Kuzummm çok güzelmiş modeli, sana da çok yakışıcağına eminim canım benimm.Eki Görüntüle 643589 Eki Görüntüle 643590
Simgem sanırımr esimleri eklemeyi unutum ben sana :44: Bunun tül versiyonu çok benzio aslında internette en yakın model bu
Amin canım inşallah.
Canım benimmm
İnşallah gelirseniz buluşalım valla çok isterim
İstanbula yolum düşerse mutlaka arayacağım canımmm
Herşey için teşekkür ederim gerçekten .48:
Nikah ayrı gün mü olacak canım 1 ay dediğine göre. Kocaman Maşallahsize.
Hayat boyu böyle hep mutlu mesut olun heyecanlı :)
Kuzummm çok güzelmiş modeli, sana da çok yakışıcağına eminim canım benimm.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, gelinlikler içinde fotoğrafını görmeyi nasip etsin bize. :)
Günaydın şekerler :)))
Ebisssim nasılsın? Hasta gibiydin rn son konuştuğumuzda atlattın mı canım?
Opra, tatlım konuşamıyoruz hiç ama takip ediyorum gizliden gizliden seni :)) her şey gönlüne göre gidiyordur inşallah :))
Günaydın şekerler :)))
Ebisssim nasılsın? Hasta gibiydin rn son konuştuğumuzda atlattın mı canım?
Opra, tatlım konuşamıyoruz hiç ama takip ediyorum gizliden gizliden seni :)) her şey gönlüne göre gidiyordur inşallah :))
Canım benim yaEvet canım Allah ıma şükürler olsun artık herşey düzene girdi.Ufak tefek şeyler kaldı.Onlarıda yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz.Hem çalışıp hemde evle uğraşmak biraz yorucu oluyor ama farklı bir heyecan gerçekten ev kurana Allah yardım ediyor.Ayrı bir heyecan.Aksiliker olmuyor mu oluyor ama aksilikler insanı birbirine dahada yakınlaştırıyor aile olmaya hazır olduğunu hissediyosun gerçekten.Birlikte çözümler üretmek çok keyifli inan ki.Hep dedim diyorum mutlaka çeyizin bir köşesinden başlayın canlarım.Ve bol bol para biriktirin
Kolay gelsin tatlım, sevindim iyi olmanaTatlımcım teşekkür ederim, geçti çok şükür. İşler yoğun biraz, onunla uğraşıyoruz. Onun haricinde bir yaramazlık yok. Sende ne var ne yok? Keyfin yerindedir umarım
Ne güzel canımm.. Çoook sevindim senin adına inşallah hep böyle mutlu, heyecan dolu olursun canım.. Aksilikler de nazar boncuğu gibidir artık herhalde... Birbirine karşı anlayışlı olduktan sonra aşılıyordur herhalde her aksilikmaşallah kuzum yaa.. Bizler de inşallah bu heyecanları bu keyfi yaşarız 2014 gelinleri olarak... :)
Ben bir şeyi merak ediyorum, düğün tarihine karar verene kadar, düğün şöyle olsun, olmasın, sizde şöyle bizde böyle vs gibi konularda didişiyor muydunuz sevdiceğinle? İşler ciddiye binince değişti mi bir şeyler? Biz bu aralar bu konularda çok didişiyoruz da :) çok şükür ciddi tartışmalarımız yok da sinir ediyoruz bazen birbirimizi.. Ben şöyle olsun diyorum o yok böyle olsun diyor , o inatlaşınca ben de inatlaşıyorum uzayıp gidiyor :)
Kolay gelsin tatlım, sevindim iyi olmana)
İyiyim çok şükür, çok yorucu geçiyor bu aralar sadece.. İş okul ikisi birden çok yoruyor... Daha doğrusu yol gidip gelmek yoruyor .. Onun dışında bir sıkıntı yok...
Bu arada geçenlerde nişan yapabileceğimiz tarihlere bi bakayım dedim, uygun olan sdc 1 haftasonu kaldı elime.. Ramazanı çıkarında, sevdiceğimin izin tarihlerine bakınca bi 17 Ağustos kaldı..
Biz de 24 Ağustos düşünüyoruz kısmetse. Nişan yeri bakmaya başladın mı sen? Ya da dışarda mı yapacaksınız diye sorayım?
Ne güzel canımm.. Çoook sevindim senin adına inşallah hep böyle mutlu, heyecan dolu olursun canım.. Aksilikler de nazar boncuğu gibidir artık herhalde... Birbirine karşı anlayışlı olduktan sonra aşılıyordur herhalde her aksilikmaşallah kuzum yaa.. Bizler de inşallah bu heyecanları bu keyfi yaşarız 2014 gelinleri olarak... :)
Ben bir şeyi merak ediyorum, düğün tarihine karar verene kadar, düğün şöyle olsun, olmasın, sizde şöyle bizde böyle vs gibi konularda didişiyor muydunuz sevdiceğinle? İşler ciddiye binince değişti mi bir şeyler? Biz bu aralar bu konularda çok didişiyoruz da :) çok şükür ciddi tartışmalarımız yok da sinir ediyoruz bazen birbirimizi.. Ben şöyle olsun diyorum o yok böyle olsun diyor , o inatlaşınca ben de inatlaşıyorum uzayıp gidiyor :)
Canım annemin arkadaşının bir yeri var, sanırım orda olacak bizimki. Hem iç mekanı var hem dış mekanı var. Güzel olur diye düşünüyorum, bakalım :)
Aynen tatlım aşılıyor emin ol.Canım biz herşeyi ortak yaptığımız için sevdiceğimle kimseyi sokmadık araya.O yüzden herhangi bir didişmemiz olmadı.
Doğru söylemiştin tatlım, hatırladım şimdi :) güzel olur tabi , senin içine sinmedi önemli zaten
Biz de ikimiz yapacağız da birbirimizle didişiyoruz işte :)) onun dediğine ben ne gerek var diyorum, benimkine o :) bakalım ne yapacağız ..
Evet bitanem ayrı günde olucak nikahımız 1 nisanda.Kesinlikle buluşalım inşAllah birgün Rabbim nasip ederde görüşürüz çok isterim
Çok teşekkürederim SimgemmmAmin bitanem cümlemizin mutluluğunu daim etsin Rabbim.İnşAllah
Ebisssss'immm geçmiş olsun canımm hastaymışsın, nasıl oldun? Dikkat et kendine tatlımm.
Gizem'imm nerelerdeee, özledimm onu.:26:
Edaaaaaaa nerelerdesin canımm seni de özledimm, yoksun artık.
Nisanlim askerde daha acemi birligi allah izin verirse 2014 ekim kasim gibi gelin olucam herkes sevdigine kavusur insallah kizlarr :)
Selam kizlar Allah nasip ederse bende varim 2014 gelini olarakBiz uzun süreli bir iliskinin ardindan gecen sene yüzükleri taktik insallah seneye agustosun 3.de en kötü iktimal 10.da dügünü yapmayi düsünüyoruz
benimde 2 senelik ilişkim var sevgilim şuan askerde taa kasımda gelcek bekle bekle öldüm valla cok özledim benimde 2014 yazın inş düğünüm
Ebisssss'immm geçmiş olsun canımm hastaymışsın, nasıl oldun? Dikkat et kendine tatlımm.
Gizem'imm nerelerdeee, özledimm onu.:26:
Edaaaaaaa nerelerdesin canımm seni de özledimm, yoksun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?