendiklerimi deftere yazıyorum artk 1 ayda anca biter bu sayfalar yaz yaz bitmiyor fırsat buldukca yazıcm ama elimin altında olsun diye

Canım yazdırabiliyorsan çıktı al defter gibi oluştursun yaz yaz eline yazık vallahi çok yarar çok fazla tarif var çünkü

Hımm olsun kuzum yinede çok şükür ki rahat askerin

İnşallah canım ben Safranbolu'da kalmasından bile yanayım. Orada akrabası var Şuan onunla zaten geziyorlar

Allahın izniyle bende gitmeyi çok istiyorum yemin törenine Ben İstanbul'da yaşıyorum. Safranbolu 4:30 saat sürüyor birşey değil. Ben üniversiteye 9 saat yola gitmiş biriyim

Çok merak ettiğim yerlerden biriydi Safranbolu. Rabbim böyle nasip edecekmiş bizede

o slaytların modası geçti kız ahahah yaniii

Canım yazdırabiliyorsan çıktı al defter gibi oluştursun yaz yaz eline yazık vallahi çok yarar çok fazla tarif var çünkü

dogru diyorsun aslıunda ama kartuşum çok az kaldı tatile kadar idare etmem gerekiyor değiştirince anca yapablrm onu iyi fikir saol tatlım

dogru diyorsun aslıunda ama kartuşum çok az kaldı tatile kadar idare etmem gerekiyor değiştirince anca yapablrm onu iyi fikir saol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…