2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kesinlikle çok haklısın canım...

o kadar şey yapıyorlar insanların hayatlarını düşünmüyorlar....

Neye daha çok değer veriliyor önemli mesela kendimizden örnek verelim çalışanız değil mi sıcağı da çekiyoruz soğuğuda patron milleti aman fazla klima çalışmasın ama doğalgaz yanmasın vallahi bütün kış donuyorum yazları da yanıyorumama onlar püfür püfür odalarındalar demek ki amelelikten başka bir şey değil verilen değer

öyle tabi canım çalışanlarını düşünmezler... kaç yıldır orda burda süründüm neler çektim... anca yerim rahat etti kafama göre iş buldum...

bundan önce yeri geldi aç da kaldım, yeri geldi çok da üşüdüm, yoruldumda... patronlar daha çok kendilerini ve paralarını düşünürler canım...

ne kadar çok çalışırsan o kadr iyi..

akşam geç çıkarsın iyisindir, sabah 10 dk geç kalırsın hemen neden geç kaldın derler... ama akşam geç çıkınca sen neden geç çıkıyorsun diye sormazlar.....

kiii bunun en bariz örneğini benim nişanlımdır.... 4 yıllık üniversite mezunu asgari ücretle sigorta şirketinde çalışıyor... 3 yıldır maaşı artmıyor...

adalet mi bu Allah bunu götürür mü?

şu başbakanın şu kıymet bilmeyen patronlara haddini bildirmeli.. asgari maaşı yükseltmeli.. ama nerdeeee......

Selam kızlar.

Rabbim 282 canın mekanını cennet etsin. :26:
Kalanlara sabır versin inşallah.

Gerçekten hiç kimse işçinin yanında değil varsa yoksa patronlar ceplerini dolduruyorlar müdürler faydalanıyor bir de bir de doğru orantılı olsa üzülmeyeceğim müdür 5 bin alıyorsa işçi bin TL ne kadar adil değil mi asgari ücret yükselmeli bari işime yarar nasılsa asgari ücret ne kadarsa o kadar zam yapıyorlar yine asgari ücret alıyorum :26:

öle tabi canım.. varsa yoksa patronlar müdürler faydalanıyor... çalışanlar asgari ücrete mahkum ne yazıkki....

bizim de duamız asgari ücret artsa bari demek oluyor.... yoksa maaşlar artmıyor....

bende nişanlımda asgari ücretle çalışıyoruz...

acaba onlar bu parayla yaşayablir miydi??.....

Yaşayamazlar bazılarının hatta bir gecelik restaurantlarda yemek parası bile olabilir o derece adil bir ülkedeyiz

aynen yaşayamaz ölürler herhalde asgari ücretle....

böyle ölümler zaten anca fakirlere yakışır.....

Canım zaten bazı ünlülerin patronların başına gelen kazaları falan gördüysen az çok nasıl hastanelere yetiştirildiğini yaşatmak için neler yapıldğını görmüşsündür sanırım bu hayatta değer verilmesi için zengin olmak gerekiyor

Nehirtoşşş bak bi kaç tane beğendiğim model bunlar var Düğünde kapalı olacağım için kınada nasıl olursam olayım

Son düzenleme:

eweet hangisi ilk müdahalede dewlet hstanesine gitmiş acaba... hepsi dünyanın en iyi hastanelerinde tedawi olurlar dr yetersizse yurtsışından dr getirtirler....

ama fakir ne yapar.. ilk müdahalede dewlet hastanesine gider yapılacak bişey warsa yapar, olsa da mutlaka bişeyeler eksik olur tedavi malzeleri gibi.. bişey yapılamazsa ölür...

zaten dewlet hastanesindekilerde öle fenalarki adamlarla hiiç ilgilenmezler.... kibar dawranmazlar....

Hepsi harika tatlım ama önemli olan bunlara yakın modeli yapacak kuaför bulmak o kadar güzel görünüyorlar ki kuaföre gösteriyorsun güven bana diyor sonrası yaptığı kukuleta gibi düğün saçı sprey toka dolu bir kafa

selam kızlar basımız sağolsun bu konuda yorum yapmak dahi istemiyorum tek dileğim ailellerine sabır versın Rabbim sorumlularıda Allah c.c nasıl biliyorsa öyle yapsın

Bazı devlet hastaneleri hastayı kabul etmez başka yere sevk eder hasta gidene kadar yolda ölür ne kadar adiliz

Kuzum kendi kuaförüm aksilik ya düğün günüm kuzeni evleniyormuş memlekete gitmek zorunda kalıyor :26:
Araştırmalar içerisindeyim bakalım

Kuzum kendi kuaförüm aksilik ya düğün günüm kuzeni evleniyormuş memlekete gitmek zorunda kalıyor :26:
Araştırmalar içerisindeyim bakalım

Prova yapıyorlarsa yaptır olmadı canım insanın saçı makyajı bozuk olunca motivasyonu bozuluyor ama içine sinince senden mutlusu yok artı 1 önde başlıyorsun

Prova yapıyorlarsa yaptır olmadı canım insanın saçı makyajı bozuk olunca motivasyonu bozuluyor ama içine sinince senden mutlusu yok artı 1 önde başlıyorsun

Bakıcam kuzum artık yaptırırlarsa yaptırcam :26: Makyaj için kuaförümün yardımcısı hazırda zaten normalde de ona yaptırırdım o yüzden sadece sıkıntı saç :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…