Kızlar bu arada düğün tarihimizi eylül ayından nisan ayına çekmeye karar verdik, bir gün bile erkene alınsa kardır benim için.Daha da erken olur inşallah hepimizinki hayırlısıyla.
Ayy kuzummm.. Şimdi gördüm yazdığını..öyle bi bakıp kaçmıştım.. O kadar yoğun geçiyor ki kaç gündür .. Yorgunluktan ölüyorum.. Hem iş hem okul .. Nasıl altından kalkıcam diyorum bazen
Ebisimm, bir ortak yanımız daha çıktı.. :)) beni de anneannem büyüttü biliyor musun :)) o yüzden çok özeldir benim için de anneannem :)
kızlar merhaba çom uzun zamandır buraya uğramıyorum nasılsınız bir çok yeni arkadaş katılmış yanlız değiliz vay be kaldı 1 sene çok heyecanlıyım ceyiz hazırlığına başladım sonumuz hayırlı olsun inşallah
Okuyorum canımm :) Allah senin ve bütün çalışanların yardımcısı olsun inşallah.Bende 8.30 ve 19:30 arası yine yedek parçalara bakıp durdum
Keşke daha az saatli olsa iş
Sende okuyordun dimi canım ?
Kıyamam ben sana ya bunu okudum ya şimdi tamamen ben bakmam istiyorum çocuguma Rabbim izin verirse..
Okuyorum canımm :) Allah senin ve bütün çalışanların yardımcısı olsun inşallah.
Gelincikler bugün tam olarak 20 oldummmSeneler hemen geçsin de kavuşalım kocişlereeee..
Simgemmmm iyi ki doğdun canımcımmm, sevdiceğinle nice mutlu yaşlaraaaaa
Kuzummmm çok teşekkür ederimmm. :))Sen de ve hepimiz sevdiklerimizle mutlu yaşlar, yıllar görelimm inşallah.
Naber nasıl geçiyor doğum günü??? Damat bey neler yapacakmış haberin var mı?
İyilik canımm senden naber? :) Doğum günü normal geçiyor valla sıradan bir gün gibi. Damat beyin ağzından laf alamadım o yüzden beklemedeyim canımm.
Evet canım büyük ihtimalle öyle düşündü :))Aynen kuzumm yarın anlatırım detayları size.
Sİmgem kusura bakmazsan ben çıkmak zorundayım. yatın detayları istiyorum :)))
kız hiç oynamadın mı
kızlar merhaba çom uzun zamandır buraya uğramıyorum nasılsınız bir çok yeni arkadaş katılmış yanlız değiliz vay be kaldı 1 sene çok heyecanlıyım ceyiz hazırlığına başladım sonumuz hayırlı olsun inşallah
Gelincikler bugün tam olarak 20 oldummmSeneler hemen geçsin de kavuşalım kocişlereeee..
Okuyorum canımm :) Allah senin ve bütün çalışanların yardımcısı olsun inşallah.
Günaydın şekerciklerimmm :))
Simgecim iyi ki doğmuşsun tatlımm, bir gün gecikmeli oldu ama
Selam kızlar
Kısmet olursa bende 2014 gelini olcam
Bu yaza kısmet olursa nişan düşünüyoruz gelecek kışada düğün inşallah
Sizler nişanlımısınız?
Günaydın envymemm, nasılsın?
Canım hoşgeldinBen bir aylık sözlüyüm, biz de bu ağustosta nişan, bir dahaki ağustosta düğün düşünüyoruz inşallah :))
Hoşbuldum canmm
bende daha 13günlük sözlüyümbizde kısmet olursa ağustosta düşünüyoruz nişanı
nişan için hazırlıklara başladın mı :44: yoksa daha erken mi siz nasıl düşünüyorsunuz evde mi yoksa dışarda mı yapmayı düşünüyorsunz?:26:
merhabalaaaarrr :)) ben de 2014 diye düşünüyorum,onun yüksek lisans tezi var askerliği var, benim kariyer uğraşım var :) ama yine de bu yıl yıl dönümüne kadar evlenme teklifi almam lazım yoksa yolucam saçını başını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?