- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Sağol canım benim yuvarlanıp gidiyorum :) ufak tefek çeyiz hazırlamaya başladım :) daha doğrusu annem:) benimkide yatırım yapıyor ufaktan , evimi yerleştirdiğim günü görecek miyim acep :) :)
Kızlar ben de açmayı planlıyorum ama üşeniyorum sanırımolmazsa yaza doğru hep beraber bir hamle yaparız 2014 gelinleri olarak...
Bu arada biz sevgilimle sevgililer günü için birbirimize gereksiz şeyler alacağımıza evimize bir şey almaya karar verdik, ve ben bugün çeyizim için Arzum'un ekmek kızartma makinesini aldım.
Eki Görüntüle 625594
Hoşgeldin canım, ne var ne yok?
İyiyim canım benimm çok sağol. Özledimm seni.Yeni hesabın hayırlı olsun kuzumm.
Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canımm, rengi de süpermişşşş.
neler aldın bakalım
ahh ahh canım inşallah
canım hayırlı olsun çok güzeliyi yapmışsınız tabi biz hiç hediye almayacagız ikimizde o günü sevmiyoruz
sağol canım benim teşekkür ederim
Kızlar ben de açmayı planlıyorum ama üşeniyorum sanırımolmazsa yaza doğru hep beraber bir hamle yaparız 2014 gelinleri olarak...
Bu arada biz sevgilimle sevgililer günü için birbirimize gereksiz şeyler alacağımıza evimize bir şey almaya karar verdik, ve ben bugün çeyizim için Arzum'un ekmek kızartma makinesini aldım.
Eki Görüntüle 625594
Sırf ben varım sanırım cnm
Benden iyilik senden naber?
Bugün arkadaşlarla sinemaya gitmeyi planlıyoruz :)
Bu arada çeyiz topiği açsam mı açmasam mı bilemedimmm ?
Çokta eşyam yok ama...
Eki Görüntüle 625594
bizde gittik pazar günü hatta bileti zor bulduk ama ben begenmedim canım
Tamam canım birlikte açarız artıkyaza ne kaldı
merhaba kızlar , özendim size bende geleyim dedim :)
Eki Görüntüle 625594
İyiyim canım benimm çok sağol. Özledimm seni.Yeni hesabın hayırlı olsun kuzumm.
Canım ben de iyiyim çok şükür, yeni işin hayırlı olsun.
Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canımm, rengi de süpermişşşş.
Pericik, aç sen de topiği de takip edecek topiklerimiz olsun :)) ben de öyle üşendim üşendim, sonunda açtım :)) baya uğraştırıyor ama ilk başta, orası kesin :)
rengi çoookk güzellllllll... güle güle kullan canım...
Ev tekstili ürünleri almaya başladım yavaş yavaş canım :) daha başka ne alabilirim şimdi erken mi düğüne yakın mı alsak diye aklımı kurcalayan çok şey oluyo sizden yardım almaya geldim :)
Canım çekiniyordum ben şimdi 2014 2015 Gelinleri Topiği Olarak Açtım hem hepimizin olur beklerim :)
Hoşgeldin cnm aramıza.
Canım ben yazını görmedim dün akşam planlamıştım açmayı hadi dedim öğlen açayım anca bu saat oldu.
Bizde hediyeleşme yerine bu gün Ütü falan almayı düşünüyoruz :)
En mantıklısı evimize yatırım cnm
Canımm bende çok özledm seni nasılsın.
Teşekkür ettim bu arada cnm :)
Canım tek açmaya çekindim çok birşeyim yok + daha öğrenciyim her ay mutlaka birşey alamıyorum.
O yüzden hepimizin yeri olsun diye açtım.
Biliyorum senin var ama en azından şunu mu bunu mu alsam diye danışırız uğrarsın sende
Canım çekiniyordum ben şimdi 2014 2015 Gelinleri Topiği Olarak Açtım hem hepimizin olur beklerim :)
Canım tek açmaya çekindim çok birşeyim yok + daha öğrenciyim her ay mutlaka birşey alamıyorum.
O yüzden hepimizin yeri olsun diye açtım.
Biliyorum senin var ama en azından şunu mu bunu mu alsam diye danışırız uğrarsın sende
tencere takımı yemek takımı vs alabilirsin canım
iyi yaptın canım tabikide varız akşam eve gidiyim hemen ilgilenicegim konuylahayırlı olsun
ben geldimmm aldın mı canım yeni cicileriniTamam canım bakarsın
Bende bugün sevdiğile çıkçaz ya ütü saç kurutma falan almayı düşünüyoruz bakalımmm :))
Çıkçam bende cnm öpüyorum görüşürüz akşama
ölee bakınıyorum yine ben =) sen ne yapıyorsun nasılsın canım=)kızlar napıyorsunuz bakalım :)
ben geldimmm aldın mı canım yeni cicilerini
hemen koy yeni topigimize
bende bir yanım tost makinesi falan al diyo diger yanım garantiyi düşün en son al diyo
alıp taksit ödesem diiyorum ama ne almalıyım bulamıyorum
ölee bakınıyorum yine ben =) sen ne yapıyorsun nasılsın canım=)
Aldımm cnmmm hemen gel koyucam 10 dk ya neler aldıkkk :))
bekliyorummmm canımhemen koyyy 10 dk ya derken alışveriş süreniz mi
bende bir yanım tost makinesi falan al diyo diger yanım garantiyi düşün en son al diyo
alıp taksit ödesem diiyorum ama ne almalıyım bulamıyorum
ölee bakınıyorum yine ben =) sen ne yapıyorsun nasılsın canım=)
10 Dk ya ekliyorum demek istedim :)
bende iyiyim canım bence en son almalısın elektronik bu durduğu yerde bozuluveriyor. biz öyle yapmaya karar verdik. onun yerine beğendiğin tost makinesinin fiyatına bak her ay okadar parayı kenara koy tutamıyorum diyorsan annene ver taksit öder gibi olur hemde ilerde daha iyisini hatta garantilisini almış olursun :) bende et bıçakları peynir bıçakları falan ondan giriştim işebirde diz battaniyesi örmek istiyorum ikimiz kadarlık film izlerken falan kullanırız çok şeker
ayy ne güzel kendin örmen model varmıkeşke bende örebilsem ama sıkılırım :26:
var tatlım ama renk seçemedimasker yeşili ve kırık beyaz diye düşündüm ama bilmiyorum bakalım
Bizde erken yaptık aldık Elektronikleri daha 2 sene var biliyorum belki topikte görenler ne gerek vardı dedi ancak bizimki yetkili serviste çalıştığı için garantileri başlatmayacağız. + Bozulsa tamir yapar bizim bey
Eğer para biriktirmek isterseniz Euro ya da Dolar yapın. O zaman bozdurmak ayrı bir iş olduğundan ben bozdurmuyordum şahsen :)
Paraya sahip olduğunuz an alın kalem kağıt,
Bu ay atıyorum 30 euro yapıcam diyin kızlar 70Tl Gibi birşey
Kalan paraa içinde şu kadar şuraya bu kadar buraya diye hesap yapın. ve idare etmeye çalışın sadece o parayı
Euro yu da her ay bir yere taksit ödüyor gibi koyabilirseniz o süper oluyor.
Ben bir ara öyle yapıo telefon almıştım kendime .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?