2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ahh ah o günler gelse, nikah dairesine gün almaya gitsek kızlar artık.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Yarın okul başlıyor, güzelim 5 hafta tatilim bitti :84::111::111:
Hangi ruh halindeyim bende bilmiyorumm
Zaman gerçekten akıp gidiyor...
2013 ün Baharına girdik bile diymi
İnşallah güzel günlerde gelecek
Neyse neysee ben lafı uzatmadan kaçar :)
Daha telefon sarj edilcek, planlar yazılcak, birkaç yazı yazılacak off hff
Size iyi akşamlar dimeye gelmiştim zati ben
Öğlenleri artık girmem zorlaşır sanırım ful dolu gibi birşey programım
Amma akşamları mutlaka uğrayacağımm

kizlarr bende yeni katilabildim araniza 2015 gelini olacagim kizmetse nasilsiniz

kizlarrr geldimmm

malesef teklif olmadi
baska özel bir günde yapicakmis
aceleye geldiya ve zaten görüsemiyoruz biraz uzaktan geliyor kendisi
firsat olmadi
cani sagolsun

konumu takip edin yeni resimler varrrr basligimda hemen güncelledim
yüzügümdee ordaaa :)
konuma yazin ama lütfen
takip etmesi daha kolay

Söz mendili
Yüzüklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/599308-evlilik-gunlugum-2-isteme-soz.html

Canım sana kolaylıklar diliyorum.
2013 Bahar-yaz sonbahar, 2014 kış-bahar-yaz... 6 mevsim var daha benim için Gizemcim... Bir anda karamsarlığa kapıldım sanki...

kizlarr bende yeni katilabildim araniza 2015 gelini olacagim kizmetse nasilsiniz

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun.

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Bgn çok kötü bir rüya gördüm.. Rüyamda evleniyordum.. Ee bunun neresi kötü diyeceksiniz şimdi..
Şöyle ki rüyamda daha yeni tanışmışlarsa aileler hadi yarın düğün yapalım diyorlar.. İatemiyorum hemen nasıl hazırlanayım diyorum, olur olur diyorlar.. Uydurduktan bir gelinlik giydiriyorlar, ayakkabım yok diyorum evden bişiler uydururuz diyorlar.. düğün salonu da uyduruk bi yer.. Hiç bir şeyim hazır değil, çeyizlerimi bile tamamlamadım diyorum... Hiç birşey istediğim gibi değil diye ağlıyorum :'( ama garip olan kısım da benden başka herkes memnun gibi olanlardan ((
Uyandım, kendime gelemedim bir süre

Günaydın tatlımmm, öncelikle hayırdır inşallah diyelim. İkinci olarak da çok takmışsın kafana, yetişmezse falan diye sanırım. Her şey çok güzel olacak envymemm, sen rahat olmaya bak, güzel günler bekliyor bizi :)

Âmin kuzucumm, inşallah... Bilmiyorum ki, aslında düğün içn değil de nişan için yetişmeyecek diye bir endişem var sanırım biraz.. Düşündüğümüz vakitler tam düğün sezonu, ve daha ortada hiçbirşey yok.. Her şey beklemede ... Ama dediğin gibi rahat olmak lazım biraz..

Canımm Allah hayırlara çıkarsın, rüyanın tersi çıkar derler demek ki her şey çok çok güzel olucak.

Gizemimmm şimdiden başarılar canım benimm yeni dönem hepimiz için güzel geçer inşallah.
Çok özletme ama kendini, gel sık sık olur mu? Kendine dikkat et canım benimm, öpüyorum çok.

Hoşgeldin aramıza canımm

Canım sana kolaylıklar diliyorum.
2013 Bahar-yaz sonbahar, 2014 kış-bahar-yaz... 6 mevsim var daha benim için Gizemcim... Bir anda karamsarlığa kapıldım sanki...

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun.
Canımm senin tarihin bizimkinden önce ne güzel azıcık kaldı sayılır, benim daha da çooook var.
O yüzden karamsarlığa kapılma sakın sıkma canını olur mu?

2014´te dügünü olacak kizlar salonu tuttunuzmu? Ben biraz panik icindeyim seneye agustosta dügün olacak ama biz hala salon bakmadik ya cokmu gec kaliyoruz dersiniz??

Cnm benim de seneye agustos sanirim :)) bu yaz yer tutarlar belkide bende bilmiyorum

2014-2015 GELİNLERİNİN AŞK TABLOSU

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/808
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/445
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 535
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 423

*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 802

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 465

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 506

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 550

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 819

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 838

*Lajoie* Mayıs 2013/

*Opra* Haziran 2013/

*Perim35* 22 Nisan 2015/ 778

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 862

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 923

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 781
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 546

Hoşgeldin aramıza canımm

Canımm senin tarihin bizimkinden önce ne güzel azıcık kaldı sayılır, benim daha da çooook var.
O yüzden karamsarlığa kapılma sakın sıkma canını olur mu?

Bazen böyle karamsarlığa kapılıyorum elimde olmadan Simgem yaa, o gün hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor. Bi de benim sevdiceğim de uzakta ya, sabretmek iki kat daha zor

2014´te dügünü olacak kizlar salonu tuttunuzmu? Ben biraz panik icindeyim seneye agustosta dügün olacak ama biz hala salon bakmadik ya cokmu gec kaliyoruz dersiniz??

Canım ben ocak ayında fiyat aldım, ama henüz 2014 için çok erken dedi bir çok yer ( Ankara için). Bence henüz düğün için erken gibi geliyor.

Haklısın canımmm o karamsarlık hepimizde oluyor zaman zaman, Allah sabırlar versin canımm işin daha zor haklısın ama biz fark etmesek de geçiyor günler, siz sözlüsünüz de canımmm artık önünüzde zaman haricinde hiçbir engel yok, Allahım o mutlu gününüzü en kısa zamanda göstersin bizlere canımm.

Sözlenince nişanlanınca sabretmek daha zor geliyor sanırım canımcım... Bir an önce kavuşalım istiyorsun artık... amin tatlım, hepimizin mutlu günlerini görelim bir an evvel

Sözlenince nişanlanınca sabretmek daha zor geliyor sanırım canımcım... Bir an önce kavuşalım istiyorsun artık... amin tatlım, hepimizin mutlu günlerini görelim bir an evvel

Canımm haklısın ama en önemli adımı atmışsınız artık. Bizde henüz o da yok. Biz de sizin gibi en kısa zamanda hayırlısıyla ilk resmi adımımızı atarız, sorunsuz bir şekilde inşallah. Biz ilerde çok sabırlı insanlar olacağız bu sayede.

Aynen Simgem darısı başınıza, tüm isteyenlere inşallaahh.

Senin keyfin nasıl? Bi yaramazlık yok değil mi?

Âmin simgem inşallah :) hepimizinki çok çok güzel olacak inşallah tatlım
İnşallah canım benimm o günler bir gelse artık. Nasılsın canımmm?
Aynen Simgem darısı başınıza, tüm isteyenlere inşallaahh.

Senin keyfin nasıl? Bi yaramazlık yok değil mi?

Amin canımm inşallah darısı cümlemize olsun, şimdi ben de karamsarlığa kapıldım vallahi canımm ya. En azından sözlü olsaydık daha kolay geçer gibi geliyor bana en azından resmileşmiş olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…