istemedemi tanışmadamı canım. terlik falan diyorlar ama :S
Canım ondan da memnun kalmamışlar Tefalin o ürün, çok büyükmüş temizliği zormuş, patatesileri de çıtır çıtır yapmıyormuş, okudukça bazı şeylerden vazgeçtim.
hadi yabüyük olduğu aşikar da kullanım bakımından memnun olmıcaksam bende vermem o kadar para ona....
Evet canım fiyatı da az buz değil, o parayla başka eksiklerimizi tamamlarız bence. :)
bencede :) ayın 5ini bekliyorum maaşımı alır almaz bu sefer alacağım bişeyler mutfaktan başlayacağım.. inşallah gaza gelip tüm maaşımı harcamam :))
Amin canımcımm çok teşekkür ederiz, inşallah önce sen hayırlısıyla mutlu mesut kavuşursun sevdiğine sonra da sıra bize gelir inşallah canımmm.Ben de senin gibiyim canım şimdiden tahmin edebiliyorum kesin kilitlenip kalıcam, tepki falan veremicem o şoku atamam üstümden bu kadar şafak sayıp sonra gelinlik denemek, Allahımmm süper bi his.
Kesinlikle katılıyorum canımm insan deneyip üstünde görmeli, rahat ettiği gelinliği seçmeli, saç makyaj ve aksesuarlarla tamamlayınca süper bir şey çıkar ortaya canımm sade bir seçim yapmakla iyi etmişsin, prensesler gibi olucağına eminim canım benimmm şimdiden kocaman maşallah sana.
Günaydın bebişleriiimmm :)
Canım inşallah istediğin gibi bi evlilik teklifi alırsın :) ben de henüz almadım resmi evlilik teklifimi :)) laf arasında sürekli diyor da tek taşı alıp gelmesini bekliyorum
Kızlarr merhabalarr uzun zamandır uğramıyordum buraya.. Yeni gelinler gelmiş baya
Günaydın kızlarrrr2014 ün süper tatlı gelinleri Bir selam vereyim dedim sizlere.
Sağol SimgemmmmAllah cümlemize göstersin bu güzel günleri.Ben herşeye burda başladım ilk heyecanımı evlenme isteğimi burda belirttim.O yüzden gerçekten çok mutluyum ve sizin muradınızı ermenizi sabırsızlıkla sizle beklicem.Gizomda sende ve diğer tüm gelinciklerde yuvalarına sevdiceklerine kavuşsun Allah ın izniyle Simgem cidden bende kitlenip kalıyorum benim sevdicek dahada beter bakakalıo öyle tepki sıfır beğendi mi beğenmedi mi anlamazsın valla.Gelinliğimi o seçti gerçi Benzer bir resmi var kuzum ama benimki komple tülden drapeleri alt tülü falan çok sade saç makyajıda göz önünde bulundurarak sade bir gelinlik tercih ettim.Ama Simgem var ya onca resimle doldurdum bilgisayarı gelinliği almaya giderken elimdeki resimle aldığım gelinlik arasında alaka yoktu insan giyince deneyince kendine yakışanı buluyor.O yüzden sakın aklında illa bu olsun diye bi model tutma.Çünkü insanın istediğini giydiğinde cok daha farklı bır sonuc cıkıyor ortaya
Eki Görüntüle 643589 Eki Görüntüle 643590
Simgem sanırımr esimleri eklemeyi unutum ben sana :44: Bunun tül versiyonu çok benzio aslında internette en yakın model bu
Eki Görüntüle 643589 Eki Görüntüle 643590
Simgem sanırımr esimleri eklemeyi unutum ben sana :44: Bunun tül versiyonu çok benzio aslında internette en yakın model bu
Canım nasılsın nerelerdeydin
Hoş geldin. Hatta sözlenip gelmişsin ne güzel darısı başımıza inşallah
Canımmm benimmmHoş geldin nasılsın diyeceğim ama alacağım en büyük cevap heyecan dolu olacağını sanıyorum :)
Güzel duaların için amin diyorum canım en başta.
İnşallah çok ama çok mutlu huzurlu en baştada sağlıklı olursunuz güzel yuvanızda
Herşey inşallah gönlünce olsun canım. Mutlu olduğunu gördükçe inan ben daha mutlu oluyorum.
Canım sanırım gelinliğinin benzer resmi bu değil mi ?
Çok güzel canım gayet şık. O kadar güzel olucaksın ki şimdiden ben sabırsızlanıyorum fotolar için :)
Kocaman Maşallah diyelim nazar değmesin canıma
Aylin'cim sakın kendini sıkma herşey güzel bir şekilde olur inşallah. Güzelde bir teklif alırsın acele etme
Simgemmm Yolladığın link gerçekten çok yararlı sağolasın canım benim
Nasılsınız kızlarİyi akşamlar herkese
Eda dünde gelmedi merak ettim :44:
Canım nazar degmesin gelinlik çok güzell
Canım dün gelemedim ben:2:
Bu akşam geldim ama 5-10 dk ya cıkacagım..hemen özledim sizi heee
Catlicam catlicammm((((((( teklif de istemiyommm kuyumcuda tektasini sec desin oda yeter :)))
Canımmm benimmmHoş geldin nasılsın diyeceğim ama alacağım en büyük cevap heyecan dolu olacağını sanıyorum :)
İnşallah çok ama çok mutlu huzurlu en baştada sağlıklı olursunuz güzel yuvanızda
Herşey inşallah gönlünce olsun canım. Mutlu olduğunu gördükçe inan ben daha mutlu oluyorum.
Çok güzel canım gayet şık. O kadar güzel olucaksın ki şimdiden ben sabırsızlanıyorum fotolar için :)
Aylin'cim sakın kendini sıkma herşey güzel bir şekilde olur inşallah. Güzelde bir teklif alırsın acele etme
Bende merak ettim canım
Tamam canım sen işine bak görüşürüz nasılsa gene
Bizde bir yandan görüşüyoruz çıkabilirim yani :26:
Canım nazar degmesin gelinlik çok güzell
Canım dün gelemedim ben:2:
Bu akşam geldim ama 5-10 dk ya cıkacagım..hemen özledim sizi heee
Hoşbulduk canımm işe girmiştim uğrayamadım kk ya pek ayrılınca işten geri döndüm buralara
Evet sözlendim de geldim darısı başınıza
Aynen bitanem heyecanlıyım nikahıma artık sadece 1 ay kaldı çok mutluyum seninde bu günlerini görelim inşAllahİstanbula gelirseniz enişteyle bendesiniz artık Zaten İzmir e gelirsek busefer Allah ın izniyle mutlaka buluşalım İzmir kordonda çay içeriz gevrek yeriz. Evet bitanem buna çok benziyor çok teşekkürederim Benim İzmirli nedimem
Çok teşekkürederim canımmmm
gunaydin kizlar heyecandan uyuyamadim yaaa...
Nihayet bugun bulusuyoruz.... cok ozledim :))
Dün yuzuklere baktim kendim. Bugun beraber bakicaz...
Ve yemek de yicez bas basa guzel bir lokantada :)
Size gelismeleri yazicam aksam :))) ins tek tasimi takar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?