- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Gerçekten güzel şeyler varmış canım saolasın.
Deterjan kutusu bir zamanlar modaydı resmen :)
Aldın mı kendine hiç cnm ben almadım bende tam tersine hoş çok beğendim ama ufak ya gereksiz gibi
Büyük olsa alırdım 6Kg vs alsa
evet canım buda çok güzelama ben çevirme aşamasında çok beceriksiz oldugumdan işin tuhafı ben evde balık kokusunuda sevmem ama işte arada yapmak gerek aşkıma
Bende sevmem ama bizimkide sever ahh ahh :))
Annem pişerken kokmasın diye sanıyorum sarımsak atıyordu. Gerçekten önlüyor
Ya da duyduğum yapanlar var başka ocakta sirkeli su kaynatıyorlarmış alıyormuş kokuyu.
buna çok sevindim canım iyice bilgi toplayalım evlenince işimize yarayacak çok sagol
offf peri ya hayali bile çok güzelben balık kokusunada razıyım
Kesinlikle Canım.
Allah'ım nasip etsin o günleri bize.
Birde net ne zaman olacağı belli olsa geri say ama olmuyor işte
Bizim 2015 Mart a kadar yolu var o kadar uzasında istemiyorum.
Hayırlısı olsun diyorum sadece.
Geçen Pizza yaptım beğenerekte yedi benim kuzu
Bir özendim evimizde yapmak için... Hayali planları çok ama çok güzel.
İnşallah herşey çok güzel olucak
Amin canım ortalama aynı zamanlara denk gelecek sanırım bizimde kredi borcu var babasının bitmesini bekliyoruz 17 ay var tam
Hala ugraşıyorz daha önce olsun diye ama ahh şu para
Olsun dedigin gibi hayırlısı canım..
Ohhh afiyet olsun
Ben bugün iskambil kagıdı aldım evimizde oynarız diyebi sürü oyun alacagım kızz bu arada çeyize iskambil kagıdı almak olur mu bilemedim aldım ama :26:
canım sen böyle diyimnce şimdi yine 2 tane düşündüm1 büyük 1 orta boy..
bi de şey var müstakbel annembi ara bi kaç parça gösterdi tencere fritöz kase vs şeyler içlerinde taç marka en küçük boylardan tavada vardı onuda verirse 3 tavamız olur sen aldın mı tavaları
Kendinizi sıkmayın canım geç olsun güç olmasın derler ya.
İskambil kağıdınız hayırlı olsun cnm güle güle yenmen dileğiyle hehe :))
Olur tabi olmaz mı hiç :) Sonçta kullanacağınız birşey hehe :))
Bizde çok hayal ediyoruz çok severiz 101 Pisi 7 li Batak Tabu Tavla vs. oynamayı.
Bizim evde de bolca oyun malzemesi olacağına inan eminimmm
Sırf ben varım sanırım cnm
Benden iyilik senden naber?
Bugün arkadaşlarla sinemaya gitmeyi planlıyoruz :)
Bu arada çeyiz topiği açsam mı açmasam mı bilemedimmm ?
Çokta eşyam yok ama...
al al canım vakit yaklaşıyoryok canım ya ben daha o tarz şeylere girişmedim ufak tefekleri yani kendi el emeğimle yapabileceklerimi yapıyorum şuanbirde zevkimin geçmeyeceği şeyleri alıyorum ki özellikle mutfak eşyalarını sona bıraktım çünkü bir başka yerde bişey görsem hemen alıyorum o nedenle en son alacağım
Öyle canım ama işte en iyisi siz anlarsınız insan olsun istiyorbeklemekte güzel ama beklememek daha güzel
aaa çok sevindim valla demek ki tek degilizerkek kardeşim görmüş bugün evde var neden aldın yine dedi bende çeyiz o dedim aynı böyle kaldı aştın sen kendini abla diyo
hangi filmi izlediniz bakalım
bende düşünüyorum ama yaza kadar bekliyim diyorum biraz da toplarlayıp çekmek zor geliyor :26: sen aç o vakit arkandan biz gelirizaslında bir yandan güzel ne var ne yok takip etmiş oluruz :44:
al al canım vakit yaklaşıyorben öyle degilim canım eger birşeyi begenmişsem ondan vazgeçemiyorum
Erkek kardeşinin dediğine çok güldüm cnım yaa :))
Celal ile Ceren e gittik canım.
Baya komikti ya süper birşey.
Bende beklemeyi tercih ettim çeyiz topiği için :)
hoşgeldin tekrar canımmerhaba kızlar , özendim size bende geleyim dedim :)
hoşgeldin tekrar canım
Hoşbulduk tatlım nasılsın :)
iyiyim canım sen nasılsın
neler yapıyorsun görüşmeyeli
Sırf ben varım sanırım cnm
Benden iyilik senden naber?
Bugün arkadaşlarla sinemaya gitmeyi planlıyoruz :)
Bu arada çeyiz topiği açsam mı açmasam mı bilemedimmm ?
Çokta eşyam yok ama...
merhaba kızlar , özendim size bende geleyim dedim :)
İyiyim canım benimm çok sağol. Özledimm seni.Amin Canım saolasın daha iyileri senin olsun inşallah. bu arada nasılsın cnm
Canım ben de iyiyim çok şükür, yeni işin hayırlı olsun.iyiyim canım sen nasılsın ?
Cevap geç oldu kusura bakma canım :26:
Evet kimsecikler kalmamış artıkın
Bu arada kızlaarr ben sonunda işe girdim ve 2 hafta olcak çok şükür
Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canımm, rengi de süpermişşşş.Kızlar ben de açmayı planlıyorum ama üşeniyorum sanırımolmazsa yaza doğru hep beraber bir hamle yaparız 2014 gelinleri olarak...
Bu arada biz sevgilimle sevgililer günü için birbirimize gereksiz şeyler alacağımıza evimize bir şey almaya karar verdik, ve ben bugün çeyizim için Arzum'un ekmek kızartma makinesini aldım.
Eki Görüntüle 625594
Hoşgeldin canım, ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?