2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlarrrrr bugün haftanın son günü
Evet bugün cuma çok keyifli
Kuzum Eminönünde var mı bende inşallah havalar düzelsin gideceğim evde yapacağım söz-nişan için herşeyi bulabilir miyim onlarla ilgili
Anlıyorum seni canımcım stresinde var bak her yere koymuşsunuz servis daha ne olsun gelmek isteyen koşa koşa gelecektirEvet bende vicdan azamından fazla yaşayamaz ya da hayatı mahvolmuştur diye düşünmüştüm iyi ki yalan habermiş onlar ne öyle katılır mı hiç hangi amaçla yani:120:ben tuz atacağım sadece onuda abartmadan aslında atmasammı onunlamı zorlukların üstesinden gelecek yani adet ama işte farklılık olsun diyorum millet tuz sansın ama normal kahve içsin sevdigimya da atayım içimde kalmasın
Bende şok oldum açıkcası görünce [/B]
Dünya küçücük
verdiğim siteyede bak canım ayrıca nete yazsan çıkar zaten online satış
Canım bakayım bende bir not alayım onu

canım eylülün söylediği dışında bekarlığavedapartisi.com da da güzel şeyler var netten sipariş vermek istersen

bu kadının instagram hesabı var tesadüf eseri takip ediyordum sitesinin olduğunun bilmiyordum harika şeyler yapıyor ya .

Ayen çok keyifli nehircimm

bakalımm görcez sevenlerimizi tadını düşünemiyorum bende zaten kuzuum bizimkine ben bişey koymadım kahvesini bile ben yapmadım ama bizim gelin koymuş tuzu bizimki de 1 yudum içti sonra mutfağa geldi içi yandı garibimin su istedi

bu kadının instagram hesabı var tesadüf eseri takip ediyordum sitesinin olduğunun bilmiyordum harika şeyler yapıyor ya .

Ayen çok keyifli nehircimm
Çok güzel şeyler var değerlendirmeyi düşünüyorum ben söz zamanı Eminönünden falan gönlümce bulamazsam buradan çok şey sipariş verebilirim instagramı olduğunu bilmiyordum bak güvenilir bir site gibi geldi bana

Büyük ihtimal heyecandan bende yapamam kesin koyarlar bizimkiler koysammı koymasammı karışık kafam bilemedim ben denedim tadı igrenç ama ben ben abartarak bir yemek kaşığına yakın koymuştum bir de şekerli bir kahvenin içerisine o yüzden midem fena oldu

HARİKA ŞEYLERİ VAR GERÇEKTEN . Bend eçok beğenerek takip ediyorum sen ins. hesabını bilmiyordun bende sitesini
Eminönünde knuşma kartları çok kahvecinin ordan sağa dönün bir çok şeyler var. ben şeker hamuru için malzemeller almaya gittiğimde görmştm ama bakmamıştım bilginiz olsun kızlar

Eki Görüntüle 1107484 Kızlar nikah şekerimizin siparişini verdik nasıl ama
Çok tatlı canım çok beğendim

İkimizde birbirimize bilmediği şeyleri söylemiş oldukEminönüne gideceğim zaten Ramazandan sonra daha zamanım var gördüğün gibi hala düşemedim 4.aydan kız

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1107484 Kızlar nikah şekerimizin siparişini verdik nasıl ama

çok güzemiş..

Bizim komşunun gelini kınada aknahtarlık dağıtmış gelin damat vardı sende de ayakkabılar çok hoş:)

Çorap da dağıtmışlar kınada ama pek sevmedim bu fikri lavanta kesesi yaptırmak istiyorum ben kınada

söz nişan beraberinde olacağından böyle bişey yapacağım.

kınada ise:)

tsklr cnm bende çok beyendim nişanlım hem şimdiden kabul etti ayagına basıcagımı düşersin sende düşersin cnm ben buraya yazdıgımda 4 aylıktım imrenirdim 1 ayı kalanları 15 gnü kalanları fln bak aktı gitti 1 ay 6 gnm kaldı yeterki sabır sabran zafere diyoruz kızlarr yehuu

aynen canım düşersin düşer

güzel fikirmiş cnm da bende kınamı abartılı bişey alamyı düşünmüyorum çok çok klasik sade bişey alıcm ama kızlara arkadaslarıma genç kızlaar ama peştemalli yazma alaısm var bulabilrsem el mumları fln alıcm birde cımbızlar var birde kınada dagıtmalk belki bulablrsm uygna belki ondndnda alablrm

böyle bişeyde dağıtabilirsin canım

Çok şekerler tatlım bunlar bende söz için çok şey düşünüyorum henüz karar veremedim bir kesin olan pasta olacak ahahhabir de söz kurabiyesi hani üzerinde falan tarih oluyor ya onlardan yaa aslında pastada öyle şeker hamurlu kurabiyede hiç sevmiyorum tatlarını görüntü içinde o kadar paraya değermi diye düşünüyorum açıkcası:26:artı senin kavanozlar gibi birşeyler dağıtabilirim içlerine ne koyacağımla ilgili bir fikrim yok belkide kolonya şişelerinden olabilir ama içleri lavanta dolu küçük kalpli falan oluyor şişeler şunlara bayıldım mesela
Eki Görüntüle 1107537
Benimde kabul ettirmem gerek kesin ayağını geri çekecek hatta o bile benim ayağıma basabilir İnşallah canım daha o 4 aydan düşecek sonra düğün şafağı sayacağız nasipse
aynen canım düşersin düşer

Daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…