Ahh canımm benimm ya ne mutlu size yuvanız da tamamlanıyor artık, Allah mutlulukla, ağız tadıyla oturmak nasip etsin, hazırlıklar konusunda da yardımcınız olsun canım benimm. Sen böyle anlattıkça sanki ben evleniyormuşum gibi seviniyorum kuzumm sayfamızın gelinisin, muradına eriyorsun artık çok mutluyum senin adına canımcımm.Hazırlıklar tam ileri SimgemEv yavaş yavaş tamamlanmaya başladı.Ortaya yuvamız çıktıkça bendeki heyecan sevinç kat kat artıyor.İşte evin çoğu bitti azı kaldı perde ve halı almak kaldı geriye.Gelinliğimide beğendim.Artık provaya çağırsınlar diye bekliyorum.Kuzum ya ben var ya gelinlik denerken odun gibiydim biliyo musun??? İnsanda azcık bi kıpırtı olur aaa gelinlik giydim falan o moddaydım.Acaba çok aşırı heyecan mı yaptımda tepkisiz kaldım Ayakkabımla iç çamaşırım kaldı.Sevdicek yakın zamanda çiçek işinide konuşucak çiçekçi ile.Uçuk pempe yarı açık pembe kurdelası olsun istiyorum.Ama Simgem herşey çok deli para :26: O yüzden çok çalışıp para mutlaka biriktirin.Ve hesap çarşıya cidden uymuo.Hesaplarken hep ufak rakamları baz alıyoruz ama gidince 2 katı oluo.En zoruda ustalar.Ah ustalar ahhhh
ebisiimmm, bu konuyu gördün mü bilmiyorum ama lazım olur bize, aklında bulunsun tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun-mekani/563738-ankara-dugun-mekanlari-fiyatlari-2012-2013-a-6.html
Kuzummm dün pastam ve güllerim geldi.Aslında akşam yemeğe çıkıcaktık, ama babam doğum günümde onlarla olmamı istedi, yoksa trip atardı.
Yemeğimiz perşembe gününe kaldı anca o zaman müsait olabiliyoruz ikimiz de.Perşembe günü de yemeğimizi yiyeceğiz, hediyemi de o zaman görmüş olucam.
2014-2015 GELİNLERİNİN AŞK TABLOSU
NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 542*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/452
*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/815
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 430
*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 809
*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 472
*Edss* 1 Ağustos 2014/ 513
*ErreS* 14 Eylül 2014/ 557
*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 826
*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 845
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35* 22 Nisan 2015/ 785
*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 869
*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 930
*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 788
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 546
merhaba bende 2014 gelini olacağım inşallah bu siteyi de daha yeni keşfettim biz 7 senedir beraberiz 1 yıldır sözlüyüz okularımız bitti onun askerliği kaldı sadece bu yaz gidecek işte herkes neredeyse tüm çeyizlerini tamamlamış bende tek kırık iğne bile yok sitede dolaşa dolaşa resmen başıma ağrı girdi :) nerden başlasam hiç bilemiyorum benim durumumda olan var mı bilmem..
Evde düşünmüyorum canım sözde bile o kadar çok yorulduk kiş herşey eksiksiz olsun diye canımız çıktı.
Dışarıda küçük çaplı bişey düşünüyoruz yakın akraba arkadaşlarla.
Canım çok teşekkür ederim, görmemiştim valla, iyi oldu bu
Oyy yesinler seni :) Babayı bu aralar kırmamak lazım. İlerde bu puanlar lazım sana da damat beye de :)
Ay pek tatlı olmuş tablomuz :) RengarenkEllerine sağlık Simgemm
Hoşgeldin fgnsml, dert etme tatlım çeyiz işlerini. Bir yerden başladın mı çorap söküğü gibi geliyor. Bence önce mutfak eşyalarından başlamalısın. Bu çeyiz kampanyaları oluyor ya, onlarla bir anda bir çok ihtiyacını karşılamış oluyorsun. Sonra havlu, bornoz, nevresim kısmı var. Tekstil kısmı yani. Kenara koydukça nasıl almışım bunları diyeceksin ilerde. Ama bir an önce başla bence. Ne kadar erken, o kadar iyi...
Her şey gönlünce olsun inşallah canımm, haklısın evde yorucu oluyordur canımm imkanın varsa dışarıda yapmak en güzeli.
Ahh canımm benimm ya ne mutlu size yuvanız da tamamlanıyor artık, Allah mutlulukla, ağız tadıyla oturmak nasip etsin, hazırlıklar konusunda da yardımcınız olsun canım benimm. Sen böyle anlattıkça sanki ben evleniyormuşum gibi seviniyorum kuzumm sayfamızın gelinisin, muradına eriyorsun artık çok mutluyum senin adına canımcımm.Gelinlik modelinin fotoğrafı var mı canım benimm? Sen de benim gibisin o zaman kuzum çok heyecanlanınca ben de kilitlenip kalıyorum, yıllardır o gelinliğin hayalini kuruyoruz kolay mı :) Benim dilim tutulur valla, tepki veremem hiç. Canım benim her şey gönlünce olsun, yolunda gitsin inşallah mutluluğunuz daim olsun. Ustalar da insafa gelsin, size yardımcı olsunlar inşallahhhhh.
Sağol canım inşallah. Dışarda olması bizim için daha iyi olucak telaşemiz daha az olucak en azından. Sen sözlümüyün canım :26:
Haklısın canım insan zaten yeterince heyecanlı ve stresli oluyor öyle günlerde evde olursa daha da zor olur, o kadar insanın eve sığması da zor olur canımm.
Henüz sözlü değilim canım, yakın zamanda düşünüyoruz daha tarihi kesinleştiremesek de.
Hoşgeldin canımmmm
Haklısın kuzum sonradan bize bonus olarak dönücek inşallah, lazım olucak dediğin gibi.
Tabloyu beğenmene çok sevindim canımm
çok teşekkür ederim gerçekten süper bir ortam çok sıcak :) bu heyecanı bilenlerle paylaşmak daha da süper umarım düğünümüz hakkında da konuşuruz bir gün
Amin canımcımm çok teşekkür ederiz, inşallah önce sen hayırlısıyla mutlu mesut kavuşursun sevdiğine sonra da sıra bize gelir inşallah canımmm.Sağol SimgemmmmAllah cümlemize göstersin bu güzel günleri.Ben herşeye burda başladım ilk heyecanımı evlenme isteğimi burda belirttim.O yüzden gerçekten çok mutluyum ve sizin muradınızı ermenizi sabırsızlıkla sizle beklicem.Gizomda sende ve diğer tüm gelinciklerde yuvalarına sevdiceklerine kavuşsun Allah ın izniyle Simgem cidden bende kitlenip kalıyorum benim sevdicek dahada beter bakakalıo öyle tepki sıfır beğendi mi beğenmedi mi anlamazsın valla.Gelinliğimi o seçti gerçi Benzer bir resmi var kuzum ama benimki komple tülden drapeleri alt tülü falan çok sade saç makyajıda göz önünde bulundurarak sade bir gelinlik tercih ettim.Ama Simgem var ya onca resimle doldurdum bilgisayarı gelinliği almaya giderken elimdeki resimle aldığım gelinlik arasında alaka yoktu insan giyince deneyince kendine yakışanı buluyor.O yüzden sakın aklında illa bu olsun diye bi model tutma.Çünkü insanın istediğini giydiğinde cok daha farklı bır sonuc cıkıyor ortaya
Canımmm burdaki tarihler tahmini tarihler, kesinliği yok henüz, umutla gün saymak için hemen hemen olabilecek günleri kararlaştırdık, büyük konuşma gibi bir durum yok ki canımm :))Kızlar tebrik ediyorum sizi, şafakları belirleyebildiğiniz için
Ben korkuyorum valla şimdiden bi gün söylerim de büyük konuşmuş gibi olurum, olmaz falan diye. Allah korusun.
Takipteyim sizi güzeller
İnşallah canımm darısı bana ve tüm bekleyen arkadaşlarımıza olsun.Evet o da ayrı bir durum tabi eve sığışma
Hadi bakalım hayırlısı ozaman tez zamanda sizde sözlenirsiniz inşallah
İyiyim canım sen nasılsın, nasıl gidiyor?Naber canım, nasıl keyifler?
Amiiinnn diye bağırsak mı acaba bir ağızdan :)
Canımmm burdaki tarihler tahmini tarihler, kesinliği yok henüz, umutla gün saymak için hemen hemen olabilecek günleri kararlaştırdık, büyük konuşma gibi bir durum yok ki canımm :))
benim istemeyede kaldı 3 ay ben hala ne qiycem bilmiyorum. ne zormuş ya içine qiren anlıyor cidden.
Eheh o zaman beni de ekleyin Ağustos 2014 diye
Ay tuhaf hissettim
Yeni atlattım isteme olayını gerçekten çokkk zorBen 3 tane elbise aldım düşünn artık kararsızlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?