- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Fotoğraflarınızı koysanız bile mutluluk pozları çok vermeyin millet nazar veriyor biz hiç paylaşmayız ben göstermem pek kimseye başıma gelecekleri biliyormbilmem kii zaten nazara geliyoruz galiba sürekli facede falanda :sağol canımmm
yok canım davet etmediler benimki sadece söyledi geliceksin dimi dügüne diye belki daha erken diye bişey demediler daha neysehayırlısı
ewet yaaa h.sonuda çok çabuk geçiyor =)
aslında gidebilirsin ama çok geç çıkmadan dönebilirsin aslında.. işyerinde başka giden warsa onlarla git sonra bıraksınlar ewe ya da sewgilinle git daha iyi olur =)
kırılabilirler gtmezsen canm... hem sn onlarınkine gidersen onlarda sennkine gelirler
Çok şükür kuzum. İnan bende güçlü olmak için günlerce hazırladım kendimi bu duruma. Allahıma binlerce şükürler olsun dilediğimiz gibi gönderdik nişanlımı. Allah utandırmasın..
Sağolasın canım benimm sizlere çok ihtiyacım olacak. Allah razı olsun.. Senin sevdiğin nerede?
Allah kavuştursun sizide
Kuzum ben ağladım burada okurkenRabbim sabır versin dayanma gücü versin ikinizi de hayırlısıyla gitti hayırlısıyla dönecek yüreğini ferah tut canım arkadaşım benim Her şey çok güzel geçmiş maşallah güzelce de uğurlamışsınız vedalaşırken otogarda dayanamaz ağlardın sonrasında zor olurdu iyi yapmışsın böyle iyi olmuş Safranbolu'da iyidir havası artı bir huzur vermiştir sevdiğine merak etme değilmi askerlikte en güzel anladığın şey herşeyin boş olduğu sesini duymanın verdiği mutluluk onun olmasının şükrü anlatılmaz yaşanır gerçekten Rabbim tez zamanda su gibi geçmesini nasip etsin zamanın canımcım her zaman yanındayız Bir gün gelecek bir gün kalacak unutma
[/COLOR][/FONT][/B]
Sizin içinde hayırlısı olsun canım benimm.. İnan Rabbim öyle güzel şeylerle sınıyor ki bizi insan sevgisinden bin kat daha emin oluyor bu sayede
Ağlamakk yookk
Aminn canım benimmm çok teşekkür ederimm.. Hayırlısıyla sevdiğime kavuşayım inşallahh.. Çok rahat ve huzurluyum açıkcası bu kadar iyi olmasını beklemiyordum çok şükür diyorum şimdi
Dediğin gibi otogara gitseydim belki böyle olmayabilirdi. Herşey vardır bir hayır diyorum her zaman
Kesinlikle canım onun sesini duymak bana o kadar huzur verdi ki anlatamam.. Tüm sıkıntımı, stresimi aldı götürdü resmenSizin desteğinizle atlattım en zorlu olan kısmı. Allahın izniyle bu 365 günüde yiyip yutucaz Bir gün gelecek bir gün kalacak
Bu arada o gereksiz olan Salı günü ilk defa bir işe yaradı ve saatler geçmediSevdiğime doya doya baktım. Doya doya öptüm sarıldım çok şükür
Fotoğraflarınızı koysanız bile mutluluk pozları çok vermeyin millet nazar veriyor biz hiç paylaşmayız ben göstermem pek kimseye başıma gelecekleri biliyorm
Ailesiyle irtibat halindemisin canım zaman yaklaştıkça eğer sohbet falan ederseniz ailesiyle ve söylemezlerse sende duruma göre bakarsın ya da sevdiğin istediği için gidersin burada karar senin bana laf düşmez
Otogara gitmemekle çok doğru bi karar vermişsin kesinlikle, gitsen dayanamayabilirdin ki ben dayanamadı yani
Canım biz 5 hafta Kastamonu'da acemilik yaptık şimdi Ankara'da askerim. Ne zaman istersen bana yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Gerçekten insanın kendisini anlayanlara çok ihtiyacı oluyor bazen
En güzel şekilde, rahatça geçsin inşallah askerliğiniz. Rabbim askerlerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Amin
Fotoğraflarınızı koysanız bile mutluluk pozları çok vermeyin millet nazar veriyor biz hiç paylaşmayız ben göstermem pek kimseye başıma gelecekleri biliyorm
Ailesiyle irtibat halindemisin canım zaman yaklaştıkça eğer sohbet falan ederseniz ailesiyle ve söylemezlerse sende duruma göre bakarsın ya da sevdiğin istediği için gidersin burada karar senin bana laf düşmez
Ağlamak yok evet bundan sonra gülmeliyiz herşey bizler için geleceğimiz için değil miHuzurlu olman iyi olman güçlü olman ikiniz içinde iyi canım telefonlarına çıktığında yine bu güçlükle dik duruşunla konuşursan daha çok mutlu edersin sevdiğini o senin sesinden güç alacak belki beraber sinirleneceksiniz kızacaksınız askerlik saçmalıklarına ama yine çok saça birşeye güleceksiniz beraber asker yolu beklemek çok güzel içindeyken zorlasada güzel Herşeyde bir hayır varmış yani Salı günü işe yaradı
Maşallah kuzum. Sevdiğin güzel yerde asker. Benim abimde Ankarada yaptı. Çok şükür sıkıntı çekmedi. Rabbim onların üzüntülerini, sıkıntılarını yaşatmasın. Onları bu zorlu sınavda kolayca geçmelerini sağlasın inşallahh
Çok sağol canım benimm. Düşünmüş olman bile yeterli benim için
Duanada kocamannn bir aminnnn diyorum
Benim sevdiğimde Safranbolu'da
4 kez demek bakalım ben kaç kere gidicem ne kadar çağırcaklar...
amaaan cnaım ömür biter masraf bitmez yaaa
ne istiyorsak yapcaz o gün 1 kere oluyor zaten
amiiin seninde inşallah canımmmm
Canım peki kırgınlıklar sürdüğü sürece nasıl evleneceksiniz yani yanlış anlama ama çözülse daha iyi olmaz mı hazırlık aşaması falan sıkıntılı olur sonra aileninde senin içinde daha huzurlu olur eğer çok canınızı sıkan kıran bir durum olmadıysa fazlasıyla bir adım atabilirsin belki sizin huzurunuz içinbakalım canım hayırlısı saol yinede yorumun için ailesiyle kırgınlıktan sonra görüşmedim
Bizim çok var ama koymuyoruz zaten facem yokaynen bizde öyle arada bir koyuyoruz zaten 2 ayda 1 resim anca çekilebildiğimiz için
Evet kuzum benimm.. Herkes aynı şeyi söylüyor bana. Askerliği değil sonrasını düşünün diyeAllahın izniyle gelecek ve düğün hazırlığına başlayacağız diyorlar
Kesinlikle güçlü olacağım canım. Onu bu şekilde gönderdim ya içim öyle huzurlu ki. Bize yakışanı yaptık.Boşuna demiyorlar askerde mantık arama diye Bazı duyduklarıma hakikaten çok gülüyorum
Hayırsız Salı ilk defa hayırlı bir Salı oldu
Günaydın boncuğum
Canım eğer ailesi ya da ablası davetiye vermeyecekse sana ya da ağızlarıyla davet etmeyeceklerse gitme sevdiğinin söylemesiyle olmaz şahsen ben ağız ucuyla söylense bile bir davet beklerim sonuçta eğer durumlar karışıksa ve kırıldıysam öncesinden
Ayy sağol canım benim cümlemizin inşallahtakıldığın yerlerde sorabilirsin yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ilk sayfa da nerede hangi tarif var belli bir sayfaya kadar düzene sokulmuş durumda rahatlıkla yapmak istediğinde bulabilirsin
Ben perşembeye gelince anca mutlu oluyorum Cumaya yakın yaHafta sonu çok çabuk geçiyor bu hafta sonu çok yoğunuz ama iş yerinden bir arkadaşın nişanı var gitsem mi bilemedim nişan birde kıza tarafına ait oluyor biz erkeği tanıyoruz yani ve buraya 2 saatlik falan uzaklıkta akşam otobüsle falan nasıl dönerim mahvolurum gibi gitmezsem kırılırmı düğün değil ya sonuçta bayanım birde ben evi nasıl ayarlıyayım ta buradan 2 saatlik yola
saol vallahi iyi düşünmüşün cnm beyendiklerimi deftere yazıyorum artk 1 ayda anca biter bu sayfalar yaz yaz bitmiyor fırsat buldukca yazıcm ama elimin altında olsun diye
Canım benim Ankara iyi yer de rütbeli çok fazla, o yüzden çarşılarımız mesela her hafta değil, bulunduğu yerde 10 tane kısa dönem var yalnızca. Aslında şikayet etmek haksızlık olur sonuçta burnumun dibinde askerim
İnşallah yaşadığın yere yakın çıkar usta birliğiniz de arada sırada gitme fırsatın olur. Yakınmış Kastamonu'ya
Yemin törenine gidememiştim ben, ailesiyle Safranbolu'ya gitmişlerdi gezmeye, ordan o evlerden getirmişlerdi şekerlik olarak
Canım peki kırgınlıklar sürdüğü sürece nasıl evleneceksiniz yani yanlış anlama ama çözülse daha iyi olmaz mı hazırlık aşaması falan sıkıntılı olur sonra aileninde senin içinde daha huzurlu olur eğer çok canınızı sıkan kıran bir durum olmadıysa fazlasıyla bir adım atabilirsin belki sizin huzurunuz için
Bizim çok var ama koymuyoruz zaten facem yokAtık düğün slaytında gösteririz evleniyoruz herhalde nazar vermezler
Evet düğün var daha çabuk geçecek nişanlın gelene kadar hazırlıklara başlayacaksın ufak ufak telaşlar olacak hayal etmesi güzel bak 2015 daha güzel olacak inşallah
Canım peki kırgınlıklar sürdüğü sürece nasıl evleneceksiniz yani yanlış anlama ama çözülse daha iyi olmaz mı hazırlık aşaması falan sıkıntılı olur sonra aileninde senin içinde daha huzurlu olur eğer çok canınızı sıkan kıran bir durum olmadıysa fazlasıyla bir adım atabilirsin belki sizin huzurunuz için
yok canım niye yanlış anlıyayım aslında haklısın benim arayıp sormam lazım annesini falan sonuçta onlar büyük evet çok daha huzurlu ve güzel olur canım çok haklısın teşekkür ederim
Canım yazdırabiliyorsan çıktı al defter gibi oluştursun yaz yaz eline yazık vallahi çok yarar çok fazla tarif var çünkü
Canım yazdırabiliyorsan çıktı al defter gibi oluştursun yaz yaz eline yazık vallahi çok yarar çok fazla tarif var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?