2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İngiltere'nin neresindeydin tatlım? Ben de gittim İngiltere'ye. Gerçi çok kısaydı benimki, 1 ay kalıp döndüm. Dil kursa ve satj için plymouth a gitmiştim. Sen master için falan mı gittin?

evet cnm master içindi benim.. sen bayağı bir uçtaymışsın.. sahil tarafında... londraya yakındım ben..

Naber fıstık iş meselesini naptınız

işe başladı cnm.. :) yine uzak olacağız birbirimizden ama olsun en azından onun iş arama stresi bitti çok şükür...
bir de artık bu sayede bizim için her şey netleşmiş oldu... mart sonunda ailesiyle gelecekler inşallah tanışmaya..şimdiden heyecanlıyım :)
sen nasılsın canım?

evet cnm master içindi benim.. sen bayağı bir uçtaymışsın.. sahil tarafında... londraya yakındım ben..

Evet canım, deniz kenarindaydı bizim kaldığımız yer. Ama Londra'ya da gittim, gördüm.

Kızlar nasılsınızzz?? bugün çok yoğundum, giremedim bu saate kadar

Çok sevindim canımmm İnşaallah herşey gönlünce olur.

Günaydınlar
Sevgililer Gününz Kutlu Olsun
Her Daim Aşkla Geçireceğimiz Nice 365 Gün 6 Saatlere :))

nekadar alırsan al eksikler bitmez bence ne kadar çok şey var erkek bi büyük eşya alığ bırakıyo :/

Valla doğru al al bitmiyor. Benim daha yemek takımı,kahvaltı takımı,çkb takımı dışında bişeyim yok :) Eylülde söz nişan haziran düğün ibş.

Valla doğru al al bitmiyor. Benim daha yemek takımı,kahvaltı takımı,çkb takımı dışında bişeyim yok :) Eylülde söz nişan haziran düğün ibş.

bu eylül müüüü ? :) iyiymiş valla söz oldu mu gerisi geliyo :) hemen nişan düğün ne zamn diyolar benm babmda bekletmeyi sevmeyen bi insan 3 5 ay içinde olur diyo her şey çünkü çokkk kıskanıyo bize rahat rahat gelmesine dayanamaz :/ bende misafir yemek takımı ç.k.b takımı tenecere takımı kristal cam bardak 6 kişilikti iki takım aldım 12 kişilik oldu , pilav için seramik dörtlü tencere takımı, 2 günlük yemek takımı süpürge ütü caycım kurutma makinası bornoz battaniyeler aldım ama o kadarrr coook şey var ki :/

şu liste hosuma gitti ama gereksiz seyleride eklemiş koyan arkdaşımz makarna tenceresi gibi :S saçma geldi yinede emegine sağlık : )

aldıklarım arasında en çok begendiğimde bu emsanın seramik tencereleri oldu rengi ve modeli çok güzel sencede öyle değil mi :)

Eklentiler

• $FB,12053,11,emsan-elma-7-parca-seramik-tencere-seti-gold-set-urunler-emsan.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…