2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar bu arada düğün tarihimizi eylül ayından nisan ayına çekmeye karar verdik, bir gün bile erkene alınsa kardır benim için. Daha da erken olur inşallah hepimizinki hayırlısıyla.

Canım süperr bir haberrr Hayırlısı olsun inşallah..
ben cıkıyorum canım görüşürüz

envyme Canım geldin mii
Sohbete geldiysen hoş geldinn canım
Ayy kuzummm.. Şimdi gördüm yazdığını.. öyle bi bakıp kaçmıştım.. O kadar yoğun geçiyor ki kaç gündür .. Yorgunluktan ölüyorum.. Hem iş hem okul .. Nasıl altından kalkıcam diyorum bazen

Ebisimm, bir ortak yanımız daha çıktı.. :)) beni de anneannem büyüttü biliyor musun :)) o yüzden çok özeldir benim için de anneannem :)

Hoşgeldin canımm :))

Aynen canım :) Naber nasılsın?

İyiyim bende canım kusura bakma o sıra evden çıkmam gerekti çıkmıştım.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor çeyiz hazırlıkları :)

Kızlarrr sizden çok özür diliyorum sevdigim aniden arayınca cıkmak zorunda kaldım..
Affedildim mi :26:

Affedilmek ne demek canım benim

Kızlar bu arada düğün tarihimizi eylül ayından nisan ayına çekmeye karar verdik, bir gün bile erkene alınsa kardır benim için. Daha da erken olur inşallah hepimizinki hayırlısıyla.

Oyy canım hadi hayırlısı olsun inşallah çok mutlu olsun.
Ayyyh birde 26 Nisan mı
Eğer 22 Nisan Nikahımız olursa 25 Nisan düğün olur canım bizimde hehhe
Çünkü hafta içi pek gelen olmaz. Birde Cumartesi istiyoruz düğün olacağından. P.tesi okul iş oluyor ya gelenler erken kalkabiliyor diye :44:

Canımm kıyamam sana yaa. İnşallah herbişeyin altından kalkarsın sen inanıyorum buna.

Kızlar bu arada bende çalışan bir annenin kızıydım :)
Anne kuzusuydu ben o zamanlar hoş hala anneme çok bağlıyımdır
Banada anneannem bakıyordu. Her akşam nasıl annemin yolunu gözlerdim 3-4 yaşındayken bile balkondan.
Geceleri uyumaz onu izlerdim biliyor musunuz
Sayı saymayı öğrendim 5 yaşında annemin emeklilik şafağını saycam diye
Çok şükür ki 4. sınıfta emekli olmuştu
Benimde hep içimdedir bebeğime benim bakmam. Ama şartlar işte. Bir piyango falan vurursa neden olmasın tabi
Kariyer tabiki hoş geliyor ama ben o zorluğu çok çektim annemin çalışma zorluğunu.
Sürekli anneanne ev arası gidip geliyordum....
Bende Simgem yazını okudum ilk adımlarında vs yanında olmak isterim demişsin.
Aynen öyle Allah'ım nasip etse keşke ... Bir daha hiçbir zaman bebeklik zamanı geri gelmeyecek çünkü.
İnşallah şu doğum izinleri 6 aya çıkar inşallah.
Allah gönlümüze göre versin inşallah

Son düzenleme:

İnşallah tatlımm.. İnşallah altından kalkabilirim.. Şu aralar bir de en çok şunu düşünüyorum, bir de araya söz, nişan, düğün hazırlıkları girince çıldırcam herhalde diyorum bazen.. 1 dk fazladan zamanım yok.. Neyse ki haftasonu çalışmıyorum, çok şükür ki bu avantajım var...
Çalışan anne olunca çocuklar hep böyle anne özlemi çekiyor maalesef.. En azından bizi anneanneler büyütmüş, yabancı biri değil.. Bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum hep.. Ben de eğer imkanım olursa 1-2 sene kadar çocuğuma kendim bakmak isterim.. Ama eğer tekrar iş hayatına döneceksem iki seneden fazla da ara vermek çok iyi değil gibime geliyor.. Hem kendim açısından hem de çocuk açısından daha zor gibi çok uzun aradan sonra tekrar başlamak...Tabi yaşamadan da bilemeyiz.. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin diyelim :)

Kıyamam sana canım benimm, emeklilik safağı saymayı bile düşündün demek canımm ya
İnşallah her şey gönlümüze göre olur canımm, bebeklerimizi rahatça büyütürüz.
Ohh kuzumm aynı zamanlarda gelin olucaz desene
İnşallah çok çok mutlu oluruz hepimiz kuzumm, balayında denk geliriz belki

İnsanın en fazla istediği şey biraz dinlenmek diymi canım.
Bende tatil gelsin diye bekledim bekledim. Kafa yorgunluğu hala tam dinlendim denemez.
Haftasonuda hemen geçiyor valla.
Kesinlikle başkasındansa anneanne büyütmesi gerçekten avantaj.
Amin inşallah Herşeyin hayırlısı olsun cnm tek duam bu.

Saydım canım
Ahh canım inşallah valla güzel olurdu

Canlarım ben çıkıyorum lütfen kusura bakmayın.
O kadar yorgunum ki. Duyanda nişanda oynadım falan sanr
Kolumu zor oynatıyorum yanlış yazıp duruyorum hatta fark ettiyseniz
Kocamann öpüldünüz. Kendinize iyi bakın olur mu
İyi geceler Allah rahatlık versin şimdiden tatlı rüyalar herkese

Canım benimm iyi uykular, tatlı rüyalar, Allah rahatlık versin. Güzelce dinlen kuzummm , görüşürüz. Kocaman öpüyorummm.

İyiyim canım sağol sen nasılsın?
Sağol tatlım, iyiyim ben de çok şükür :)

Tatlı rüyalar canımm... Allah rahatlık versin.. Öpüyorum çoook :)

Çoğunlukla forumdaydım canımm evde zaman öldürdüm valla :)) Sen neler yaptın, nasıl gidiyor çalışma hayatı?

Sağol kuzummm teşekkür ederimm :) Görüşürüz canım benimm kendine iyi bak.

Bende 8.30 ve 19:30 arası yine yedek parçalara bakıp durdum
Keşke daha az saatli olsa iş
Sende okuyordun dimi canım ?

Kıyamam ben sana ya bunu okudum ya şimdi tamamen ben bakmam istiyorum çocuguma Rabbim izin verirse..

Sağol tatlım, iyiyim ben de çok şükür :)

Tatlı rüyalar canımm... Allah rahatlık versin.. Öpüyorum çoook :)

Çok sağolasın canım benim bende çok öptüm

Kıyamam ben sana ya bunu okudum ya şimdi tamamen ben bakmam istiyorum çocuguma Rabbim izin verirse..

İnşallah gönlüne göre olur canım.

Hala toparlanamadım dün amma yorulmuşum valla.
Oturmaktan

kızlar merhaba çom uzun zamandır buraya uğramıyorum nasılsınız bir çok yeni arkadaş katılmış yanlız değiliz vay be kaldı 1 sene çok heyecanlıyım ceyiz hazırlığına başladım sonumuz hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…