2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayyyy canlarım benim ya kıyamam ki ben size iyice dinlenin sakın sokaga cıkmayın

Canım çok geçmiş olsun sanada.
İnşallah sende biran önce iyileşirsin.

ayyyy canlarım benim ya kıyamam ki ben size iyice dinlenin sakın sokaga cıkmayın

saolasın cnm. Zaten yarın çıkamayacağıma göre bizimkinide göremicem
Uyucam ateş uyutmuyor geldim ama heran çıkabilirim cnm

Canım benim babam da bir haftadır çekiyor faranjiti, gece öksürmekten uyuyamıyor yazık, çok ateşi çıkmadı onun ama halsizlik ve öksürük fena yapıyor. Hemencik iyileşin sen de envymecim de...

Canım benim babam da bir haftadır çekiyor faranjiti, gece öksürmekten uyuyamıyor yazık, çok ateşi çıkmadı onun ama halsizlik ve öksürük fena yapıyor. Hemencik iyileşin sen de envymecim de...

Amin Canım saolasın 4 buçuktu uyuyamamıştım
Dalmışım 7 bçuukta uyandm. Ama bölük bölük.
Ve bu saate kadar hep yattım toplasan yarım saat dalmışımdır.
Tam daldım öksürük.
Çok teşekkür ederim cnm.

Rabbim şifa versin canım
İlaçlarını içiyorsun dimi :26:

ben geldim kızlar. bizim nişan tarihi hemen hemen belli oldu eylül ortası gibi olacak inş isteme ekimin ilk haftası da nişan sanırım sizde var mı gelime?

Çok geçmiş olsun pericim, bende salı günü kesin dönüş yapıyorum İzmir'e kesin hava değişiminden hastalanırım bende.

Ne güzel heyecan :)

ben geldim kızlar. bizim nişan tarihi hemen hemen belli oldu eylül ortası gibi olacak inş isteme ekimin ilk haftası da nişan sanırım sizde var mı gelime?

Bal hatun çok sevindimm :)En sevdiğim aylar, bizim doğum günlerimiz ilişkiye başlama tarihimiz hatta nişanımız bile o zamanlara denk geldi. Mutluluğunuz hep sürsün. :)

Bal hatun çok sevindimm :)En sevdiğim aylar, bizim doğum günlerimiz ilişkiye başlama tarihimiz hatta nişanımız bile o zamanlara denk geldi. Mutluluğunuz hep sürsün. :)

Süperrr hayırlı olsun canım

Sağolun kızlar :) bakalım ben şimdiden stres yapıyorum o aylarda işe başlamış olacağım nasıl yetişecek ne olacak diye. sizce yetişir mii???

Sağolun kızlar :) bakalım ben şimdiden stres yapıyorum o aylarda işe başlamış olacağım nasıl yetişecek ne olacak diye. sizce yetişir mii???

Yetişir canım yetişir hiç merak etme

Nişan zamanımda bende çalışıyordum üstelik işim Eskişehir'de nişanım da İzmir'deydi. Cuma günkü nişana perşembe gecesi otobüse binip gittim. Herşey de yetişti. :) Arkadaşlarımda çok yardım etti tabi ama stres yapacak hiç bir şey yok.

Rabbim şifa versin canım
İlaçlarını içiyorsun dimi :26:

İçiyorum canım saolasın.
Sen naptın canım tatil yarın diymi gezin valla oh :))

Çok geçmiş olsun pericim, bende salı günü kesin dönüş yapıyorum İzmir'e kesin hava değişiminden hastalanırım bende.

Çok teşekkür ederim canım.
Aman hasta olma canım Allah korusun

Aman hasta olma canım Allah korusun[/QUOTE]

Öyle canım dikkat edicem bende havalar bir garip.

Büyük nişan olacak ya sanki herşeyi ben yapıcam gibi geliyor. alışveriş olacak davetiye seçilecek mekan beğenilecek kıyafet falan düşündükçe strese gidim

Aman hasta olma canım Allah korusun

Öyle canım dikkat edicem bende havalar bir garip.[/QUOTE]

3Gündür yağmur durmuyordu hele hele perşembe gecesi cuma öğlene kadar hiç durmadı.
Bugünde yağıyordu bir baktım hava nasıl güneş açtıı :))
Ama sadece 10 dk lık, gene yağmur şimşekler eşliğinde devam etti.

Büyük nişan olacak ya sanki herşeyi ben yapıcam gibi geliyor. alışveriş olacak davetiye seçilecek mekan beğenilecek kıyafet falan düşündükçe strese gidim

Büyük nişan mı yapacaksın canım.
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey içine siner.
Şimdiden düşünmek bile heyecan verici ahh ahh biz anca nişanı seneye yaparız.

Evet canım sağolasın darısı başnıza inşaallah valla şimdiden stres yaptım arkadaşlarım nişan için kıyafet beğenmeye başla sen ancak seçersin diyor

Valla helal olsun canım sana
İçiyorum canım saolasın.
Sen naptın canım tatil yarın diymi gezin valla oh :))
Tatil ama sınav var canım sınav yerinde bekleyecek beni sonra gezicez tabi saat kaç olmuş olacak

Dur canım daha çok var herşey yavaş yavaş olacak

Valla helal olsun canım sana

Tatil ama sınav var canım sınav yerinde bekleyecek beni sonra gezicez tabi saat kaç olmuş olacak

Dur canım daha çok var herşey yavaş yavaş olacak

ayy valla ben karasız esmer olduğumdan zor geliyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…