2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben çıkıyorum canlarım
Öpüldünüz tek tek
Kendinize İyi Bakın

Bugün Ebisimm i göremedim :44: Heralde işleri çok yoğundu
Kızlar zaten sizler akşam geliyorsunuz :)

Son düzenleme:

Merhaba canımm.. Rahat ol tabi, düğün salonu için erken daha.. Yaz gelsin bi sonra bakmaya başlarız.. Benim de aklıma bugün kuaför, makyöz işleri geldi.. Yavaştan araştırmalara fayda var gibi, yoksa be çıkarsa bahtıma hesabı olacak..
Çeyiz konusu hepimiz için bir aşk diyebilirim sanırım.. Önceden önünden geçmediğim dükkanlardan şimdi çıkasım gelmiyor.. Ama bu sıralar biraz ara verdim.. Maaş zamanı gelsin öyle devam edeceğim inşallah :)
Bu arada benim çeyizlerime açtığım konulardan bakabilirsin :)

hemen bakiyorum canim

ben begendigim gördügüm güzel makyaj sac resimlerini hep kayit ettim laptopuma ayni sekilde gelinlik modellerinide hep birlikte buradada paylasiriz artik seneye kadar insaallah Ayyy bu zamanlar hic gecmesin istiyorum ya cok güzel heyecanlar bunlar

Teşekkür ederimm kuzummm çok sağol, inşallah başarabilirim.
Ahh kıyamam sana canım benimm tempo yoğun olunca bünye kaldırmıyor tabi. Güzelce dinlen canımcımm, kendine çok iyi bak.

2014-2015 GELİNLERİNİN ŞAFAK TABLOSU

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/806
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/443
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 533
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 421

*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 800

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 463

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 504

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 548

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 817

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 836

*Lajoie* Mayıs 2013/

*Opra* Haziran 2013/

*Perim35* 22 Nisan 2015/ 776

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 860

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 921

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 779
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 544

Gerçekten güzel heyecanlar, insan hem geçsin istiyor zaman, hem de hiç bitmesin.. Ama yine de sevdiceklere kavuşma fikri kesinlikle daha cazip :)
Ben de beğendiğim modelleri hep kaydediyorum.. Paylaşırız tabi ki zamanla burada :) ama modelden çok iyi kuaförler bulmak lazım , özellikle de makyaj konusu çok önemli..

evet aynen oyüzden ben kesinlikle dügünden önce makyaj ve sac provasi yaptiracagim

Kızlar hep konulardan geri kalır oldum ama bu aksam gelmeye calısacagım hep kardeşim yüzünden pc için son zamanlarda çok kavga ettik de :2:

Günaydın kuzucuklaarrrr :))

Sen tezin de altından kalkarsın, hiç korkma tatlım:13:

Yerim seni ben, yeriiiimmm :) Ne güzel moral vermişsin öyle Gizemimmm. Her şey çok güzel olacak :)

Bugün Ebisimm i göremedim :44: Heralde işleri çok yoğundu
Kızlar zaten sizler akşam geliyorsunuz :)

Merhaba ve güle güle
Evet bugün hiç göremedim ben de.. Baya yoğun herhalde...

Canlarım sağolun, başımı hastalıktan kurtaramadım bir türlü. Dün rapor alıp evde yattım. Gözümü açıp bilgisayara bakamadım maalesef, ama aklım sizdeydi. Keyifler iyidir umarım. Dün neler kaçırdım anlatın bakalım :)

günaydın ebisimm.. özledik biz de seni.. çok çok geçmiş olsun tatlımm.. dikkat et kendine, bize lazımsın
çok bir şey kaçırmadın canım, üzülme
iyi misin şimdi?

günaydın ebisimm.. özledik biz de seni.. çok çok geçmiş olsun tatlımm.. dikkat et kendine, bize lazımsın
çok bir şey kaçırmadın canım, üzülme
iyi misin şimdi?

canım çok teşekkür ederim Ben de sizleri özledim.. Yattığım yerden düşündüm acaba neler konuşuyorlar diye

Şimdi çok daha iyiyim, en azından nefes alabiliyorum artık. ama halsizlik var iştee... Sen nasılsın?

maşallah tatlım, çabucak çok daha iyi ol inşallah :) meyve ye bol bol, tatlı şeyler ye.. enerji topla..
iyiyim canım... zaman geçsin de sevdiceğim gelsin diye bekliyorum.. bir de ne zaman geleceği de belli değil ya, belirsiz bekleyiş çok zor..

Selam kızlar, çok kötüyüm

neden kii? nolduu?

Babam geçen hafta bi kaza geçirmişti, parmak boğumu kopmuştu. diğer parmaklarında da ciddi yarıklar oluşmuştu. kopan parmağını yerine dikip karnının içine gömdüler doku oluşması için. 3 gün hastanede yatıp eve çıkmıştık. Yarası kötüleşmiş tekrar yatırdık hastaneye. Enfeksiyon ilerleyecek diye çok korkuyorum

Senin sevdiceğin de mi uzaktaaaa Benimki dee
Seninki nerde?

Kıyamam sana beeenn... Canım çok geçmiş olsun. Kötü düşünme lütfen. Allah babana güç kuvvet versin inşallah. Onu size bağışlasın rabbim. Ben dua edicem baban için. Ken de kalbini karartma, dua etmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…