Kızlar herkese günaydın. Ancak fırsat bulup girebildim kusura bakmayın...
Birincisi çok heyecan verici bir gün oldu. Hele ki bizim sitenin otoparkına girdiklerini görünce, bayılacak gibi oldum :18: Yukarı çıktılar, karşılama oturma, falan filan derken istedi ailenin büyüğü. Babam da bi konuşma yaptı ama verdim demiyor, sevgilimin kuzeni amca şimdi verdin mi vermedin mi dedi şakayla karışık, babam da verdim gitti dedi, herkes koptu tabiBiz kalktık, el öptük, bana kolye küpe takımı almışlar, onu taktılar, sevgilim de tektaşı taktı. ondan sonra kahveleri dağıtmaya başladım. İçerde 3 kişi kahveyi yaptı, ben taşıdım. Sevgilime de komplo yaptılar, onun kahvesini ben yapacaktım, bi mutfağa gittim ki kuzenim kahveyi yapmış, içine de hangi baharatı bulduysa koymuş.. mecbur içti onu öyle deniz gözlüm.. Sonra ikrama başladık, yenildi, içildi.. Sonra da 11 gibi kalktılar.
Çoookk stres yapmıştım ama hiç gerek yokmuş diyorum şimdi. Sizler de çok stres yapacaksınız, sonradan gerek yokmuş diyeceksiniz
Ama ben onlar gidene kadar titredim heyecandan diyebilirim. Sonunda bu etabı atlattık çok şükür. Darısı sizlerin başına....
Canım hayırlı olsun, süper bir gelişme olmuş. Seni şu anda o kadar iyi anlıyorum ki...
Birincisi çok heyecan verici bir gün oldu. Hele ki bizim sitenin otoparkına girdiklerini görünce, bayılacak gibi oldum :18: Yukarı çıktılar, karşılama oturma, falan filan derken istedi ailenin büyüğü. Babam da bi konuşma yaptı ama verdim demiyor, sevgilimin kuzeni amca şimdi verdin mi vermedin mi dedi şakayla karışık, babam da verdim gitti dedi, herkes koptu tabiBiz kalktık, el öptük, bana kolye küpe takımı almışlar, onu taktılar, sevgilim de tektaşı taktı. ondan sonra kahveleri dağıtmaya başladım. İçerde 3 kişi kahveyi yaptı, ben taşıdım. Sevgilime de komplo yaptılar, onun kahvesini ben yapacaktım, bi mutfağa gittim ki kuzenim kahveyi yapmış, içine de hangi baharatı bulduysa koymuş.. mecbur içti onu öyle deniz gözlüm.. Sonra ikrama başladık, yenildi, içildi.. Sonra da 11 gibi kalktılar.
Çoookk stres yapmıştım ama hiç gerek yokmuş diyorum şimdi. Sizler de çok stres yapacaksınız, sonradan gerek yokmuş diyeceksiniz
Ama ben onlar gidene kadar titredim heyecandan diyebilirim. Sonunda bu etabı atlattık çok şükür. Darısı sizlerin başına....
merhaba kızlarrrrnasılsınız?
perimmm sınavların bitti mi nasıl geçti?
simgemm tablomuz nerelerde
kızlar size bi şey danışıcam, çoooookk eskiden bi kahvaltı seti beğenmiştim ve hep onu alırım diye düşünüyodum, taa kiiiiiiii bu takıma aşık olana kadar
ama yine de kararsızım kızlar, bana fikir verebilir misiniz? sizce nasıl?
Eki Görüntüle 619786
Eki Görüntüle 619787
Eki Görüntüle 619788
iyi diyelim iyi olsun tatlım, sen nasılsın?
diğer beğendiğin nasıldı bilmiyorum ama bu çook güzel bence..porland'ın seti sanırım, geçenlerde görmüştüm, kalitesi de güzeldi...
sağolasın canım iyiyim kpss ile koşturup duruyorum
keramika diye geçiyo markası
daha önce beğendiğimi de ekliyeyim ben en iyisiyorumun için teşekkür ederim, çok kararsızım böyle şeylerde
bu daha önce beğendiğim[/COLOR][/FONT][/I][/B]
Eki Görüntüle 619805
Eki Görüntüle 619806
Eki Görüntüle 619807
rica ederim canım, ben de çok kararsızımdır... o yüzden her şeyi son ana bırakayım diyorum sonradan yeni şey görüp de niye aldım diye pişman olmamak için ama o da olmuyor işte, mecbur bi ucundan başlamak lazım...
ben de porlanddaki kaya maya setine benzetmiştim... keramikanın kalitesi nasıl bilmiyorum ama porselen değil, seramik sanırım bu set.. seramiklerdeki tek sıkıntı bir süre sonra yüzeyinde kılcal çatlaklar oluşuyor.. ama hepsinde oluyor mu yoksa kalitesine göre mi onu bilmiyorum.. ama iki model arasında sorarsan kırmızılar çok daha güzel ve sevimli :))
iyi çalışmalar canım, allah kolaylık versin, inşallah çok iyi geçer kpss de :)
sedefonur canım harikaaa bir setkahvaltı takımına asla diyen ben bayıldım bu takıma
kaya & maya gibi çok istiyorum 2 kişilik set oluşturmak ama çok pahalı
sevgililer gününü beklemek en iyisi belki yine marketlerde buna benzer ürünler gelir
canım beğenmene sevindim
şimdi aşkıtellamla konuştuk, kaya maya serisine bayıldı ama o da benim gibi çok pahalı olduğunu düşünüyor, fotoğraflarını eklediğim seri kaya maya serisi değil canım modelin adı keramika diye geçiyo. onun fiyatı kaya maya ya göre çok daha ucuz ama dezavantajı seramik olması, sevdicek de seramik almayalım porselen alalım diyor
ben de az önce kaya mayanın 2 kişilik fiyatını hesaplattım 275 küsür çıktı. bu sefer de orda seramik 6 kişilik 220 tl iken, kaya mayanın 2 kişiliği 275 tl olunca ister istemez yine seramiğe kayıyorum
canım incelemek istersen şurada var
Keramika 37 Parça Sevgililer Günü Kahvaltı Takımı 222.9TL - evmanya.com
evet seramik sorun oluşturabiliyor..
canım hadi parayı verdik aldık ya kırılırsasakınan göze çöp batarmış
aşırı pahalı 300 de 2 kişilik
aynen ben onları makineye atamam, elimde yıkarken de tetenek olurumçatalı tabağa değdiremem bile, düşünsene çocuklu bi komşun geldi kahvaltıya eyvahhhhh en başta rahat olamayız ki kahvaltı günün en keyifli anı olmalı
evet envymecim seramikte çatlakların oluşabileceğini söyledi
çok sağol canımmm
şimdi baktım senin dediğin sete, o da buna benziyomuş çokkkkk şekerler ama yaaaa
ben cıvıl cıvıl rengarenk şeyleri severim canım o yüzden turunculuyu beğenmiştim. hatta kırmızı hiç istemezdim, pembeler yeşiller vs. olsun mutfağımda isterdim ama büyük konuşmamak gerekiyomuş
haklısın canım ben de sonradan pişman olmak istemiyorum ama tabii bi yerden başlamak lazım. hatta ben 2014 de değil 2015 gelini olucam daha çok var
evet baktım şimdi seramikmiş, o zaman sıkıntılı.. ben bi bulunduğum ilde araştırayım hem kaya maya ya hem de buna bakayım bi de yakından göreyim.
kaya maya nın banyo seti de varmış
bi de şöyle bişey var, kaya maya 517 tl, keramika 220 tl ahh ahhhhh :97:
İyi geceler canımm nasılsın? :)çok iyi yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?