Kızlar zaman hızlı gerçekten. Evlendik ve balayımız bitti bile. Bugün dönüyoruz. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah kuzumm
Selam caniiiimvalla yatagin icinde uyudum uyuyacam oyle yorgunum anlatamam ama seni gorunce selamsiz gecmeyeyim dedim
Haftaya bugun evlenmis hatta balayina bile gitmis olacagim
Herkes cok cok coooook mutlu olur insallah butun dualari kabul olsun insallah
iyiyim bende nehirim yaa..İyiyiz canım sen nasılsın konuşamadık bayağıdır yoğunsun sanırım azıcık zaman kalmış maşallah tatlım
Canim yemin toreni ne zamanmis? Kuzenimin 30 mayis
Ahahha ewet hiç sorma neysekii tekrar uğramamış
Sana da günaydııınnnn
nehirim cnm hayırlı aksamlar cnm ben konusma balonlarına baktım mahmutpaşaya gttim bugün konusma balonlarının çeşitleri çoktu nişan düğün kına hepsi için var adet fyatı 2 tl 3 tane 5 tl 10 adet dudak yada bıyık 5 tl yani tanesi 50 krsa geliyor cnm kurkcu hanındaOlacak inşallah kuzum
mutluyum canım çok şükür.
Heyoooo ben geldim ki
Dün çok güzeldi herşeyEvime adım attığım an çığlığı bastım
Lakin sarjım bittiği için pek resim çekemedim :26:
Bu eviiimm
Eki Görüntüle 1105826
Bu mavişş küçük oturma odamız(Üst kat)
Güneşte açık, karanlıkta koyuParkeler aslında gri ama kahve tonu çıkmış resimlerde
Eki Görüntüle 1105833 Eki Görüntüle 1105835
Bu yatak odamız
Biraz karışık duruyor hemen anlatayımİlk resim de siyah gözüken sağ tarafta köşedeki yer yatak odasının girişii. Yanlarında iki açık ortada duvar olan ise yatağın geleceği tavanı yatağa göre ayarlandı. O iki boşluktanda giyinme odasına girilebiliyor. 2. resim giyinme odası. 3. resim de yatak odasına ait
Eki Görüntüle 1105839
Bu da ebeveyn banyomuz, alt kattaki banyoyla aynı şekilResimde karanlık çıkmış bu da parkelerimize uygun gri
Eki Görüntüle 1105846
Bu da alt katta uzunca olan misafir oturma odamızın sadece bi yarısıAsma tavanlı olacak
Eki Görüntüle 1105852
Çekebildiklerim bu kadar :26:
Ve davetiyemizi seçtiiikk:123:
Eki Görüntüle 1105855
güle güle oturun canımm..davetiyen de çook şekermişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?