- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Tablomuzu birazcık değiştirdim kızlar umarım beğenirsiniz, şafaklarımız suuuuuu gibi akıp geçsin inşallah.
HOSBULDUMMM
tsk ediyorummm
Perimmm ceyizime aldigim seylerin resmini hep cekip bilgisaraya yuklemeye calisiyorum.
daha cok var sonra yuklerim hep :))
HAFTAYAAAAAAAA CUMARTESIIIII ISTEME SÖZ OLCAKKKK
Cuma günü söz yüzügüüü secicezzz
bak yüzükleri yükleyebilirim iste tarzimi..
halennn evlilik teklifi olmadi(((( sadece cuma günü bulusucaz
tek tassiz nasil söz yüzügü secicem ben(( of
Tablomuzu birazcık değiştirdim kızlar umarım beğenirsiniz, şafaklarımız suuuuuu gibi akıp geçsin inşallah.
Tamam canım her zaman yükleyebilirsin
Olur belki evlenme teklifide sen sıkma canını :) Genelde süpriz olmuyor mu zaten.
Hiç beklemediğin bir anda olur, çok mutlu olursun inşallah
Ben çok beğendim canımm
Ellerine sağlık
İyi akşamlar kızlar
Ah ahhhh arkadasim araciliyla sordurdum. Calisiyom firsat olmadi teklif edemedim ama ilk gunden biliyom esm olacagini yazmis. Ayyy... Yada numara yapiyo ben bisey beklemim diye. Ay catlicam yaaaa. Tek tas istiom beeen
Canımm hoşgeldin aramıza, şimdiden Allah kavuştursun diyorumm.merhaba bende 2014 gelini olacağım inşallah bu siteyi de daha yeni keşfettim biz 7 senedir beraberiz 1 yıldır sözlüyüz okularımız bitti onun askerliği kaldı sadece bu yaz gidecek işte herkes neredeyse tüm çeyizlerini tamamlamış bende tek kırık iğne bile yok sitede dolaşa dolaşa resmen başıma ağrı girdi :) nerden başlasam hiç bilemiyorum benim durumumda olan var mı bilmem..
2014-2015 GELİNLERİNİN AŞK TABLOSU
NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 542*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/452
*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/815
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 430
*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 809
*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 472
*Edss* 1 Ağustos 2014/ 513
*ErreS* 14 Eylül 2014/ 557
*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 826
*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 845
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35* 22 Nisan 2015/ 785
*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 869
*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 930
*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 788
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 546
Hoşgeldin canımm özlettin kendini, nasılsın? Nişana da azıcık kalmış ne güzel :) Allah tamamına erdirsin inşallah.Kızlarr merhabalarr uzun zamandır uğramıyordum buraya.. Yeni gelinler gelmiş baya
Günaydın kızlarrrr2014 ün süper tatlı gelinleri Bir selam vereyim dedim sizlere.
Beğenmene çok sevindimm kuzummm, teşekkür ederimmm.Simgemmmmm ne güzel olmuş yarengarenk bahar gibi güneş gibi Çok beğendim ellerine sağlık yüreğine sağlık
Hoşgeldin canımm özlettin kendini, nasılsın? Nişana da azıcık kalmış ne güzel :) Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canımm hoşgeldin 2013'ün güzel geliniiii
Beğenmene çok sevindimm kuzummm, teşekkür ederimmm.Rengarek olsun da içimiz açılsın istedimm.
Hoşbulduk SimgemmmBaya baya 2014-2015 gelinciği toplanmış çok sevindim Bir yer kalabalıklaşıyorsa demek oluyor ki zaman yaklaşıyor.Süper ya
Hoşgeldin canımm özlettin kendini, nasılsın? Nişana da azıcık kalmış ne güzel :) Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canımm hoşgeldin 2013'ün güzel geliniiii
Haklısın canım benimm yavaş yavaş da olsa yaklaşıyor artık yaşasınnnnn.
Senin hazırlıklar nasıl gidiyor kuzummm, heyecan doruktadır şimdiiiii.
Hoşbulduk canımm iyiyim sağol sen nasılsınn ?
AmiiinnEvett az kaldı sayılır
Ben de iyiyim canım sağol.
Evde mi düşünüyorsunuz nişanı, dışarıda mı olucak karar verdiniz mi? Canım Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?