Günaydın kızlar...
Nasılsınız?
Dün akşamdan beri çok hastayım, hiç keyfim yok, işe geldim ama boş boş bakınıyorum öyle etrafa...
Günaydın kızlar...
Nasılsınız?
Dün akşamdan beri çok hastayım, hiç keyfim yok, işe geldim ama boş boş bakınıyorum öyle etrafa...
ayy ne tatlı olur hele bir de kendi emeğin
ben anlamam eurodanaramızda kalsın ama şiii bende azcık altın yaptım bu sefer sevdigim dışında kimse bilmiyo bide sizzz büyük sır :26:
bende yetkili servisteyimtabi ben tamirden anlamam öğrenirim zamanla
yok canım ne gerek vardı diye düşünme..aslında şuda var ben hiççç bir ürünümüzün garanti süresinde bozuldugunu görmedim bozulsa bile hep kullanıcı hatası vs dendi
Günaydın kızlar...
Nasılsınız?
Ohh Canım Maşallah Allah Bereket versin çoğalsın
Gerçekten mi canım ne güzel :)
Genelde kullanıcı hatası evet. Kullanıcı hatası olmasa zaten direk değişim yapıyorlar.
Sen kaç aydır çalışıyorsun?
Çok geçmiş olsun canım hayırdır neyin var?
daha 1 ay dolmadı canımişsizdim ya ben artık zamanla tamiride çözerim belki teknisyen olurum
Merhaba kızlar 20 yıl 9 aylık Merve ben
geçmiş olsun canım neyin var
Canım çok geçmiş olsun, hastalık kol geziyor etrafta, bitki çaylarına yüklen :)
Çok geçmiş olsun canım hayırdır neyin var?
teşekkürler canlarım..neyim var anlamadım ben de... her yerim ağrıyor... üşüttüm galiba... vücudumda ağrımayan tek bir yerim yok diyebilirimbir de midem bulanıyor vakit geçsin de eve gidip yatayım diye bekliyorum
ebissscim içiyorum bitki çayları, ıhlamur içtim az önce hatta... bu arada ben de ankaradayım, diğer başlıkta senin de ankarada olduğunu gördüm :))
Öyle mii? Çok sevindim canım, neresindesin ankaranın?
Hoşgeldin canım matraxı hatırlarttın bana alem fm dekiMerhaba kızlar 20 yıl 9 aylık Merve ben
teşekkürler canlarım..neyim var anlamadım ben de... her yerim ağrıyor... üşüttüm galiba... vücudumda ağrımayan tek bir yerim yok diyebilirimbir de midem bulanıyor vakit geçsin de eve gidip yatayım diye bekliyorum
ebissscim içiyorum bitki çayları, ıhlamur içtim az önce hatta... bu arada ben de ankaradayım, diğer başlıkta senin de ankarada olduğunu gördüm :))
Oooo Çabuk öğrenirsin canım :))))
Yoğun olunuyor baya Allah kolaylık versin cnm
1 Haftadır sporu ihmal etmiştim:26:
Gece mekiklerimi çekip uyudum sabaha ayaklarım ağrıyor
Abidinpaşa tarafındayım canım, sen?
Çok kötü halsizim hastayım bende her yanım ağrıyor.
Salgın var valla.
İzmirde Gece den beri ne şimşekler ne gökgürültüsü ne yağmur durmadı yeni yeni duruyor.
15 dk da bir uyandım nasıl gökgürlüyor. Uykusuzlukta iyice halsiz yaptı.
Yazılarınızı okuyorum ama cevvap yazmadım çeyiz topiğinde de.
Biraz uyuyayım gelicem gene
kızlar dünden beri erkek arakadaşımın tanışmaya gelmek istediğini anneme söyleyemedim plan anneme söylemek anneminde babama uygun dille anlatması anneme bu gün zar zor söyledim bir sürü soru sordu tabi ne iş yapıo nerdde yaşıo annesi babası ev arabaşimdi babama söylicek hatta suanda söylüyor bile olabilir babam beni çağırıcak die korkuyorum ztn anlaşamayız ben sakin sakin komuşmayı beceremem tersleşirsek die korkuyoruum kalbim yerindenn cıkıcak...
kızlar dünden beri erkek arakadaşımın tanışmaya gelmek istediğini anneme söyleyemedim plan anneme söylemek anneminde babama uygun dille anlatması anneme bu gün zar zor söyledim bir sürü soru sordu tabi ne iş yapıo nerdde yaşıo annesi babası ev arabaşimdi babama söylicek hatta suanda söylüyor bile olabilir babam beni çağırıcak die korkuyorum ztn anlaşamayız ben sakin sakin komuşmayı beceremem tersleşirsek die korkuyoruum kalbim yerindenn cıkıcak...
Çok kötü halsizim hastayım bende her yanım ağrıyor.
Salgın var valla.
İzmirde Gece den beri ne şimşekler ne gökgürültüsü ne yağmur durmadı yeni yeni duruyor.
15 dk da bir uyandım nasıl gökgürlüyor. Uykusuzlukta iyice halsiz yaptı.
Yazılarınızı okuyorum ama cevvap yazmadım çeyiz topiğinde de.
Biraz uyuyayım gelicem gene
Burada da yazayım çooook geçmiş olsun perim
Cidden aramızdan 2. arkadaşımız hasta
Hemen iyi ol geri dön
Öncelikle aramıza hoşgeldin canım..
Son durum ne baban ne dedi
Perimmm çok geçmiş olsun tatlım, dah iyileş de gel bir an önce aramıza...
Ben de çayyolu tarafındayım canım, düğün hazırlığı sırasında çok çok yardımlaşırız inşallah
Çok çok geçmiş olsun perimmm.. Dikkat et kendine.. Ben de hala yataktayım.. Dün işe de gidemedim, hastanedeyim..ama düne göre daha iyiyim çok şükür...Çok Teşekkür Ederim canlarım
Dün çok fena faranjittim.
Gece 4 buçuğa kadar ağrıdan uyuyamadım.
Şabahtan beri ateşim 38. Bademcikler şiş Şimdi terlemeye başladım.
2 Ay önce ben çok kötüydüm 3 gün 39-39,8 ateşle yattım terleyememiştim hiç.
Sabah akşam 5 Gün iğne yemiştim. Aamaan yemeyim gene tırstım :26:
Kendinize çok dikkat edin olur mu,
Öpüyorum hepiniizi
Teşekkürler cnmmm... Bağırsak enfeksiyonuymuş...Allah kimseye vermesin, valla çok kötü bir şeymiş bu hastalık, ilk defa yaşıyorum... Kıvranıyorum 3-4 gündür ağrıdan.. Neyse ki bgn azıcık daha iyiyim...Çokk geçmiş olsun canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?