- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Çok Teşekkür Ederim canlarım
Dün çok fena faranjittim.
Gece 4 buçuğa kadar ağrıdan uyuyamadım.
Şabahtan beri ateşim 38. Bademcikler şiş Şimdi terlemeye başladım.
2 Ay önce ben çok kötüydüm 3 gün 39-39,8 ateşle yattım terleyememiştim hiç.
Sabah akşam 5 Gün iğne yemiştim. Aamaan yemeyim gene tırstım :26:
Kendinize çok dikkat edin olur mu,
Öpüyorum hepiniizi
İnşallah tatlım.. Çok ihtiyacımız olacak zaten yardımlaşmaya...
Çok çok geçmiş olsun perimmm.. Dikkat et kendine.. Ben de hala yataktayım.. Dün işe de gidemedim, hastanedeyim..ama düne göre daha iyiyim çok şükür...
Teşekkürler cnmmm... Bağırsak enfeksiyonuymuş...Allah kimseye vermesin, valla çok kötü bir şeymiş bu hastalık, ilk defa yaşıyorum... Kıvranıyorum 3-4 gündür ağrıdan.. Neyse ki bgn azıcık daha iyiyim...
İnşallah tatlım.. Çok ihtiyacımız olacak zaten yardımlaşmaya...
Çok çok geçmiş olsun perimmm.. Dikkat et kendine.. Ben de hala yataktayım.. Dün işe de gidemedim, hastanedeyim..ama düne göre daha iyiyim çok şükür...
Teşekkürler cnmmm... Bağırsak enfeksiyonuymuş...Allah kimseye vermesin, valla çok kötü bir şeymiş bu hastalık, ilk defa yaşıyorum... Kıvranıyorum 3-4 gündür ağrıdan.. Neyse ki bgn azıcık daha iyiyim...
ayyyy canlarım benim ya kıyamam ki ben sizeiyice dinlenin sakın sokaga cıkmayın
Öpüyorum hepiniizi
Canım benim babam da bir haftadır çekiyor faranjiti, gece öksürmekten uyuyamıyor yazık, çok ateşi çıkmadı onun ama halsizlik ve öksürük fena yapıyor. Hemencik iyileşin sen de envymecim de...
Canım çok geçmiş olsun sanada.
İnşallah sende biran önce iyileşirsin.
saolasın cnm. Zaten yarın çıkamayacağıma göre bizimkinide göremicem
Uyucam ateş uyutmuyor geldim ama heran çıkabilirim cnm
Amin Canım saolasın 4 buçuktu uyuyamamıştım
Dalmışım 7 bçuukta uyandm. Ama bölük bölük.
Ve bu saate kadar hep yattım toplasan yarım saat dalmışımdır.
Tam daldım öksürük.
Çok teşekkür ederim cnm.
Öpüyorum hepiniizi
kızlar dünden beri erkek arakadaşımın tanışmaya gelmek istediğini anneme söyleyemedim plan anneme söylemek anneminde babama uygun dille anlatması anneme bu gün zar zor söyledim bir sürü soru sordu tabi ne iş yapıo nerdde yaşıo annesi babası ev arabaşimdi babama söylicek hatta suanda söylüyor bile olabilir babam beni çağırıcak die korkuyorum ztn anlaşamayız ben sakin sakin komuşmayı beceremem tersleşirsek die korkuyoruum kalbim yerindenn cıkıcak...
ben geldim kızlar. bizim nişan tarihi hemen hemen belli oldu eylül ortası gibi olacak inş isteme ekimin ilk haftası da nişan sanırım sizde var mı gelime?
ben geldim kızlar. bizim nişan tarihi hemen hemen belli oldu eylül ortası gibi olacak inş isteme ekimin ilk haftası da nişan sanırım sizde var mı gelime?
Bal hatun çok sevindimm :)En sevdiğim aylar, bizim doğum günlerimiz ilişkiye başlama tarihimiz hatta nişanımız bile o zamanlara denk geldi. Mutluluğunuz hep sürsün. :)
Süperrr hayırlı olsun canım
Sağolun kızlar :) bakalım ben şimdiden stres yapıyorum o aylarda işe başlamış olacağım nasıl yetişecek ne olacak diye. sizce yetişir mii???
Sağolun kızlar :) bakalım ben şimdiden stres yapıyorum o aylarda işe başlamış olacağım nasıl yetişecek ne olacak diye. sizce yetişir mii???
Rabbim şifa versin canım
İlaçlarını içiyorsun dimi :26:
Çok geçmiş olsun pericim, bende salı günü kesin dönüş yapıyorum İzmir'e kesin hava değişiminden hastalanırım bende.
Çok teşekkür ederim canım.
Aman hasta olma canım Allah korusun
Büyük nişan olacak ya sanki herşeyi ben yapıcam gibi geliyor. alışveriş olacak davetiye seçilecek mekan beğenilecek kıyafet falan düşündükçe strese gidim
Büyük nişan mı yapacaksın canım.
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey içine siner.
Şimdiden düşünmek bile heyecan verici ahh ahh biz anca nişanı seneye yaparız.
Nişan zamanımda bende çalışıyordum üstelik işim Eskişehir'de nişanım da İzmir'deydi. Cuma günkü nişana perşembe gecesi otobüse binip gittim. Herşey de yetişti. :) Arkadaşlarımda çok yardım etti tabi ama stres yapacak hiç bir şey yok.
Tatil ama sınav var canım sınav yerinde bekleyecek beniİçiyorum canım saolasın.
Sen naptın canım tatil yarın diymi gezin valla oh :))
Büyük nişan olacak ya sanki herşeyi ben yapıcam gibi geliyor. alışveriş olacak davetiye seçilecek mekan beğenilecek kıyafet falan düşündükçe strese gidim
Büyük nişan mı yapacaksın canım.
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey içine siner.
Şimdiden düşünmek bile heyecan verici ahh ahh biz anca nişanı seneye yaparız.
Valla helal olsun canım sana
Tatil ama sınav var canım sınav yerinde bekleyecek benisonra gezicez tabi saat kaç olmuş olacak
Dur canım daha çok var herşey yavaş yavaş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?