Canım Hayır olsun. İnşallah düğünün zamanı hayırlısıyla gelsin o gecenin en güzel meleği sen olacaksın
Herkes dilediğin gibi çok güzel olacak İnşallah. İçini ferah tut sen.
Zihnimiz çok dolduğunda zihnimizin altındaki kötü düşünceleri görürmüşüz rüya diye. Bilimsel bir açıklama izlemiştim TV'den.
İnşallah tatlımm... Haklısın belki de bilinçaltımın oyunu bu.. En hassas noktamızdan vuruyor .. Ama yenilmek yok ona :)))
Düğün günümüz en güzel günümüz olacak inşallah hepimiz için :)
Kesinlikle canım yenilmek mi aslaa
En güzel şekilde olacak canım en güzel İnşallah
Nasılsın canım
iyiyim canım benim sen nasılsın?
Bende iyiyim canım okul başladı işte devam edicez aynı tempoya.
Bu dönem biraz daha not yükseltmek istiyorum istikrarlı olmam gerekiyor ortamam için :18:
Allah kolaylıkm versin perimm... Yaparsın sen güveniyorum sanabölümün neydi tatlım?
Büro Yönetimi Canım...Ortalamam 3,69 du.
Ama ben Kpss yi istediğim için direk geçiş yaptım. Diploma notum yüksek olduğundan,Sınava bile girmedim :26:
Şimdi işte katipliğe hazırlanıyorum inşaallah olur.
Ben geldim sonunda bu aksam erken geldim sayılır
Çok teşekkür ederim canımMaşallah canım...gönlündeki olur inşallah tatlım :)) güveniyoruz sana, yapabilirsin, yapacaksın !
Ben geldim sonunda bu aksam erken geldim sayılır
hoşgeldin canımm, gözümüz yollarda kalmıştı.. nasılsın?
Çok teşekkür ederim canım
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Hoş geldin Canımm
Kızlar çıktınız sanırım :44:
Bende çıkıyorumm o zaman. Öpüldünüz tek tek iyi akşamlar
Canım en iyisini yapıyorsun, maşallah sana. Başarıların daim olsun inşallah kuzumm.Kızlar kızlar, gelmiştim ama yetişemedim size... Çıkmıştınız.. Bn de şimdi yazıyorum :))
Sağol cnm.. Evlenince çok daha zor eminim, şimdiden halledeyim dedim o yüzden.. Ama asıl zorlu kısmı, tez dönemi evliliğimize denk gelecek..
Teşekkür ederim cnm, evet yorucu, bunaltıcı baya, ama işte bir kere insan akademik yola girince bırakamıyor .. Hem önceki emeklerini düşünüyorsun, hem de artık alışkanlık oluyor okula gitmek... :)
Hobilerin ne diyene öğrencilik diyorum mesela :))
Teşekkür ederim canım benimm çok sağol, inşallah uzamadan bitiririm kuzumm ya benim sayısal derslerim çok ağır bu dönem bankacılık dersleri de görmeye başladık, baya zorlanıcam gibi.Canım benim hoş geldin nasılsın
Hemen geliyorum konuna canım
Canım benim karamsarlık yok ama lütfen ebisimm
Mesela 1 2 yıl öncesini düşün söz daha 1 yıl var diyordun. Şimdi ise 1 buçuk aylık Sözlüsünn
Hem nişan hazırlıklarıydı derken zaten bahar ve yazı anlamayacaksın...
Eee çeyiz hazırlıklarıda kolaymı. Bu ay gelsin bunuda alayım bu ay bunuda derken aylar birbirlerini kovalayacak.
Herşey çok güzel olacak
Canım Hayır olsun. İnşallah düğünün zamanı hayırlısıyla gelsin o gecenin en güzel meleği sen olacaksın
Herkes dilediğin gibi çok güzel olacak İnşallah. İçini ferah tut sen.
Zihnimiz çok dolduğunda zihnimizin altındaki kötü düşünceleri görürmüşüz rüya diye. Bilimsel bir açıklama izlemiştim TV'den.
Canımmmİnşallah başarılı oluruz bu dönemde. Senin içinde çok güzel geçer inşallah canım
Nasılsın canım sende iyisin diymi
Canım en iyisini yapıyorsun, maşallah sana. Başarıların daim olsun inşallah kuzumm.Bütün zorlukların üstesinden geleceğine inanıyorum ben, tez dönemi evlilik zamanına denk gelse bile en iyi şekilde halledeceksin inşallah canımm.
Teşekkür ederim canım benimm çok sağol, inşallah uzamadan bitiririm kuzumm ya benim sayısal derslerim çok ağır bu dönem bankacılık dersleri de görmeye başladık, baya zorlanıcam gibi.İnşallah sen çok çok başarılı olursun canım benimm. Çok şükür iyiyim canım düğün şafağı saymaya devam tam gaz Sen nasılsın kuzumm?
Olsun canımHoşbuldummmİyiyim canım sen nasılsın
Hoşbuldum canımm
Yine ben telefondaydım canım :26: 5 dk sonra bende cıkacagım canım öpüyorum seni iyi aksamlarrr
Günaydın canlarım :)
Edacım, perim.. Kusura bakmayın dün söyleyemeden çıkmak zorunda kaldım.. Kardeşim ödev için gelince yanıma,2 dk dedi 2 saat uğraştırdı beni...
Ben böyle habersizce çıkıyorsam bilin ki kardeşim musallat olmuştur başıma ödevleriyle :))
Canım en iyisini yapıyorsun, maşallah sana. Başarıların daim olsun inşallah kuzumm.Bütün zorlukların üstesinden geleceğine inanıyorum ben, tez dönemi evlilik zamanına denk gelse bile en iyi şekilde halledeceksin inşallah canımm.
Teşekkür ederim canım benimm çok sağol, inşallah uzamadan bitiririm kuzumm ya benim sayısal derslerim çok ağır bu dönem bankacılık dersleri de görmeye başladık, baya zorlanıcam gibi.İnşallah sen çok çok başarılı olursun canım benimm. Çok şükür iyiyim canım düğün şafağı saymaya devam tam gaz Sen nasılsın kuzumm?
Cnm benim de seneye agustos sanirim :)) bu yaz yer tutarlar belkide bende bilmiyorum
Yok canım biz tutmadık daha 2 yıl var :) Hem sende canını sıkma sakın Çünkü 1 buçuk yıl var daha.
Tabi erken tutmakta önemli istediğiniz gün + fiyat içinde.
İnşallah gönlüne göre bulur tutarsınız.
Canım ben ocak ayında fiyat aldım, ama henüz 2014 için çok erken dedi bir çok yer ( Ankara için). Bence henüz düğün için erken gibi geliyor.
selaaaammm kizlarrrr ohhh icime su serptiniz valla demekki daha gec kalmis degiliz dügün salonu icin biraz daha zaman var ben cok panikliyorum ya :18: ceyizler ne durumda sizde? Ay bu evlilik öncesinin en güzel yanlarindan biri herhalde bu ceyiz meselesi eskiden carsiya ciktigimda kendime üst bas ayakkabi canta almadan dönmezdim simdiyse ceyiz almadan eve gelmiyorum ufakta olsa birsey almaliyim yoksa rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?