2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yok canım bende başlamadım ama gelcek aydan itibaren başlamayı düşünüyorum bohçalara yavaş yavaş biz herşeyi kısmet olursa kendimiz yapcaz yapabildimiz kadar bohçalar falanda var bizde adetler falan bi nişanı babam yapcak keşke onuda yapabilcek imkanım olsaydı bizde dışarda yapcaz ama çok kalabalık olmıcak bakalım yavaş yavaş bi kaç haftaya yer bakcam

Biz bi hesap yaptık, en az 70 kişi oluyoruz. Bence nişan için çok fazla bir rakam Siz kaç kişi olacaksınız canım?

Canımm Gizemimm güzel dileklerine teşekkür ederimm, canımsın.
Hepimiz güzel günler görelim inşallah, kocişlerimizle mutlu mesut yaşayalımmm.

Canım benim dogum günün kutlu olsunnn
Edacımm çok teşekkür ederim canımmm.
Günaydın şekerciklerimmm :))

Simgecim iyi ki doğmuşsun tatlımm, bir gün gecikmeli oldu ama
Ahh canım benim düşünmen yeterli. Çok teşekkür ederim canım.
Oyy maşallah minik bebeğe. Allah analı babalı büyütsün inşallah canımm, Allah bize de sağlıklı, hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlerle birlikte. O bebeği uyurken izlemek ne güzel bir keyiftir. Benim de yengem doğum yaptı iki ay önce Zeynep Mina'mız geldi, bebiş görünce insan kendi bebeğinin hayallerini kuruyor artık.

temmuz 27 de 2. yılımız bitecek ama gel gör ki toplamda 12 yıldır arkadaşız :))

Biz bi hesap yaptık, en az 70 kişi oluyoruz. Bence nişan için çok fazla bir rakam Siz kaç kişi olacaksınız canım?

aslına banada fazla geliyor ama normal bizimde o civarlarda 100 kişiyi bulcak galiba kalabalık bi aileyiz ve erkek tarafı şehir dışında olmasına rağmen çok fazla kişi gelmicek onlardan

Günaydın envymemm, nasılsın?

İyiyim tatlımm .. Hemen cevap veremedim yoğınum biraz bu aralar .. Özlüyorum sizleriii...

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.. Cidden ya daha bi sene öncesinde bebeklere bakarken hiçbir şey hissetmezken, şimdi bi bebek görünce bizim de olsa diye hayallere dalıyor insan.. Benim gibi ben çocukları sevmem diyen bir insan bile böyle düşünüyor yani:)

temmuz 27 de 2. yılımız bitecek ama gel gör ki toplamda 12 yıldır arkadaşız :))

Bizim de yıldönümümüz 25 temmuz :) bu sene 5. seneyi bitirmiş olacağız...

aslına banada fazla geliyor ama normal bizimde o civarlarda 100 kişiyi bulcak galiba kalabalık bi aileyiz ve erkek tarafı şehir dışında olmasına rağmen çok fazla kişi gelmicek onlardan

Bizim taraf da çok kalabalık, birini çağırsan öbürünü de çağırmak zorundasın. allahtan erkek tarafı kalabalık değil, öyle dengeliyoruz

Biz de seni özlüyoruz tatlım, kolay gelsin... Ben de son altı ayda hayallere dalar oldum. Kendimi hamileyken falan hayal ediyorum..

Simgemm dünün haberlerini beklemekteyim hala, duyuruluuurr

5 yıl da hiiiç az değil, nice yıllarınız olsun mutlu mesut :) zaman hem geçiyor hem geçmiyor garip bir duygu b bekleyiş ya :)

sağol canımm... ayyy, aynen yaa.. ben de acaba bende bir sorun mu var diyordum.. kimselere diyemiyorum da ne meraklıymış diye düşünecekler diye.. normalmiş demek ki hissettiklerim...

Amin Canım Amin.
Sende Allah'a Emanet ol Gel gene.

Hoş geldin aramıza canım
Topiğinede yazmıştım hayırlı olsun inşallah.
İzmir'imize de hoş geliceksin bu arada :)))

Hoşgeldin canım aramıza
Kızlarrr

HOSBULDUMMM

tsk ediyorummm

Perimmm ceyizime aldigim seylerin resmini hep cekip bilgisaraya yuklemeye calisiyorum.
daha cok var sonra yuklerim hep :))

HAFTAYAAAAAAAA CUMARTESIIIII ISTEME SÖZ OLCAKKKK

Cuma günü söz yüzügüüü secicezzz
bak yüzükleri yükleyebilirim iste tarzimi..

halennn evlilik teklifi olmadi (((( sadece cuma günü bulusucaz
tek tassiz nasil söz yüzügü secicem ben (( of

Son düzenleme:
Aylincim hayırlı olsun canımm, Allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin inşallah.
Söz elbiseni çok beğendim, koyduğun yüzükler de çok güzel canım bence de 3 numara süper, inşallah dilediğin gibi olur her şey, mutluluklar..

Simgemm dünün haberlerini beklemekteyim hala, duyuruluuurr

Kuzummm dün pastam ve güllerim geldi. Aslında akşam yemeğe çıkıcaktık, ama babam doğum günümde onlarla olmamı istedi, yoksa trip atardı.
Yemeğimiz perşembe gününe kaldı anca o zaman müsait olabiliyoruz ikimiz de. Perşembe günü de yemeğimizi yiyeceğiz, hediyemi de o zaman görmüş olucam.

tskler cnmm insallah aynisini bulurum

2014-2015 GELİNLERİNİN AŞK TABLOSU

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/815
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/452
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 542
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 430

*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 809

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 472

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 513

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 557

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 826

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 845

*Lajoie* Mayıs 2013/

*Opra* Haziran 2013/

*Perim35* 22 Nisan 2015/ 785

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 869

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 930

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 788
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 546

Son düzenleyen: Moderatör:
Tablomuzu birazcık değiştirdim kızlar umarım beğenirsiniz, şafaklarımız suuuuuu gibi akıp geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…