- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
kıyafet öyle herşeyi beğenmez zevklerimizde uymaz kıyafet konusunda
yok işte olsaa alıcamben ona geçenlerde waffle makinesi alayım yerik dedim bana mı alıyosun eve mı dedi ne yapacaızzzz :26:
Şimdi burada daha güzel şafaklar sayıyorsun bak hayat işte canım nice güzel şafaklara diyeyim
Bende şaşırdım du bulacağız bir şey artıkTakı al o zaman bileklik kolye yüzük başka seçenek kalmadı eylül
salı gün müü,aa çok enteresan
saati gelmiş konuşun biraz daha.
*
ayyyyyyyy benimde yaşadıklarım geldi aklıma
tel elimde beklerdim. ahh ahh. güzen ve zorlu geçen anılarrrrr
Oh canım sevindim yıllık izninden verdiler değil mikızlaaaarrr çok şükür izin dilekçemide werdim rahatladımm beee
Az kalmış canım maşallah benim yolum uzun ben henüz nişan şafağı sayıyorum o bitecek sonra düğün şafağıTeşekkür ederim canım öyle valla hersey geride kaldi atlattik zor gunleri dugun safagimiz bile azaldi sonn 84 gunumuz kaldi :) senin düğün ne zaman allah izin verirse
evet ama hep onlardan alıyorumaslında evde tencere kalmadı bizim hep eskidi sapları koptu tencere takımları ne kadardır kiii
Oh canım sevindim yıllık izninden verdiler değil mi
Az kalmış canım maşallah benim yolum uzun ben henüz nişan şafağı sayıyorum o bitecek sonra düğün şafağıAllah nasip ederse inşallah 2014 tatlım
Şimdi hangi marka istediğine bağlı teflonmu,seramikmi,çelikmi olacak ve tek tekmi takım yapacaksın toplumu alacaksın çok genel sormuşsun kuzum
Evet kuzum tüm kuaförler bay-bayan hepsi kapalı olur salı günü
Aradım ama meşguldü. Tam tekrar arıyodum kayınvalidem aradıOnunla konuştuk arar bakalım
Gider gitmez hemen fotoğraflar gönderdi bana traş olmuş onları attıTuhaf oldum
çelik tencere seti işte beaa
çok pahalıııııııııı
yok canım personle bölümüyle görüştüm 3+6 gün izin verdi... 6 günlük iznim maaşımdan ksilecekmiş. çünkü 1 senem 5 ay sonra dolacak..
öyle olduğu içinde senem dolunca otomatik olarak 14 günlük iznm oluyor onu seneye kullan, seneye izin kullanmcak mısın sürekli eksik izin kullancaksın.. bu yıl maaşındn keselim yoksa borçlu kalırsın dedi. bende mantıklı buldum.. seneye 14 gnlük iznimi rahat rahat kullanırım.. =)
Bütçe ne kadar düşünüyorsun tek tek alırsın olmadı set zorunluğun mu varKorkmazın uygun gibi emsan olabilir ya da aryıldız bunlar uygun ama en iyi çelik jumbo ve hisar orası ayrı tabi
asıl ne zaman tuhaf olcaksın biliyo musun? teslim olup,bi süre mesaj atamayınca.:97:
artık sevdiceğin asker:98:
Şimdide mesajlasmadık ki kuzumSadece aradığında konuştuk. Bilerek mesaj atmadım alışmam gerek
Evet artık sevdiceğim asker:98:
Neyse artık öylesi de iyi olmuş canım boşver diğer izinlerini kesmeden rahatlıkla kullanmış olursun ne yapalım sonradan dinlenmek için alırsın tekrardan
Az kalmış canım maşallah benim yolum uzun ben henüz nişan şafağı sayıyorum o bitecek sonra düğün şafağıAllah nasip ederse inşallah 2014 tatlım
Şimdi hangi marka istediğine bağlı teflonmu,seramikmi,çelikmi olacak ve tek tekmi takım yapacaksın toplumu alacaksın çok genel sormuşsun kuzum
kendime alırım pahalılardan
bütçe 100 tlsetler 150 tl den başlıyorrrrr
Sen setten vazgeç olmaz o işvazo biblo tablo gibi şeylerden hoşlanmaz mı peki :26:
Bir kere olsun temiz olsun öyle ertelenecekti iyi olmuş canım dinlen bol bol diycemde zor artık keyfini çıkar tatilin eglenceninaynen canım yanii sürekli iznimi kesmek için uğraşmamış olurum böylesi çok iyi oldu =)
5 haziranda iznim başlıyor 16 haziranda işbaşı yapıcam inşallah ohh bu derttende kurtuldum
Anladım canım hayırlısı olsun, bende be safaklar saydim, ama en sonunda finale yaklaşıyoruz herhalde :)
galiba öyle
ne alıcam yaaa uffffffff vakitte yokyok sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?