2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ahh canım ah valla.
Vizede son gün 2 sınavdı Bu hafta cumada 2 sınav...
Bu arada nasılsın cnm neler yapyrsun

Oprammmm Canımm nasılsınnn

İyiyim bitanem hem çalışıyorum bir yandan hemde evle uğraşıyorum.Sen nasılsın yavrum????

izin verdiler mi isteme için sana
Menüde ne var :44:

Verdiler sonundaaa... Menümüz şöyle; su böreği, mercimekli açma börek, tavuklu beşamel soslu meze, fava, sarma, çin salatası, acılı ezme sürülmüş kanepeler, benim burdan öğrendiğim bir gül şeklinde kek var onu yapıcam, annemin bir arkadaşı şekilli kekler yapacak, bi de onlar tatlı getirecekler.

Günaydınn kızlarrrr

Bugün çok depresifim sanırım bu işyerinde çalışmak istemiyorum artık sabahları istemeyerek geliyorum

Ebissss geri sayıma başlıyoruzzz

Aynen canım, bu günü de saymazsan son ikiiiiii

Oyyy canımm azcık kalmıs gelmıs catmıs ebisiiiimmmm hadi hayırlısı inşAllah

Opram çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına inşallaaahhh :))

helal valla canım sana annemin arkadaşı yapar bi kere denedim ama olmadı
isteriz isterizzzz[/QUOTE]

:)) geliştireyim kendimi yaparım tabi tatlım :))

İyiyim bitanem hem çalışıyorum bir yandan hemde evle uğraşıyorum.Sen nasılsın yavrum????

Bende Final Sınavlarıyla Uğraşıyorum Canım :)
Bugün 69. Ay dönümü olduğu İçin Bahaneyle akşam yemeğine çıktık
Evle uğraşmak kolay değil tabi diymi :)
Ah canım ya Maşallah size. Herşey çok güzel olucakk herşeyy İnşallah.
Mobilya falanda bakıyorsunuzdur demi :)
Hangi markalar düşünüyorsunuz cnm

Ebiss Canım Sadece 3 güncük kalmış sözüne gördüğüm kadarıylaa İnşallahh çok ama çok güzel geçer...
Ömür boyuda mutlu olursunuz Allah tamamına Erdirsin Canım

Ebiss Canım Sadece 3 güncük kalmış sözüne gördüğüm kadarıylaa İnşallahh çok ama çok güzel geçer...
Ömür boyuda mutlu olursunuz Allah tamamına Erdirsin Canım

Amin canımmm, umarım kolay bir şekilde atlatırız problemsiz.. Darısı sizlerin başına inşallah

Haziranda evleniyorum bitanem ben Evliliğe 1 adım daha yaklaşıyosun hayırlı olsun ebissssssiiimmmm

Günaydın canlarr Yeni bir gün hepimize mutluluk getirsin

Haziranda evleniyorum bitanem ben Evliliğe 1 adım daha yaklaşıyosun hayırlı olsun ebissssssiiimmmm

Canııımm teşekkür ederimm :)) Haziranda düğünümüz var yani öyle miiii Süpermiş tatlım :)

Günaydın canlarr Yeni bir gün hepimize mutluluk getirsin

Günaydın efuliciiimm, amiiinnn

Canııımm teşekkür ederimm :)) Haziranda düğünümüz var yani öyle miiii Süpermiş tatlım :)

Günaydın efuliciiimm, amiiinnn

Evet bitanem çok teşekkürederim.Hazırlıklara başladık bakalım Beden yorgunlugundan daha cok beyın yorgunlugu oluo ınsanda ınan kı Ama sonunu düşününce çok mu çok zevkli bişey

Evet bitanem çok teşekkürederim.Hazırlıklara başladık bakalım Beden yorgunlugundan daha cok beyın yorgunlugu oluo ınsanda ınan kı Ama sonunu düşününce çok mu çok zevkli bişey

Benim sözde bile kafam bu kadar gidiyorsa, düğün meselesini düşünemiyorum :)) Şu cuma gününü bi atlatalım da senin hazırlıkları da yakından takip ederiz. Çeyiz topiği açtın mı kendine?

Benim sözde bile kafam bu kadar gidiyorsa, düğün meselesini düşünemiyorum :)) Şu cuma gününü bi atlatalım da senin hazırlıkları da yakından takip ederiz. Çeyiz topiği açtın mı kendine?

düğünde bridezilla oluosun İnsan nerden tutucağını şaşırıo inan ki.Yok canım açmadım bende başkalarınınkini takip ediyorum.O kadar yoğunum ki şuan

veee burdaaaa :) hadi bu akşam bal_hatun'a çözüm bulun 1 yıllık sevgili babaya nasıl söylenir siz nasıl söylediniz ???

veee burdaaaa :) hadi bu akşam bal_hatun'a çözüm bulun 1 yıllık sevgili babaya nasıl söylenir siz nasıl söylediniz ???

Babam birlikte bir kadeh içelim rakı dedi, sofrada sohbet ederken bardağı diktim kafaya sonra pat diye söyledim :)

Baya şok oldu adam biraz dondu sonra babamın eşi yardımcı oldu konuştu sordu falan geçti gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…