selaaaammm kizlarrrr ohhh icime su serptiniz valla demekki daha gec kalmis degiliz dügün salonu icin biraz daha zaman var ben cok panikliyorum ya :18: ceyizler ne durumda sizde? Ay bu evlilik öncesinin en güzel yanlarindan biri herhalde bu ceyiz meselesi eskiden carsiya ciktigimda kendime üst bas ayakkabi canta almadan dönmezdim simdiyse ceyiz almadan eve gelmiyorum ufakta olsa birsey almaliyim yoksa rahat edemiyorum
Merhaba ve güle güleBugün Ebisimm i göremedim :44: Heralde işleri çok yoğundu
Kızlar zaten sizler akşam geliyorsunuz :)
Merhaba canımm.. Rahat ol tabi, düğün salonu için erken daha.. Yaz gelsin bi sonra bakmaya başlarız.. Benim de aklıma bugün kuaför, makyöz işleri geldi.. Yavaştan araştırmalara fayda var gibi, yoksa be çıkarsa bahtıma hesabı olacak..
Çeyiz konusu hepimiz için bir aşk diyebilirim sanırım.. Önceden önünden geçmediğim dükkanlardan şimdi çıkasım gelmiyor.. Ama bu sıralar biraz ara verdim.. Maaş zamanı gelsin öyle devam edeceğim inşallah :)
Bu arada benim çeyizlerime açtığım konulardan bakabilirsin :)
Olsun canım
Olur mu canım ne kusuru. Kardeş herşeye değer
Güveniyorum ben sana canım hakkından gelirsin herşeyin.
Hiç öyle üzme tatlı canını.
Benden de aynı canım yoğun tempo. 2 gündür okuldan geldim mi uyuyorm bünye kaldırmadı
hemen bakiyorum canim
ben begendigim gördügüm güzel makyaj sac resimlerini hep kayit ettim laptopuma ayni sekilde gelinlik modellerinide hep birlikte buradada paylasiriz artik seneye kadar insaallahAyyy bu zamanlar hic gecmesin istiyorum ya cok güzel heyecanlar bunlar
Gerçekten güzel heyecanlar, insan hem geçsin istiyor zaman, hem de hiç bitmesin.. Ama yine de sevdiceklere kavuşma fikri kesinlikle daha cazip :)
Ben de beğendiğim modelleri hep kaydediyorum.. Paylaşırız tabi ki zamanla burada :) ama modelden çok iyi kuaförler bulmak lazım , özellikle de makyaj konusu çok önemli..
Kızlar kızlar, gelmiştim ama yetişemedim size... Çıkmıştınız.. Bn de şimdi yazıyorum :))
Sağol cnm.. Evlenince çok daha zor eminim, şimdiden halledeyim dedim o yüzden.. Ama asıl zorlu kısmı, tez dönemi evliliğimize denk gelecek..
Teşekkür ederim cnm, evet yorucu, bunaltıcı baya, ama işte bir kere insan akademik yola girince bırakamıyor .. Hem önceki emeklerini düşünüyorsun, hem de artık alışkanlık oluyor okula gitmek... :)
Hobilerin ne diyene öğrencilik diyorum mesela :))
Canım benim hoş geldin nasılsın
Hemen geliyorum konuna canım
Canım benim karamsarlık yok ama lütfen ebisimm
Mesela 1 2 yıl öncesini düşün söz daha 1 yıl var diyordun. Şimdi ise 1 buçuk aylık Sözlüsünn
Hem nişan hazırlıklarıydı derken zaten bahar ve yazı anlamayacaksın...
Eee çeyiz hazırlıklarıda kolaymı. Bu ay gelsin bunuda alayım bu ay bunuda derken aylar birbirlerini kovalayacak.
Herşey çok güzel olacak
Bugün Ebisimm i göremedim :44: Heralde işleri çok yoğundu
Kızlar zaten sizler akşam geliyorsunuz :)
Merhaba ve güle güle
Evet bugün hiç göremedim ben de.. Baya yoğun herhalde...
Günaydın kuzucuklaarrrr :))
Sen tezin de altından kalkarsın, hiç korkma tatlım:13:
Yerim seni ben, yeriiiimmm :) Ne güzel moral vermişsin öyle Gizemimmm. Her şey çok güzel olacak :)
Canlarım sağolun, başımı hastalıktan kurtaramadım bir türlü. Dün rapor alıp evde yattım. Gözümü açıp bilgisayara bakamadım maalesef, ama aklım sizdeydi. Keyifler iyidir umarım. Dün neler kaçırdım anlatın bakalım :)
günaydın ebisimm.. özledik biz de seni.. çok çok geçmiş olsun tatlımm.. dikkat et kendine, bize lazımsın
çok bir şey kaçırmadın canım, üzülme
iyi misin şimdi?
canım çok teşekkür ederimBen de sizleri özledim.. Yattığım yerden düşündüm acaba neler konuşuyorlar diye
Şimdi çok daha iyiyim, en azından nefes alabiliyorum artık. ama halsizlik var iştee... Sen nasılsın?
Selam kızlar, çok kötüyüm
Selam kızlar, çok kötüyüm
maşallah tatlım, çabucak çok daha iyi ol inşallah :) meyve ye bol bol, tatlı şeyler ye.. enerji topla..
iyiyim canım... zaman geçsin de sevdiceğim gelsin diye bekliyorum.. bir de ne zaman geleceği de belli değil ya, belirsiz bekleyiş çok zor..
neden kii?nolduu?
maşallah tatlım, çabucak çok daha iyi ol inşallah :) meyve ye bol bol, tatlı şeyler ye.. enerji topla..
iyiyim canım... zaman geçsin de sevdiceğim gelsin diye bekliyorum.. bir de ne zaman geleceği de belli değil ya, belirsiz bekleyiş çok zor..
neden kii?nolduu?
Babam geçen hafta bi kaza geçirmişti, parmak boğumu kopmuştu. diğer parmaklarında da ciddi yarıklar oluşmuştu. kopan parmağını yerine dikip karnının içine gömdüler doku oluşması için. 3 gün hastanede yatıp eve çıkmıştık. Yarası kötüleşmiş tekrar yatırdık hastaneye. Enfeksiyon ilerleyecek diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?