2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Herkese hayırlı cumalar hiç yazasım yok kızlar Rabbim mübarek günde insanların acılarını hafifletsin sabır versin

günaydın hayırlı cumalar cnm amin inşallah düne kadar haberleri takip ediyordum dunden sonra artık dayanamıyorum bende konusmak bile istemiyorum piskolojim bozuldu ben böleyim ailelerini düşünemiyorum bile Rabbim yar ve yardımcıları olsun inş enkaz altındaki kardeslerimizide bulurlr sağ sağlım kurtulurlr dahda fazla acımıza acı eklemezler inşallah

Evet tatlım dün akşam bir bakayım dedim haberlere bir yavrum ağlıyor ki nasıl ama kapattım hemen dayanamıyorum ben böyle dayanamazken onlar içinde canları nasıl yanıyor nasıl dayanılır nasıl hafifler ki

allah yakınlarına sabır versin demekten başka birşey yapamıyoruzz

dedem rahmetli oldugunda ben şoktaydım böle her yerde aglama sesleri gelirdi sessiz bir yerdeyiz hiç tık yok ama ben o sesleri duyardım ürperirdim selası canımı yaktı o ses insanı öldürüyor ben ölüm acısını kaybını bir kez yasadım çok zor cok acı heleki beklenmiyen acı gencecik insnalar Allahım onlar nasıl dayanır nasıl atlatırlr bilemiyorum öle birşey oluyorki yıllar geciyor soguklasıyor o acı ama hala içinde oluyor zor neyse kapatıyorum konuyu mubarek günde inşallah daha fazla kayıp yasamayız inşallah Rabbim sabrınıda verir

allah yakınlarına sabır versin demekten başka birşey yapamıyoruzz

aynen öyle aslında yapılıck çok şey varda işte insna oğlu canı yanmadan anlıyamıyor onların yanında olablsek madii değil manevi suan onlara destek lazı yanlarında olmak lazım ama hiç birimiz de bende dahil gidipde onların yanına ortak olmuyoruz

evet doğru söylüyorsunn..ateş düştüğü yeri yakar derler ya ..işte o çok doğruu

Bende 2 acı yaşadım 2 dedemi kaybettik dediğin gibi dayanılmaz İnşallah Rabbim sabrını verecek elbet azalacak acıları ama unutulmayacak hesapları sorulsun şu mübarek günde bir ihmal bir hata varsa öteki dünyaya kalmadan çıksın inşallah

evet doğru söylüyorsunn..ateş düştüğü yeri yakar derler ya ..işte o çok doğruu

aynen öyle sen ben sadece uzuluruz o acıyı anca onlar bilir onlar yasar onları hissetmek istersende yanında olucksn anca o zaman hissedersin anlarsın canın yanar kavrulursun atesinden

yokk öle deme bu dünyada çeksin tmm da öbur dunyayada kalsın bu dunyada değil aslık obur dünyada çeksin varsa ihmalkarlıgı olanlar orda çeksin cezasını Rabbim bilir o ailelelrin acılarının bin mislini kendi çeksin ailelerinede bişey olmasın kendi kendi yesin bitsin gitsin

Evet haklısın canım

kızlar gidip baktım tv unitemi çok beyenmiştim gittim gördüm çok buyuk hayal kırıklıgına ugradım ben napcm yaa iade alırlr yada değişim inş dua edin yaa katalogdn bakarsan böyle olur sakın sakına katalogdan bakım asla almayın yanıltıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…