- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Ohhh canım menü ne güzel öyleVerdiler sonundaaa... Menümüz şöyle; su böreği, mercimekli açma börek, tavuklu beşamel soslu meze, fava, sarma, çin salatası, acılı ezme sürülmüş kanepeler, benim burdan öğrendiğim bir gül şeklinde kek var onu yapıcam, annemin bir arkadaşı şekilli kekler yapacak, bi de onlar tatlı getirecekler.
sibooşumm sağol canım benimmmgünaydınnnlarrr işlerdn dolayı bende gelemez oldummm
ezgimmmm gözün aydınnnn ne güzel bi haber buuu çook sevindimm kuuzmmm
Kızlar Merhaba
Nerelerdesiniz Yahuu
günaydın kızlaarr
gelemedim kaç gündür ne var ne yok? bende süper gelişmeler var. sonunda babacığım ikna olduuuu ve çook büyük ihtimal pazar günü beni istemeye geliceklerrrr
nasıl mutlu nasıl heyecanlıyım anlatamam. heryerime kramplar giriyor, yemek yiyemiyorum çok fenayım
günaydın kızlaarr
gelemedim kaç gündür ne var ne yok? bende süper gelişmeler var. sonunda babacığım ikna olduuuu ve çook büyük ihtimal pazar günü beni istemeye geliceklerrrr
nasıl mutlu nasıl heyecanlıyım anlatamam. heryerime kramplar giriyor, yemek yiyemiyorum çok fenayım
sağol canımm:)) darısı başınıza inşallahCanım ya çok sevindimgözün aydın
Ne güzel heyecan çok tebrik ederim. :)
Adaşız birde :)
sağol canımm:)) darısı başınıza inşallah
çok teşekkür ederim adaş :))
günaydın kızlaarr
Merhabalar gelinciklerrrr, her şey yolundadır umarımm..
Ebisssss nasıl geçti söz canımmm? Tüm detaylarıyla bekliyoruz anlatmanıAllah tamamına erdirsin, daim olsun mutluluğunuz inşallah..
ebisss nerelerdesin
Kızlar yine dagıldık
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?