2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

işte büyük sorun canım bir tabak 24 tl idi son baktıgımda
dedigin gibi birde çocuklu biri gelirse
evet canım ondan sonra benim o çocuğun kafasını kırmam lazım

bugün züccaciyeye gidip yakından baktık. kaya maya serisi ile o turunculu beğendiğim model vardı. seramik olan yoktu. neyse, 2 takıma da yakından baktık. turunculuyu sevdicek çok beğeniyodu ama kaya maya yı görünce turunculuya beğenmedim dedi başka rengarenk modelleri gösterdim, kaya maya çok pahalı dedim, yok lafımı dinletemedim. ille de kaya maya deyip durdu, çocuk gibi yaa ben de beğeniyorum herhalde ama çok pahalı. azcık mantıklı düşünmek lazım, tamam parasını vericen ama kullanırken de için cız edicek aman kırılmasın diye. en iyisi senin dediğin gibi yapıcam canım, şimdilik zamana bırakıcam, dediğin gibi daha çok zaman var olmadı o seramik olanı alırım, ilerde de bozulmaya başladığında o turunculu takımı alırım. iki takımı aynı anda alsam bile 260+220= 480 tl oluyo, ki kaya maya nın sadece bi seti 517 tl

simgem emeğine sağlık sevindirik oldum :123:

kızlar sınavlar falan derken ihmal ettim geldim ama sonunda bu arada canım bakamadım fincanlara izmire dönünce kaldı ama bulucam bakıcam çok yerdede yok ya

Kızlaaaarrr günaydııınn :)
Ne güzel cıvıl cıvıldı burası yahu, nolmuş böyle

Selamlar Herkeseee Naslsınız bakalım ...
Dün Baharat Takımlarımı da aldım. Azda olsa bir yük daha kalktı üstümden oh diyorum :)

nasılsınız kızlar bakalım keyifler nasıl :) ya şu izmirin fuar zamanı gelsede alışveriş yapsam bu arada duymayanlara duyurulur 13-16 şubat izmir gelinlik fuarı var bence gezilmeye değer

Son düzenleme:
Canım çok güzeller, benim de baharat takımlarım yok, kararsız kaldım..

Canım ben ne zamandır bu takımı istiyordum.
Delikleri yok diyorlardı gayet kapağını açınca yıldız şekilli 11 orta küçüklükte deliği var.
Ağırlığıda güzel çok hafif değil.
Ben beğendim ama yakından görmeni tavsiye ederim ona göre seçersin içine sineni caanım

nasılsınız kızlar bakalım keyifler nasıl :) ya şu izmirin fuar zamanı gelsede alışveriş yapsam bu arada duymayanlara duyurulur 13-16 şubat izmir gelinlik fuarı var bence gezilmeye değer

Ben gideceğimmm :)

Edacım nasılsın canımm? Yine kimsecikler yok sayfamızda.

iyiyim canım sen nasılsın ?
Cevap geç oldu kusura bakma canım :26:
Evet kimsecikler kalmamış artıkın
Bu arada kızlaarr ben sonunda işe girdim ve 2 hafta olcak çok şükür

iyiyim canım sen nasılsın ?
Cevap geç oldu kusura bakma canım :26:
Evet kimsecikler kalmamış artıkın
Bu arada kızlaarr ben sonunda işe girdim ve 2 hafta olcak çok şükür

evet herkesler nerelerdeler Hayırlısı olsun canım maşallah diyelim de bozulmasın.

evet herkesler nerelerdeler Hayırlısı olsun canım maşallah diyelim de bozulmasın.

sağol canım
kızlar bu ay teflonlarımıda alıyım diyorum Allah izin verirse ama tava olarak kararsızım 1 tane balık tavası alacagım kesin ama onun dışında 2 boy tavamı alsam yoksa 1 tava yeterli olurmu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…