2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ohhh canım menü ne güzel öyle
2 gün kaldı

Kızlar nasılsınız bakalım

günaydın kızlaarr
gelemedim kaç gündür ne var ne yok? bende süper gelişmeler var. sonunda babacığım ikna olduuuu ve çook büyük ihtimal pazar günü beni istemeye geliceklerrrr
nasıl mutlu nasıl heyecanlıyım anlatamam. heryerime kramplar giriyor, yemek yiyemiyorum çok fenayım

günaydınnnlarrr işlerdn dolayı bende gelemez oldummm

ezgimmmm gözün aydınnnn ne güzel bi haber buuu çook sevindimm kuuzmmm

Canım ya çok sevindim gözün aydın

Ne güzel heyecan çok tebrik ederim. :)
Adaşız birde :)

Merhabalar gelinciklerrrr, her şey yolundadır umarımm..

Ebisssss nasıl geçti söz canımmm? Tüm detaylarıyla bekliyoruz anlatmanı Allah tamamına erdirsin, daim olsun mutluluğunuz inşallah..

Canım hayırlı olsun, süper bir gelişme olmuş. Seni şu anda o kadar iyi anlıyorum ki...

Merhabalar gelinciklerrrr, her şey yolundadır umarımm..

Ebisssss nasıl geçti söz canımmm? Tüm detaylarıyla bekliyoruz anlatmanı Allah tamamına erdirsin, daim olsun mutluluğunuz inşallah..

ebisss nerelerdesin
Kızlar yine dagıldık

Günaydın kızlar

Kızlar herkese günaydın. Ancak fırsat bulup girebildim kusura bakmayın...
Birincisi çok heyecan verici bir gün oldu. Hele ki bizim sitenin otoparkına girdiklerini görünce, bayılacak gibi oldum :18: Yukarı çıktılar, karşılama oturma, falan filan derken istedi ailenin büyüğü. Babam da bi konuşma yaptı ama verdim demiyor, sevgilimin kuzeni amca şimdi verdin mi vermedin mi dedi şakayla karışık, babam da verdim gitti dedi, herkes koptu tabi Biz kalktık, el öptük, bana kolye küpe takımı almışlar, onu taktılar, sevgilim de tektaşı taktı. ondan sonra kahveleri dağıtmaya başladım. İçerde 3 kişi kahveyi yaptı, ben taşıdım. Sevgilime de komplo yaptılar, onun kahvesini ben yapacaktım, bi mutfağa gittim ki kuzenim kahveyi yapmış, içine de hangi baharatı bulduysa koymuş.. mecbur içti onu öyle deniz gözlüm.. Sonra ikrama başladık, yenildi, içildi.. Sonra da 11 gibi kalktılar.

Çoookk stres yapmıştım ama hiç gerek yokmuş diyorum şimdi. Sizler de çok stres yapacaksınız, sonradan gerek yokmuş diyeceksiniz
Ama ben onlar gidene kadar titredim heyecandan diyebilirim. Sonunda bu etabı atlattık çok şükür. Darısı sizlerin başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…