2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sağol canım benim yuvarlanıp gidiyorum :) ufak tefek çeyiz hazırlamaya başladım :) daha doğrusu annem:) benimkide yatırım yapıyor ufaktan , evimi yerleştirdiğim günü görecek miyim acep :) :)

neler aldın bakalım
ahh ahh canım inşallah

canım hayırlı olsun çok güzel iyi yapmışsınız tabi biz hiç hediye almayacagız ikimizde o günü sevmiyoruz
İyiyim canım benimm çok sağol. Özledimm seni. Yeni hesabın hayırlı olsun kuzumm.
Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canımm, rengi de süpermişşşş.

sağol canım benim teşekkür ederim

Ev tekstili ürünleri almaya başladım yavaş yavaş canım :) daha başka ne alabilirim şimdi erken mi düğüne yakın mı alsak diye aklımı kurcalayan çok şey oluyo sizden yardım almaya geldim :)

Teşekkür ederim tatlım çok şükür iyiyim sen nasılsın , ekmek kızartma makinan çok hoş aşkla mutlulukla kullan inşallah :)

Sırf ben varım sanırım cnm
Benden iyilik senden naber?
Bugün arkadaşlarla sinemaya gitmeyi planlıyoruz :)

Bu arada çeyiz topiği açsam mı açmasam mı bilemedimmm ?
Çokta eşyam yok ama...

Pericik, aç sen de topiği de takip edecek topiklerimiz olsun :)) ben de öyle üşendim üşendim, sonunda açtım :)) baya uğraştırıyor ama ilk başta, orası kesin :)

rengi çoookk güzellllllll... güle güle kullan canım...

bizde gittik pazar günü hatta bileti zor bulduk ama ben begenmedim canım
Tamam canım birlikte açarız artık yaza ne kaldı

Canım çekiniyordum ben şimdi 2014 2015 Gelinleri Topiği Olarak Açtım hem hepimizin olur beklerim :)

merhaba kızlar , özendim size bende geleyim dedim :)

Hoşgeldin cnm aramıza.

Canım ben yazını görmedim dün akşam planlamıştım açmayı hadi dedim öğlen açayım anca bu saat oldu.
Bizde hediyeleşme yerine bu gün Ütü falan almayı düşünüyoruz :)
En mantıklısı evimize yatırım cnm

Canımm bende çok özledm seni nasılsın.
Teşekkür ettim bu arada cnm :)

Canım tek açmaya çekindim çok birşeyim yok + daha öğrenciyim her ay mutlaka birşey alamıyorum.
O yüzden hepimizin yeri olsun diye açtım.
Biliyorum senin var ama en azından şunu mu bunu mu alsam diye danışırız uğrarsın sende

Ev tekstili ürünleri almaya başladım yavaş yavaş canım :) daha başka ne alabilirim şimdi erken mi düğüne yakın mı alsak diye aklımı kurcalayan çok şey oluyo sizden yardım almaya geldim :)

tencere takımı yemek takımı vs alabilirsin canım

iyi yaptın canım tabikide varız akşam eve gidiyim hemen ilgilenicegim konuyla hayırlı olsun

tabi ki uğrarım bebişim, uğramaz mıyım hiç ! :)) öğrenciyken zor tabii... ben de daha yeni işe başladım, 1 ay oldu...
benim de 2-3 ay öncesine kadar hiç bir şeyim yoktu.. ingilteredeyken almıştım bi kaç parça bir şey... döndüğümde birden bi kampanyaya denk geldik, annemle alsak mı almasak mı derken hadi alalım dedik mutfak şeylerini topluca... sonra o ara ben tekrar ingiltereye gidip gelmiştim, oradayken de 3 nevresim daha aldım, 2 tane de orada bi akrabam hediye etti nevresim.. hiç bir şeyim yokken bir anda baya bir şey oldu... diğerleri de arada internet kampanyalarında denk gelip, anneme aldırdıklarım.. :)

tencere takımı yemek takımı vs alabilirsin canım

iyi yaptın canım tabikide varız akşam eve gidiyim hemen ilgilenicegim konuyla hayırlı olsun

Tamam canım bakarsın
Bende bugün sevdiğile çıkçaz ya ütü saç kurutma falan almayı düşünüyoruz bakalımmm :))
Çıkçam bende cnm öpüyorum görüşürüz akşama

Tamam canım bakarsın
Bende bugün sevdiğile çıkçaz ya ütü saç kurutma falan almayı düşünüyoruz bakalımmm :))
Çıkçam bende cnm öpüyorum görüşürüz akşama
ben geldimmm aldın mı canım yeni cicilerini
hemen koy yeni topigimize
bende bir yanım tost makinesi falan al diyo diger yanım garantiyi düşün en son al diyo
alıp taksit ödesem diiyorum ama ne almalıyım bulamıyorum

kızlar napıyorsunuz bakalım :)
ölee bakınıyorum yine ben =) sen ne yapıyorsun nasılsın canım=)

Aldımm cnmmm hemen gel koyucam 10 dk ya neler aldıkkk :))

bende iyiyim canım bence en son almalısın elektronik bu durduğu yerde bozuluveriyor. biz öyle yapmaya karar verdik. onun yerine beğendiğin tost makinesinin fiyatına bak her ay okadar parayı kenara koy tutamıyorum diyorsan annene ver taksit öder gibi olur hemde ilerde daha iyisini hatta garantilisini almış olursun :) bende et bıçakları peynir bıçakları falan ondan giriştim işe birde diz battaniyesi örmek istiyorum ikimiz kadarlık film izlerken falan kullanırız çok şeker

10 Dk ya ekliyorum demek istedim :)

heeee tamam canım

anneme vermek mi bunu görünce kalbim durdu kız o kadar evde para biriktirmek isteyen bana verir düşün ben kendim harcamaam ama benim paramı evdekiler harcar ondan birikmiyor
ayy ne güzel kendin örmen model varmı keşke bende örebilsem ama sıkılırım :26:

Bizde erken yaptık aldık Elektronikleri daha 2 sene var biliyorum belki topikte görenler ne gerek vardı dedi ancak bizimki yetkili serviste çalıştığı için garantileri başlatmayacağız. + Bozulsa tamir yapar bizim bey

Son düzenleme:
Eğer para biriktirmek isterseniz Euro ya da Dolar yapın. O zaman bozdurmak ayrı bir iş olduğundan ben bozdurmuyordum şahsen :)
Paraya sahip olduğunuz an alın kalem kağıt,
Bu ay atıyorum 30 euro yapıcam diyin kızlar 70Tl Gibi birşey
Kalan paraa içinde şu kadar şuraya bu kadar buraya diye hesap yapın. ve idare etmeye çalışın sadece o parayı
Euro yu da her ay bir yere taksit ödüyor gibi koyabilirseniz o süper oluyor.
Ben bir ara öyle yapıo telefon almıştım kendime .

var tatlım ama renk seçemedim asker yeşili ve kırık beyaz diye düşündüm ama bilmiyorum bakalım

ayy ne tatlı olur hele bir de kendi emeğin

ben anlamam eurodan aramızda kalsın ama şiii bende azcık altın yaptım bu sefer sevdigim dışında kimse bilmiyo bide sizzz büyük sır :26:
bende yetkili servisteyim tabi ben tamirden anlamam öğrenirim zamanla
yok canım ne gerek vardı diye düşünme..aslında şuda var ben hiççç bir ürünümüzün garanti süresinde bozuldugunu görmedim bozulsa bile hep kullanıcı hatası vs dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…