Çok sağolasın kuzuumm.. Allah razı olsun... inşallah hepimizin duaları kabul olur hayırlısıyla..
ben geldim kızlar. bizim nişan tarihi hemen hemen belli oldu eylül ortası gibi olacak inş isteme ekimin ilk haftası da nişan sanırım sizde var mı gelime?
Sağolun kızlar :) bakalım ben şimdiden stres yapıyorum o aylarda işe başlamış olacağım nasıl yetişecek ne olacak diye. sizce yetişir mii???
günaydııııın :)))
kızlar bugün çok çok dua edin bizim için de inşallah sevdiceğimin iş durumu kesinleşsin.. bugün beklediğimiz yerden olumlu haber gelirse benim olduğum yerde işe başlayacak inşallahh...
günlerdir aklımız hep bu işte... bu gece uyuyamadım stresten, rüyamda onun yerine görüşmeye ben gidiyordum, müdüre yalvarıyordum filan, nasıl etkilendiysem artık... bir de aynı yerle görüşmenin 3-5 farklı versiyonunu gördüm rüyamda, biri hariç hepsi olumlu sonuçlandı.. inşallah bugün de öyle olur...
Allah'ımmm dualarımızı kabul et noooooluuuurrr....
Amin canım amin inşallah.
Nasılsın bugünde stresten ağrı griyordur :)
Ama gönlünü ferah tut olucak inşallah canım dualarımızda kabul olucak...
Canımcım inşallah olumlu geçer ve hayırlıdır sizin için. Sonucu paylaşmayı unutma bizimle :)
Bugün sağlık olarak iyiyim çok şükür de dediğin gibi stresten ağtılar giriyor.. Bi belli olsa artık..
İnşallah tatlım yaa... Bi haber gelse hemen sizinle de paylaşsam... Ölcem stresten ...
Sağol ebisimmmbugünde tellerim takıldı bakalım inş düğünden önce çıkacak. Sizde ne var ne yok bakalımmm
Bizde bi değişiklik yok valla, uzaktan uzağa devam ediyoruz, gün sayıyoruz işteee.. Migrenim tuttu bugün, biraz o yüzden pert durumdayım, onun dışında bir yaramazlık yok canım :)
günaydııııın :)))
kızlar bugün çok çok dua edin bizim için de inşallah sevdiceğimin iş durumu kesinleşsin.. bugün beklediğimiz yerden olumlu haber gelirse benim olduğum yerde işe başlayacak inşallahh...
günlerdir aklımız hep bu işte... bu gece uyuyamadım stresten, rüyamda onun yerine görüşmeye ben gidiyordum, müdüre yalvarıyordum filan, nasıl etkilendiysem artık... bir de aynı yerle görüşmenin 3-5 farklı versiyonunu gördüm rüyamda, biri hariç hepsi olumlu sonuçlandı.. inşallah bugün de öyle olur...
Allah'ımmm dualarımızı kabul et noooooluuuurrr....
Kızlar haber beklediğimiz yerden bugün de bi haber çıkmadı, ne olumlu ne olumsuz. Erkek arkadaşım da diğer iş teklifini kabul etti bugün o yüzden..gönlümüzden geçen diğeriydi ama hakkımızda hayırlı olanı budur inşallah...
Kızlar haber beklediğimiz yerden bugün de bi haber çıkmadı, ne olumlu ne olumsuz. Erkek arkadaşım da diğer iş teklifini kabul etti bugün o yüzden..gönlümüzden geçen diğeriydi ama hakkımızda hayırlı olanı budur inşallah...
Günaydın kıızzzllaaaarrrNasılsınız bakalım??
Envymecim üzülme tatlım, hayırlısı buymuş senin de dediğin gibi.. İnsanın karşısına ne zaman nasıl bir fırsat çıkacak belli olmuyor, belki ilerde sizin gönlünüze göre bi yer olacak daha iyi şartlarda, di mi :)
hakkınızda hayırlısı olsun canım
Günaydın kıızzzllaaaarrrNasılsınız bakalım??
Envymecim üzülme tatlım, hayırlısı buymuş senin de dediğin gibi.. İnsanın karşısına ne zaman nasıl bir fırsat çıkacak belli olmuyor, belki ilerde sizin gönlünüze göre bi yer olacak daha iyi şartlarda, di mi :)
Günaydın ebisiiimmmm nasılsın canım ? Envymcim üzülme canım hayırlısı olsun Allah açar bir kapı
günaydın kızlar
Günaydın ebisiiimmmm nasılsın canım ? Envymcim üzülme canım hayırlısı olsun Allah açar bir kapı
günaydın kızlar...
haklısınız kim bilir daha ne kapılar açılacak önümüzde, inşallah hayırlısı budur... ya da şöyle diyelim hayırlısı buymuş ki demek ki bu olmuş... dün biraz şaşkın ,mutlu, mutsuz arası bir garip hissediyordum ama şimdi iyiyim.. erkek arkadaşım da memnun durumdan, zaten onun mutlu olması önemli, bu işi yapacak olan o, severek yapsın da gerisi önemli değil... uzaklığa katlanacağız artık bir süre ne yapalım...
Bal hatunum iyiyim sen nasılsın tatlım?
Envymecim biz sevdiceğimle 4,5 senedir beraberiz. bunun 4 senesinde adam istanbuldaydı, ben ankarada. Son altı ayında da Tunceli'de. Görevi gereği uzaktaydık hep. Bak şimdi sözlendik bile... 1,5 sene sonra ankara'ya çıkacak tayini. İlk defa birlikte geçireceğiz günlerimizi, o zaman da evli olacağız. Hayırlısı demekten başka çaremiz yok tatlım. Uzaklık dert değil eğer sevginiz bunu hallediyorsa..
maşallah size tatlımm... öyle tabi uzaklık dert değil, biz de hiç bir arada olamadık şimdiye kadar.. çok şükür de uzaklık engel olmadı bize de.. biz sadece ilk iki ayımızda aynı şehirdeydik, sonra ben ingiltere'de kaldım 1 yıldan fazla, sonra ben ankaraya geldim o istanbuldaydı... şimdi ilk kez bir arada olma ihtimalimiz doğmuştu ama o da olmadı, hayırlısı böyleymiş demek ki.. gerçi evlendikten sonra da ben en az 1-1,5 sene daha ankarada olmak zorundayım, sonrasında da bakcaz artık, o nerede ben orada :))
herşeyin hayırlısı olsun canlarım ya. Benimde Sevdiğim İzmirde bende izmirdeyim ama ailem istanbulda. oda ayrı bir özlem tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?