2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ahh canımm benimm ya ne mutlu size yuvanız da tamamlanıyor artık, Allah mutlulukla, ağız tadıyla oturmak nasip etsin, hazırlıklar konusunda da yardımcınız olsun canım benimm. Sen böyle anlattıkça sanki ben evleniyormuşum gibi seviniyorum kuzumm sayfamızın gelinisin, muradına eriyorsun artık çok mutluyum senin adına canımcımm. Gelinlik modelinin fotoğrafı var mı canım benimm? Sen de benim gibisin o zaman kuzum çok heyecanlanınca ben de kilitlenip kalıyorum, yıllardır o gelinliğin hayalini kuruyoruz kolay mı :) Benim dilim tutulur valla, tepki veremem hiç. Canım benim her şey gönlünce olsun, yolunda gitsin inşallah mutluluğunuz daim olsun. Ustalar da insafa gelsin, size yardımcı olsunlar inşallahhhhh.

ebisiimmm, bu konuyu gördün mü bilmiyorum ama lazım olur bize, aklında bulunsun tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun-mekani/563738-ankara-dugun-mekanlari-fiyatlari-2012-2013-a-6.html

Canım çok teşekkür ederim, görmemiştim valla, iyi oldu bu

Oyy yesinler seni :) Babayı bu aralar kırmamak lazım. İlerde bu puanlar lazım sana da damat beye de :)

Ay pek tatlı olmuş tablomuz :) Rengarenk Ellerine sağlık Simgemm

Hoşgeldin fgnsml, dert etme tatlım çeyiz işlerini. Bir yerden başladın mı çorap söküğü gibi geliyor. Bence önce mutfak eşyalarından başlamalısın. Bu çeyiz kampanyaları oluyor ya, onlarla bir anda bir çok ihtiyacını karşılamış oluyorsun. Sonra havlu, bornoz, nevresim kısmı var. Tekstil kısmı yani. Kenara koydukça nasıl almışım bunları diyeceksin ilerde. Ama bir an önce başla bence. Ne kadar erken, o kadar iyi...

Her şey gönlünce olsun inşallah canımm, haklısın evde yorucu oluyordur canımm imkanın varsa dışarıda yapmak en güzeli.

Hoşgeldin canımmmm
Haklısın kuzum sonradan bize bonus olarak dönücek inşallah, lazım olucak dediğin gibi.
Tabloyu beğenmene çok sevindim canımm

Her şey gönlünce olsun inşallah canımm, haklısın evde yorucu oluyordur canımm imkanın varsa dışarıda yapmak en güzeli.

Sağol canım inşallah. Dışarda olması bizim için daha iyi olucak telaşemiz daha az olucak en azından. Sen sözlümüyün canım :26:

çok teşekkür ederim gerçekten süper bir ortam çok sıcak :) bu heyecanı bilenlerle paylaşmak daha da süper umarım düğünümüz hakkında da konuşuruz bir gün

Sağol Simgemmmm Allah cümlemize göstersin bu güzel günleri.Ben herşeye burda başladım ilk heyecanımı evlenme isteğimi burda belirttim.O yüzden gerçekten çok mutluyum ve sizin muradınızı ermenizi sabırsızlıkla sizle beklicem.Gizomda sende ve diğer tüm gelinciklerde yuvalarına sevdiceklerine kavuşsun Allah ın izniyle Simgem cidden bende kitlenip kalıyorum benim sevdicek dahada beter bakakalıo öyle tepki sıfır beğendi mi beğenmedi mi anlamazsın valla.Gelinliğimi o seçti gerçiBenzer bir resmi var kuzum ama benimki komple tülden drapeleri alt tülü falan çok sade saç makyajıda göz önünde bulundurarak sade bir gelinlik tercih ettim.Ama Simgem var ya onca resimle doldurdum bilgisayarı gelinliği almaya giderken elimdeki resimle aldığım gelinlik arasında alaka yoktu insan giyince deneyince kendine yakışanı buluyor.O yüzden sakın aklında illa bu olsun diye bi model tutma.Çünkü insanın istediğini giydiğinde cok daha farklı bır sonuc cıkıyor ortaya

Sağol canım inşallah. Dışarda olması bizim için daha iyi olucak telaşemiz daha az olucak en azından. Sen sözlümüyün canım :26:

Haklısın canım insan zaten yeterince heyecanlı ve stresli oluyor öyle günlerde evde olursa daha da zor olur, o kadar insanın eve sığması da zor olur canımm.
Henüz sözlü değilim canım, yakın zamanda düşünüyoruz daha tarihi kesinleştiremesek de.

Kızlar tebrik ediyorum sizi, şafakları belirleyebildiğiniz için
Ben korkuyorum valla şimdiden bi gün söylerim de büyük konuşmuş gibi olurum, olmaz falan diye. Allah korusun.
Takipteyim sizi güzeller

Evet o da ayrı bir durum tabi eve sığışma
Hadi bakalım hayırlısı ozaman tez zamanda sizde sözlenirsiniz inşallah

Hoşgeldin canımmmm
Haklısın kuzum sonradan bize bonus olarak dönücek inşallah, lazım olucak dediğin gibi.
Tabloyu beğenmene çok sevindim canımm

Naber canım, nasıl keyifler?

çok teşekkür ederim gerçekten süper bir ortam çok sıcak :) bu heyecanı bilenlerle paylaşmak daha da süper umarım düğünümüz hakkında da konuşuruz bir gün

Amiiinnn diye bağırsak mı acaba bir ağızdan :)

Amin canımcımm çok teşekkür ederiz, inşallah önce sen hayırlısıyla mutlu mesut kavuşursun sevdiğine sonra da sıra bize gelir inşallah canımmm. Ben de senin gibiyim canım şimdiden tahmin edebiliyorum kesin kilitlenip kalıcam, tepki falan veremicem o şoku atamam üstümden bu kadar şafak sayıp sonra gelinlik denemek, Allahımmm süper bi his.
Kesinlikle katılıyorum canımm insan deneyip üstünde görmeli, rahat ettiği gelinliği seçmeli, saç makyaj ve aksesuarlarla tamamlayınca süper bir şey çıkar ortaya canımm sade bir seçim yapmakla iyi etmişsin, prensesler gibi olucağına eminim canım benimmm şimdiden kocaman maşallah sana.

benim istemeyede kaldı 3 ay ben hala ne qiycem bilmiyorum. ne zormuş ya içine qiren anlıyor cidden.

Kızlar tebrik ediyorum sizi, şafakları belirleyebildiğiniz için
Ben korkuyorum valla şimdiden bi gün söylerim de büyük konuşmuş gibi olurum, olmaz falan diye. Allah korusun.
Takipteyim sizi güzeller
Canımmm burdaki tarihler tahmini tarihler, kesinliği yok henüz, umutla gün saymak için hemen hemen olabilecek günleri kararlaştırdık, büyük konuşma gibi bir durum yok ki canımm :))
Evet o da ayrı bir durum tabi eve sığışma
Hadi bakalım hayırlısı ozaman tez zamanda sizde sözlenirsiniz inşallah
İnşallah canımm darısı bana ve tüm bekleyen arkadaşlarımıza olsun. Çok teşekkürler canımm:)
Naber canım, nasıl keyifler?

Amiiinnn diye bağırsak mı acaba bir ağızdan :)
İyiyim canım sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Canımmm burdaki tarihler tahmini tarihler, kesinliği yok henüz, umutla gün saymak için hemen hemen olabilecek günleri kararlaştırdık, büyük konuşma gibi bir durum yok ki canımm :))

Eheh o zaman beni de ekleyin Ağustos 2014 diye
Ay tuhaf hissettim

Son düzenleme:
kesin bayılırım artık. kendimi biliyorum heycandan dizlerim falan titrer. evlilik teklifi ettiqinde yaşadım. birde nasıl qiyinilir bilsem kafamda bişiler planlıcamda netten bakıyorum herkez elbise qiymiş qaliba bende öyle birşey qiycem. spor qiyindiqimden kendimede yakıştıramıyorum açıkcası :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…