Evet canım sağolasın darısı başnıza inşaallahvalla şimdiden stres yaptım arkadaşlarım nişan için kıyafet beğenmeye başla sen ancak seçersin diyor
Valla helal olsun canım sana
Tatil ama sınav var canım sınav yerinde bekleyecek benisonra gezicez tabi saat kaç olmuş olacak
Dur canım daha çok var herşey yavaş yavaş olacak
Amin canım inşallah. Kıyafet konusunda haksı olabilirler arkadaşların çünkü insan özel olmak istiyor canım bakınmaya başlarsın en azından şimdi almazsın.
Hadi ya ne sınavı canım. Başarılar dilerim canım,
Yarın tahminimce ben çıkamayacağım ...
Bu arada ben kaçıyorum öpüyorm çok .
Uzanmaya ihtiyacım var :)
Hadi ben kaçar kızlar yarın işe gidicem iyi geceler hepinize
Öyle canım dikkat edicem bende havalar bir garip.
Valla helal olsun canım sana:46
Sağol canım :)
ayyyy canlarım benim ya kıyamam ki ben sizeiyice dinlenin sakın sokaga cıkmayın
Canım çok geçmiş olsun sanada.
İnşallah sende biran önce iyileşirsin.
Canım benim babam da bir haftadır çekiyor faranjiti, gece öksürmekten uyuyamıyor yazık, çok ateşi çıkmadı onun ama halsizlik ve öksürük fena yapıyor. Hemencik iyileşin sen de envymecim de...
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım aramızdaki hastalar toparlandımı :)
3Gündür yağmur durmuyordu hele hele perşembe gecesi cuma öğlene kadar hiç durmadı.
Bugünde yağıyordu bir baktım hava nasıl güneş açtıı :))
Ama sadece 10 dk lık, gene yağmur şimşekler eşliğinde devam etti.
Valla helal olsun canım sana:46
Sağol canım :)
çok çok sağolun kızlar...
şimdi birazcık daha iyi gibiyim, şiddetli ağrılarım yok en azından, kaç gündür gitseymişim hastaneye boşu boşuna çekmezdim bu ağrıları, adet sancısı herhalde diye geçiştirdim 2 gün, dayanamaz hale gelince gittim doktora, hata etmişimneyse ki düzelmeye başladım...
sen de çabucak iyileş inşallah pericik...
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım aramızdaki hastalar toparlandımı :)
merhaba canım,
ben baya toparlandım bugün çok şükür...perim de daha iyidir inşallah...
sen nasılsın?
Envyme'cim toparlanmana gerçekten çok sevindim maşallah
İlaç içmediğim an ateşim 39 a kadar çıkıyor benim hala ama maşallah uyudum biraz önce kalktım hatta :)
Şimdi az daha iyi hissediyorum.
Teşekkür Ederim tekrar hepinize.
merhaba canım,
ben baya toparlandım bugün çok şükür...perim de daha iyidir inşallah...
sen nasılsın?
Klasik izmir işte, hava durumunda da yağmurlu gösteriyor, şu yağmur ve rüzgar olmasa ne güzeldir hava :)
İlaç içmediğim an ateşim 39 a kadar çıkıyor benim hala ama maşallah uyudum biraz önce kalktım hatta :)
Şimdi az daha iyi hissediyorum.
Teşekkür Ederim tekrar hepinize.
ben de teşekkür ederim tekrar :) daha iyi hissetmene sevindim tatlım...bir an önce çok çok iyi ol inşallah... çok iyi ol da hep aramızda ol :)
Aman iyi olun ya bende bugün annemle alışverişe çıktım bir iki parça bişey aldık çeyizlikIhlamur papatya adaçayı için için durun
Canımsın saolasın.
Öğlen Uykumdan bir uyandırıldım ıhlamur içirttirildim annem tarafından uykuya devam nasıl olduysa içmem demedim :))
O kadar içli dışlı olduk ıhlamurla :))
Zencefil Limon Çayı var Lipton un Oda gerçekten çok iyi.
Neler aldın cnm sen
Servis kaşıkları peynir bıçakları falan. salı günüde günlük çatal kaşıklarımızı alacağım
günaydııııın :)))
kızlar bugün çok çok dua edin bizim için de inşallah sevdiceğimin iş durumu kesinleşsin.. bugün beklediğimiz yerden olumlu haber gelirse benim olduğum yerde işe başlayacak inşallahh...
günlerdir aklımız hep bu işte... bu gece uyuyamadım stresten, rüyamda onun yerine görüşmeye ben gidiyordum, müdüre yalvarıyordum filan, nasıl etkilendiysem artık... bir de aynı yerle görüşmenin 3-5 farklı versiyonunu gördüm rüyamda, biri hariç hepsi olumlu sonuçlandı.. inşallah bugün de öyle olur...
Allah'ımmm dualarımızı kabul et noooooluuuurrr....
Canım inşallah Allah dualarımızı kabul eder aynı yerde çalışmaya başlarsınız.
Tabi en başta hayırlısı buysa diye dua edelim.
Allah'ım gönlündekini hayırlısı eylesin...
tabi ki her şeyin hayırlısı kuzum.. biz de hep öle dua ettik..inşallah hayırlısıyla olsun diye..
ama bu iş olmazsa bizim için çook sıkıntı olcak, benden çooook uzaklarda başlayacak işe, ben olduğu yere gitsem bile evleninc, her zaman yanımda olamayacak.. 1 ay işte, 1 ay evde filan öyle olacak...o yüzden çok önemli bu bizim için.. bunda öyle başlasa bile sonra da değişme şansı olacak...
Anladım canım inşallah olur gerçekten dua ediyorum inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?