var nette de zaten , hani belki burada yaptıran birileri vardır uygun fiyata yaptırmıştır diye sorayım dedim bi canımcım :)
Evet bugün cuma çok keyifliGünaydın kızlarrrrr bugün haftanın son günü
Kuzum Eminönünde var mı bende inşallah havalar düzelsin gideceğim evde yapacağım söz-nişan için herşeyi bulabilir miyim onlarla ilgilieminönü
Anlıyorum seni canımcım stresinde var bak her yere koymuşsunuz servis daha ne olsun gelmek isteyen koşa koşa gelecektirAllah ın hikmeti kuzum ona bişey diyemem tabi ama hava kapalı oldukça baş ağrılarım stresim artıyor benim kafein manyağı olcam az kaldı :126:heryere servis koyduk millet uzak yakın meselesi yapmasın diye ama belli de olmaz stresim düğün yaklaşımından dolayı kuzum aslındazaten kızın zekasına hayran kaldım onca saçma şeyi nasıl düşünmüş koymuş hele yumurtanın özellikle sarısını falan o haberin yalan olmasına sevindim kız vicdan azabından yaşayamaz intihar ederdi çünkü çok kötü bi durum ya
Dünya küçücükBende şok oldum açıkcası görünce[/B]
Canım bakayım bende bir not alayım onuverdiğim siteyede bak canım ayrıca nete yazsan çıkar zaten online satış
gelincikler nişan için şu konuşma balonları ve büyük fotoğraf çerçevelerinden uyguna nereden bulabilirim ?:44:
canım eylülün söylediği dışında bekarlığavedapartisi.com da da güzel şeyler var netten sipariş vermek istersen
Anlıyorum seni canımcım stresinde var bak her yere koymuşsunuz servis daha ne olsun gelmek isteyen koşa koşa gelecektirEvet bende vicdan azamından fazla yaşayamaz ya da hayatı mahvolmuştur diye düşünmüştüm iyi ki yalan habermiş onlar ne öyle katılır mı hiç hangi amaçla yani :120:ben tuz atacağım sadece onuda abartmadan aslında atmasammı onunlamı zorlukların üstesinden gelecek yani adet ama işte farklılık olsun diyorum millet tuz sansın ama normal kahve içsin sevdigim ya da atayım içimde kalmasın
Çok güzel şeyler var değerlendirmeyi düşünüyorum ben söz zamanı Eminönünden falan gönlümce bulamazsam buradan çok şey sipariş verebilirim instagramı olduğunu bilmiyordum bak güvenilir bir site gibi geldi banabu kadının instagram hesabı var tesadüf eseri takip ediyordum sitesinin olduğunun bilmiyordum harika şeyler yapıyor ya .
Ayen çok keyifli nehircimm
bakalımm görcez sevenlerimizitadını düşünemiyorum bende zaten kuzuum bizimkine ben bişey koymadım kahvesini bile ben yapmadım ama bizim gelin koymuş tuzu bizimki de 1 yudum içti sonra mutfağa geldi içi yandı garibimin su istedi
Çok güzel şeyler var değerlendirmeyi düşünüyorum ben söz zamanı Eminönünden falan gönlümce bulamazsam buradan çok şey sipariş verebilirim instagramı olduğunu bilmiyordum bak güvenilir bir site gibi geldi bana
Büyük ihtimal heyecandan bende yapamam kesin koyarlar bizimkiler koysammı koymasammı karışık kafam bilemedimben denedim tadı igrenç ama ben ben abartarak bir yemek kaşığına yakın koymuştum bir de şekerli bir kahvenin içerisine o yüzden midem fena oldu
Çok tatlı canım çok beğendimEki Görüntüle 1107484 Kızlar nikah şekerimizin siparişini verdik nasıl ama
HARİKA ŞEYLERİ VAR GERÇEKTEN . Bend eçok beğenerek takip ediyorum sen ins. hesabını bilmiyordun bende sitesini
Eminönünde knuşma kartları çok kahvecinin ordan sağa dönün bir çok şeyler var. ben şeker hamuru için malzemeller almaya gittiğimde görmştm ama bakmamıştım bilginiz olsun kızlar
Eki Görüntüle 1107484 Kızlar nikah şekerimizin siparişini verdik nasıl ama
Çok tatlı canım çok beğendim
İkimizde birbirimize bilmediği şeyleri söylemiş oldukEminönüne gideceğim zaten Ramazandan sonra daha zamanım var gördüğün gibi hala düşemedim 4.aydan kız
Çok tatlı canım çok beğendim
İkimizde birbirimize bilmediği şeyleri söylemiş oldukEminönüne gideceğim zaten Ramazandan sonra daha zamanım var gördüğün gibi hala düşemedim 4.aydan kız
güzel fikirmiş cnm da bende kınamı abartılı bişey alamyı düşünmüyorum çok çok klasik sade bişey alıcm ama kızlara arkadaslarıma genç kızlaar ama peştemalli yazma alaısm var bulabilrsem el mumları fln alıcm birde cımbızlar var birde kınada dagıtmalk belki bulablrsm uygna belki ondndnda alablrmEki Görüntüle 1107521 Eki Görüntüle 1107521
çok güzemiş..
Bizim komşunun gelini kınada aknahtarlık dağıtmış gelin damat vardı sende de ayakkabılar çok hoş:)
Çorap da dağıtmışlar kınada ama pek sevmedim bu fikri lavanta kesesi yaptırmak istiyorum ben kınada
söz nişan beraberinde olacağından böyle bişey yapacağım.
Eki Görüntüle 1107520
kınada ise:)
güzel fikirmiş cnm da bende kınamı abartılı bişey alamyı düşünmüyorum çok çok klasik sade bişey alıcm ama kızlara arkadaslarıma genç kızlaar ama peştemalli yazma alaısm var bulabilrsem el mumları fln alıcm birde cımbızlar var birde kınada dagıtmalk belki bulablrsm uygna belki ondndnda alablrm
Çok şekerler tatlım bunlar bende söz için çok şey düşünüyorum henüz karar veremedim bir kesin olan pasta olacak ahahhaEki Görüntüle 1107521 Eki Görüntüle 1107521
çok güzemiş..
Bizim komşunun gelini kınada aknahtarlık dağıtmış gelin damat vardı sende de ayakkabılar çok hoş:)
Çorap da dağıtmışlar kınada ama pek sevmedim bu fikri lavanta kesesi yaptırmak istiyorum ben kınada
söz nişan beraberinde olacağından böyle bişey yapacağım.
Eki Görüntüle 1107520
kınada ise:)
Benimde kabul ettirmem gerek kesin ayağını geri çekecek hatta o bile benim ayağıma basabilirtsklr cnm bende çok beyendim nişanlım hem şimdiden kabul etti ayagına basıcagımıdüşersin sende düşersin cnm ben buraya yazdıgımda 4 aylıktım imrenirdim 1 ayı kalanları 15 gnü kalanları fln bak aktı gitti 1 ay 6 gnm kaldı yeterki sabır sabran zafere diyoruz kızlarr yehuu
aynen canımdüşersin düşer
bizim komsu dagtmıstı ondn olablr buda aklımda oda saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?