2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar bu arada düğün tarihimizi eylül ayından nisan ayına çekmeye karar verdik, bir gün bile erkene alınsa kardır benim için. Daha da erken olur inşallah hepimizinki hayırlısıyla.

Canımcım çok sevindim adına :)

Envymemmm kesin bir şey var bizde yahu Kaçıncı ortak nokta bu böyle Ne mutlu valla..

Hayırlı olsun çeyizlerin canım, kocişinle güle güle kullan. Ayrıca çeyiz topiğimize de bekleriz seni..

Okuyorum canımm :) Allah senin ve bütün çalışanların yardımcısı olsun inşallah.

Gelincikler bugün tam olarak 20 oldummm Seneler hemen geçsin de kavuşalım kocişlereeee..

Okuyorum canımm :) Allah senin ve bütün çalışanların yardımcısı olsun inşallah.

Gelincikler bugün tam olarak 20 oldummm Seneler hemen geçsin de kavuşalım kocişlereeee..

Simgemmmm iyi ki doğdun canımcımmm, sevdiceğinle nice mutlu yaşlaraaaaa

Naber nasıl geçiyor doğum günü??? Damat bey neler yapacakmış haberin var mı?

İyilik canımm senden naber? :) Doğum günü normal geçiyor valla sıradan bir gün gibi. Damat beyin ağzından laf alamadım o yüzden beklemedeyim canımm.

İyilik canımm senden naber? :) Doğum günü normal geçiyor valla sıradan bir gün gibi. Damat beyin ağzından laf alamadım o yüzden beklemedeyim canımm.

Benden de iyi canım, bir değişiklik yok.. Belki akşama plan yapmıştır. Yarın detayları alırız senden artık :))

Evet canım büyük ihtimalle öyle düşündü :)) Aynen kuzumm yarın anlatırım detayları size.

kız hiç oynamadın mı

Oynamadım canım.
Çoook utanırım ben aşırıı

Canım inan dün baktım profiline ya. Ne yaptın nasıl gidiyor hayat. Özledim valla seni

Oyy Benim canım yeni yaş almış.
İnşallah ömrün boyu sevdiklerinle Sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat sürersin canım.
İyiki doğmuşsun iyi ki varsın canım
Tüm dileklerin kabul olur inşallah

Günaydın şekerciklerimmm :))

Simgecim iyi ki doğmuşsun tatlımm, bir gün gecikmeli oldu ama

Selam kızlar

Kısmet olursa bende 2014 gelini olcam

Bu yaza kısmet olursa nişan düşünüyoruz gelecek kışada düğün inşallah

Sizler nişanlımısınız?

Günaydın şekerciklerimmm :))

Simgecim iyi ki doğmuşsun tatlımm, bir gün gecikmeli oldu ama

Günaydın envymemm, nasılsın?

Selam kızlar

Kısmet olursa bende 2014 gelini olcam

Bu yaza kısmet olursa nişan düşünüyoruz gelecek kışada düğün inşallah

Sizler nişanlımısınız?

Canım hoşgeldin Ben bir aylık sözlüyüm, biz de bu ağustosta nişan, bir dahaki ağustosta düğün düşünüyoruz inşallah :))

Günaydın envymemm, nasılsın?

Canım hoşgeldin Ben bir aylık sözlüyüm, biz de bu ağustosta nişan, bir dahaki ağustosta düğün düşünüyoruz inşallah :))

Hoşbuldum canmm

bende daha 13günlük sözlüyüm bizde kısmet olursa ağustosta düşünüyoruz nişanı

nişan için hazırlıklara başladın mı :44: yoksa daha erken mi siz nasıl düşünüyorsunuz evde mi yoksa dışarda mı yapmayı düşünüyorsunz?:26:

Son düzenleme:
Kızlar dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı, onu ziyarete gittik hastaneye. Çok tuhaf bir duyguydu yaa. Bebek çok şeker. Dudakları, burnu, elleri... Görmeniz lazım, anlatılmaz :) Çok kolay bir doğum olmuş, hiç sancısı olmamış nerdeyse. Arkadaşımın eşi de girmiş doğuma, göbek bağını o kesmiş. İkisi de çok sağlıklıydı. Ama ben çok heyecanlandım onları görünce, çok duygulandım. Kendimi onun yerinde düşündüm. Darısı hepimizin başına inşallaaaahhh

merhabalaaaarrr :)) ben de 2014 diye düşünüyorum,onun yüksek lisans tezi var askerliği var, benim kariyer uğraşım var :) ama yine de bu yıl yıl dönümüne kadar evlenme teklifi almam lazım yoksa yolucam saçını başını :)

Biz daha doğrusu annem tutturduğu için dışarda yapıcaz büyük ihtimalle.. Nişan için daha erken diye düşünüyorum canım. Zaten bohça falan olmuyor bizde. Kıyafet falan kalıyor işte..

Sen başladın mı?

Hoşgeldin canım, burda hepimiz çeşitli sebeplerden dolayı bekliyoruz. Beklerken de birlikte güzel vakit geçiriyoruz. Benim sevdiceğim de görevi gereği şehir dışında. 2014 Temmuz snu dönecek. Ağustos sonuna doğru düğün düşünüyoruz.

Yıldönümünüz ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…