2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım ondan da memnun kalmamışlar Tefalin o ürün, çok büyükmüş temizliği zormuş, patatesileri de çıtır çıtır yapmıyormuş, okudukça bazı şeylerden vazgeçtim.

hadi ya büyük olduğu aşikar da kullanım bakımından memnun olmıcaksam bende vermem o kadar para ona....

yok bizim yakında herşey ayrıntısıyla olur artık.. bende topukluyla rahat olcaqımı düşünmüyorum. malum kahveleri dökerim mökerim ilk dakikadan fiyasko olmasın yani.. bencde hafif bir topuk qüzel olur. saolun kızlar.

Evet canım fiyatı da az buz değil, o parayla başka eksiklerimizi tamamlarız bence. :)

bencede :) ayın 5ini bekliyorum maaşımı alır almaz bu sefer alacağım bişeyler mutfaktan başlayacağım.. inşallah gaza gelip tüm maaşımı harcamam :))

bencede :) ayın 5ini bekliyorum maaşımı alır almaz bu sefer alacağım bişeyler mutfaktan başlayacağım.. inşallah gaza gelip tüm maaşımı harcamam :))

İnsanın aldıkça alası geliyor canımm, hayallere alıyor aldıklarını düşündükçe. Ben de henüz küçük şeyler alıyorum, o çeyiz sayfasını okuduktan sonra birçok fuzuli şeyi almaktan vazgeçtim. :))

Simgem sanırımr esimleri eklemeyi unutum ben sana :44: Bunun tül versiyonu çok benzio aslında internette en yakın model bu

Catlicam catlicammm ((((((( teklif de istemiyommm kuyumcuda tektasini sec desin oda yeter :)))

Kızlarr merhabalarr uzun zamandır uğramıyordum buraya.. Yeni gelinler gelmiş baya

Canım nasılsın nerelerdeydin
Hoş geldin. Hatta sözlenip gelmişsin ne güzel darısı başımıza inşallah

Günaydın kızlarrrr 2014 ün süper tatlı gelinleri Bir selam vereyim dedim sizlere.

Eki Görüntüle 643589 Eki Görüntüle 643590
Simgem sanırımr esimleri eklemeyi unutum ben sana :44: Bunun tül versiyonu çok benzio aslında internette en yakın model bu

Canımmm benimmm Hoş geldin nasılsın diyeceğim ama alacağım en büyük cevap heyecan dolu olacağını sanıyorum :)
Güzel duaların için amin diyorum canım en başta.
İnşallah çok ama çok mutlu huzurlu en baştada sağlıklı olursunuz güzel yuvanızda
Herşey inşallah gönlünce olsun canım. Mutlu olduğunu gördükçe inan ben daha mutlu oluyorum.
Canım sanırım gelinliğinin benzer resmi bu değil mi ?
Çok güzel canım gayet şık. O kadar güzel olucaksın ki şimdiden ben sabırsızlanıyorum fotolar için :)
Kocaman Maşallah diyelim nazar değmesin canıma

Aylin'cim sakın kendini sıkma herşey güzel bir şekilde olur inşallah. Güzelde bir teklif alırsın acele etme

Simgemmm Yolladığın link gerçekten çok yararlı sağolasın canım benim

Nasılsınız kızlar İyi akşamlar herkese

Eda dünde gelmedi merak ettim :44:

Eki Görüntüle 643589 Eki Görüntüle 643590

Canım nazar degmesin gelinlik çok güzell

Canım dün gelemedim ben:2:
Bu akşam geldim ama 5-10 dk ya cıkacagım..hemen özledim sizi heee

Bende merak ettim canım
Tamam canım sen işine bak görüşürüz nasılsa gene
Bizde bir yandan görüşüyoruz çıkabilirim yani :26:

Catlicam catlicammm ((((((( teklif de istemiyommm kuyumcuda tektasini sec desin oda yeter :)))

Güldürdün kız beni :)) otobüsteyim bir de millet şimdi bu kız kafayı yedi diyecek :))
Yok bizimki onu der, ben sadece sürpriz istiyorum.. Yüzük tenekeden olsun ama o sürpriz yapılsın :)))
Maksat azıcık kafa yorsun romantizm üzerine

Hoşbulduk canımm işe girmiştim uğrayamadım kk ya pek ayrılınca işten geri döndüm buralara
Evet sözlendim de geldim darısı başınıza

Aynen bitanem heyecanlıyım nikahıma artık sadece 1 ay kaldı çok mutluyum seninde bu günlerini görelim inşAllah İstanbula gelirseniz enişteyle bendesiniz artık Zaten İzmir e gelirsek busefer Allah ın izniyle mutlaka buluşalım İzmir kordonda çay içeriz gevrek yeriz.Evet bitanem buna çok benziyor çok teşekkürederim Benim İzmirli nedimem

Çok teşekkürederim canımmmm

Hoşbulduk canımm işe girmiştim uğrayamadım kk ya pek ayrılınca işten geri döndüm buralara
Evet sözlendim de geldim darısı başınıza

Amin canım inşallah.

Canım benimmm
İnşallah gelirseniz buluşalım valla çok isterim
İstanbula yolum düşerse mutlaka arayacağım canımmm
Herşey için teşekkür ederim gerçekten .48:
Nikah ayrı gün mü olacak canım 1 ay dediğine göre. Kocaman Maşallah size.
Hayat boyu böyle hep mutlu mesut olun heyecanlı :)

gunaydin kizlar heyecandan uyuyamadim yaaa...
Nihayet bugun bulusuyoruz.... cok ozledim :))

Dün yuzuklere baktim kendim. Bugun beraber bakicaz...
Ve yemek de yicez bas basa guzel bir lokantada :)

Size gelismeleri yazicam aksam :))) ins tek tasimi takar :)))

Günaydın kıızzlaaaarrrrrr Kusura bakmayın iki gündür giremedim doğru düzgün. İşler güçler yoğundu. Sizin keyifler nasıl?

Hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…