- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Canımm Gizemimm güzel dileklerine teşekkür ederimm, canımsın.Oynamadım canım.
Çoook utanırım ben aşırıı
Canım inan dün baktım profiline ya. Ne yaptın nasıl gidiyor hayat. Özledim valla seni
Oyy Benim canım yeni yaş almış.
İnşallah ömrün boyu sevdiklerinle Sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat sürersin canım.
İyiki doğmuşsun iyi ki varsın canım
Tüm dileklerin kabul olur inşallah
Edacımm çok teşekkür ederim canımmm.Canım benim dogum günün kutlu olsunnn
Ahh canım benim düşünmen yeterli.Günaydın şekerciklerimmm :))
Simgecim iyi ki doğmuşsun tatlımm, bir gün gecikmeli oldu ama
Oyy maşallah minik bebeğe.Kızlar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı, onu ziyarete gittik hastaneye. Çok tuhaf bir duyguydu yaa. Bebek çok şeker. Dudakları, burnu, elleri... Görmeniz lazım, anlatılmaz :) Çok kolay bir doğum olmuş, hiç sancısı olmamış nerdeyse. Arkadaşımın eşi de girmiş doğuma, göbek bağını o kesmiş. İkisi de çok sağlıklıydı. Ama ben çok heyecanlandım onları görünce, çok duygulandım. Kendimi onun yerinde düşündüm. Darısı hepimizin başına inşallaaaahhh
Hoşgeldin canım, burda hepimiz çeşitli sebeplerden dolayı bekliyoruz. Beklerken de birlikte güzel vakit geçiriyoruz. Benim sevdiceğim de görevi gereği şehir dışında. 2014 Temmuz snu dönecek. Ağustos sonuna doğru düğün düşünüyoruz.
Yıldönümünüz ne zaman?
Biz bi hesap yaptık, en az 70 kişi oluyoruz. Bence nişan için çok fazla bir rakamSiz kaç kişi olacaksınız canım?
Günaydın envymemm, nasılsın?
Kızlar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı, onu ziyarete gittik hastaneye. Çok tuhaf bir duyguydu yaa. Bebek çok şeker. Dudakları, burnu, elleri... Görmeniz lazım, anlatılmaz :) Çok kolay bir doğum olmuş, hiç sancısı olmamış nerdeyse. Arkadaşımın eşi de girmiş doğuma, göbek bağını o kesmiş. İkisi de çok sağlıklıydı. Ama ben çok heyecanlandım onları görünce, çok duygulandım. Kendimi onun yerinde düşündüm. Darısı hepimizin başına inşallaaaahhh
temmuz 27 de 2. yılımız bitecek ama gel gör ki toplamda 12 yıldır arkadaşız :))
aslına banada fazla geliyor ama normal bizimde o civarlarda 100 kişiyi bulcak galiba kalabalık bi aileyizve erkek tarafı şehir dışında olmasına rağmen çok fazla kişi gelmicek onlardan
İyiyim tatlımm .. Hemen cevap veremedimyoğınum biraz bu aralar .. Özlüyorum sizleriii...
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.. Cidden ya daha bi sene öncesinde bebeklere bakarken hiçbir şey hissetmezken, şimdi bi bebek görünce bizim de olsa diye hayallere dalıyor insan.. Benim gibi ben çocukları sevmem diyen bir insan bile böyle düşünüyor yani:)
Canımm Gizemimm güzel dileklerine teşekkür ederimm, canımsın.
Hepimiz güzel günler görelim inşallah, kocişlerimizle mutlu mesut yaşayalımmm.
Edacımm çok teşekkür ederim canımmm.
Ahh canım benim düşünmen yeterli.Çok teşekkür ederim canım.
Oyy maşallah minik bebeğe.Allah analı babalı büyütsün inşallah canımm, Allah bize de sağlıklı, hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlerle birlikte. O bebeği uyurken izlemek ne güzel bir keyiftir. Benim de yengem doğum yaptı iki ay önce Zeynep Mina'mız geldi, bebiş görünce insan kendi bebeğinin hayallerini kuruyor artık.
Bizim de yıldönümümüz 25 temmuz :) bu sene 5. seneyi bitirmiş olacağız...
Bizim taraf da çok kalabalık, birini çağırsan öbürünü de çağırmak zorundasın. allahtan erkek tarafı kalabalık değil, öyle dengeliyoruz
Biz de seni özlüyoruz tatlım, kolay gelsin... Ben de son altı ayda hayallere dalar oldum. Kendimi hamileyken falan hayal ediyorum..
Amin Canım Amin.
Sende Allah'a Emanet olGel gene.
Hoş geldin aramıza canım
Topiğinede yazmıştım hayırlı olsun inşallah.
İzmir'imize de hoş geliceksin bu arada:)))
Hoşgeldin canım aramıza
Kızlarrr
Simgemm dünün haberlerini beklemekteyim hala, duyuruluuurr
Aylincim hayırlı olsun canımm, Allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin inşallah.
Söz elbiseni çok beğendim, koyduğun yüzükler de çok güzel canım bence de 3 numara süper, inşallah dilediğin gibi olur her şey, mutluluklar..
İnşallah gönlüne göre bulursun canımm, yüzüğü aldıktan sonra fotoğrafını da bekleriz.tskler cnmm insallah aynisini bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?