2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hayırlı uğurlu olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallah :))

Allah tamamını erdirsin canım
Aminnn

merhaba kızlarrrr nasılsınız?
perimmm sınavların bitti mi nasıl geçti?
simgemm tablomuz nerelerde
kızlar size bi şey danışıcam, çoooookk eskiden bi kahvaltı seti beğenmiştim ve hep onu alırım diye düşünüyodum, taa kiiiiiiii bu takıma aşık olana kadar
ama yine de kararsızım kızlar, bana fikir verebilir misiniz? sizce nasıl?

iyi diyelim iyi olsun tatlım, sen nasılsın?

diğer beğendiğin nasıldı bilmiyorum ama bu çook güzel bence..porland'ın seti sanırım, geçenlerde görmüştüm, kalitesi de güzeldi...

bir de pasta seti varmış onu da şimdi gördüm

1. takım aşk kapıyı çalınca

2. takım peri masalı

iyi diyelim iyi olsun tatlım, sen nasılsın?

diğer beğendiğin nasıldı bilmiyorum ama bu çook güzel bence..porland'ın seti sanırım, geçenlerde görmüştüm, kalitesi de güzeldi...

sağolasın canım iyiyim kpss ile koşturup duruyorum
keramika diye geçiyo markası
daha önce beğendiğimi de ekliyeyim ben en iyisi yorumun için teşekkür ederim, çok kararsızım böyle şeylerde

bu daha önce beğendiğim

rica ederim canım, ben de çok kararsızımdır... o yüzden her şeyi son ana bırakayım diyorum sonradan yeni şey görüp de niye aldım diye pişman olmamak için ama o da olmuyor işte, mecbur bi ucundan başlamak lazım...
ben de porlanddaki kaya maya setine benzetmiştim... keramikanın kalitesi nasıl bilmiyorum ama porselen değil, seramik sanırım bu set.. seramiklerdeki tek sıkıntı bir süre sonra yüzeyinde kılcal çatlaklar oluşuyor.. ama hepsinde oluyor mu yoksa kalitesine göre mi onu bilmiyorum.. ama iki model arasında sorarsan kırmızılar çok daha güzel ve sevimli :))

iyi çalışmalar canım, allah kolaylık versin, inşallah çok iyi geçer kpss de :)

çok sağol canımmm
şimdi baktım senin dediğin sete, o da buna benziyomuş çokkkkk şekerler ama yaaaa
ben cıvıl cıvıl rengarenk şeyleri severim canım o yüzden turunculuyu beğenmiştim. hatta kırmızı hiç istemezdim, pembeler yeşiller vs. olsun mutfağımda isterdim ama büyük konuşmamak gerekiyomuş
haklısın canım ben de sonradan pişman olmak istemiyorum ama tabii bi yerden başlamak lazım. hatta ben 2014 de değil 2015 gelini olucam daha çok var
evet baktım şimdi seramikmiş, o zaman sıkıntılı.. ben bi bulunduğum ilde araştırayım hem kaya maya ya hem de buna bakayım bi de yakından göreyim.
kaya maya nın banyo seti de varmış
bi de şöyle bişey var, kaya maya 517 tl, keramika 220 tl ahh ahhhhh :97:

sedefonur canım harikaaa bir set kahvaltı takımına asla diyen ben bayıldım bu takıma
kaya & maya gibi çok istiyorum 2 kişilik set oluşturmak ama çok pahalı
sevgililer gününü beklemek en iyisi belki yine marketlerde buna benzer ürünler gelir

canım beğenmene sevindim
şimdi aşkıtellamla konuştuk, kaya maya serisine bayıldı ama o da benim gibi çok pahalı olduğunu düşünüyor, fotoğraflarını eklediğim seri kaya maya serisi değil canım modelin adı keramika diye geçiyo. onun fiyatı kaya maya ya göre çok daha ucuz ama dezavantajı seramik olması, sevdicek de seramik almayalım porselen alalım diyor
ben de az önce kaya mayanın 2 kişilik fiyatını hesaplattım 275 küsür çıktı. bu sefer de orda seramik 6 kişilik 220 tl iken, kaya mayanın 2 kişiliği 275 tl olunca ister istemez yine seramiğe kayıyorum
canım incelemek istersen şurada var

Keramika 37 Parça Sevgililer Günü Kahvaltı Takımı 222.9TL - evmanya.com

evet seramik sorun oluşturabiliyor..
canım hadi parayı verdik aldık ya kırılırsa sakınan göze çöp batarmış
aşırı pahalı 300 de 2 kişilik

evet seramik sorun oluşturabiliyor..
canım hadi parayı verdik aldık ya kırılırsa sakınan göze çöp batarmış
aşırı pahalı 300 de 2 kişilik

aynen ben onları makineye atamam, elimde yıkarken de tetenek olurum çatalı tabağa değdiremem bile, düşünsene çocuklu bi komşun geldi kahvaltıya eyvahhhhh en başta rahat olamayız ki kahvaltı günün en keyifli anı olmalı
evet envymecim seramikte çatlakların oluşabileceğini söyledi

işte büyük sorun canım bir tabak 24 tl idi son baktıgımda
dedigin gibi birde çocuklu biri gelirse

arada da çok fark varmış fiyat olarak 2 katından fazla, bence hiç gerek yok o parayı vermeye..
bernardodaki setlere baktın mı? benim onlar da baya hoşuma gidiyor.. çok içine sinmediyse o kadar acele etme istersen, daha çook vaktimiz var nasılsa..
ya da eğer model çok hoşuna gittiyse porselen olanına o kadar para vereceğine al bunu, ilerde sıkılırsan, bozulursa en azından içine dert olmaz, yeni bir takım alırsın...

Canım benimm hayırlı, uğurlu olsun. Çok sevindim güzel geçmesine.
Allah tamamına erdirsin inşallah, mutluluğunuz daim olsun canımm bizleri de dualarında unutma, darısı inşallah bizlere olsun.

2014 GELİNLERİNİN MUTLULUK TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/842
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/479
(Ebisssss ) 23 Ağustos 2014 / 569
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 457
(Edaa91 ) 17 Mayıs 2015 / 836
(Edatuccar ) 15 Haziran 2014 / 499
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 540
(ErreS ) 14 Eylül 2014 / 584
(Gülin-89) 10 Haziran 2015 / 853
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 872
(Lajoie) 14 Haziran 2014 / 492
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 472
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 896
(Seliminzeynebi) 15 Eylül 2015 / 957
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 955
(Şura260511) 27 Ağustos 2014 / 573

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…