İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Yarın okul başlıyor, güzelim 5 hafta tatilim bitti:84::111::111:
Hangi ruh halindeyim bende bilmiyorumm
Zaman gerçekten akıp gidiyor...
2013 ün Baharına girdik bile diymi
İnşallah güzel günlerde gelecek
Neyse neysee ben lafı uzatmadan kaçar :)
Daha telefon sarj edilcek, planlar yazılcak, birkaç yazı yazılacak off hff
Size iyi akşamlar dimeye gelmiştim zati ben
Öğlenleri artık girmem zorlaşır sanırım ful dolu gibi birşey programım
Amma akşamları mutlaka uğrayacağımm
kizlarr bende yeni katilabildim araniza 2015 gelini olacagim kizmetse nasilsiniz
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Bgn çok kötü bir rüya gördüm.. Rüyamda evleniyordum.. Ee bunun neresi kötü diyeceksiniz şimdi..
Şöyle ki rüyamda daha yeni tanışmışlarsa aileler hadi yarın düğün yapalım diyorlar.. İatemiyorum hemen nasıl hazırlanayım diyorum, olur olur diyorlar.. Uydurduktan bir gelinlik giydiriyorlar, ayakkabım yok diyorum evden bişiler uydururuz diyorlar..düğün salonu da uyduruk bi yer.. Hiç bir şeyim hazır değil, çeyizlerimi bile tamamlamadım diyorum... Hiç birşey istediğim gibi değil diye ağlıyorum :'( ama garip olan kısım da benden başka herkes memnun gibi olanlardan ((
Uyandım, kendime gelemedim bir süre
Günaydın tatlımmm, öncelikle hayırdır inşallah diyelim. İkinci olarak da çok takmışsın kafana, yetişmezse falan diye sanırım. Her şey çok güzel olacak envymemm, sen rahat olmaya bak, güzel günler bekliyor bizi :)
Canımm Allah hayırlara çıkarsın, rüyanın tersi çıkar derler demek ki her şey çok çok güzel olucak.Günaydın kızlar, nasılsınız?
Bgn çok kötü bir rüya gördüm.. Rüyamda evleniyordum.. Ee bunun neresi kötü diyeceksiniz şimdi..
Şöyle ki rüyamda daha yeni tanışmışlarsa aileler hadi yarın düğün yapalım diyorlar.. İatemiyorum hemen nasıl hazırlanayım diyorum, olur olur diyorlar.. Uydurduktan bir gelinlik giydiriyorlar, ayakkabım yok diyorum evden bişiler uydururuz diyorlar..düğün salonu da uyduruk bi yer.. Hiç bir şeyim hazır değil, çeyizlerimi bile tamamlamadım diyorum... Hiç birşey istediğim gibi değil diye ağlıyorum :'( ama garip olan kısım da benden başka herkes memnun gibi olanlardan ((
Uyandım, kendime gelemedim bir süre
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Yarın okul başlıyor, güzelim 5 hafta tatilim bitti:84::111::111:
Hangi ruh halindeyim bende bilmiyorumm
Zaman gerçekten akıp gidiyor...
2013 ün Baharına girdik bile diymi
İnşallah güzel günlerde gelecek
Neyse neysee ben lafı uzatmadan kaçar :)
Daha telefon sarj edilcek, planlar yazılcak, birkaç yazı yazılacak off hff
Size iyi akşamlar dimeye gelmiştim zati ben
Öğlenleri artık girmem zorlaşır sanırım ful dolu gibi birşey programım
Amma akşamları mutlaka uğrayacağımm
Hoşgeldin aramıza canımmkizlarr bende yeni katilabildim araniza 2015 gelini olacagim kizmetse nasilsiniz
Canımm senin tarihin bizimkinden önce ne güzel azıcık kaldı sayılır, benim daha da çooook var.Canım sana kolaylıklar diliyorum.
2013 Bahar-yaz sonbahar, 2014 kış-bahar-yaz... 6 mevsim var daha benim için Gizemcim... Bir anda karamsarlığa kapıldım sanki...
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun.
2014´te dügünü olacak kizlar salonu tuttunuzmu? Ben biraz panik icindeyim seneye agustosta dügün olacak ama biz hala salon bakmadik ya cokmu gec kaliyoruz dersiniz??
Hoşgeldin aramıza canımm
Canımm senin tarihin bizimkinden önce ne güzel azıcık kaldı sayılır, benim daha da çooook var.
O yüzden karamsarlığa kapılma sakın sıkma canını olur mu?
2014´te dügünü olacak kizlar salonu tuttunuzmu? Ben biraz panik icindeyim seneye agustosta dügün olacak ama biz hala salon bakmadik ya cokmu gec kaliyoruz dersiniz??
Bazen böyle karamsarlığa kapılıyorum elimde olmadan Simgem yaa, o gün hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor. Bi de benim sevdiceğim de uzakta ya, sabretmek iki kat daha zor
Canım ben ocak ayında fiyat aldım, ama henüz 2014 için çok erken dedi bir çok yer ( Ankara için). Bence henüz düğün için erken gibi geliyor.
Haklısın canımmm o karamsarlık hepimizde oluyor zaman zaman, Allah sabırlar versin canımm işin daha zor haklısın ama biz fark etmesek de geçiyor günler, siz sözlüsünüz de canımmm artık önünüzde zaman haricinde hiçbir engel yok, Allahım o mutlu gününüzü en kısa zamanda göstersin bizlere canımm.
Sözlenince nişanlanınca sabretmek daha zor geliyor sanırım canımcım... Bir an önce kavuşalım istiyorsun artık... amin tatlım, hepimizin mutlu günlerini görelim bir an evvel
Canımm Allah hayırlara çıkarsın, rüyanın tersi çıkar derler demek ki her şey çok çok güzel olucak.
Canımm haklısın ama en önemli adımı atmışsınız artık.Bizde henüz o da yok. Biz de sizin gibi en kısa zamanda hayırlısıyla ilk resmi adımımızı atarız, sorunsuz bir şekilde inşallah. Biz ilerde çok sabırlı insanlar olacağız bu sayede.
İnşallah canım benimm o günler bir gelse artık.Âmin simgem inşallah :) hepimizinki çok çok güzel olacak inşallah tatlım
Aynen Simgem darısı başınıza, tüm isteyenlere inşallaahh.
Senin keyfin nasıl? Bi yaramazlık yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?