2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tamam canım her zaman yükleyebilirsin
Olur belki evlenme teklifide sen sıkma canını :) Genelde süpriz olmuyor mu zaten.
Hiç beklemediğin bir anda olur, çok mutlu olursun inşallah

Tablomuzu birazcık değiştirdim kızlar umarım beğenirsiniz, şafaklarımız suuuuuu gibi akıp geçsin inşallah.

Ben çok beğendim canımm
Ellerine sağlık

İyi akşamlar kızlar

Ah ahhhh arkadasim araciliyla sordurdum. Calisiyom firsat olmadi teklif edemedim ama ilk gunden biliyom esm olacagini yazmis. Ayyy... Yada numara yapiyo ben bisey beklemim diye. Ay catlicam yaaaa. Tek tas istiom beeen

Günaydın bebişleriiimmm :)

Ah ahhhh arkadasim araciliyla sordurdum. Calisiyom firsat olmadi teklif edemedim ama ilk gunden biliyom esm olacagini yazmis. Ayyy... Yada numara yapiyo ben bisey beklemim diye. Ay catlicam yaaaa. Tek tas istiom beeen

Canım inşallah istediğin gibi bi evlilik teklifi alırsın :) ben de henüz almadım resmi evlilik teklifimi :)) laf arasında sürekli diyor da tek taşı alıp gelmesini bekliyorum

merhaba bende 2014 gelini olacağım inşallah bu siteyi de daha yeni keşfettim biz 7 senedir beraberiz 1 yıldır sözlüyüz okularımız bitti onun askerliği kaldı sadece bu yaz gidecek işte herkes neredeyse tüm çeyizlerini tamamlamış bende tek kırık iğne bile yok sitede dolaşa dolaşa resmen başıma ağrı girdi :) nerden başlasam hiç bilemiyorum benim durumumda olan var mı bilmem..

Canımm hoşgeldin aramıza, şimdiden Allah kavuştursun diyorumm.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik-f734/ Canım burada çeyiz sayfaları, çeyimizde olması gerekenlerin listesi vs. var sana yardımcı olabilir belki bir göz atarsan.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...0-2014-2015-gelinlerinin-ceyiz-hazirligi.html Burası da bizim yani 2014-2015 gelinlerinin çeyiz köşesi buraya da bekleriz canımm.

Kızlarr merhabalarr uzun zamandır uğramıyordum buraya.. Yeni gelinler gelmiş baya

Günaydın kızlarrrr 2014 ün süper tatlı gelinleri Bir selam vereyim dedim sizlere.

Simgemmmmm ne güzel olmuş ya rengarenk bahar gibi güneş gibi Çok beğendim ellerine sağlık yüreğine sağlık

Kızlarr merhabalarr uzun zamandır uğramıyordum buraya.. Yeni gelinler gelmiş baya
Hoşgeldin canımm özlettin kendini, nasılsın? Nişana da azıcık kalmış ne güzel :) Allah tamamına erdirsin inşallah.

Günaydın kızlarrrr 2014 ün süper tatlı gelinleri Bir selam vereyim dedim sizlere.

Canımm hoşgeldin 2013'ün güzel geliniiii

Hoşgeldin canımm özlettin kendini, nasılsın? Nişana da azıcık kalmış ne güzel :) Allah tamamına erdirsin inşallah.

Hoşbulduk Simgemmm Baya baya 2014-2015 gelinciği toplanmış çok sevindim Bir yer kalabalıklaşıyorsa demek oluyor ki zaman yaklaşıyor.Süper ya

Hoşbulduk Simgemmm Baya baya 2014-2015 gelinciği toplanmış çok sevindim Bir yer kalabalıklaşıyorsa demek oluyor ki zaman yaklaşıyor.Süper ya

Haklısın canım benimm yavaş yavaş da olsa yaklaşıyor artık yaşasınnnnn.
Senin hazırlıklar nasıl gidiyor kuzummm, heyecan doruktadır şimdiiiii.

Hoşbulduk canımm iyiyim sağol sen nasılsınn ?
Amiiinn Evett az kaldı sayılır

Haklısın canım benimm yavaş yavaş da olsa yaklaşıyor artık yaşasınnnnn.
Senin hazırlıklar nasıl gidiyor kuzummm, heyecan doruktadır şimdiiiii.

Hazırlıklar tam ileri Simgem Ev yavaş yavaş tamamlanmaya başladı.Ortaya yuvamız çıktıkça bendeki heyecan sevinç kat kat artıyor.İşte evin çoğu bitti azı kaldı perde ve halı almak kaldı geriye.Gelinliğimide beğendim.Artık provaya çağırsınlar diye bekliyorum.Kuzum ya ben var ya gelinlik denerken odun gibiydim biliyo musun??? İnsanda azcık bi kıpırtı olur aaa gelinlik giydim falan o moddaydım.Acaba çok aşırı heyecan mı yaptımda tepkisiz kaldım Ayakkabımla iç çamaşırım kaldı.Sevdicek yakın zamanda çiçek işinide konuşucak çiçekçi ile.Uçuk pempe yarı açık gül pembe kurdelası olsun istiyorum.Ama Simgem herşey çok deli para :26: O yüzden çok çalışıp para mutlaka biriktirin.Ve hesap çarşıya cidden uymuo.Hesaplarken hep ufak rakamları baz alıyoruz ama gidince 2 katı oluo.En zoruda ustalar.Ah ustalar ahhhh

Son düzenleme:
Hoşbulduk canımm iyiyim sağol sen nasılsınn ?
Amiiinn Evett az kaldı sayılır

Ben de iyiyim canım sağol.
Evde mi düşünüyorsunuz nişanı, dışarıda mı olucak karar verdiniz mi? Canım Allah tamamına erdirsin.

Ben de iyiyim canım sağol.
Evde mi düşünüyorsunuz nişanı, dışarıda mı olucak karar verdiniz mi? Canım Allah tamamına erdirsin.

Evde düşünmüyorum canım sözde bile o kadar çok yorulduk kiş herşey eksiksiz olsun diye canımız çıktı.
Dışarıda küçük çaplı bişey düşünüyoruz yakın akraba arkadaşlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…