Ebisssss'immm geçmiş olsun canımm hastaymışsın, nasıl oldun? Dikkat et kendine tatlımm.
Gizem'imm nerelerdeee, özledimm onu.:26:
Edaaaaaaa nerelerdesin canımm seni de özledimm, yoksun artık.
yeni gelenlerr hoşgelmişş20... bilmem kaç gelini olucak olsamda seviorumm burayı diğer topiğiii
Geldimmm bileeeeeeeGünaydın yavrularrr :)) Yine sıkıcı bir cumartesi günü daha ofisteyimGelin beni yalnız bırakmayın olur muuuu???
Canım kusura bakma dün biraz yazı çalışması yaptım ...
Bende özledim seni
Nasılsın bakalım
Nasılsın canım :)
Geldimmm bileeeeeee:)))
Nasılsın cnm Günaydın.
Hoşgeldin kuzuuummm
Nolsun başladık yine sabahın köründe... Sen nasılsın?
Bende iyiyim canım,
Erken kalkayım az çalışayım dedim :) Ama buraya girmeden olur mu.
Selam vereyim dedim seninle karşılaştığıma sevindim :)
Sözlülük nasıl gidiyor canım :)
siz nişan yapıcak mıydınız ?
Aileler olmasa sözlülüğün bir derdi yok. Ama herkes söylüyordu, aileler dahil olunca işler biraz daha karışıyor.. Ama tatsız bir şey yok şükür.. Bu ağustosta nişan yapıcaz kısmetse canım. Annem dışarda olsun diyor, ama ben evde istiyorum. O kadar insan eve nasıl sığacak diyor. Ben de nişan için o kadar para harcamak taraftarı değilim aslında.. amaaann işte böyle canım. Senin kayınvalide kayınpederle aran nasıl?
Mutlu olmana güzel anlaşmanıza gerçekten çok sevindim canım Maşallah diyelim
Nişan için evet belki salon falan tutulması biraz maddi yönden harcatıyor ama evde de yemek derdi, temizlik derdi o telaşta hangi misafirle ilgilendim ilgilenemedim vs.
Hoş bende evde olmasından yanayım :)
Ama annen çok istiyorsa kırma derim ben.
Kayınpeder yok canım bende. Vefat etmiş 14 Sene önceKeşke olsaydı ...
Annesi aramız iyidir :) Eskiden daha iyidi, Karışık vaziyetler
Senin ailesiyle aran nasıl canım
Bi de şimdi ben tek çocuğum ya, başka alternatif yok yani :)) Mecbur dedikleri olacak...
Kötü bir durum yoktur umarım. İyi olması çok önemli çünkü.
Benim de vaziyetler karışık Gizemim yaa. Ben onları sevmiyorum açıkçası. Önceden seviyordum ama içlerine girdikçe, daha iyi tanıdıkça sevmemeye başladım. Özellikle babasını. Adam benim sevgilimi maddi anlamda sömürüyor resmen. Daha önce de anlatmıştım burda. Söz öncesinde falan benimkinden para almış, sözden önce veririm demiş, sonra param yok veremem dedi. Yine sözden bir ay önce kendine 500 liralık telefon aldırmış, tutturmuş dokunmatik olacak diye, bu dediğim adam 61 yaşında... Şimdi de kullanamıyor telefonu... Bi de bana karşı davranışları konusu var. Adam bir ara resmen ben yokmuşum gibi davranmaya başlamıştı. Onlara gidiyoruz mesela. Bana nasılsın diyor, ondan sonra tek kelime etmiyor. Akrabaları bana kızım diyor, evladım diyor, ebrucum diyor, bunda tık yok. Ben de konuştum sevgilimle, o da babasıyla konuştu. Sonra çok yapmacık bir samimiyet hasıl oldu. iki günde bir beni aramaya başladı, sözden sonra hala kızım falan demiyor, ama bir ara da bana market alışverişini falan yaptırmaya kalktı. Benim çalıştığım yerle onların evi arasında 45 dk var, evimle onların evi arasında da 45 dk var. Havanın buz gibi olduğu zamanlardı. Adamda acıma duygusu yok. Çok bencil.
Ayyyy içimi dökmüşüm resmen, ne yazmışım yahuuu. Daha çok var da iştee...
Tek çocuksa canım mecbur :))
İyi canım iyi. Ben taktım mı takarım sadece bir mevzu var diyeyim şu sıra.
Karşı taraftan bir sıkıntı yok özür dilemesi gereken diledide... Ama unutuluyor mu hayır.... Hele de benn...
Değişiliyor diymi canım... Herşey yolundayken... Maddiyat girince işin içine.
Market alışverişi mi yok artık. Gerçekten bencilmiş. Ah canım ya sıkma sen sakın kendini olur mu...
Bırak herkesi Allah'a havale et. Ben şuan öyle yapıyorum. Saygıyı zaten kaybetmiyoruz.
Bir yandan Sinir olmamak/Takmamak gerçekten elde değil...
En büyük motive sevdiklerimizin biraz gülümsemesi oluyorBütün dert sıkıntı bitiyor gibi.... İnşallah çok mutlu oluruz da bunlara takmayız.
Hakikaten takmamak çok zor. Bi de düşünüyorum sürekli, kafamda kuruyorum, sonra zavallı sevdicekten çıkrtıyorum acısını, o zaman da çok üzülüyorum. Aslında ben onunla bunları paylaştım, ileride bizi mutsuz edeceğinden korktuğumu söyledim. Senle benim mutsuz olmamıza sebep olamaz hiç kimse, karşısında beni bulur dedi. O böyle meselelerde hep benim yanımda allahtan...
Çok güzel ifade etmişsin durumu canım ya.
Bizde de bu şekilde. Ben sinir olurum sinirimi ondan çıkartırım. O ise sakinleşmemi bekler, gözlerime bakarak herşey güzel olacak bana güven der.
Herşey güzel olacak inşallah canım
Zaten onlara güvenip herşeyin daha güzel olmasını beklemekten başka çaremiz de yok sanırım
Evet canım. Sizin gene maşallah 1 sene kaldı diymi :)
Bize 2015 yolu gözüküyor da nasip herşey tabi. Güzel olsunda...
2014 Ağustos diye planlıyoruz. 1,5 sene yani...
Hayırlıs olsun, içimize sinsin, mutlulukla olsun inşallaahh
İnşallah canım hayırlısı olsun herşeyin.
Canım ben çıksam sana ayıp olur mu
Biraz çalışmam lazımdaGene gelirim ama gün içinde.
ayıp olur mu sana
Tabi ki olmaz tatlım, sen çalışmana bak, ben buralarda olurum büyük ihtimalle :)
Güzelce dinlen canım, geçer inşallah yorgunluğun. Kansızlık falan mı var acaba canım o da halsizlik yapar çünkü. İyi bak kendine.Geldim canım şimdide siz yoksunuzbirkaç gündür kendimi yorgun hissediyorum canım bende sizi çok özledimm
Yeni gelen tüm arkadaslar hoşgeldinizzz
Maşallah canımm hep iyi ol inşallah,dikkat et kendine.Günaydın yavrularrr :)) Yine sıkıcı bir cumartesi günü daha ofisteyimGelin beni yalnız bırakmayın olur muuuu???
Hepiniz hoşgeldiniz kızlar. Beraber beklemeye devam...
Simgem bir ara nezle oluyor gibi oldum, kırıklık falan vardı üzereimde. Şimdi turp gibiyim amaSen nasılsın?
Canım kusura bakma dün biraz yazı çalışması yaptım ...
Bende özledim seni
Nasılsın bakalım
Nasılsın canım :)
Geldimmm bileeeeeee:)))
Nasılsın cnm Günaydın.
Güzelce dinlen canım, geçer inşallah yorgunluğun. Kansızlık falan mı var acaba canım o da halsizlik yapar çünkü. İyi bak kendine.
Maşallah canımm hep iyi ol inşallah,dikkat et kendine.Ben de iyiyim kuzum bildiğin gibi valla aynı her şey :))
İyiyim kuzumm sen nasılsın?Çok dikkat et kendine canımcım en kısa zamanda görüşürüz umarımm.
Bi de şimdi ben tek çocuğum ya, başka alternatif yok yani :)) Mecbur dedikleri olacak...
Kötü bir durum yoktur umarım. İyi olması çok önemli çünkü.
Benim de vaziyetler karışık Gizemim yaa. Ben onları sevmiyorum açıkçası. Önceden seviyordum ama içlerine girdikçe, daha iyi tanıdıkça sevmemeye başladım. Özellikle babasını. Adam benim sevgilimi maddi anlamda sömürüyor resmen. Daha önce de anlatmıştım burda. Söz öncesinde falan benimkinden para almış, sözden önce veririm demiş, sonra param yok veremem dedi. Yine sözden bir ay önce kendine 500 liralık telefon aldırmış, tutturmuş dokunmatik olacak diye, bu dediğim adam 61 yaşında... Şimdi de kullanamıyor telefonu... Bi de bana karşı davranışları konusu var. Adam bir ara resmen ben yokmuşum gibi davranmaya başlamıştı. Onlara gidiyoruz mesela. Bana nasılsın diyor, ondan sonra tek kelime etmiyor. Akrabaları bana kızım diyor, evladım diyor, ebrucum diyor, bunda tık yok. Ben de konuştum sevgilimle, o da babasıyla konuştu. Sonra çok yapmacık bir samimiyet hasıl oldu. iki günde bir beni aramaya başladı, sözden sonra hala kızım falan demiyor, ama bir ara da bana market alışverişini falan yaptırmaya kalktı. Benim çalıştığım yerle onların evi arasında 45 dk var, evimle onların evi arasında da 45 dk var. Havanın buz gibi olduğu zamanlardı. Adamda acıma duygusu yok. Çok bencil.
Ayyyy içimi dökmüşüm resmen, ne yazmışım yahuuu. Daha çok var da iştee...
Güzelce dinlen canım, geçer inşallah yorgunluğun. Kansızlık falan mı var acaba canım o da halsizlik yapar çünkü. İyi bak kendine.
Maşallah canımm hep iyi ol inşallah,dikkat et kendine.Ben de iyiyim kuzum bildiğin gibi valla aynı her şey :))
İyiyim kuzumm sen nasılsın?Çok dikkat et kendine canımcım en kısa zamanda görüşürüz umarımm.
2014´te dügünü olacak kizlar salonu tuttunuzmu? Ben biraz panik icindeyim seneye agustosta dügün olacak ama biz hala salon bakmadik ya cokmu gec kaliyoruz dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?