Ahh canım ah valla.
Vizede son gün 2 sınavdı Bu hafta cumada 2 sınav...
Bu arada nasılsın cnm neler yapyrsun
Oprammmm Canımm nasılsınnn
izin verdiler mi isteme için sana
Menüde ne var:44:
Günaydınn kızlarrrr
Bugün çok depresifim sanırım bu işyerinde çalışmak istemiyorum artık sabahları istemeyerek geliyorum
Ebissss geri sayıma başlıyoruzzz
Oyyy canımm azcık kalmıs gelmıs catmıs ebisiiiimmmm hadi hayırlısı inşAllah
Heyecan olmaz mıgece uyuyamıyorum artık :) Sen de hoşgeldin aramıza eylülcüm
sagol canımm :)) ne güzel yaa tatlı heyecanlar :))
İyiyim bitanem hem çalışıyorum bir yandan hemde evle uğraşıyorum.Sen nasılsın yavrum????
Ebiss Canım Sadece 3 güncük kalmış sözüne gördüğüm kadarıylaa İnşallahh çok ama çok güzel geçer...
Ömür boyuda mutlu olursunuzAllah tamamına Erdirsin Canım
Amin canımmm, umarım kolay bir şekilde atlatırız problemsiz.. Darısı sizlerin başına inşallah
Amin Canım İnşallahh
Günaydınlar bu arada. :)
Kızlar Kandiliniz Mübarek Olsun
Verdiler sonundaaa... Menümüz şöyle; su böreği, mercimekli açma börek, tavuklu beşamel soslu meze, fava, sarma, çin salatası, acılı ezme sürülmüş kanepeler, benim burdan öğrendiğim bir gül şeklinde kek var onu yapıcam, annemin bir arkadaşı şekilli kekler yapacak, bi de onlar tatlı getirecekler.
Aynen canım, bu günü de saymazsan son ikiiiiii
Opram çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına inşallaaahhh :))
Günaydın canlarr Yeni bir gün hepimize mutluluk getirsin
Haziranda evleniyorum bitanem benEvliliğe 1 adım daha yaklaşıyosun hayırlı olsun ebissssssiiimmmm
Günaydın canlarr Yeni bir gün hepimize mutluluk getirsin
Canııımm teşekkür ederimm :)) Haziranda düğünümüz var yani öyle miiiiSüpermiş tatlım :)
Günaydın efuliciiimm, amiiinnn
Evet bitanem çok teşekkürederim.Hazırlıklara başladık bakalım Beden yorgunlugundan daha cok beyın yorgunlugu oluo ınsanda ınan kıAma sonunu düşününce çok mu çok zevkli bişey
Benim sözde bile kafam bu kadar gidiyorsa, düğün meselesini düşünemiyorum :)) Şu cuma gününü bi atlatalım da senin hazırlıkları da yakından takip ederiz. Çeyiz topiği açtın mı kendine?
veee burdaaaa :) hadi bu akşam bal_hatun'a çözüm bulun 1 yıllık sevgili babaya nasıl söylenir siz nasıl söylediniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?