2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kıyafet öyle herşeyi beğenmez zevklerimizde uymaz kıyafet konusunda

yok işte olsaa alıcam ben ona geçenlerde waffle makinesi alayım yerik dedim bana mı alıyosun eve mı dedi ne yapacaızzzz :26:

Bende şaşırdım du bulacağız bir şey artık Takı al o zaman bileklik kolye yüzük başka seçenek kalmadı eylül

Şimdi burada daha güzel şafaklar sayıyorsun bak hayat işte canım nice güzel şafaklara diyeyim

Teşekkür ederim canım öyle valla hersey geride kaldi atlattik zor gunleri dugun safagimiz bile azaldi sonn 84 gunumuz kaldi :) senin düğün ne zaman allah izin verirse

Bende şaşırdım du bulacağız bir şey artık Takı al o zaman bileklik kolye yüzük başka seçenek kalmadı eylül

evet ama hep onlardan alıyorum aslında evde tencere kalmadı bizim hep eskidi sapları koptu tencere takımları ne kadardır kiii

salı gün müü,aa çok enteresan

saati gelmiş konuşun biraz daha.

*

ayyyyyyyy benimde yaşadıklarım geldi aklıma
tel elimde beklerdim. ahh ahh. güzen ve zorlu geçen anılarrrrr

Evet kuzum tüm kuaförler bay-bayan hepsi kapalı olur salı günü

Aradım ama meşguldü. Tam tekrar arıyodum kayınvalidem aradı Onunla konuştuk arar bakalım

Gider gitmez hemen fotoğraflar gönderdi bana traş olmuş onları attı Tuhaf oldum

kızlaaaarrr çok şükür izin dilekçemide werdim rahatladımm beee
Oh canım sevindim yıllık izninden verdiler değil mi
Teşekkür ederim canım öyle valla hersey geride kaldi atlattik zor gunleri dugun safagimiz bile azaldi sonn 84 gunumuz kaldi :) senin düğün ne zaman allah izin verirse
Az kalmış canım maşallah benim yolum uzun ben henüz nişan şafağı sayıyorum o bitecek sonra düğün şafağı Allah nasip ederse inşallah 2014 tatlım
evet ama hep onlardan alıyorum aslında evde tencere kalmadı bizim hep eskidi sapları koptu tencere takımları ne kadardır kiii

Şimdi hangi marka istediğine bağlı teflonmu,seramikmi,çelikmi olacak ve tek tekmi takım yapacaksın toplumu alacaksın çok genel sormuşsun kuzum

çelik tencere seti işte beaa

çok pahalıııııııııı

asıl ne zaman tuhaf olcaksın biliyo musun? teslim olup,bi süre mesaj atamayınca.:97:

artık sevdiceğin asker:98:

çelik tencere seti işte beaa

çok pahalıııııııııı

Bütçe ne kadar düşünüyorsun tek tek alırsın olmadı set zorunluğun mu var Korkmazın uygun gibi emsan olabilir ya da aryıldız bunlar uygun ama en iyi çelik jumbo ve hisar orası ayrı tabi

Oh canım sevindim yıllık izninden verdiler değil mi

yok canım personle bölümüyle görüştüm 3+6 gün izin verdi... 6 günlük iznim maaşımdan ksilecekmiş. çünkü 1 senem 5 ay sonra dolacak..

öyle olduğu içinde senem dolunca otomatik olarak 14 günlük iznm oluyor onu seneye kullan, seneye izin kullanmcak mısın sürekli eksik izin kullancaksın.. bu yıl maaşındn keselim yoksa borçlu kalırsın dedi. bende mantıklı buldum.. seneye 14 gnlük iznimi rahat rahat kullanırım.. =)

Neyse artık öylesi de iyi olmuş canım boşver diğer izinlerini kesmeden rahatlıkla kullanmış olursun ne yapalım sonradan dinlenmek için alırsın tekrardan

Bütçe ne kadar düşünüyorsun tek tek alırsın olmadı set zorunluğun mu var Korkmazın uygun gibi emsan olabilir ya da aryıldız bunlar uygun ama en iyi çelik jumbo ve hisar orası ayrı tabi

kendime alırım pahalılardan

bütçe 100 tl setler 150 tl den başlıyorrrrr

asıl ne zaman tuhaf olcaksın biliyo musun? teslim olup,bi süre mesaj atamayınca.:97:

artık sevdiceğin asker:98:

Şimdide mesajlasmadık ki kuzum Sadece aradığında konuştuk. Bilerek mesaj atmadım alışmam gerek

Evet artık sevdiceğim asker :98:

Neyse artık öylesi de iyi olmuş canım boşver diğer izinlerini kesmeden rahatlıkla kullanmış olursun ne yapalım sonradan dinlenmek için alırsın tekrardan

aynen canım yanii sürekli iznimi kesmek için uğraşmamış olurum böylesi çok iyi oldu =)

5 haziranda iznim başlıyor 16 haziranda işbaşı yapıcam inşallah ohh bu derttende kurtuldum

Anladım canım hayırlısı olsun, bende be safaklar saydim, ama en sonunda finale yaklaşıyoruz herhalde :)

aynen canım yanii sürekli iznimi kesmek için uğraşmamış olurum böylesi çok iyi oldu =)

5 haziranda iznim başlıyor 16 haziranda işbaşı yapıcam inşallah ohh bu derttende kurtuldum
Bir kere olsun temiz olsun öyle ertelenecekti iyi olmuş canım dinlen bol bol diycemde zor artık keyfini çıkar tatilin eglencenin
Anladım canım hayırlısı olsun, bende be safaklar saydim, ama en sonunda finale yaklaşıyoruz herhalde :)

Öyle canım bir düzen herkes için hayırlı zamanda olması güzel darısı başıma diyeyim ne meraklıyım evlenmeye bir söz geldi aklıma susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…