2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ewet malesefki öyle canııımmmm

Bakıcam kuzum artık yaptırırlarsa yaptırcam :26: Makyaj için kuaförümün yardımcısı hazırda zaten normalde de ona yaptırırdım o yüzden sadece sıkıntı saç :44:

Makyaj hazırsa güzel makyajın içine sinsin bence de en baştan saç çok zor bir model değilse yapmaları gerekir ama işte ben hiç yapılı saç sevmiyorum doğal dursun istiyorum ama hep abartı bir kafa çıkartıyorlar bana

Abimin nişanında saçımı yaptırmıştım, üstü kabarık altı dağınık ve çok güzel yapmıştı sağolsun. O olsa güvenip otururum önüne ama :26:
Nehirtoooşş dua ette bi aksilik çıksın gitmesin kalsın

Kız onlarında düğünü var nasıl aksilik çıkacak düğün iptali gibi Allah korusun bence öyle deme kuzum yine yaptıracak iyi usta birini bulursun sen merak etme

selam kızlar..

kuaför konuşulmuş..gerçekten vaktiniz varsa gidin provaya.. ben geçenlerde gittim.. iyiki gitmişim
ya aynı saçı düğünümde yapaydıı vay halime
tepeden duvak yaptırmıştım ama biraz kabarıktı önleri.. şimdi 100% eminim kabarık yaptırmak istemiyorum,yakışmıyo daha doğrusu..
inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey

hoş geldin cnm seninde bayagı az kalmıs ya nasıl gidiyor hazırlıklr cnm benim öle bi imkanım yokya kuaföre bas yaptırma ama çok şükür nurten ablamın ellerine fikirlerine güveniyorum kendimi rahatca ellerine bırakıcm

hoş bldum canım.. az kaldı valla..heyecan dorukta :) nasipse hastasonu çeyizler gidecek

enazından evde dene canım,azçok fikir olusaşaktır..
nezor işlermiş ya..ama değer tabi tatlı telaş :)

seninde 1 ayın kalmış..su gibi geçecek oraya koştr buraya koştur,rüya gibi

Çok heyecanlıyıııımmm çoooooooooooooooooookkkk Artık Gelin moduna girebilirimm:123::119::119:

evet canım çok iyi anlıyorum hemde zaten onu hiç söyleme kahroldum ne tv izleyebiliyorum ne başka bişey izlemesem duyarsızmış gibi hissediyorum kendimi hemde merak ediyorum izlesem yüreğim kaldırmıyo çok çok üzüldüm çok imkanım olsa gitcem elimden ne gelse yardım etcem

valla cnm çalışıyorum nişanlım kosturuyor oda çalışıyor ama ben izin alamıyorum onun gibi öğlen yemeginde gdiip mobilyalarıma bakıcm aksam çnkü yazlıaga gdicez inş bu düğüne kadar son gidişimizdir artık yeter diyorum hiç bişey kalamdı evd üzene girmedi yeter hala babam yazlık peşide bahcemde bahcem yani snein anlıcagn bnede telaş yok bnişanlımda var son ana kitlenck heralde benim telaşlarda

günaydın kızçeler çarsamba günü provam vardı üst bölümü bitmiş gelinliğimin çok beyendim resimden daha güzel yapmışlar bayıldım bitince nasıl olck kim bilir bayıldım ama ellerine sağlık gelinlikçimin mobilyalarımda gelmiş öğlen gidip bakıcm perdelerimide astırdı nişanlım saolsun herşeyle o ilgileniyor haftaya cumada beyaz eşyalarım geliyor misss haftaya temizlik olsada mis insanın kendi evini temizlemek kadar güzel bişey yokmuş yaa seve seve yapıyorum aşk yuvamızı

Herkese hayırlı cumalar hiç yazasım yok kızlar Rabbim mübarek günde insanların acılarını hafifletsin sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…